Sari la conținut

Izabela 0728554873 / 0739020080

Postări Recomandate

• Telefon: 0728554873
  • Oras:Ploiesti

Azi este ultima zi din an de futis deci cei care nu au fost primii din an pot fii primi din coada 🤣🤣🤣🤣🤣 va urez LA MULTI ANI fie ca anul care vine sa va aduca bucurii , caldura sa va cuprinda sufletele daca nu ati platit gazele si tot asa bla bla 🤣🤣🤣🤣😘😘😘😘

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F

Azi este ultima zi din an de futis deci cei care nu au fost primii din an pot fii primi din coada va urez LA MULTI ANI fie ca anul care vine sa va aduca bucurii , caldura sa va cuprinda sufletele daca nu ati platit gazele si tot asa bla bla

Si sa punem ghearele pe cate o avere uriasa, sa avem bani sa te intretinem pe tine si alte cateva dnsoare dezinhibate, sa n-aveti alta grija decat sexul salbatic. 

PS: In Islanda, desigur. 

• Like 2
Link spre comentariu

Grija mare la petarde anu asta ma baeti 😘😘😘😘 LA FOARTE MULTI ANI VA UREZI CU CAT MAI MULTE FANTEZII IMPLINITE SI BANI SA AVETI CU CE PLATI SI BINEINTELES NELIPSITA SANATATE !!!!

• Like 3
Link spre comentariu

Saptamana trecuta am avut placerea si norocul sa-mi fac o progamare, mentionand ca am citit recenziile de aici. Am ajuns la locatie, zona Afi, am facut un dus rapid si urmeaza actiunea:

A inceput cu un masaj incet pana la trezit pe micut si apoi un blowjob...de vis: limbi pe coaie, adanc, scuipat pe el, iar supt, o baga pana in gat, frecat de sani...tot ce vrei! Am finalizat oral, pentru ca nu am putut sa ma abtin.

Notele sunt maxime la tot! Cel mai bun blowjob!!!

De revenit, clar!

izabella2018, on 17 Dec 2018 - 11:49 AM, said:

Ce face baetii ... ? Mi.am schimbat locatia , am revenit pe zona de vest la anl uri  ?!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...