Sari la conținut

Izabela 0728554873 / 0739020080

Postări Recomandate

• Telefon: 0728554873
  • Oras:Ploiesti
  • Telefon: 0728554873
  • Oras:Ploiesti

Pai am trecut la abstinenta ca alta varianta nu am mai cautat , oricum ma mai destind cu cuplurile de ma viziteaza 😈😈😈😠neata la baetii hai sa ne dam gura cu pla , ce i cu inima romana ... 😘🥂 La multi ani !

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare! :)

In ultima luna, impulsionat de recenziile voastre pozitive, am incercat de doua ori sa ajung la domnisoara Izabela insa fara succes. Prima oara, am incercat cu programare pe whatsapp insa la ora la care am ajuns in fata blocului a intervenit ceva si nu a mai putut ramane in locatie. A doua oara, am incercat sa ajung cat am putut de dimineata in speranta ca am s-o prind 'not so busy' si pe la 12 eram pe la West Mall. I-am dat mesaj pe whatsapp, l-a citit insa nu a raspuns. Am sunat-o de cateva ori, acelasi final.

La momentul actual, are cateva puncte in minus din partea mea. Spune-mi, Izabela, cum pot da de tine fara sa consum benzina aiurea pana la Ploiesti?

• Like 1
Link spre comentariu

Buna ziua domnisoara si colegi amatori de "deserturi" speciale. Am citit cu placere vreo 25 de pagini si am aflat cam cat este "deranjul" la ceva masaje mai atipice......nu vreau sa mai continui inca 25 pentru ca ma intorc prea mult in timp. As dori sa vizitez pe domnisoara avand drum prin Ploiesti si cred ca ar fi util (nu numai pt mine) si as aprecia foarte mult un update la servicii si preturi. Multumesc. O zi frumoasa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...