Sari la conținut

Izabela 0728554873 / 0739020080

Postări Recomandate

Vizitator voltraxxx
Reputație: 0

I-auzi si la acest academician, ii vorbeste cu dumneavoastra 🤣..bine ca nu-i vorbesti cu " matale" sau sa o intreb " nu va suparati, vad ca dumneavoastra va evidentiati la examene orale, asadar, imi pot baga si eu falusul in gura dvs? Imi cer mii de scuze pentru deranj" 🤣🤣 mooor cu astia

Sarut mana,

Am incercat ieri sa dau de Dumneavoastră,dar telefonul era inchis(15:40)...imi puteti spune un program in mare.. Vad ca sunteti laudata pt sexul oral..

Va mulțumesc!

Zi buna!

Spor!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
  • Oras:Cetatea Domneasca Targoviste

Ma deranjeaza ca nu pot sa raspund " cu placere " ca am gura plina

https://scontent.fsbz1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/52548542_602928403505331_1556610046308122624_n.png?_nc_cat=110&_nc_ht=scontent.fsbz1-1.fna&oh=bce82a01367921447736d33fddedeca2&oe=5CE0F91F

• Like 3
Link spre comentariu

I-auzi si la acest academician, ii vorbeste cu dumneavoastra 🤣..bine ca nu-i vorbesti cu " matale" sau sa o intreb " nu va suparati, vad ca dumneavoastra va evidentiati la examene orale, asadar, imi pot baga si eu falusul in gura dvs? Imi cer mii de scuze pentru deranj" 🤣🤣 mooor cu astia

Aș putea să mă leg de Doamna Mă-ta... Dar săracă nu are nici o vină.. Că ești tare prost..
  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator voltraxxx
Reputație: 0

Aș putea să mă leg de Doamna Mă-ta... Dar săracă nu are nici o vină.. Că ești tare prost..

Ma mir ca o tutiesti pe mama 🤣. Totusi mie te rog sa-mi vorbesti cu dvs. 🤣🤣. Ai putea sa-mi si multumesti ca ai citit remarca mea..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...