Sari la conținut

Izabela 0728554873 / 0739020080

Postări Recomandate

Mai experienta ca mine nu cred ca aveti in aceasta meserie , iar eu va garantez ca exista piata pentru orice . Nu incercati sa ma convingeti ca la capetala e mai si mai si mai ca fetele au motivatia lor si na ele chiar vor Versace si nu conteaza ce trebuie sa faca pentru Vetsace , io aci la Ploiesti nu umblu cu Versace nu se cade sa mergi cu troleu cu Versace pe tine . Daca ai Versace esti in alta tara sigur cu o masinuta buna cu un cont gras . Hai sa ne revenim si sa lasam lumea sa vanda si sa cumpere ce vor fiecare .

pune poza cu tine in troleu :laugh2

ASA ARATI IN PREZENT?

post-288915-0-09420700-1553882786_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am fost eu la Anda....va spun eu ca se merita.....La mine acum urmeaza sa programez un trio de o ora ..si o las pe Iza sa faca recenzia....Hai totusi sa va zic ceva despre Anda ..

si anume: in afara de anal....este completa face tot...cu sarut cu finalizare orala. finalizarea este 200 lei..Anda papusa Barby

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0728554873
  • Oras:Ploiesti
  • Telefon: 0728554873
  • Oras:Ploiesti

Mersi ff68 😘😘😘😘 futulescule nu ma bag in discutii de bani stii bine ca eu cu 150 am inceput si inca sunt pe 150 acum na depinde de ea dar la cum vad eu situatia au fost deja cativa de pe foru la ea dar cred ca nu vor sa scrie ca se ia lumea de ei ca domle dc platesc atat ca strica piata , am mai spus eu ca mi doresc versace da nu mi permit asa ca ... sa auzim de bine si de futaiuri strong ca daia suntem noi paici 🤣🤣😈ðŸ¾

• Like 1
Link spre comentariu

Mersi ff68 😘😘😘😘 futulescule nu ma bag in discutii de bani stii bine ca eu cu 150 am inceput si inca sunt pe 150 acum na depinde de ea dar la cum vad eu situatia au fost deja cativa de pe foru la ea dar cred ca nu vor sa scrie ca se ia lumea de ei ca domle dc platesc atat ca strica piata , am mai spus eu ca mi doresc versace da nu mi permit asa ca ... sa auzim de bine si de futaiuri strong ca daia suntem noi paici 🤣🤣😈ðŸ¾

Sa sti ca ai dreptate. Putin cu putin se face mare. In alta ordine de idei daca nu o lansai tu pe Anda nu avea asa priza. Mai rar care cer 200 pe numar si au priza la clienti. Pe Deea " cu pizda dulce " tot tu I ai dat sutul in fund. ..nu esti egoista. ...

Link spre comentariu

Sa sti ca ai dreptate. Putin cu putin se face mare. In alta ordine de idei daca nu o lansai tu pe Anda nu avea asa priza. Mai rar care cer 200 pe numar si au priza la clienti. Pe Deea " cu pizda dulce " tot tu I ai dat sutul in fund. ..nu esti egoista. ...

Ce ma uimeste, apreciez si eu la Izabela..😂

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...