Sari la conținut

Izabela 0728554873 / 0739020080

Postări Recomandate

Azi am vizitat.o pe Iza după mai bine de 6 luni...wathapp,putin schimbată mi sa parut,alt look.Locatie lângă Jerry 's,ap.modern,2 cam.,baie cu de toate. Am început cu un o.n.din partea ei, m.a uns cu un ulei si a început să o maseze, frecat cu sânii,supt,atentie la oo.Dupa ce a pus prezervativul am continuat cu misionar, participă și ea la acțiune. O mica pauza de palavre, am facut dus pe rând si a urmat nr.2.S.a jucat cu cel mic până l.a facut mare apoi l.a îmbrăcat si am continuat cu misionar după care intr.o parte pe la spate cu un crac ridicat ,gemete usoare din partea ei si STOP JOC...

De revenit DA...

E o femeie matură cu experiență, putin mai serioasă decât cele tinere

300 lei ora

O notă gen 8 spre 9...

• Like 4
  • Mersi 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
On 2/11/2021 at 9:49 PM, bnl2020 said:

Azi am vizitat.o pe Iza după mai bine de 6 luni...wathapp,putin schimbată mi sa parut,alt look.Locatie lângă Jerry 's,ap.modern,2 cam.,baie cu de toate. Am început cu un o.n.din partea ei, m.a uns cu un ulei si a început să o maseze, frecat cu sânii,supt,atentie la oo.Dupa ce a pus prezervativul am continuat cu misionar, participă și ea la acțiune. O mica pauza de palavre, am facut dus pe rând si a urmat nr.2.S.a jucat cu cel mic până l.a facut mare apoi l.a îmbrăcat si am continuat cu misionar după care intr.o parte pe la spate cu un crac ridicat ,gemete usoare din partea ei si STOP JOC...

De revenit DA...

E o femeie matură cu experiență, putin mai serioasă decât cele tinere

300 lei ora

O notă gen 8 spre 9...

Link spre comentariu

pfuai....dar asa din curiozitate intreb.....cate "kg" de ulei a folosit d-na Iza ? Ai dat tu 3 mil o ora si ....a trecut timpu' degeaba sau erai asa de excitat si a fost ok? O.N ai zis....a fost cu ejaculus in mouth in 2 minutes sau te-a tinut mai mult si s-a strambat Iza din face dand de inteles "no more bitch man"?I-ai dat nota 8...9...de revenit ca ridica cracul din lateral ca la sala ?...mai,ea a fost profesoara lu" aia cu dat prosteala decat....duceti-va si dat-ii la "deep" cat va tine pe 3 mil si e profesionista,dar ea e "masochista" ,sa vada baietii "gauriti' in ass in timp ce o ling,nu o intereseaza ce vreti voi....ca are nervi ea pe banii altora,prostii care ii pica in plasa ! Pe interes fata decat!

• Haha 1
  • Confuz 2
Link spre comentariu
Acum 46 minute, izabella2018 a spus:

O sa mori dreq cu gându pe mn 🤣🤣🤣 Neața la băieții disponibila sa va fut și sa va iau banii fără regret 🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

Fute ne cum ști tu și noi bineînțeles că îți dăm banii căci ii meriți. (asa nu regretam nici noi și nici tu) 

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...