Sari la conținut

yaapss ..cutremur

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Un cutremur s-a inregistrat miercuri dimineata in tara noastra, in jurul orei 01.21, seismul fiind resimtit puternic si in Capitala.

Hotnews

Vizitator
Postat

Nu stiu ce sa zic, pe aici s-a zgaltait bine (din fericire scurt). Astia cica cutremur puternic....  Sa vedem, ca sunt mai multe site-uri de media cazute vad...

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

esti mic picon.. am zis ca sunt peste 5 , si cica o prima estimare 5,6  :no2

Nu sunt chiar mic! Cutremurul...poate să fi fost mai mare.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

pai a fost puternic , la mine la 2 s-a simtit bine. am simtit primul val mai lin si apoi varful ... pfiuuu, bine ca a trecut . deja de 6 incolo nu ne mai auzeam cu totii ..

• Like 1
Postat

Nu sunt chiar mic! Cutremurul...poate să fi fost mai mare.

Da ma , nu esti mic, a fost la repezeala  :laugh2 , mai bine tu mare si cutremur mic decat invers :) 

• Like 2
  • Oras:world
  • Oras:world
Postat

destul de tare!vad ca astia de la televiziunile de stiri nici nu au habar!televiziunea publica care vrea bani pauza.dorm toti in papusoi.

• Like 1
  • Minus 5
Vizitator
Postat

5.6 la 84 km adancime, epicentrul langa Brasov (!!??)

Postat

infp.ro si hotnews.ro si-au revenit si cica  ar fi fost de 5.2 ..asta ca sa mai calmeze lumea, dar 0.4 ala e cam diferenta ..anyway e bine ca e bine 

• Like 1
Vizitator
Postat

Așezăm cumpărăturile in frigider...cand a început sa se miște bucătăria cu mine ...5 secunde a durat totul :)

M-am speriat puțin :D

Vizitator
Postat

Buunnnaaa treaba, asa cum merg treburile prin Romanica. Deci a fost 5,2 nu 5,6, nu a fost la 84 km adancime, a fost la peste 100 km adancime, nu a fost pe la Brasov, a fost prin Buzau... Competenta in Romania e BRICI ! :slap2 :slap2

• Like 1
Postat

infp.ro si hotnews.ro si-au revenit si cica  ar fi fost de 5.2 ..asta ca sa mai calmeze lumea, dar 0.4 ala e cam diferenta ..anyway e bine ca e bine

Întotdeauna se recalculează intensitatea și magnitudinea, iar diferențele față de prima estimare pot fi de până la 0,6-0,7.
  • Like 2
  • Minus 1

Vizitator
Postat

Le-a stricat somnu lu Dragnea si Tariceanu, si asa nu mai pun geana peste geana de 5 zile ! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...