Sari la conținut

CEL MAI JEGOS TROLL IN VERSIUNEA 2016

miky77

CEL MAI JEGOS TROLL IN VERSIUNEA 2016   

16 membri au votat

1. 1. Pe care l-ati dori bannat in mod repetitiv de catre Pisicuts ca urmare a comportamentului antisocial fata de diferiti membrii ai site-ului ?

• Sfantul Pipilica (alias "Groparul" forumului) - mascariciul recalcitrant si ranchiunos
      8
    • Sfantul Pipilica (alias "Groparul" forumului) - mascariciul recalcitrant si ranchiunos
      1

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Aaaaa...dacă era un televizor mă ofticam :( , să ştii :)

Alb-negru?

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Şi care e premiul ? :hmmm

Probabil o inca bannare urmata de o noua Clona-Troll   :laugh2

Decizia este a Pisicului  sau  continuam sa ne  jignim la infinit alungand si alti membrii de pe Nimfomane

Probabil ca ar trebui sa fie un ex. pozitiv ca sa se petreaca ceva pe Platforma aceasta  , nu doar jigniri si injuraturi ca la usa cortului .

• Like 16
  • Minus 14
Postat

Alb-negru?

cu dungi  :)

• Like 16
  • Minus 14
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Probabil o inca bannare urmata de o noua Clona-Troll :laugh2

Decizia este a Pisicului sau continuam sa ne jignim la infinit alungand si alti membrii de pe Nimfomane

Probabil ca ar trebui sa fie un ex. pozitiv ca sa se petreaca ceva pe Platforma aceasta , nu doar jigniri si injuraturi ca la usa cortului .

Eu aş scoate banările, serios...adică, să ştim de fiecare dată cu cine vorbim :)

Stii ce zic ? ;)

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

userul cu cele mai multe clone de pe forum, spaima psihiatrilor, pestilor si curvelor, care ia dat cel mai mare prurit interfesier pisicului

* i-a dat ...

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Eu aş scoate banările, serios...adică, să ştim de fiecare dată cu cine vorbim :)

Stii ce zic ? ;)

stiu ce zici :)

dar as pune trancanitul pe bani  , iar cand injura sau jigneste gratuit sa se lase cu blocarea contului macar ptr. minim o saptamana si asta dupa ce se achita o suma (chiar si  derizorie  de  3  Euro , macar ) si sigur ar schimba mult situatia actuala de aici

Da Pisicul asta vad ca nu intelege forma asta de a face bani din greseli  :)

• Like 17
  • Minus 14
  • Oras:X.
Postat

Probabil o inca bannare urmata de o noua Clona-Troll :laugh2

Decizia este a Pisicului sau continuam sa ne jignim la infinit alungand si alti membrii de pe Nimfomane

Probabil ca ar trebui sa fie un ex. pozitiv ca sa se petreaca ceva pe Platforma aceasta , nu doar jigniri si injuraturi ca la usa cortului .

Bre, daca ar fi fost cu adevarat un gentlemen's corner, poate ca ai fi avut dreptate.

Dar când de fapt nu este altceva decât un coteț pestriț, populat de imbecilii lui Eco, ciumpalaci care se pretind ghiocei, dar asteapta prima ocazie sa te injure in felurite moduri, apoi se plang ca, vezi Doamne, au fost provocati, cretini curentați ca tine, nu dispera totuși, si pe tine te mentioneaza acelasi Eco, nebuni de legat precum RozKendra, care mai are putin si isi troleaza vocile din cap, boschetari casatoriti cu mortaciuni, deveniti lacheii de serviciu ai unor curve penale, eu cred ca am fost o raza de soare.

E ca si cum Messi ar fi intrat pe teren la un meci de fotbal judetean.

Eu cred ca Picon se poate retrage linistit de pe forum.

The seed is strong, ca sa zic asa.

LE.Eu iti garantez, oricând si la orice ora, ca si printre "membrii fata de care am avut un comportament antisocial", Doamne :), ce tembel esti, se gasesc indivizi care nu prea sunt impresionați de calitatile tale intelectuale.Doar ca se simt jenati sa-ti spuna acest fapt.Doar bietul picon, distrus psihic dupa supliciul indurat zilnic pe forum, te mai sustine, asta aratand de fapt cât de disperat e, daca isi cauta sprijin intr-un oligofren.

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Probabil o inca bannare urmata de o noua Clona-Troll   :laugh2

Decizia este a Pisicului  sau  continuam sa ne  jignim la infinit alungand si alti membrii de pe Nimfomane

Probabil ca ar trebui sa fie un ex. pozitiv ca sa se petreaca ceva pe Platforma aceasta  , nu doar jigniri si injuraturi ca la usa cortului .

Ai început sa plângi??

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ai început sa plângi??

Hai ca ti-am dat "de lucru" , daca tot ti-au furat petardele de pe taraba si mielul de la subrat  , cu ochii stand beliti pe aici sa vezi ce se intampla 

Deci  vei avea un Revelion si cateva nopti triste ca de obicei , schirlacule .

Deci am vreun motiv sa ma plang?   :laugh2 

• Like 16
  • Minus 14
Postat

Bre, daca ar fi fost cu adevarat un gentlemen's corner, poate ca ai fi avut dreptate.

Dar când de fapt nu este altceva decât un coteț pestriț, populat de imbecilii lui Eco, ciumpalaci care se pretind ghiocei, dar asteapta prima ocazie sa te injure in felurite moduri, apoi se plang ca, vezi Doamne, au fost provocati, cretini curentați ca tine, nu dispera totuși, si pe tine te mentioneaza acelasi Eco, nebuni de legat precum RozKendra, care mai are putin si isi troleaza vocile din cap, boschetari casatoriti cu mortaciuni, deveniti lacheii de serviciu ai unor curve penale, eu cred ca am fost o raza de soare.

E ca si cum Messi ar fi intrat pe teren la un meci de fotbal judetean.

Eu cred ca Picon se poate retrage linistit de pe forum.

The seed is strong, ca sa zic asa.

LE.Eu iti garantez, oricând si la orice ora, ca si printre "membrii fata de care am avut un comportament antisocial", Doamne :), ce tembel esti, se gasesc indivizi care nu prea sunt impresionați de calitatile tale intelectuale.Doar ca se simt jenati sa-ti spuna acest fapt.Doar bietul picon, distrus psihic dupa supliciul indurat zilnic pe forum, te mai sustine, asta aratand de fapt cât de disperat e, daca isi cauta sprijin intr-un oligofren.

Vezi mă să te speli, să nu te prindă Anul Nou tot răpănos!
  • Like 2
  • Minus 2
Postat

RASUL  lui Pisilica de amator

10  buze , ce frumos mai esti  :laugh2

post-194745-0-02946600-1483106269_thumb.jpg

• Like 15
  • Minus 14
  • Oras:in flames
Postat

iar o sugi incognito si barfesti ca ultima zdrentishoara fara a cita.

ti-e ciuda tare ca vocile imi tin companie in timp ce tu esti singur cuc si nici nu iti place, este?  :laugh2

lichea trista ce esti :laugh2  daca nu ai fi atat de ridicol si bufon m-as supara

• Like 2
Postat

lichea trista ce esti :laugh2  daca nu ai fi atat de ridicol si bufon m-as supara

ai facut si tu o fapta buna pe ziua de azi , de l-ai mascarit nitel  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 16
  • Minus 14
Postat

ai facut si tu o fapta buna pe ziua de azi , de l-ai mascarit nitel  :laugh2 :laugh2 :laugh2

sa simta ca-s atenta si aproape de zbuciumul sau interior :)))))

mi-e rau. si el chiar are impresia ca troleaza cu succes ahahahahhaha

Postat

sa simta ca-s atenta si aproape de zbuciumul sau interior :)))))

mi-e rau. si el chiar are impresia ca troleaza cu succes ahahahahhaha

ce sa mai troleze ca i s-au epuizat replicile demult  :laugh2

• Like 16
  • Minus 14
Postat

Acuma, stă și cujetă pe paleți.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Vai de :) mea.

Trinitatea Picon+Miki+RozKendra, alias Fernandel + Axinte de la Vacanta Mare + Magda Ciumac.

Postat

nu am cum sa o iau personal ca uneori , mai rar in ultimele luni ce e drept, decat inainte mai dau umbre/ urme de haz. din an in paste ca sa zic asa. asa ca trebuie sa ii rasplatesc straduinta de a latra in gol din pura inertie.

miski draga no hard feelings whatsoever. te astept chiar dupa colt sa imi dai cu ciomagul in cap si sa imi furi vocile ca sa iti imbogatesti vietisoara aia ta searbada, insipida si goala

goliciuneA ta sufleteasca este dragule rubensiana ca sa nu zic obeza ca in picturile lu Raffael

scoate-ti colesterolul din suflet, te ineci singur in pacla si mlatina in care iti place sa te scalzi ca o mica ciuma. ai hobburi bizare in fapt. gen sa padesti 21,99 ore tot ce fac si zic persoane pe care le critici in 101% postari ale tale

get a life! a merry one if possible!

• Like 2
Postat

Trinitatea Picon+Miki+RozKendra, alias Fernandel + Axinte de la Vacanta Mare + Magda Ciumac.

Slăbuț! Mai încearcă.
  • Like 2
  • Minus 2
Postat

nu te intinde mon cheri. osul intins tre sa il calculezi de ros pana la anu. eu ti-am dat cu delicatete si darnicie bruma de necesara sa strakucesti de bucurie ca te-am observat

sa nu ne intindem si sa imi risipesti mai mult timp decat necesar. du-te, fa-ti alti prieteni :)

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...