Sari la conținut

Obiectivul pe anul 2017 pentru rozkendra

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

aici ai lasat marja cam mare  :laugh2

Am lăsat la aprecierea ei, ca o fi de 18, de 14, de 23, sa aleagă ce-i place ca nu ii știu gusturile :)

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Eu nu ma incadrez, da' am doua carduri gold si unu' platinum... :laugh2 :laugh2 :laugh2

a zis ca nu vrea   :laugh2

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

pisicutz asta cred ca a copilarit pe langa vreun spital de nebuni...arunca eugenii prinse cu ață peste gardul spitalului iar cand nebunii voiau sa ridice eugenia ăsta tragea de ață..cum pula mea sa rămai ca la 10 ani?

Rozkendra, amețito :),proasta nu esti, absolut deloc, probabil datorita timpului liber ai avut ocazia sa memorezi destule cuvinte care sa iti asigure 'spatele' anumitor conversatii cu persoane nu chiar idioate :), sa zicem discutii despre maica precista,cosmos, internet, samd...dar Naivitatea asta dusa la extrem, Naivitatea asta tampita, de la ce se trage?

Ce nu merge in viata din afara forumului?

Ai avut pe la 14 ani vreun iubit care facea bale la gura din alea lunguiețe cand vorbea si brusc ti s-a facut scarba si te-ai jurat ca nu vei mai fi vreodata cu un barbat in viata 'reala',ci doar pe internet?

Acelasi iubit care de data asta nu facea bale la gura dar ti-a zis ca ai tatele lasate si de atunci ti-ai format un complex si nu vrei sa mai fii vreodata cu un barbat, pentru ca nu te poti expune riscului de a fi din nou jignita?

Ai vaginul abraziv iar baiatul despre care vorbeam si-a sfartecat penisul in prima si ultima voastra seara de amor, iar de atunci, traiesti cu sentimente de vinovatie, sau pur si simplu nu vrei sa faci puscarie?

Ăăă...faci tu bale la gura, nu le poti controla,te-ai resemnat si ai zis ca vei saruta doar monitoare toata viata ta fiindca acestea nu par deranjate de balele tale?

Nu stiu, plm, pan' la urma iti traiesti viata exact asa cum vrei tu, chiar si asa,uitandu-te in fiecare dimineata pe biroul calculatorului in speranta ca acolo va fi un inel de logodna, ori vreun juchel de pluş, trimise de vreun user, prin fibra optica...poate lumea ta e mai ok decat lumea multora, my bad! :)

• Like 3
  • Minus 4
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Bine ma pisicuts bine, fie:

Bărbatul ideal pentru colega trebuie sa fie : înalt, atletic, simpatic nu prea frumos, relativ tânăr pana în 30 de ani, cu bani suficienți pentru a satisface doleanțele ei, cu pula tot asa pana în 30 sa ajungă. Se încadrează careva de pe aici? :)

barbatul ideal pentru rozkendra ar trebui sa fie de 1,50 , sa treaca de 130 de kg, sa aibe chelie, sa lucreze pa betoniera sau la uzina pa linia de productie, sa aibe pula nu mai lunga decat bara space si cand se suie pe ea sa o murdareasca toata de mortar

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Reputație: 0
Postat

barbatul ideal pentru rozkendra ar trebui sa fie de 1,50 , sa treaca de 130 de kg, sa aibe chelie, sa lucreze pa betoniera sau la uzina pa linia de productie, sa aibe pula nu mai lunga decat bara space si cand se suie pe ea sa o murdareasca toata de mortar

Bleah !!! :shocked :shocked ma simt mudar numai cand ma gandesc la ce ai scris aici ! :eek :eek :ewpu :ewpu =)) =))

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Eu ma simt fericit. Sunt exact cel descris. :laugh2 :laugh2 :laugh2

Cum asa? Ti-ai taiat din pula?  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Eu cred ca motanul doar își bate pula de ea :)))

Eu nu mai cred.

M-am convins.

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Dupa parerea mea...

Viitorul barbat al rozei,ar trebu sa aibe cele trei B-uri...

...Batran...

...Bogat...

...Bolvav pe pat de moarte fara mostenitori.

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

asculta  lana del rey , cu nu i-ar place un barbat ca bradley soileau  :unsure:

post-215172-0-94788400-1483547403_thumb.jpg

Postat

:)

:shocked  :shocked  :shocked

e facatura!!!!!

Ti-ar plăcea nu te mai mira :)
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

http://66.media.tumblr.com/354a546c556dccb38f49814d76d96c08/tumblr_n59mawicpW1tvvjnbo1_500.gif

Ăsta a fost copil năcăjit, n-a avut jucării!

• Like 3
  • Minus 21

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...