benjami Reputație: -35 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Aprilie 5, 2017 I felt the need to put this in google translate.Let me explain this to you.This is not about love or attraction or anything you think.This is about standing up for something.Mayb thats kinda hard to believe for you guys, but some people actually like to help other people. And i think i succeeded.This isnot about winning or competition or whatever.But "gelugen" posted earlier that they are trolls with more experience.And all the other trolls liked it ( miky77, picon,..)So they are actually stupid enough to proove my point. in case you need the reminder. http://oi65.tinypic.com/x802x.jpg
adelinnaad Reputație: 444 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2017 Ce nu e cazul? Întrebarea era simplă!Simți că l-ai fermecat? Dacă nu,cum îți explici atitudinea lui atât de pătimaşă?? Raspunsul a fost si el simplu.Poate ca s-a saturat de aceste... cum sa le zic sa sa nu sune a... !?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2017 Postat Aprilie 5, 2017 @ Benjami , unde am afirmat eu despre Miky si ceilalti ca sint troli ?Si vezi ca tu ai inceput cu insultele...@ Adelinna , cum ai reusit sa iti schimbi standardul de la 100 Lei noi pe ora la 100€ pe ora ?Doar prin haine si poze ?Esti precum un Trabant pe care l-am vazut acum ceva ani si care avea un abtibild pe parbrizul din fata cu marca" Mercedes ".Fa ceva cu obsedatul de benjami , ofera-i orgasme senzuale , da-l pe spate sa il mai potolesti , prea are energie de atac la persoana. 3 1
benjami Reputație: -35 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Aprilie 5, 2017 english?anywayz, you fucked up and betrayed yourself. share the gaylove gelugen.The force lies within you. :clapp
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2017 Postat Aprilie 5, 2017 Ei da , pune mina pe my memory translated.netSau mai bine lasa-neeeeee ! 2 1
benjami Reputație: -35 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Aprilie 5, 2017 is that what you scream in miky77's ear during the hot sweaty nights?you romantic!
adelinnaad Reputație: 444 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2017 @ Benjami , unde am afirmat eu despre Miky si ceilalti ca sint troli ?Si vezi ca tu ai inceput cu insultele...@ Adelinna , cum ai reusit sa iti schimbi standardul de la 100 Lei noi pe ora la 100€ pe ora ?Doar prin haine si poze ?Esti precum un Trabant pe care l-am vazut acum ceva ani si care avea un abtibild pe parbrizul din fata cu marca" Mercedes ".Fa ceva cu obsedatul de benjami , ofera-i orgasme senzuale , da-l pe spate sa il mai potolesti , prea are energie de atac la persoana. Cum le vezi tu pe toate ...
fuckherrightinthepussy Reputație: 399 Postat Aprilie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Postat Aprilie 5, 2017 buna adelinna, pt mai multe ore faci o reducere? multumesc si o seara placuta iti doresc
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 5, 2017 Tocmai de aceea ziceam ca sunt ale tale. Ale mele nu includ asa ceva.dar i-ai indus oarece iluzii desarte , ba chiar il salvezi de la inec sau te simti stanjenita ca i-ai luat 100 E degeaba fara sa-i oferi oarece servicii @ Benjami , unde am afirmat eu despre Miky si ceilalti ca sint troli ?Si vezi ca tu ai inceput cu insultele...@ Adelinna , cum ai reusit sa iti schimbi standardul de la 100 Lei noi pe ora la 100€ pe ora ?Doar prin haine si poze ?Esti precum un Trabant pe care l-am vazut acum ceva ani si care avea un abtibild pe parbrizul din fata cu marca" Mercedes ".Fa ceva cu obsedatul de benjami , ofera-i orgasme senzuale , da-l pe spate sa il mai potolesti , prea are energie de atac la persoana.prin atitudinea de ......fata mare
shark864 Reputație: 4022 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Aprilie 5, 2017 I felt the need to put this in google translate.Let me explain this to you.This is not about love or attraction or anything you think.This is about standing up for something.Mayb thats kinda hard to believe for you guys, but some people actually like to help other people. And i think i succeeded.This isnot about winning or competition or whatever.But "gelugen" posted earlier that they are trolls with more experience.And all the other trolls liked it ( miky77, picon,..)So they are actually stupid enough to proove my point.Este lăudabil spiritul tău altruist,deși mă îndoiesc că este vorba de această latură în acest caz!O fi și asta,dar este/ sunt și alt/alte motiv/motive,aproape indubitabil! Și eu am ajutat,ajut și voi ajuta oamenii la nevoie sau ananghie!Adelina cu doi de N nu este în această situație!Se află,ce e drept, într-o situație ingrată,dar asta numai și numai din cauza ei!A felului ei de a fi şi de a trata potențialii clienți,datorită aroganței și obrăzniciei de care a dat,dă și,sunt convins,va da în continuare! Dar poate că alegeam să să stau deoparte și să o ignor, dar discuțiile avute în mesageria privată mi-au arătat anumite lucruri care m-au determinat să nu tac!Deși,dacă analizăm ce zic eu pe aici,chiar se poate considera că tac! 4
adelinnaad Reputație: 444 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2017 buna adelinna, pt mai multe ore faci o reducere? multumesc si o seara placuta iti doresc Da. Cauta-ma pe WhatsApp pentru mai multe detalii. 1
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2017 Este lăudabil spiritul tău altruist,deși mă îndoiesc că este vorba de această latură în acest caz!O fi și asta,dar este/ sunt și alt/alte motiv/motive,aproape indubitabil!Și eu am ajutat,ajut și voi ajuta oamenii la nevoie sau ananghie!Adelina cu doi de N nu este în această situație!Se află,ce e drept, într-o situație ingrată,dar asta numai și numai din cauza ei!A felului ei de a fi şi de a trata potențialii clienți,datorită aroganței și obrăzniciei de care a dat,dă și,sunt convins,va da în continuare!Dar poate că alegeam să să stau deoparte și să o ignor, dar discuțiile avute în mesageria privată mi-au arătat anumite lucruri care m-au determinat să nu tac!Deși,dacă analizăm ce zic eu pe aici,chiar se poate considera că tac!Ingliș, pliz! 3
shark864 Reputație: 4022 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Aprilie 5, 2017 Ingliș, pliz!Scuze!Refuz categoric!Not English, not French, Romanian only!E un site românesc,ce aia mea!Dacă vrea să interacționeze,să învețe limba română!Și așa va trebui să o învețe!Dacă se însoară cu Adelina cu doi de N va trebui să știe să facă programările,să explice serviciile,să interacționeze cu clienții!Sau poate va fi doar în postura de cuckold? 4
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2017 Scuze!Refuz categoric!Not English, not French, Romanian only!E un site românesc,ce aia mea!Dacă vrea să interacționeze,să învețe limba română!Și așa va trebui să o învețe!Dacă se însoară cu Adelina cu doi de N va trebui să știe să facă programările,să explice serviciile,să interacționeze cu clienții!Sau poate va fi doar în postura de cuckold?Hai frate, să fim gazde primitoare, nu vezi că "belgianul" nu știe românește? 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 5, 2017 Da. Cauta-ma pe WhatsApp pentru mai multe detalii. sau la poplaca ai ajuns cu bine ? 9 13
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 5, 2017 Hai frate, să fim gazde primitoare, nu vezi că "belgianul" nu știe românește?citeste dar nu aude 7 13
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2017 citeste dar nu aude Ca la el în Ferentusseles! 2
benjami Reputație: -35 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Aprilie 5, 2017 I write english because the girls offer english. Dont like it dont reply then. If u feel the need to quote me or answer me, then is normal to do in english. There is an english section here and at the bottom of the site it offers option to put the site in english. So english is wel accepted here. Im not gonna do the effort to translate what u wrote. I remain with everything i said.
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2017 Wrote english in the english section, here is just a romanian one. 3
shark864 Reputație: 4022 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Aprilie 5, 2017 Wrote english in the english section, here is just a romanian one. Corect! 2
benjami Reputație: -35 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Aprilie 5, 2017 Wrote english in the english section, here is just a romanian one.look at you, speaking english and stuff.you're learning. @sharkieI'll play ball and put your text in google translate. "Your selfless spirit is commendable, although I doubt it is this side that way!A be that, but is / are other / other reason / reasons, almost no doubt!And I helped, help and will help people in need or trouble!Adelina two N is in this situation!It is, rightly, a thankless situation, but that's only because of them!To her way of being and treat potential customers due to arrogance and audacity which gave, give and am sure will continue!But perhaps I choose to sit back and ignore her, but discussions in private messaging showed me some things that I was determined not to keep silent!Although, if we analyze what I say here, even can be considered tack!" Lets start with this one :Okay, if google translate works correctly.I assume you say, that you think i do not do this for good reasons, but because you think i am in love with her?Like i said before. If people keep treating her bad and laugh because they dont agree with what she asks or says, then it is he right to be arrogent.As a matter of fact it is always her right to be arrogant.Just like its miky77, gelugen and brett their right to be assholes... ( and gays ofc.(which i stilll support jeeej))And its always the same people making troubles.And like said above, gelugen confirmed that they are trolls with more experience.Its kinda obvious. Dont like it, post it once and leave.But keep repeating the same crap again and again for 130+pages.And then complain and laugh there are only 3 reviews in so many pages..Common, you dont need to be intelligent to see the irony in this.I dont believe you are stupid. next one : "Sorry!Absolutely refuse!Not English, not French, Romanian only!Romanian is a site that my thing!If you want to interact, learn Romanian!And so you have to learn!If marries Adelina two N will need to know to make an appointment, explain services, interact with customers!Or maybe it will be only as a cuckold?" okay, again with the romance thing.I live in a different country.I met her twice for 1 hour.You do the math.I dont know how quickly you fall in love with someone, but i need much much more than that.And i also defended alexa in her topic, so mean i am in love with her also.No. Actually, i would never be able to have a romantic relationship with someone who does this job.Because if you really love them, you dont want to share them.But apparently that works different in your country. 1
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 6, 2017 Ce plm a scris ăla de deasupra? O fi dă bine? 4
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 @ Benjami , unde am afirmat eu despre Miky si ceilalti ca sint troli ?Si vezi ca tu ai inceput cu insultele...@ Adelinna , cum ai reusit sa iti schimbi standardul de la 100 Lei noi pe ora la 100€ pe ora ?Doar prin haine si poze ?Esti precum un Trabant pe care l-am vazut acum ceva ani si care avea un abtibild pe parbrizul din fata cu marca" Mercedes ".Fa ceva cu obsedatul de benjami , ofera-i orgasme senzuale , da-l pe spate sa il mai potolesti , prea are energie de atac la persoana.normal ca a pus abtibild cu '' mercedes '' pentru ca pe talonul trabantului scrie limuzina si nu glumesc 7 20
shark864 Reputație: 4022 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Aprilie 6, 2017 Ce plm a scris ăla de deasupra? O fi dă bine?Doar o văicăreală! 5
benjami Reputație: -35 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Aprilie 6, 2017 Doar o văicăreală! You know, i copy pasted the google translation so you could see how i read it.So if there were any possible misunderstandings, you could see that it was because of poor translation.I see you positively upvoted it, so i guess you agree with what i wrote. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum