adelinnaad Reputație: 444 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2017 Nu te stiam credincioasa! Pai nu sunt.
adelinnaad Reputație: 444 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2017 Fetițo, nu ai tu ani de viață câte examene an dat și am luat eu, nu ai tu școală, câtă vacanță ai avut tu. Vezi-ți de lungul nasului, mucoaso și pune mâna pe gramatica aia, dacă vrei să iei Bac-ul! Nu-mi răspunde, că nu vreau să fiu mai nepoliticos! Puteai sa te raportezi si tu la luni si nu la ani, ca sa vezi cat de putine examene ai luat. Bine ca nu te-ai raportat la decenii ca sa dai si mai bine in fata noastra.
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 @adelinain lipsa de musterii carora sa le sugi pula... faci foameaintrodu varianta de 50$/30min asa o sa faci bani de eugenii 3
pulesteu Reputație: 10795 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2017 Brett se pare ca incearca sa fie Robin. http://3.bp.blogspot.com/-gB3KWJM-3hY/TrxAIxhiHpI/AAAAAAAAEa8/C9VktvpGt_o/s1600/screen-capture-1.png
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2017 Puteai sa te raportezi si tu la luni si nu la ani, ca sa vezi cat de putine examene ai luat. Bine ca nu te-ai raportat la decenii ca sa dai si mai bine in fata noastra.Ești proastă pungă, dă-te-n pula calului! 4 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 Ești proastă pungă, dă-te-n pula calului! Don picon , vad ca te-ai cam enervat.Nu prea iti sta in fire Dar ai toate motivele.Fatuca asta este de plans.Penibila si needucata. Imatura la greu. Dar noi sintem de vina pentru lipsurile ei ?Nici nu mai trebuie bagata in seama.Fiecare pasare pre limba ei piere. 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2017 Don picon , vad ca te-ai cam enervat.Nu prea iti sta in fireDar ai toate motivele.Fatuca asta este de plans.Penibila si needucata. Imatura la greu. Dar noi sintem de vina pentru lipsurile ei ?Nici nu mai trebuie bagata in seama.Fiecare pasare pre limba ei piere.Nu m-am enervat nene! De ce m-aș enerva? 3 1
benjami Reputație: -35 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Aprilie 7, 2017 kinda funny when your account carries the name "highlander" and you are just an old fatty.I've been in scotland, visited glencoe, stirling.They would all laugh with you.William wallace and robert the bruce especially. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 Ehehei , Adelinna si ben jami , ati decazut sau ati ajuns la concluzia ca sinteti in plus pe aici ?Dragi forumisti , poate ar trebui sa facem o cheta pentru sexbomba Adelinna sa isi cumpere si ea lubrefiant vaginal ca de putini clienti ce are i s-a uscat pussy.Si trebuie sa fie pregatita pentru fanul ei nambar oan ben jami !Ma rog ,merge si anal. 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 9, 2017 am auzit ca s-a specializat pe sex in grup da cu cine ?cand ea nici la oral nu exceleaza 8 14
benjami Reputație: -35 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Aprilie 9, 2017 I can only understand the word anal. And its not a coincidence you two post this together. So im guessing u 2 just had sex and want to share this with the world. You guys ! That is so cute! I hope u 2 were gentle on eachother. And i hope miky wasnt selfish. Its giving and receiving miky. Remember that ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 @ Ben jami , surdul nu le aude dar le potriveste !Sigur ca esti obsedat de anal , dar de anal cu barbatii.Iar ai luat-o peste ceafa , calda si cu efect !Nu intelegi ca esti pe dinafara ?Sintem pe teren propriu , lasa-neeeeee ! 1 1
benjami Reputație: -35 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Aprilie 9, 2017 yes, i also think you should always use a condom!Rumour has it that miky77 likes to visit many dark caves.You can never be carefull enough gelugen !but dont let that ruin your fun. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 am auzit ca s-a specializat pe sex in grup da cu cine ?cand ea nici la oral nu exceleaza Pe bune ? A trecut la fineturi hard de genul asta ?Poate ca a invatat si oral si normal.O face oare sex cu trei deodata ?Bravo ei ! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 am auzit ca s-a specializat pe sex in grup da cu cine ?cand ea nici la oral nu exceleaza Pe bune ? A trecut la fineturi hard de genul asta ?Poate ca a invatat si oral si normal.O face oare sex cu trei deodata ?Bravo ei ! 1 1
benjami Reputație: -35 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Aprilie 9, 2017 yes gelugen.just like you post things here 3 times in a row, you should also try to fuckmiky77 3 times in a row.But you should use also 3 condoms.Im so happy i could help u guys. (support gay rights !!! ) 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 9, 2017 Pe bune ? A trecut la fineturi hard de genul asta ?Poate ca a invatat si oral si normal.O face oare sex cu trei deodata ?Bravo ei !Crezi ca te mint cu ceva ? Si lasa-l pe "belgianul" asta homosexual sa trancane Stie el ceva , doar Belgia este a doua tara din lume unde s-a legalizat casatoria dintre gay . S-o fi indragostit nebunul de noi de vrea sa-l luam la 3 capete 8 14
benjami Reputație: -35 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Aprilie 9, 2017 http://s3.amazonaws.com/feather-files-aviary-prod-us-east-1/h6x69kt5qn4mwje1/2017-04-09/a47cc5248bdb46c79242e3377acf4212.jpg Look what picture miky77uploaded in other topic !I think we got ourselves a confession here !!bing bing bing !Ive put a little star on it to make it less obsceen.You naughty miky!!But i dont see a condom!!!!I hope you feel relieved now, finally accepting it...give your momma a hug. 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 9, 2017 iar ti s-a facut dor ....nesatulule
benjami Reputație: -35 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Aprilie 9, 2017 im really happy for you.Let this day : 9 april 2017, always be remembered as the day where miky77 finally came out of the closet! My pictures are kinda innocent, but you, well...you got some hardcore gay stash my friend.I always knew it.But i hope you are at peace now. Kumbayaa my friend... kumbayaaa 1
george bacovia Reputație: -446 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Aprilie 9, 2017 Fetițo, nu ai tu ani de viață câte examene an dat și am luat eu, nu ai tu școală, câtă vacanță ai avut tu. Vezi-ți de lungul nasului, mucoaso și pune mâna pe gramatica aia, dacă vrei să iei Bac-ul! Nu-mi răspunde, că nu vreau să fiu mai nepoliticos!AGRAMATULE! 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 9, 2017 im really happy for you.Let this day : 9 april 2017, always be remembered as the day where miky77 finally came out of the closet! My pictures are kinda innocent, but you, well...you got some hardcore gay stash my friend.I always knew it.But i hope you are at peace now. Kumbayaa my friend... kumbayaaa te-ai ascuns sub acest nick si pazesti taraba de hoti ? 7 14
benjami Reputație: -35 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:gg Oras:gg Postat Aprilie 9, 2017 hey, im not judging man.If you like penis , im happy for you!im here for you man !
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 Ce s-ar face oare ben jami fara nimfomane.com ,Poate isi cauta partener gay.Si cred ca este o curva de francez. Obsedata de penisuri si triolisme gay Dar daca este proxenetul Adelinnei ?Se schimba treaba ? Nuuuu, tot un homo popo ramine.Patetic si nefericit.. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum