Sari la conținut

Adelinna - 0726575144

Postări Recomandate

• Oras:Somewhere
Postat

daca as avea timp sa impachetez orice prost ..... si pe degeaba  :laugh2

da te strage maieul pa tine , este ? :slap2

Cine a jignit primul mai Cimpanzeule ?  Iar de postat , o facem unde dorim , ca doar nu e forumul lu' mata .

Tu du-te si afuma-te in continuare , da sa ne zici si noua  ce folosesti , ca vad ca isi face destul de bine efectul  :no2

Buna gluma asta: cica nu ai timp, cand tu esti non-stop pe forumul asta. Adevarul e ca esti las si fricos, cum ai fost si cu d d p o f, si cu numaispune si cum esti si acum. Problema nu este daca e forumul lu' masa sau al lu' mata, e vorba de bun-simt si de respect. E drept, vina principala e a moderatorilor pentru ca lasa trolii imbecili ca tine sa faca ce vor.

Ostilitatea si badarania ta fata de femei pot fi explicate foarte usor: esti un omulet fara stima de sine, limitat intelectual, complexat de dotarea si de performantele sexuale, dar suferi si de certe tulburari psihice.

PS Au dreptate Ana, Miskin, Anonna, Numaispune si toti ceilalti care au spus ca esti prost

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Buna gluma asta: cica nu ai timp, cand tu esti non-stop pe forumul asta. Adevarul e ca esti las si fricos, cum ai fost si cu d d p o f, si cu numaispune si cum esti si acum. Problema nu este daca e forumul lu' masa sau al lu' mata, e vorba de bun-simt si de respect. E drept, vina principala e a moderatorilor pentru ca lasa trolii imbecili ca tine sa faca ce vor.

Ostilitatea si badarania ta fata de femei pot fi explicate foarte usor: esti un omulet fara stima de sine, limitat intelectual, complexat de dotarea si de performantele sexuale, dar suferi si de certe tulburari psihice.

PS Au dreptate Ana, Miskin, Anonna, Numaispune si toti ceilalti care au spus ca esti prost

Sunt , ba, ca imi permit . Probleme? Vad ca mi-ai urmarit cu deosebita  placere activitatea si repede mai aparusi cand e rost de scandal. . Nu te-ai saturat sa plimbi aceleasi replici de colo colo si de pe o clona pe alta ? Ti-am spus ultima oara sa mai citesti cate ceva si apoi sa stai de vorba cu mine.  Stiu nu te poti ridica la nivelul meu (ca si ceilalti enumerati) si asta chiar te oftica , ba chiar te macina as putea spune. Nu am nevoie de aprecierea unor femei cu creierii inmuiati in ....sau sa-mi ridice statui pe aici , stai cuminte si nu se pune problema lasitatii sau fricii , dar crezi ca daca mi-as da intalnire cu orice prost  l-as face cu mult mai destept decat se prezinta in realitate ? Nu am curiozitati d'astea ca tine , e suficient doar "sa-i admir" pe aici. Asa e cand ai "intelectul limitat" , ca bine zici , chiar te-a marcat  din ce observ.

Hai du-te si fute pe 50 de lei (ca aici e scump ptr. bugetul tau)  , nu mai sta dupa mine , ca acum te chis in freza si pe tine , tolomacule. :)

• Like 10
  • Minus 16
Postat

Sunt , ba, ca imi permit . Probleme? Vad ca mi-ai urmarit cu deosebita  placere activitatea si repede mai aparusi cand e rost de scandal. . Nu te-ai saturat sa plimbi aceleasi replici de colo colo si de pe o clona pe alta ? Ti-am spus ultima oara sa mai citesti cate ceva si apoi sa stai de vorba cu mine.  Stiu nu te poti ridica la nivelul meu (ca si ceilalti enumerati) si asta chiar te oftica , ba chiar te macina as putea spune. Nu am nevoie de aprecierea unor femei cu creierii inmuiati in ....sau sa-mi ridice statui pe aici , stai cuminte si nu se pune problema lasitatii sau fricii , dar crezi ca daca mi-as da intalnire cu orice prost  l-as face cu mult mai destept decat se prezinta in realitate ? Nu am curiozitati d'astea ca tine , e suficient doar "sa-i admir" pe aici. Asa e cand ai "intelectul limitat" , ca bine zici , chiar te-a marcat  din ce observ.

Hai du-te si fute pe 50 de lei (ca aici e scump ptr. bugetul tau)  , nu mai sta dupa mine , ca acum te chis in freza si pe tine , tolomacule. :)

Este imposibil pentru oricine sa-ti urmareasca delirul. Te lauzi ca un cocalar in fiecare postare, dar calitatile se demonstreaza prin fapte, prin ideile exprimate si prin calitatea discursului. Roaga pe cineva sa faca o comparatie intre postarile tale si cele ale oamenilor pe care ii jignesti.

Esti de o prostie ireala - personal sunt convins ca suferi de un retard intelectual sever, si chiar te compatimesc. Nu vreau sa contribui si eu la off-topic mai mult decat am facut-o, si deja ti-am acordat prea multa atentie. Nu poti castiga o disputa cu omul prost ... stii tu, are mintea odihnita si te va trage la nivelul lui.

Succes in continuare in actele tale de vitejie virtuala, ca doar de atat esti capabil.

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Să revenim la recenzii!

Cica sunt prea multe, trebuie publicate intr-o carte... =)) =))

• Like 4
Postat

Este imposibil pentru oricine sa-ti urmareasca delirul. Te lauzi ca un cocalar in fiecare postare, dar calitatile se demonstreaza prin fapte, prin ideile exprimate si prin calitatea discursului. Roaga pe cineva sa faca o comparatie intre postarile tale si cele ale oamenilor pe care ii jignesti.

Esti de o prostie ireala - personal sunt convins ca suferi de un retard intelectual sever, si chiar te compatimesc. Nu vreau sa contribui si eu la off-topic mai mult decat am facut-o, si deja ti-am acordat prea multa atentie. Nu poti castiga o disputa cu omul prost ... stii tu, are mintea odihnita si te va trage la nivelul lui.

Succes in continuare in actele tale de vitejie virtuala, ca doar de atat esti capabil.

Chiar te-a punctat un alt " viteaz "  , bucura-te  :laugh2

Si eu care credeam ca foloseste doar optiunea negativa 

Du-te cu Dumnezeu , dar ia si nerozia cu tine   :no2 

• Like 10
  • Minus 16
  • Oras:Bucuresti
Postat

@ Ade:

Dupa cum spuneam mai sus, incheiem subiectul!

CINE este AD????

@ AD:

Nu te jignesc absolut deloc! Ti-am sps doar ca esti cretin, idiot, pe deasupra si semianalfabet!!! Si agramat. Esti inocent si imatur, prost si stima de sine! Vezi ca are numarul meu Ade si adresa (un complex residential, etaj superior, ‘’baiatul inalt, cu tatuaje ciudate’’)! MAORI!

Te PUP! (Te astept ''frumoxule'')!!

Te astept AD!

Tungsten!

Nu inteleg cine este AD-ul despre care vorbesti , daca te referi la userul avarage dick ( AD ), nu am nici o treaba cu el si nu stiu cine e... oricum in afara de limbaj ii dau dreptate in multe privinte.

Daca te referi la ad-ul din finalul nickname-ului meu, este din cauza ca adelinna era folosit si ad-ul este o repetitie a inceputului nickname-ului, si face referire si la ad care vine de la advertise / advertising / advertisment din limba engleza care se prescurteaza ad la singular sau ads la plural.. pe scurt Adelinna|ad = Adelinna advertise = Adelinna anunt... nimic special in general

Hai sa lamurim cateva aspecte cu ocazia asta... nu folosesc si nu voi folosi mai multe usere si nici voi pune pe cineva sa lase recenzii false sau recenzii in general.

• Like 1
Postat

Buna Ade!

Multumesc pentru lamurire.

Apreciez raspunsul si modul de exprimare decent la adresa mea.

Sper  ca ai inteles faptul ca nu am nimic personal cu tine, ci doar cu serviciile oferite, paleta acestora, si pret, care nu se justifica. Atat! In rest, decizia iti apartine.

O seara buna iti doresc!

Tungsten!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Buna Ade!

Multumesc pentru lamurire.

Apreciez raspunsul si modul de exprimare decent la adresa mea.

Sper  ca ai inteles faptul ca nu am nimic personal cu tine, ci doar cu serviciile oferite, paleta acestora, si pret, care nu se justifica. Atat! In rest, decizia iti apartine.

O seara buna iti doresc!

Tungsten!

Hello Mr. W

Nu am crezut nici macar o clipa ca ai avea ceva personal cu mine.

Acum lamureste-ma tu pe mine , eventual in PM, nu imi vine in minte figura ta avand in vedere locatia si auto-descrierea de mai sus.

Multumesc

Postat

@ Ade: OK, hai sa te lamureasca Mr. W.

A se intelege Tungsten=Wolfram. (Apreciez ‘’investigatia’’ a carei rezultat a reiesit ‘’W’’, doar atat ai putut? Nu prea te ajuta Wiki, este?

Chiar crezi ca imi dezvalui/public identitatea fata de tine? Sau cum? Tu realizezi ceea ce ai intrebat?

Prezinta logica solicitarea de mai sus???

Quid pro quo: Publica o poza de buletin sau tip pasaport, apoi revin eu cu un raspuns!!! (Mai pe intelesul tau, este ca si cum ti-as cere eu tie acum, sa publici poze cu fata, cu ''prietenul''  sau cu familia). 

Ar fi bine sa incetezi cu astfel de cerinte ... Etc.

Tungsten!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

A se intelege Tungsten=Wolfram. (Apreciez ‘’investigatia’’ a carei rezultat a reiesit ‘’W’’, doar atat ai putut? Nu prea te ajuta Wiki, este?

Chiar crezi ca imi dezvalui/public identitatea fata de tine? Sau cum? Tu realizezi ceea ce ai intrebat?

Quid pro quo: Publica o poza de buletin sau tip pasaport, apoi revin eu cu un raspuns!!! (Mai pe intelesul tau, este ca si cum ti-as cere eu tie acum, sa publici poze cu fata, cu ''prietenul''  sau cu familia). 

Tungsten!

Acum incepi sa exagerezi...ai spus ca te-as cunoaste, din ce spui eu nu imi amintesc de tine, iar de aici tind sa cred ca recenzia este dubioasa, oricum si din recenzie am avut niste suspiciuni dar nu imi place sa intervin in parerea cuiva.

Nu ti-am cerut buletinul/pasaportul/poze, ti-am cerut mai multe detalii si eventual daca doresti in PM si vor ramane doar intre noi doi.

Daca nu doresti, nu doresti..pentru mine este acelasi lucru.

Poti spune si ceva despre mine daca este ceva ce poate demonstra ca ne cunoastem.

Merci

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Tungsten!

Tungsten, nu sunt nici pe departe un fan al Adelinnei, din contră - iar topicul stă martor, dar nu crezi că exagerezi cu lupta asta, care are iz de hărțuială? Părerea mea, e că ar trebui să încetezi. E mai elegant și mai civilizat.

P.S. folosește funcția quote, atunci când dai replica cuiva, pentru ca respectivul să știe că a fost interpelat.

Mulțumesc!

• Oras:nu spun
  • Oras:nu spun
Postat

Revin cu întrebarea: a futut-o cineva pe căcăcioasa asta mică?

Tungsten, nu sunt nici pe departe un fan al Adelinnei, din contră - iar topicul stă martor, dar nu crezi că exagerezi cu lupta asta, care are iz de hărțuială? Părerea mea, e că ar trebui să încetezi. E mai elegant și mai civilizat.

P.S. folosește funcția quote, atunci când dai replica cuiva, pentru ca respectivul să știe că a fost interpelat.

Mulțumesc!

Elegant si civilizat ca tine, cand vorbeai de Adelinna in postarea de mai sus?

Tu esti hartuitorul numarul 1 al forumului, doar pe topicul asta ai cateva zeci de postari.

Fariseule agramat!

• Minus 5
Postat

Elegant si civilizat ca tine, cand vorbeai de Adelinna in postarea de mai sus?

Tu esti hartuitorul numarul 1 al forumului, doar pe topicul asta ai cateva zeci de postari.

Fariseule agramat!

Băi fasolare, ieși mă dracu' și vezi-ți de amarul tau!
  • Like 1
Postat

@Ade:

Pot demonstra faptul ca ne-am intalnit si tot timpul petrecut alaturi de tine!!!

Dar ma expun inutil si risc sa mi se afle identitatea, la fel si  a ta.

@ picon: Cu ce am hartuit-o?

Tungsten, pentru Ade Mr. W!

• Oras:EU
Postat

O sugi cu dragoste, de 1 martie?

Mata' mi-a supt-o cu dragoste azi. M-a finalizat cu un swallow de zile mari. Si m-a costat doar un buchet de ghiocei. Daca nu te cumintesti, ii deschid topic la Testate.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

ii deschid topic la Testate.

Cui ma ? Lu' mata ?

Stim cum arati nebunatica  mica  :)

• Like 13
  • Minus 15
Postat

Cui ma ? Lu' mata ?

Stim cum arati nebunatica  mica  :)

Tontule, vezi ca ai incurcat conturile si ai raspuns in locul molustei nevertebrate brett. Din nou!

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Tontule, vezi ca ai incurcat conturile si ai raspuns in locul molustei nevertebrate brett. Din nou!

esti sigur , nebunule ...

rau este cand o iei pe aratura de la atata laba ti se uraste :laugh2

• Like 14
  • Minus 15

Postat

esti sigur , nebunule ...

rau este cand o iei pe aratura de la atata laba ti se uraste :laugh2

Pai la cat stai tu pe forumul asta, printre poze cu femei goale, e destul de evident care-i labagiul. Astept raspuns la PM, vorbim acolo ca sa nu mai poluam topicul.

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...