Sari la conținut

Doar proxenetii si profitorii scriu recenzii, majoritatea false, mincinoase si exagerate.

173 membri au votat

1. 1. Scriu barbatii sanatosi la cap recenzii ?

Postări Recomandate

• Oras:X.
Postat

Ce???? Amenintari????

Am fost amenintat de un anumit user, insa nu voi divulga cine este.

Am fost inspirat totusi sa folosesc VPN, pentru a ascunde ip-ul.

Ai grija, mai ales la picon, cunoscut fiind faptul ca a amenintat useri.

Insa poti oricând sa-l denunti la Politie.Ai si poza lui pe forum.

Postat

Sâmbătă, dă Sfåntul Ion, reduceri dă 50% la toate şapte fetele pă care le păstoresc ;)

La mulţi ani!

Daca ai nevoie de bani, stii ce ai de facut.

Si nu ma refer la cersit pe forum.

Postat

Cartea a fost si este. :) Oricum nu poti restitui biletul. Te-ai nascut, joci. ;) Happy Truman Show! Or not.

Citim alta carte.De alt autor.Cu recenzii mai bune.

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Buna dimineata.

Ce-o face Popey Marinarul ? 

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Sâmbătă, dă Sfåntul Ion, reduceri dă 50% la toate şapte fetele pă care le păstoresc ;)

La mulţi ani!

Sa mor , daca era un BLACK FRIDAY adevarat , de nu le inchiriam pa toate sa dea la zapada ......macar o ora  :)

• Like 18
  • Minus 14
  • Oras:Over the rainbow
Postat

Sa mor , daca era un BLACK FRIDAY adevarat , de nu le inchiriam pa toate sa dea la zapada ......macar o ora  :)

Si le faceai si recenzii, nu? Sa fi vazut manualitate si oralitate atunci! :)

• Like 2
Postat

Si le faceai si recenzii, nu? Sa fi vazut manualitate si oralitate atunci! :)

Era vorba doar de manualitate - datul la lopada  , ca vroiau pe deasupra sa faca si un oral cozii , pur si simplu nu ma deranja :)

Nu le facea. Voiai sa fie acuzat de alienare mintala sau proxenitism? :P

Nu se baga de seama (de proxentetism zic)  , ca ziceau ca le-am agatat din Carrefour , unde chiar zilele trecute ma uitam si ma intrebam asa a prost : "cum plm au ajuns atatia barbati la dat cu mopul !?" :laugh2

• Like 16
  • Minus 14
Postat

Nu le facea. Voiai sa fie acuzat de alienare mintala sau proxenitism? :P

Nici pomeneala! De banditism insa, da. :D

Era vorba doar de manualitate - datul la lopada  , ca vroiau pe deasupra sa faca si un oral cozii , pur si simplu nu ma deranja :)

Miky, ti le inchipui prestand "manual" cu gura inchisa? Esti ingenuu. :)

Postat

Nici pomeneala! De banditism insa, da. :D

Miky, ti le inchipui prestand "manual" cu gura inchisa? Esti ingenuu. :)

De ce banditism ?  Erau chiar platite cu ora .

Oare atat  de impresionate sa fie de stau in permanenta doar cu gura deschisa ? Am inteles , face parte din GFE . :)

Postat

De ce banditism ?  Erau chiar platite cu ora .

Oare atat  de impresionate sa fie de stau in permanenta doar cu gura deschisa ? Am inteles , face parte din GFE . :)

Of, miky, of! "Bandit" inseamna si "afurisit". :) Pai, tocmai la dat zapada sa le pui?

Apoi, cand ziceam de "oralitate", ma refeream la bombaneala aferenta. ;)

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

CUm ce cautam?Sa scriem daca una are raie la pizda daca sta pestele in hol si te pune sa platesti deranju .

Daca n-are petarda apa calda si pat daca duci de acasa hartia igienica,daca sta proprietaru la usa si taie bilete la spectacol si asa mai departe

Exact, si tot ce ai zis intra in recenzii...atunci sa ne mai lase marinelu cu goangele lui. Scriu cei care au fost sa stie si altii daca se merita la respectiva duduie. 

• Like 3
Postat

Of, miky, of! "Bandit" inseamna si "afurisit". :) Pai, tocmai la dat zapada sa le pui?

Apoi, cand ziceam de "oralitate", ma refeream la bombaneala aferenta. ;)

par atat de disperat ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

ieri chiar eram disperat ....dar de faptul :  unde mai "ascund" atatea gramezi de  zapada ? :hmmm

Postat

Exact, si tot ce ai zis intra in recenzii...atunci sa ne mai lase marinelu cu goangele lui. Scriu cei care au fost sa stie si altii daca se merita la respectiva duduie. 

da fara note   ...doar vorbe.....ca mi se pune raia pe mine  :laugh2

• Like 16
  • Minus 14
Postat

par atat de disperat ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

ieri chiar eram disperat ....dar de faptul :  unde mai "ascund" atatea gramezi de  zapada ? :hmmm

Esti dezobisnuit. Gramezile alea de zapada erau ceva normal in urma cu vreo 25-30 de ani. :)

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Bai gogule, ce plm sari asa repede de cur in sus? Ia uite cum stau eu pana la ora 3(trei) noaptea sa citesc si sa iti raspund. Ce sloboz, e un forum unde lumea vorbeste cate stele si in luna. Te frec la icre ca ai deschis un topic unde zici ca doar "Doar proxenetii si profitorii scriu recenzii, majoritatea false, mincinoase si exagerate" si zici ca oamenii normali la cap nu scriu. Total fals! A, ca mai sunt si unele false, asa o fi. Dar sunt destui oameni normali la cap care scriu recenzii, dovada si votul de pana acum cu 67% DA.

Nu iti place pe forum ? Te fute si pe tine grija de ce fac altii? Esti si tu un trist ca destui de pe aici, care pierzi destul timp (ca esti singur) citind si raspunzand cu postari kilometrice ? Nu mai intra. 

Eu cam atat imi permit sa intru noaptea nitel dupa ce se duce nevasta la somn. Si poate da, intru la categoria de ipocriti cum zicea colegul mai sus, poate nu.. intru cat imi permit, cat vreau si selectez ce sa vizualizez.

Si,da, ma bag in ciorba ca asa mi-e felul, de aceea mi-a dat Dumnezeu aceasta putere , sa gandesc, sa scriu, sa vorbesc, atat cat stiu si ce cred. In fond si la urma urmei, e o comunitate (virtuala) de oameni diversi, diferiti, fiecare cu parerile lui mai mult sau mai putin la locul lor. 

Eu unul am mai invatat ceva in timpul scurt petrecut pe aici, ca am vazut tot felul de pareri din care am luat cate ceva. 

Ce zicea un confrate mai sus cu un citat din Biblie e cam hilar: 'Nu judeca' , crede nu cerceta; asta era zis de diversi dubiosi demult ca sa tina masele (oile) sub control. Ba da ba, judeca, cerceteaza, invata, exprima-te. 

Tu marinele vad ca ai cam mereu aceeasi placa, aceleasi texte, idei. Dar e bine totusi ca te exprimi, chiar daca ai alte viziuni/pareri. Totusi ai putea-o face mai succint (te cam repeti) ca si asa ti-ai pierdut publicul.

Si nu, nu sunt clona sau ce mai crezi tu, tind sa cred ca mai am ceva normalitate in cap, poate ai observat si tu macar pana acum. 

Offf in plm ...

........................

Jeane, daca ma citezi, analizezi si comentezi fa-o pe intreg textul scris de mine, nu fi cacanar si rupe din context doar ceea ce iti convine tie.

Nu este vina mea ca tu nu poti urma un fir logic si coerent pe un dialog/dezbatere de cateva reply-uri, luand-o pe aratura si deviind discutia.
  Te rog nu fii nesimtit. Fac si scriu ce vrea pula mea, cand vrea pula mea, despre ce vrea pula mea. 
  Nu eu am venit sa ma bag in discutie cu tine, ci tu, si vad ca ai prins tupeul sa-ti mai dai si cu parerea despre viata mea zicandu-mi ce ar trebui sa fac cu ea.
   Iti repet si tie ca vad ca nu te duce capul, asta daca nu faci si tu pe prostul intentionat, ca apoi sa te plangi si tu ca marea majoritate a muistilor penali prezenti aici ca ma repet.
   Este vorba despre cele peste 90% dintre recenziile mincinoase, aberante, scarboase si cu lux de amanunte care sunt facute intentionat doar cu scopul, nu de a informa dezinteresat si impartial comuninitatea, ci de a-si demostra maculinitatea in cazul origofrenilor si de a-si promova marfa in cazul proxentetilor, cu scopul evident de a atrage pulimea retadat-erotomana cat si alti onanisti timizi si deviati sexual de monitor, nemaicontand faptul ca acele recenzii umilesc si denigreaza conditia umana, in special a femeii, unde marea majoritate a femeilor nu sunt de acord cu publicitatea fantasmagorica a intimitatiilor sexuale petrecute in mod privat intre doua persoane. 
  Ori esti de-a dreptul tantalau ori ipocrit, cand cu gura ta afirmi ca te-ai dus la femei, dar nerecenzandu-le.
  De ce nu ai facut-o, daca ti se pare perfect normal ca intimitatiile sexuale sa fie povestite public tuturor cretinilor si obsedatilor sexual ?
  Sunteti si ipocriti si egoisti, incurajand proxenetii si prostituatele sa-si faca recenzii scarboase cu lux de amanunte dupa multitudinea de conturi clona, cat si pe alti dezaxati deviati sexual exchibitionisti care vor sa-si dovedeasca/confirme masculinitatea facandu-si publice scarboseniile intime, doar ca sa va produca voua erectia necesara labei ori sa puteti profita voi de pe urma lor vizitand acele femei, dar fara niciun fel de implicare activa pe forum.
   Cand o sa vii si tu aici sa ne povestesti cu lux de amanunte cum i-ai lins tu hemoroidul ala sexi, si cat de zemoasa si gustoasa era pizda uneia vizitata de alte 5 puli inaintea ta, ai tot dreptul sa-ti dai cu parerea si sa sustii cu vehementa publicarea intimitatii cu lux de amanunte si a altor scarbosenii deviante, dar pana atunci, mucles, laba, nevasta , iarba, spritz si joc de glezne, atunci cand te apuca pe tine la miez de noapte cheful de socializare.
   Argumente, logica si coerenta in discurs imi doresc, indiferent de limbajul barbatesc folosit, nu axione, platitudini si alte filozofii abstracte si elucubrante, oare chiar atat de mult cer ?
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

........................

Jeane, daca ma citezi, analizezi si comentezi fa-o pe intreg textul scris de mine, nu fi cacanar si rupe din context doar ceea ce iti convine tie.

Nu este vina mea ca tu nu poti urma un fir logic si coerent pe un dialog/dezbatere de cateva reply-uri, luand-o pe aratura si deviind discutia.
  Te rog nu fii nesimtit. Fac si scriu ce vrea pula mea, cand vrea pula mea, despre ce vrea pula mea. 
  Nu eu am venit sa ma bag in discutie cu tine, ci tu, si vad ca ai prins tupeul sa-ti mai dai si cu parerea despre viata mea zicandu-mi ce ar trebui sa fac cu ea.
   Iti repet si tie ca vad ca nu te duce capul, asta daca nu faci si tu pe prostul intentionat, ca apoi sa te plangi si tu ca marea majoritate a muistilor penali prezenti aici ca ma repet.
   Este vorba despre cele peste 90% dintre recenziile mincinoase, aberante, scarboase si cu lux de amanunte care sunt facute intentionat doar cu scopul, nu de a informa dezinteresat si impartial comuninitatea, ci de a-si demostra maculinitatea in cazul origofrenilor si de a-si promova marfa in cazul proxentetilor, cu scopul evident de a atrage pulimea retadat-erotomana cat si alti onanisti timizi si deviati sexual de monitor, nemaicontand faptul ca acele recenzii umilesc si denigreaza conditia umana, in special a femeii, unde marea majoritate a femeilor nu sunt de acord cu publicitatea fantasmagorica a intimitatiilor sexuale petrecute in mod privat intre doua persoane. 
  Ori esti de-a dreptul tantalau ori ipocrit, cand cu gura ta afirmi ca te-ai dus la femei, dar nerecenzandu-le.
  De ce nu ai facut-o, daca ti se pare perfect normal ca intimitatiile sexuale sa fie povestite public tuturor cretinilor si obsedatilor sexual ?
  Sunteti si ipocriti si egoisti, incurajand proxenetii si prostituatele sa-si faca recenzii scarboase cu lux de amanunte dupa multitudinea de conturi clona, cat si pe alti dezaxati deviati sexual exchibitionisti care vor sa-si dovedeasca/confirme masculinitatea facandu-si publice scarboseniile intime, doar ca sa va produca voua erectia necesara labei ori sa puteti profita voi de pe urma lor vizitand acele femei, dar fara niciun fel de implicare activa pe forum.
   Cand o sa vii si tu aici sa ne povestesti cu lux de amanunte cum i-ai lins tu hemoroidul ala sexi, si cat de zemoasa si gustoasa era pizda uneia vizitata de alte 5 puli inaintea ta, ai tot dreptul sa-ti dai cu parerea si sa sustii cu vehementa publicarea intimitatii cu lux de amanunte si a altor scarbosenii deviante, dar pana atunci, mucles, laba, nevasta , iarba, spritz si joc de glezne, atunci cand te apuca pe tine la miez de noapte cheful de socializare.
   Argumente, logica si coerenta in discurs imi doresc, indiferent de limbajul barbatesc folosit, nu axione, platitudini si alte filozofii abstracte si elucubrante, oare chiar atat de mult cer ?

Medicamente ... medicamente!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 20
Postat

Picon este Rudotelu' nimfomanelor.

El barfeste bârfele unei curve, pentru ca bubuța creeaza disconfort atât curvei, cât si clientului urmator.

Vai de :) mea.

Postat

Prietenas marinel cauta si ai sa vezi ca am o recenzie nu cu mult timp in urma (de atunci nu am mai fost). Data viitoare cand ma duc o sa las iar.  

Vezi, pentru curiozitatea ta, ca nu imi place nici FK cu o curva, cu atat mai mult sa ii dau limbi in pizda. Plm..arunci aiurea cu cuvintele alea care iti vin in cap, haotic, nu te documentezi. Te las pe tine sa o cauti recenzia si sa zici daca e exagerata. Am zis ca in trecutul mai indepartat am fost si nu am lasat recenzii (n-au fost multe ca nu ma duc des). De cateva luni am inceput sa fiu un pic mai activ sa vad si eu ce mai zice lumea.

Ai un mic talent la scris, dar esti trist si cam frustrat. iti cam citesc ce ai scris, dar cand te citezi tai din text, ca din punctul meu de vedere scrii prea mult si nu are rost sa iti las tot ce ai scris. 

Asta e formul gogule, fie ca iti place sau nu, ma repet. Si eu scriu ce vrea pula mea, unde vrea pula mea, inclusiv sa ma bag in topicul tau. Nu iti place? Scrie la Prim-Ministru sa ma dea afara daca are argumente. Cred ca am fost destul de fair-play in postarile mele. Unde ma plictisesc sau deranjez prea tare ma retrag eu frumos..

Fii mai intelept, scriitorule!

• Like 4
Postat

Picon este Rudotelu' nimfomanelor.

El barfeste bârfele unei curve, pentru ca bubuța creeaza disconfort atât curvei, cât si clientului urmator.

Care  :) ta? 

• Like 2
  • Minus 20
Postat

...

Corect!

...

Felicitări pentru sinceritate!

• Like 4
  • Minus 20
Postat

Picon, in campanie pe nimfomane.com, pentru a salva forumul de la pierzanie.

Cu Rudotelu' in buzunar, trimis sa calmeze clientii frustrati ca Bubuța a creat disconfort.

Nu asa ai zis, bre, când ai incercat sa justifici parsivenia, ca provoaca disconfort clientului?

Postat

Picon, in campanie pe nimfomane.com, pentru a salva forumul de la pierzanie.

Cu Rudotelu' in buzunar, trimis sa calmeze clientii frustrati ca Bubuța a creat disconfort.

Nu asa ai zis, bre, când ai incercat sa justifici parsivenia, ca provoaca disconfort clientului?

Și care e problema ta? De asta nu mai tu erecție? 

• Like 3
  • Minus 20
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...