Sari la conținut

Doar proxenetii si profitorii scriu recenzii, majoritatea false, mincinoase si exagerate.

173 membri au votat

1. 1. Scriu barbatii sanatosi la cap recenzii ?

Postări Recomandate

• Oras:X.
Postat

Și care e problema ta? De asta nu mai tu erecție?

Nu e problema, Victore, doar ca e cam de câcat.

Plus de asta, mor copii, femei, batrani in razboaie, altii nu au ce pune pe masa, iar tu schelalai ca un maidanez pentru ca unu' te-a trimis la origini acum 2 ani.Si nu ma refer la mine.

Tu asta nu intelegi.

Tu esti in campanie pe nimfomane.com

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu e problema, Victore, doar ca e cam de câcat.

Plus de asta, mor copii, femei, batrani in razboaie, altii nu au ce pune pe masa, iar tu schelalai ca un maidanez pentru ca unu' te-a trimis la origini acum 2 ani.Si nu ma refer la mine.

Tu asta nu intelegi.

Tu esti in campanie pe nimfomane.com

Adevărul că ești bolnav rău! De aceea te agăți de Bubutz, voi vă înțelegeți între voi.

Problema e că tu ... tu de ce ești pe forum? Care e scopul prezenței tale? Să bagi strâmbe? Să produci scandal după scandal? Să jignești pe toată lumea? 

• Like 3
  • Minus 20
Postat

Adevărul că ești bolnav rău! De aceea te agăți de Bubutz, voi vă înțelegeți între voi.

Problema e că tu ... tu de ce ești pe forum? Care e scopul prezenței tale? Să bagi strâmbe? Să produci scandal după scandal? Să jignești pe toată lumea?

Gata

Deja iar te victimizezi.

Zi-ne de nesimțirea crasa, de suferinta ta, de nemernici...

• Oras:Bucuresti
Postat

Iar incepi Picon? Dupa te miri ca ai atatia dusmani. Nu te lasi pana nu te lasa?

• Like 1
Postat

Gata

Deja iar te victimizezi.

Zi-ne de nesimțirea crasa, de suferinta ta, de nemernici...

Hai că iar ești prost!

Iar incepi Picon? Dupa te miri ca ai atatia dusmani. Nu te lasi pana nu te lasa?

Adică ce? Nu ai scris tu cu mâna ta? 

Postat

Adică ce? Nu ai scris tu cu mâna ta? 

Aoleo. Iar incepem. Dar mai bine nu incepem. Nu vrei tu sa imi spui de ce Facebook API imi da eroarea asta: "Facebook SDK returned an error: Stream returned an empty response" Serios acum ca imi bat capul cu ea de dimineata si vad ca e multa energie aici. Chiar e musai sa continui asa? Stiu eu multe lucruri mai bune de facut, 

Postat

Aoleo. Iar incepem. Dar mai bine nu incepem. Nu vrei tu sa imi spui de ce Facebook API imi da eroarea asta: "Facebook SDK returned an error: Stream returned an empty response" Serios acum ca imi bat capul cu ea de dimineata si vad ca e multa energie aici. Chiar e musai sa continui asa? Stiu eu multe lucruri mai bune de facut, 

Nu sunt informatician. 

Și de continuat, continui ce vreau, cum vreau! Alles klarr? 

Postat

Iar te-ai enervat.

Nu. M-ai plictisit. 

Postat

Nu sunt informatician. 

Heil Picon. :) Ce dracului? Chiar nu intelegi cand sa te opresti? Te-am lasat in pace, tu tot vrei te certi cu lumea. Nu se cearta nimeni cu tine sau cel putin nu eu. O tot dai cu boala ta. Mare smecherie daca as avea Asperger. E fix pix asta.  Zici ca sunt un criminal si ma duc si omor curve. Da-o naibii de treaba ca nu le omor si nu ramane site-ul fara ele din cauza mea. :) 

Postat

Parca oamenii, atunci când ajung la o anumita vârsta, sunt mai ponderati, mai impacati cu viata.Stiu ca orgoliul pueril e nociv.

Victore, ce neimpliniri ai avut in viața, incât tii mortis sa-ti impui punctul de vedere la o asemenea vârstă?

Nu ma zic de faptul ca ai replici de copil de clasa a 5-a, ca poate te enervezi.

Postat

Heil Picon. :) Ce dracului? Chiar nu intelegi cand sa te opresti? Te-am lasat in pace, tu tot vrei te certi cu lumea. Nu se cearta nimeni cu tine sau cel putin nu eu. O tot dai cu boala ta. Mare smecherie daca as avea Asperger. E fix pix asta.  Zici ca sunt un criminal si ma duc si omor curve. Da-o naibii de treaba ca nu le omor si nu ramane site-ul fara ele din cauza mea. :)

Bine! Ia-ți medicamentația și lasă-ne!

Postat

Bine! Ia-ți medicamentația și lasă-ne!

Vezi cum faci? Dupa te mai miri ca are lumea ce are cu tine. Pai nu are ce sa te mire. Ii atragi atentia lui Pipilica ca nu s-a bagat cand ti-au publicat poza pe peste tot. Evident a fost o magarie, dar nimeni nu o sa se bage daca faci asa indiferent de ce magarii o sa ti se mai intample. 

Postat

Picon e in campanie pe nimfomane.com

Napoleonu' nimfomanelor in lupta cu pestii si lingaii.

Rudotelu' nimfomanelor pentru confortul mental al clientilor.

Azi l-a inclus adminul intr-o postare.

E clar ca nu mai pleaca picon de aici.Moare pe nimfomane.com, aici ati citit prima data.

Postat

Nu... e nevoie de o pauza in viata reala. Prea multe energia risipita inutil. Cearta ca una nu stiu ce a facut si nu a facut, cand noi ar trebui sa uitam ca exista in secunda doi cum am iesit pe usa. Daca toata energia asta s-ar canaliza intr-o directie ar fi ceva. Dar asa o ardem aiurea pentru unele care nu dau doi bani pe noi. Asa ca ma voi duce sa bag un inot si ceva bicicleta si ma deconectez. 

• Like 1
  • Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu
Postat

Picon e in campanie pe nimfomane.com

Napoleonu' nimfomanelor in lupta cu pestii si lingaii.

Rudotelu' nimfomanelor pentru confortul mental al clientilor.

Azi l-a inclus adminul intr-o postare.

E clar ca nu mai pleaca picon de aici.Moare pe nimfomane.com, aici ati citit prima data.

Da si tu, te rog, un link să înțelegem ce spui!
Postat

Cum îi sugi pula lu' mama lu' Căcău

Nu ai mai rezistat sa stai pe margine, vazand cum taica-to virtual este straponizat.

Da' pana când?

• Like 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Nu ai mai rezistat sa stai pe margine, vazand cum taica-to virtual este straponizat.

Da' pana când?

Coane, de ce te superi? Glumim doar. Hahahahahaha..!?!!?!

Nam emoticons

Postat

Urmează-ți sfatul!

Nu sunt informatician. 

picon

HIGHLANDER

• photo-thumb-18947.jpg?_r=1425487579
  • Platinum Member
  • leet.png
  • 23895 Postari:
  • Inscris la:
    07 November 2011
  • Reputatie:20841

Postat 02 January 2017 - 03:59 PM

sfantul pipilica, on 02 Jan 2017 - 3:33 PM, said:snapback.png

Sa-l felicitam cu toții pe PICON pentru câștigarea celui mai prestigios titlu nobil:

PROSTUL SITE_ULUI!

... care te fute în gură, păcăliciule!

Pipilică, îți dau un sfat: vezi-ți de treaba ta și de viața ta! Încearcă să te porți ca un om matur, nu ca un puști cordit. Și încetează cu minciunile și diversiunile ieftine! 

• 2
SA FUTETI BINE!
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...