Sari la conținut

Conteaza aspectul fizic la barbati ? Explicat pe larg

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Mai citeste in urma, ca a ghicit doamna !!

am fost plecat si am pierdut firul  :)

Postat

Mai citeste in urma, ca a ghicit doamna !!

te-am supra-estimat/evaluat   :laugh2 :laugh2 :laugh2   nu ai prins prea multe trese 

• Oras:Lost in the wind
Postat

te-am supra-estimat/evaluat   :laugh2 :laugh2 :laugh2   nu ai prins prea multe trese

Plm am fost stegar !
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asa a zis si Oana Lis, dar, intre timp cred ca si-a schimbat parerea ! :)

LE: Nu consum mass-media ! :)

imposibil - asa ceva !

Vizitator
Postat

eu am imaginatie ;)

esti perfect ! 

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu asa, daca nu conteaza look-ul deloc, ia-l pe cel mai urat, dar , haios, dupa gustul tau si zi-mi ca de ai avea inima libera l-ai duce acasa, chiar somer fiind ! =))

Cine a spus ca nu conteaza aspectul fizic deloc?!?! Am spus ca conteaza intr-o foarte mica masura, ceea ce exclude specimenele dizgratioase. ;)

Nu stiu nene cum sunt alti oameni, insa eu nu suport sa am in preajma oameni care s-au nascut tristi indiferent cat de chipesi sunt ei...prefer sa fiu inconjurata de oameni normali, nu atat de aratosi ca si cei din cealalta categorie, nici respingatori, dar veseli. :)

• Like 5
  • Minus 18
Postat

Cine a spus ca nu conteaza aspectul fizic deloc?!?! Am spus ca conteaza intr-o foarte mica masura, ceea ce exclude specimenele dizgratioase. ;)

Nu stiu nene cum sunt alti oameni, insa eu nu suport sa am in preajma oameni care s-au nascut tristi indiferent cat de chipesi sunt ei...prefer sa fiu inconjurata de oameni normali, nu atat de aratosi ca si cei din cealalta categorie, nici respingatori, dar veseli. :)

Te dai la mine ? =))

• Like 1
  • Oras:the buleni
Postat

mica-mica, nu asa. ia-l pe george costanza atunci: mic, chel, gras, somer, da' cu un mare simt al umorului. 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

mica-mica, nu asa. ia-l pe george costanza atunci: mic, chel, gras, somer, da' cu un mare simt al umorului.

E umor involuntar, nu se pune.
  • Like 1
  • Minus 21
Postat

Femeile stau mai prost decat barbatii din punct de vedere al asumarii unor decizii.

Ca barbat pot recunoaste ca sunt mort dupa pizda si tate mari si ca imi pierd usor stapanirea de sine cand vad ceva misto.

Pe de alta parte, femeile nu vor recunoaste in veci ca le place pula foarte mult, dar chiar mai mult conteaza banii.
Banii nu aduc fericirea? Vorba de saracie. Evident ca nu e vorba doar de bani, insa ca sa fii fericit fara bani multi trebuie sa ajungi la o stare de iluminare de care cei mai multi nu sunt in stare. Sa ai o anumita mentalitate care nu e populara in ziua de azi, intr-o societate consumerista in care masura succesului este data de banii pe care-i ai si bunurile pe care le detii.

Femeile sunt atrase in principal de bani si smecherie. Mai ales pentru ca un barbat cu bani, indiferent cat de urat este, le va da o viata confortabila.

Daca mai e si smecher pe deasupra, cu atat mai bine. Dar banul conteaza cel mai mult. Plus ca un barbat cu bani are de obicei si ceva tupeu - alta chestie care-i pe placul femeilor.
Foarte putine femei pot recunoaste ceea ce am scris mai sus.

Insa mai e o chestie: femeile prefera barbati mai urati si ca sa fie divinizate de catre acestia. Mai pe romaneste, sa devina sluga pizdii, sa fie niste lingerica gata oricand de orice pentru ele. E o dovada de slabiciune.

• Like 7
  • Minus 7
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Daca pentru barbati conteaza aspectul femeilor, la fel si pentru femei conteaza aspectul barbatilor. Simplu, nu? :D

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator ana paraschiv
Postat
Femeile stau mai prost decat barbatii din punct de vedere al asumarii unor decizii.

Ca barbat pot recunoaste ca sunt mort dupa pizda si tate mari si ca imi pierd usor stapanirea de sine cand vad ceva misto.

Pe de alta parte, femeile nu vor recunoaste in veci ca le place pula foarte mult, dar chiar mai mult conteaza banii.

Banii nu aduc fericirea? Vorba de saracie. Evident ca nu e vorba doar de bani, insa ca sa fii fericit fara bani multi trebuie sa ajungi la o stare de iluminare de care cei mai multi nu sunt in stare. Sa ai o anumita mentalitate care nu e populara in ziua de azi, intr-o societate consumerista in care masura succesului este data de banii pe care-i ai si bunurile pe care le detii.

Femeile sunt atrase in principal de bani si smecherie. Mai ales pentru ca un barbat cu bani, indiferent cat de urat este, le va da o viata confortabila.

Daca mai e si smecher pe deasupra, cu atat mai bine. Dar banul conteaza cel mai mult. Plus ca un barbat cu bani are de obicei si ceva tupeu - alta chestie care-i pe placul femeilor.

Foarte putine femei pot recunoaste ceea ce am scris mai sus.

Insa mai e o chestie: femeile prefera barbati mai urati si ca sa fie divinizate de catre acestia. Mai pe romaneste, sa devina sluga pizdii, sa fie niste lingerica gata oricand de orice pentru ele. E o dovada de slabiciune.[/quote Ce femei ai mai intalnit si tu ! Nu reduce totul la experienta ta personala .

Vizitator ana paraschiv
Postat

Daca pentru barbati conteaza aspectul femeilor, la fel si pentru femei conteaza aspectul barbatilor. Simplu, nu? :D

gandim la fel ! :)))
Postat

Ce femei ai mai intalnit si tu ! Nu reduce totul la experienta ta personala .

tare ma vait ca totul se reduce la experienta personala :) ce dracu', nu toti suntem exegeti sa avem capacitatea de extrapolare si abstractizare.

Postat

tare ma vait ca totul se reduce la experienta personala :) ce dracu', nu toti suntem exegeti sa avem capacitatea de extrapolare si abstractizare.

Nu trebuie să fi exeget.

• Like 1
  • Minus 21
Vizitator ana paraschiv
Postat

esti un pic suparat pe fete/ femei , este ?
Postat

Ideea e ca: daca nu enervezi un pic sexul opus, faci ceva gresit !

• Like 1
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Nici nu am citit topicul! Pot spune insa ca un barbat trebuie sa fie putin mai frumos ca dracul, conditia esentiala fiind acea sa fie curat, daca se poate si sufleteste este ok, fizic este obligatoriu!

• Like 2

Postat

Nici nu am citit topicul! Pot spune insa ca un barbat trebuie sa fie putin mai frumos ca dracul, conditia esentiala fiind acea sa fie curat, daca se poate si sufleteste este ok, fizic este obligatoriu!

Doamnele au spus ca nu-i asa !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...