Sari la conținut

Conteaza aspectul fizic la barbati ? Explicat pe larg

Postări Recomandate

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

damn, woman, how you can read :)

zici ? :)
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Nu cred, citeaza-le!

Nu crezi, treaba ta, dar, daca dai niste pagini in urma o sa vezi un nene care seamana cu un Mos Craciun subnutrit si cica ala-i Fat Frumos !

Vizitator ana paraschiv
Postat

Doamnele au spus ca nu-i asa !

ca sa citez din clasicul Obse - "esti cel mai rautacios barbat pe care- l cunosc " - ti- am dat leapsa ( nu mai sunt eu " ala" )
  • Like 4
  • Minus 1
  • Oras:-
Postat

Daca pentru barbati conteaza aspectul femeilor, la fel si pentru femei conteaza aspectul barbatilor. Simplu, nu? :D

cu un mic amendament, pentru barbat conteaza aspectul femeii ca sa i se scoale pula (fara alte ipocrizii))))  :laugh2  iar pentru femeie conteaza aspectul barbatului ca sa fie unul potent si competitiv. :laugh2

• Like 1
Postat

ca sa citez din clasicul Obse - "esti cel mai rautacios barbat pe care- l cunosc " - ti- am dat leapsa ( nu mai sunt eu " ala" )

https://media.giphy.com/media/CYUDHVmioGETu/giphy.gif

Vizitator ana paraschiv
Postat

la siguranta cu care scoti concluziile din joben...sau ai gasit din sferele de cristal pierdute prin middle earth?

unde vezi tu siguranta ? Induci ideea ca sunt un fel de magician(a) sau un fel de vrajitoare cu glob de cristal . Urat , foarte urat ! :)
Vizitator ana paraschiv
Postat

https://media.giphy.com/media/CYUDHVmioGETu/giphy.gif

cu tine vorbesc !
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Nu crezi, treaba ta, dar, daca dai niste pagini in urma o sa vezi un nene care seamana cu un Mos Craciun subnutrit si cica ala-i Fat Frumos !

Strict problema lui si .... a ta! Daca nu ai altceva de facut, este bine si asa!'Din fericire pt mine, nu am asemenea probleme existentiale si sincer, mi se rupe de altii. Haidi, pa!

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

unde vezi tu siguranta ? Induci ideea ca sunt un fel de magician(a) sau un fel de vrajitoare cu glob de cristal . Urat , foarte urat ! :)

e de-a dreptul pur si simplu!

• Oras:in flames
  • Oras:in flames
Postat

hai frate, serios? pe principiul asta pruteanu trebuia sa aiba un fan club plin de gagici, iar hawkins nu ar mai fi putut sa iasa din casa, ca i se agatau fanele de rotile scaunului. fiti cinstite, ca nu costa. daca nu gasesti nimic atractiv fizic la un barbat NU VEI DORI sa stii ce are de spus. omul poate avea toate calitatile de pe lume, daca nu trece de proba fizica nu deschide gura. 

Dar eu sunt mereu foarte sincera. Daca un barbat este foarte frumos,nu se exclude sa nu fiu atrasa de el,doar pentru asta. Insa daca este calitatea principala cu care mi se prezinta nu simt nevoia decat sa il privesc sa ma binedispuna vizual. Atat si nimic mai mut. Eu personal am notat la ce ma atata ca cu cat se eparteaza e o mare frumusete,cu atat trebuie sa fie mai dotat intelectual.Si mereu la buzunar.

Stiu de unde iti unde ti se trage reticenta ca sa nu zic direct ca ma faci nesincera  tu ala cu abdomen in patratele, really ripped huh, cate eforturi. Si apoi sa iti vina gagicile sa zica ca nu este atat de important   :))

• Like 1
  • Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu
Postat

Cred că e destul de nasol să fii atât de frumos încât să nu se mai vadă că ești inteligent

• Like 3
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Inca tot n-am primit o lamurire legat de ,ce inseamna cuvantul:CONTEAZA  :no2

• Like 3
Vizitator ana paraschiv
Postat

Inca tot n-am primit o lamurire legat de ,ce inseamna cuvantul:CONTEAZA  :no2

Nu am initiat eu topicul si ceea ce urmeaza este doar o parere despre ce a vrut sa afle nenea asta . Autorul acestui topic incearca intelegerea mecanismelor ce stau in spatele procesului disolutiv la care este supusa mintea tuturor femeilor in societatea moderna . Modul in care femeile din ziua de azi isi aleg parteneri pentru un act sexual ( sau mai multe) . El ( autorul ) se intreaba daca aspectul fizic conteaza in aceasta alegere . Avand in vedere ca modelul propus de televiziune , divertisment si, in ultima instanta , de cultura contemporana ( nihilista ) este Barbie si compania - Ken ( papusa masculina ) iti poti raspunde singur la intrebare cu DA sau cu NU .
Postat

Dar eu sunt mereu foarte sincera. Daca un barbat este foarte frumos,nu se exclude sa nu fiu atrasa de el,doar pentru asta. Insa daca este calitatea principala cu care mi se prezinta nu simt nevoia decat sa il privesc sa ma binedispuna vizual. Atat si nimic mai mut.

La fel sunt si eu! Daca vad o femeie foarte frumoasa mi se scoala pula.. si deoarece stiu sigur ca aceasta este calitatea ei principala (principiala)))) =))  nu simt nevoia sa o fut , doar sa o privesc intr-o adanca contemplare si multumire adusa Creatorului :laugh2

• Like 1
Postat

Nu am initiat eu topicul si ceea ce urmeaza este doar o parere despre ce a vrut sa afle nenea asta . Autorul acestui topic incearca intelegerea mecanismelor ce stau in spatele procesului disolutiv la care este supusa mintea tuturor femeilor in societatea moderna . Modul in care femeile din ziua de azi isi aleg parteneri pentru un act sexual ( sau mai multe) . El ( autorul ) se intreaba daca aspectul fizic conteaza in aceasta alegere . Avand in vedere ca modelul propus de televiziune , divertisment si, in ultima instanta , de cultura contemporana ( nihilista ) este Barbie si compania - Ken ( papusa masculina ) iti poti raspunde singur la intrebare cu DA sau cu NU .

Ce rautacios puteam sa fiu ! =))

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Spicuind putin pe aici parerile unora (nu am avut timp sa citesc chiar totul) mi-am adus aminte de o discutie (petrecuta cam acum un an) si  destul de "elevata" intre 2 doamne destul de respectabile (una de 43 ,cealalta de 36) pe care am surprins-o cam involuntar , dupa care  am aplicat un zambet tamp pe fata mea. Si chiar am sa contrazic putin teoriile unora vsv de fizicul cu patratele , curatenie , bani , inteligenta   :)

Aia de 43 ii povestea celei de 36 de ani ce fantezii ar aplica ea cu un barbat si cam ce gen ar trebui sa fie acesta. Detaliez pe scurt:

" Mai fata  ce aventuri as trage  cu un muncitor-constructor de pe schela , imbracat in salopeta "

Oare ce-o insemna si asta?  In mare stiu raspunsul dar astept si parerea voastra . :)

Vizitator ana paraschiv
Postat

Nu mai "rautacios" ca tine ! Nu te intrec ... Oricum leapsa e la tine sa te vad catre cine " o dai " . Regula numarul unu - nu o poti returna !

Postat

Nu mai "rautacios" ca tine ! Nu te intrec ... Oricum leapsa e la tine sa te vad catre cine " o dai " . Regula numarul unu - nu o poti returna !

Aia poate vrei tu, dar eu, de rautacios ce sunt, o tin la mine !

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Spicuind putin pe aici parerile unora (nu am avut timp sa citesc chiar totul) mi-am adus aminte de o discutie (petrecuta cam acum un an) si  destul de "elevata" intre 2 doamne destul de respectabile (una de 43 ,cealalta de 36) pe care am surprins-o cam involuntar , dupa care  am aplicat un zambet tamp pe fata mea. Si chiar am sa contrazic putin teoriile unora vsv de fizicul cu patratele , curatenie , bani , inteligenta   :)

Aia de 43 ii povestea celei de 36 de ani ce fantezii ar aplica ea cu un barbat si cam ce gen ar trebui sa fie acesta. Detaliez pe scurt:

" Mai fata  ce aventuri as trage  cu un muncitor-constructor de pe schela , imbracat in salopeta "

Oare ce-o insemna si asta?  In mare stiu raspunsul dar astept si parerea voastra . :)

O fomeie cu creierii capului funcționali, poate avea doar o aventură scurtă cu d'ăștia cu pătrățele. În general, cei ce merg ca disperații la sală, să facă pătrățele, bicepși, bucepși și tricepși, sunt cam "subțiri" dpdv intelectual/cultural. Sunt buni doar pentru un futai mai mult sau mai puțin sălbatic, nu pentru o relație serioasă.  Evident, sunt și exxcepții, care nu fac decât să confirme regula!

• Like 3
  • Minus 21
Postat

În general, cei ce merg ca disperații la sală, să facă pătrățele, bicepși, bucepși și tricepși, sunt cam "subțiri" dpdv intelectual/cultural.

eu sunt obsedat sa-mi fac patratele la abdomen :laugh2

Postat

eu sunt obsedat sa-mi fac patratele la abdomen :laugh2

Faci parte din excepții, se pare. 

• Like 3
  • Minus 21

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...