anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 mie imi ajunge unul mic, negru, slab, ciung si cocosat da' malai sa aiba Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 mie imi ajunge unul mic, negru, slab, ciung si cocosat da' malai sa aiba Adică să fie morar. 3 21 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Adică să fie morar. coaie, nu ai nimerit-o ... am zis negru Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 coaie, nu ai nimerit-o ... am zis negru Un morar din Copşa Mică? 8 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Un morar din Copşa Mică? Pamfile, sunt cu ochiu maro pe tine ... destept esti maica!! Link spre comentariu
el diablo Reputație: -408 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Pamfile, sunt cu ochiu maro pe tine ... destept esti maica!! =)) Link spre comentariu
el diablo Reputație: -408 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Te iubesc si te pupacesc maronette ! Stiu ca te gandesti intens la mine ! Eu chiar te iubi sincer ! Hai sa dormim ! Continuam maine povestea de iubire ! De ce-i zici Maronette? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 coaie, nu ai nimerit-o ... am zis negru Păi ce, în Africa nu se face porumb și nu sunt mori? 2 21 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 :laugh2 15 7 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 :laugh2 14492579_547457458797585_5984162766420392412_n.jpgNu e frumos sa pui poza cu userii.Daca ai poza cu El diavolo prostul muist de ce il pui pe forum?))) Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 De ce-i zici Maronette? Cred ca de la maieu. ... sau de la budigai. 5 19 Link spre comentariu
el diablo Reputație: -408 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Cred ca de la maieu. ... sau de la budigai. Daca e adevarat atunci...e moartea pulii. Link spre comentariu
el diablo Reputație: -408 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Nu e frumos sa pui poza cu userii.Daca ai poza cu El diavolo prostul muist de ce il pui pe forum? ))) Aceleasi glume de clasele 1-4. Bravo! Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Buna rau asta cu Maronette. Chapeau bas! Link spre comentariu
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Cred ca de la maieu. ... sau de la budigai. te manca in pizda aia uzata pana la varsta mijlocie ori este necesar ca data viitoare sa iti pun si muianu ala de scorfita cu gusa si privire de vaca pierduta in camp, de taranca slinoasa pe care o aveai mai demult la fb?poza o am salvataLasa-te e saorma si poate nu o sa te mai roaa piz...ma ca ai linge-o pe gavroche in retar asta e mai sus in ce are ea jos sa arati cam in zona meaData viitoare daca nu stai pe pizda ta iti pun muianul aici. Chiar si banata ma intorc cu alt cont si iti pun muianu in fiecare zi aca barbatu nu te muieste ma pot ocupa eu e tine for sure Link spre comentariu
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Nu dau in tine cum ti-am zis ca n-are sens. Ei o sa fie delicioss sa dau de tine la locul de munca si sa le dau toate info despre tine in plicuri anomnime multe si imprastiate peste tot cu picanteriile vietii tale de curva sa vezi ce o sa ne distram noi doua daca te plictisesti frustrata pizdii care nu ai loc de pizda mea ca eu in viata mea nu ti am comentat muianul de vaca obosita si muita de toti santieristii primacat despre de mai sus no comment ca isi propaga proastia pe tot forumu exploat in ritm ametitor. prea stupia, prea disperataP)utem face si flyere frumoase cu pe strada astaa sta o prostituata a lucrat la ora cu cine a apucat ani de zile contactati o la....le dam frumos adresa ta si distribui flyere prin Colentina , si numai. Te0am avertizat de nenumarate ori sa stai e izda ta cu frumosul si numai,. Stai sa vezi cand imi pun mintea cu tine si vei culege ce ai semanatDar tu ai promis un playdate cu mine demult si daca tot insisti imi fac timp de tine Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Eşti într-o gravă confuzie, la fel ca existenţa ta. Ai grijă că în psihoza ta, aduci în discuţie aici, nume de persoane neimplicate. 1 Link spre comentariu
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Eşti într-o gravă confuzie, la fel ca existenţa ta. Ai grijă că în psihoza ta, aduci în discuţie aici, nume de persoane neimplicate.a-mi tu mie pace ca stiu eu ce zicPoate ma face a dracu e ii postez zilnic cu cont nou numele complet aresa completa si moaca e prasit pe forumUn telefon nou luat pe un nume oarecare platit cash un sim nou si imi ajunge netu mobil sa o fac, merg la o cafenea si dechid telu numai cat sa fac spam cu datele ei apoi il inchid si ii scot bateria pana ziua urmatoarePoate fanii ei e pe forum o viziteaza direct acas la apartament sa ii bage o sticla in pizda sau cur sa o potoleasca . ca ani e luat pule in gauri nu au reusit sa o sature :laug2vezi-ti tu e treaba ta Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Roz, eu zic să stai liniștită, nu e cazul să procedezi precum unii nemernici de pe aici! Dacă ai păți și tu la fel? 3 21 Link spre comentariu
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Roz, eu zic să stai liniștită, nu e cazul să procedezi precum unii nemernici de pe aici! Dacă ai păți și tu la fel?Dar tu anume e ce nu adopti corectitudinea? de cate ori zeci anume si moduri anume ba frumos, baa urat, ba in jurat i-am zis sa stea pe piza ei si sa se ocupe de pula lu barbat su nu e fundul meu, sa auzim? Cine o cauta cu cine?Ei dupa insistente dosebite uite ca ma gaseste. Aici e un warn. Urmatoarea daca nu sta potolita definitiv va fi mai altfel mai ampluCe e vina mea care are un caracter infect de otreapa invidioasa si frustrata ? eu doar ii dau leacu si o invat ca nu e chiar asa cum crede ea si ca uite ce poate pati. Se poate chira si mai rau 1 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Maronette, eu zic să stai liniștită, nu e cazul să procedezi precum unii nemernici de pe aici! Dacă ai păți și tu la fel? Am corectat eu . Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Dar tu anume e ce nu adopti corectitudinea? de cate ori zeci anume si moduri anume ba frumos, baa urat, ba in jurat i-am zis sa stea pe piza ei si sa se ocupe de pula lu barbat su nu e fundul meu, sa auzim? Cine o cauta cu cine?Ei dupa insistente dosebite uite ca ma gaseste. Aici e un warn. Urmatoarea daca nu sta potolita definitiv va fi mai altfel mai ampluCe e vina mea care are un caracter infect de otreapa invidioasa si frustrata ? eu doar ii dau leacu si o invat ca nu e chiar asa cum crede ea si ca uite ce poate pati. Se poate chira si mai rauRoz, o ceartă în virtual nu trebuie să degenereze în ceea-ce ai spus tu că vrei să faci! Fă-o din vorbe,nu umbla cu astfel de lucruri mizerabile. E un sfat prietenesc și te rog să te gândești. Repet: dacă ți s-ar întâmpla și ție? 3 21 Link spre comentariu
nu mai spune Reputație: -586 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:EU Oras:EU Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Roz, eu zic să stai liniștită, nu e cazul să procedezi precum unii nemernici de pe aici! Dacă ai păți și tu la fel?Cipriane, iar te bagi ca musca-n lapte? Parca tu predicai pe aici ca nu ar fi foarte "masculin" sa intervii in disputa dintre doua femei. "Traiti-ar" obiectivitatea de bolsevic! Si ce-o sa spuna oare Trolle fiindca l-ai numit "nemernic"? 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Cipriane, iar te bagi ca musca-n lapte? Parca tu predicai pe aici ca nu ar fi foarte "masculin" sa intervii in disputa dintre doua femei. "Traiti-ar" obiectivitatea de bolsevic!Si ce-o sa spuna oare Trolle fiindca l-ai numit "nemernic"?Gogule, iar delirezi? Ia ceva de calmare. Sau de cal mare...tu știi. Link spre comentariu
nu mai spune Reputație: -586 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:EU Oras:EU Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Am corectat eu. Te straduiesti prea mult, si nu reusesti decat sa confirmi ca esti o fata prostuta si frustrata de la tara. Stai in banca ta si nu te mai da la Roz, ca-i o nuca prea tare si mult prea inteligenta pentru tine. Chiar si atunci cand are un acces de furie si ne besteleste pe toti laolalta pe forum. 4 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum