Sari la conținut

Conteaza aspectul fizic la barbati ? Explicat pe larg

Postări Recomandate

• Oras:in flames

Cred ca de la maieu.  :laugh2

... sau de la budigai.  :laugh2

te manca in pizda aia uzata pana la varsta mijlocie ori este necesar ca data viitoare sa iti pun si muianu ala de scorfita cu gusa si privire de vaca pierduta in camp, de taranca slinoasa pe care o aveai mai demult la fb?poza o am salvata

Lasa-te e saorma si poate nu o sa te mai roaa piz...ma ca ai linge-o pe gavroche in retar asta e mai sus in ce are ea jos sa arati cam in zona mea

Data viitoare daca nu stai pe pizda ta iti pun muianul aici. Chiar si banata ma intorc cu alt cont si iti pun muianu in fiecare zi :)

aca barbatu nu te muieste ma pot ocupa eu e tine for sure 

Link spre comentariu

Nu dau in tine cum ti-am zis ca n-are sens. Ei o sa fie delicioss sa  dau de tine la locul de munca si sa le dau toate info despre tine in plicuri anomnime multe si imprastiate peste tot cu picanteriile  vietii tale de curva 

sa vezi ce o sa ne distram noi doua daca te plictisesti frustrata pizdii care nu ai loc de pizda mea ca eu in viata mea nu ti am comentat muianul de vaca obosita si muita de toti santieristii prima

cat despre de mai sus no comment ca isi propaga proastia pe tot forumu exploat in ritm ametitor. prea stupia, prea disperata

P)utem face si flyere frumoase cu pe strada astaa sta o prostituata a lucrat la ora cu cine a apucat ani de zile contactati o la....le dam frumos adresa ta si distribui flyere prin Colentina , si numai. Te0am avertizat de nenumarate ori sa stai e izda ta cu frumosul si numai,. Stai sa vezi cand imi pun mintea cu tine si vei culege ce ai semanat

Dar tu ai promis un playdate cu mine demult si daca tot insisti imi fac timp de tine  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Eşti într-o gravă confuzie, la fel ca existenţa ta.

Ai grijă că în psihoza ta, aduci în discuţie aici, nume de persoane neimplicate.

a-mi tu mie pace ca stiu eu ce zic

Poate ma face a dracu e ii postez zilnic cu cont nou numele complet aresa completa si moaca e prasit pe forum

Un telefon nou luat pe un nume oarecare platit cash un sim nou si imi ajunge netu mobil sa o fac, merg la o cafenea si dechid telu numai cat sa fac spam cu datele ei apoi il inchid si ii scot bateria pana ziua urmatoare

Poate fanii ei e pe forum o viziteaza direct acas la apartament sa ii bage o sticla in pizda sau cur sa o potoleasca . ca ani e luat pule in gauri nu au reusit sa o sature :laug2

vezi-ti tu e treaba ta

Link spre comentariu

Roz, eu zic să stai liniștită, nu e cazul să procedezi precum unii nemernici de pe aici! Dacă ai păți și tu la fel?

Dar tu anume e ce nu adopti corectitudinea? de cate ori zeci anume si moduri anume ba frumos, baa urat, ba in jurat i-am zis sa stea pe piza ei si sa se ocupe de pula lu barbat su nu e fundul meu, sa auzim? Cine o cauta cu cine?

Ei dupa insistente dosebite uite ca ma gaseste. Aici e un warn. Urmatoarea daca nu sta potolita definitiv va fi mai altfel :) mai amplu

Ce e vina mea care are un caracter infect de otreapa invidioasa si frustrata ? eu doar ii dau leacu si o invat ca nu e chiar asa cum crede ea si ca uite ce poate pati. Se poate chira si mai rau

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0

Maronette, eu zic să stai liniștită, nu e cazul să procedezi precum unii nemernici de pe aici! Dacă ai păți și tu la fel?

Am corectat eu . 

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Dar tu anume e ce nu adopti corectitudinea? de cate ori zeci anume si moduri anume ba frumos, baa urat, ba in jurat i-am zis sa stea pe piza ei si sa se ocupe de pula lu barbat su nu e fundul meu, sa auzim? Cine o cauta cu cine?

Ei dupa insistente dosebite uite ca ma gaseste. Aici e un warn. Urmatoarea daca nu sta potolita definitiv va fi mai altfel :) mai amplu

Ce e vina mea care are un caracter infect de otreapa invidioasa si frustrata ? eu doar ii dau leacu si o invat ca nu e chiar asa cum crede ea si ca uite ce poate pati. Se poate chira si mai rau

Roz, o ceartă în virtual nu trebuie să degenereze în ceea-ce ai spus tu că vrei să faci! Fă-o din vorbe,nu umbla cu astfel de lucruri mizerabile. E un sfat prietenesc și te rog să te gândești. Repet: dacă ți s-ar întâmpla și ție?
  • Like 3
  • Minus 21
Link spre comentariu
  • Oras:EU

Roz, eu zic să stai liniștită, nu e cazul să procedezi precum unii nemernici de pe aici! Dacă ai păți și tu la fel?

Cipriane, iar te bagi ca musca-n lapte? Parca tu predicai pe aici ca nu ar fi foarte "masculin" sa intervii in disputa dintre doua femei. "Traiti-ar" obiectivitatea de bolsevic!

Si ce-o sa spuna oare Trolle fiindca l-ai numit "nemernic"?:)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Cipriane, iar te bagi ca musca-n lapte? Parca tu predicai pe aici ca nu ar fi foarte "masculin" sa intervii in disputa dintre doua femei. "Traiti-ar" obiectivitatea de bolsevic!

Si ce-o sa spuna oare Trolle fiindca l-ai numit "nemernic"?:)

Gogule, iar delirezi? Ia ceva de calmare. Sau de cal mare...tu știi.
Link spre comentariu

Am corectat eu.

Te straduiesti prea mult, si nu reusesti decat sa confirmi ca esti o fata prostuta si frustrata de la tara. Stai in banca ta si nu te mai da la Roz, ca-i o nuca prea tare si mult prea inteligenta pentru tine. Chiar si atunci cand are un acces de furie si ne besteleste pe toti laolalta pe forum.:)

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...