rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 18, 2017 Roz, o ceartă în virtual nu trebuie să degenereze în ceea-ce ai spus tu că vrei să faci! Fă-o din vorbe,nu umbla cu astfel de lucruri mizerabile. E un sfat prietenesc și te rog să te gândești. Repet: dacă ți s-ar întâmpla și ție?Zici ca esti nebun...Daca voua nu v-a fost scarba sa i-o indesati in gura nu inseamna ca sunt in asentimentul masculilor infierbantati de pe forumAceasta femeie nu este egalul meu sa o fac din vorbe si sa ma plasez conversational cu ea pe nivelul ei de maidaneza. Ar fi si culmea sa ma cobor in troaca ei. Daca barbatsu a invatat-o ortografie si ortoepie si handicapata a facut o facultate la adanci bataraneti nu ii da dreptul sa se simta superioara nimanui si mai ales mie care mi-am facut studiile la timpul cuvenit si nici nu ma complac cu supt straini ca sa traiesc confortabil.ei bine daca asa hram de prostituata isi permite sa ma jigneasca mereu fara sa ii sun vreodata ceva prima ca nu ma intereseaza babeta de fel o pun la punct in cele din urma ca vad ca altcineva nu se ocupa de ea 2
nu mai spune Reputație: -586 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Ianuarie 18, 2017 Gogule, iar delirezi? Ia ceva de calmare. Sau de cal mare...tu știi.Ba ipocritule, sunt cuvintele tale, de ce negi acum? Deci de la bunicu' ai primit tu mostenire imobiliarele alea prin sectorul 5 ... interesant. 1 1
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 18, 2017 )Ps eu nu ma cert cu nimeni virtual pur si simplu vad ca o manca real si continuu in gat si o ajut cu o muie dupa muie in gat pana se drege
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 18, 2017 Zici ca esti nebun...Daca voua nu v-a fost scarba sa i-o indesati in gura nu inseamna ca sunt in asentimentul masculilor infierbantati de pe forumAceasta femeie nu este egalul meu sa o fac din vorbe si sa ma plasez conversational cu ea pe nivelul ei de maidaneza. Ar fi si culmea sa ma cobor in troaca ei. Daca barbatsu a invatat-o ortografie si ortoepie si handicapata a facut o facultate la adanci bataraneti nu ii da dreptul sa se simta superioara nimanui si mai ales mie care mi-am facut studiile la timpul cuvenit si nici nu ma complac cu supt straini ca sa traiesc confortabil.ei bine daca asa hram de prostituata isi permite sa ma jigneasca mereu fara sa ii sun vreodata ceva prima ca nu ma intereseaza babeta de fel o pun la punct in cele din urma ca vad ca altcineva nu se ocupa de ea Bine, sunt eu nebun!
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 18, 2017 Ba ipocritule, sunt cuvintele tale, de ce negi acum?Deci de la bunicu' ai primit tu mostenire imobiliarele alea prin sectorul 5 ... interesant.Stai pe curul tău și nu te mai băga unde nu-ți fierbe apa!
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2017 Postat Ianuarie 18, 2017 Te straduiesti prea mult, si nu reusesti decat sa confirmi ca esti o fata prostuta si frustrata de la tara. Stai in banca ta si nu te mai da la Roz, ca-i o nuca prea tare si mult prea inteligenta pentru tine. Chiar si atunci cand are un acces de furie si ne besteleste pe toti laolalta pe forum. Cate certitudini . Da care-i treaba ta ? Maronette inteligenta ? Esti purtatorul de cuvant al nebunei - sau chiar nebuna asta ?
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 18, 2017 Bine, sunt eu nebun!nu esti... Si aparandu-ti prietena poate realizezi ca are mai multa noima sa ii explici sa stea pe pizda ei ca o mierleste urat de data asta ca cauta intetit 0pe cine nu trebuie si am fost rea doamna cu ea deja sa inchid ochii de zeci de ori. Daca isi vede de treaba ei nu am treaba cu ea ca nu s-a muit e sute e ori cu gurita mea. ar vaca asta nu face o iferenta intre tupeu si nesimtire. Acum un om poate fi si una si alta sau ambele, dar nu cu mine, ca pana la urma reactionez si nu e atat e pretty daca tot ai mosteniri cum se zice mai indarat poate ii donezi si Dienushei ceva de mila.La cate dosare de executie silita are si normal ca isi executa saraca gatlejul de n ori pe zi, cu binecuvantarea sotului care dupa o zi de munca asidua o mangaia pe cap si o binecuvanta si el cu o alta muie hahahahmdaa
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 18, 2017 Nu e frumos sa pui poza cu userii.Daca ai poza cu El diavolo prostul muist de ce il pui pe forum? )))asta e gagiu' lu' Anonna :laugh2
jos_abuzurile_xxl Reputație: 283 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2017 Allooo, baietii ! Putina liniste si dati-va mai intr-o parte. Toti vrem sa vedem bataia in noroi ! 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Ianuarie 18, 2017 Postat Ianuarie 18, 2017 asta e gagiu' lu' Anonna :laugh2 Este diavol se vede pe el .)
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 18, 2017 Cate certitudini . Da care-i treaba ta ? Maronette inteligenta ? Esti purtatorul de cuvant al nebunei - sau chiar nebuna asta ? hai ca nu ti-a fost atat de greu sa treci la forma de atac te-a enervat este ? ca te-a deconspirat pe topicul acela dai sau ti-o furi? Se pare ca ti-o furi de ceva timp Deci cat e scoru' ?
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 18, 2017 nu esti... Si aparandu-ti prietena poate realizezi ca are mai multa noima sa ii explici sa stea pe pizda ei ca o mierleste urat de data asta ca cauta intetit 0pe cine nu trebuie si am fost rea doamna cu ea deja sa inchid ochii de zeci de ori. Daca isi vede de treaba ei nu am treaba cu ea ca nu s-a muit e sute e ori cu gurita mea. ar vaca asta nu face o iferenta intre tupeu si nesimtire. Acum un om poate fi si una si alta sau ambele, dar nu cu mine, ca pana la urma reactionez si nu e atat e pretty daca tot ai mosteniri cum se zice mai indarat poate ii donezi si Dienushei ceva de mila.La cate dosare de executie silita are si normal ca isi executa saraca gatlejul de n ori pe zi, cu binecuvantarea sotului care dupa o zi de munca asidua o mangaia pe cap si o binecuvanta si el cu o alta muie hahahahmdaaRoz, eu nu apăr pe nimeni, ci un principiu. Ceea-ce intentionezi tu să faci, așa cum am mai spus, ți se poate întâmpla și ție. Gândește-te că și tu, pe mulți i-ai bălăcărit pe aici! Daca cineva ti-o coace? Atunci să te vad! Cât despre moșteniri si executări silite, nu e treaba nimanui, mai ales că unele sunt false adevăruri. 2 21
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 18, 2017 Roz, eu nu apăr pe nimeni, ci un principiu. Ceea-ce intentionezi tu să faci, așa cum am mai spus, ți se poate întâmpla și ție. Gândește-te că și tu, pe mulți i-ai bălăcărit pe aici! Daca cineva ti-o coace? Atunci să te vad! Cât despre moșteniri si executări silite, nu e treaba nimanui, mai ales că unele sunt false adevăruri.Doar ca la ea sunt palpabile si cat se poate de inregistrate si numerotate la Tribunalul Bucuresti.Daca sunt asa de usor de reperat sa mi-o coaca cine o vrea eu am jignit in auto-aparare si e tot dretul meu sa ma apar folosind orice mijloace de cuviinta. Nu atac prima niciodata,dar sa fereasca Dumnezeu pe cine ma face sa il iau in drept si plin . Pt mine timpul e important si rareori imi iau din timp sa ma ocup de cineva cu sapaturi informationale,dar fix in numele timpului risipit acea persoana va plati. Tot ce stiu e ca provocata sistematic si insitent sunt capabila de multe. si apoi ramane sa dovedeasca ea si sa ma linkuieasca cum ca eu i-am copt-o...Sunt multe persoane care poate ii stiu identitatea si care acum pot actiuna folosindu-ma pe mine ca pretext.Data viitoare daca este sa mai fac ceva voi fi complet ireperabila si nelinkuibila :))))Si da am inteligenta sa distrug tot in viata cuiva daca imi pun capul.Cat desp0re mine nu ma leaga nimic de niciun spatiu ori ersoana cu adevarat, pot pleca in alta zona, pot sa ma mut in strainatate ca am unde si etc. Lucruri cu adevart nelacute cnu risc niciodata la fel cum niciodata nu o sa imi ara rau daca o scutur grav pe asta. Cand am considerat ca am exagerat am oferit scuze, aka Corinei. De data asta ma simt indretatitta sa p0rocedez ca in codru si sa ciomagesc job, vecini, casa, familie absolut ce e important pt vita asta . Nu e proastam,dar nici atat de desteata cum se crede.Daca era realiza singurica ca firea si comportamentul ei de cacat ii pot aduce multe rele in viata la cat de delicat s-a expus aici si cum este o ratusca in bataia pustii daca isi pune cineva capul cu ea cu adevarat. Si eu nu gandesc cu pula ca nu detin una , ci cu capul. Nicidecum smechera si desteata cum se crede. :)
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2017 Postat Ianuarie 18, 2017 hai ca nu ti-a fost atat de greu sa treci la forma de atac te-a enervat este ? ca te-a deconspirat pe topicul acela dai sau ti-o furi? Se pare ca ti-o furi de ceva timp Deci cat e scoru' ? Cine sa ma enerveze si de ce ? Imi explici despre ce vorbesti - care topic ? Cine si ce fura ? Despre care scor vorbesti ? Am observat ca ai niste razboaie de purtat pe aici . Scuza-ma daca nu inteleg despre ce vorbesti . Maronette s-a isterizat acum ceva timp ca am facut o scurta referire la Pisic . Nu am nimic cu fata asta . Ea are cu mine . Pot sa ii zic multe despre ea cum POT sa sa spun multe si despre tine . La fel si tu , nu ? Dar care este sensul CA EU NU IL VAD . M-am legat eu de tine , ti-am zis eu ceva tie ? 4 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 18, 2017 Faci cum crezi, Roz! Eu mi-am spus opinia, tu acționezi cum dorești. Dar e bine să pui in balanța ce câștigi (dacă...) și ce ai putea pierde.Baftă! 4 21
jos_abuzurile_xxl Reputație: 283 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2017 Cine sa ma enerveze si de ce ? Imi explici despre ce vorbesti - care topic ? Cine si ce fura ? Despre care scor vorbesti ? Am observat ca ai niste razboaie de purtat pe aici . Scuza-ma daca nu inteleg despre ce vorbesti . Maronette s-a isterizat acum ceva timp ca am facut o scurta referire la Pisic . Nu am nimic cu fata asta . Ea are cu mine . Pot sa ii zic multe despre ea cum POT sa sa spun multe si despre tine . La fel si tu , nu ? Dar care este sensul CA EU NU IL VAD . M-am legat eu de tine , ti-am zis eu ceva tie ? Aici iti dau dreptate ca nu vezi sensul .Eu de mult banuiesc ca nu exista niciunul pe forumul asta.
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2017 Postat Ianuarie 18, 2017 Aici iti dau dreptate ca nu vezi sensul .Eu de mult banuiesc ca nu exista niciunul pe forumul asta. Cum asa ? Scopul este : sa moara nevestele
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 18, 2017 Cine sa ma enerveze si de ce ? Imi explici despre ce vorbesti - care topic ? Cine si ce fura ? Despre care scor vorbesti ? Am observat ca ai niste razboaie de purtat pe aici . Scuza-ma daca nu inteleg despre ce vorbesti . Maronette s-a isterizat acum ceva timp ca am facut o scurta referire la Pisic . Nu am nimic cu fata asta . Ea are cu mine . Pot sa ii zic multe despre ea cum POT sa sa spun multe si despre tine . La fel si tu , nu ? Dar care este sensul CA EU NU IL VAD . M-am legat eu de tine , ti-am zis eu ceva tie ? Fato tu pe bune e langa tarancuta prostuta ai piticei pe creieri. E ok te inteleg, de-a lungul timpului am avut si femei stalkeri atat e net cat si in afara lui...Te-am apostrofat o singura data si am uitat ca exististi. Tu tot te zbati sa te bagi in seama ba cu mine ba la adresa mea . Dup0a ce team aostrofat doar odata p0 ana araschiv anais care posta p0e topicele mele si ma pupa asa in funulet s-a suparat subit si ea si ma evita ca racu e tamaie fuge. Pe anaiss esti maritata, pe asta single si indragostita or asa zic unii oe aici nu ma intereseazaa ca esti prea materie neglijabila pt mine. Si nici asa nici in celalalt fel nu reusesti sa te faci remarcata si sa capeti atentie fara sa te asociezi cu mine cu japca?Fa-ti racu cont pe un site e matrimoniale tampo aca ai nevoie e atentie, ia-ti o potaie pet,fa ceva care sa nu aiba legatura cu mine dumb lil boyish hoe Faci cum crezi, Roz! Eu mi-am spus opinia, tu acționezi cum dorești. Dar e bine să pui in balanța ce câștigi (dacă...) și ce ai putea pierde.Baftă!Repercursiunile sunt calculate si asumate inainte sa imi deschid gura si eventualele consecinte ca pierdere a mea sunt prea banale comparate cu nivelul de distructie pe care il pot duce la rang de arta pe partea celuilalt Daca tu crezi ca doar sunt impulsiva ranzgandeste-te Am logica mea sunt sunt un excelent strateg. Fac rau cuiva oata la 10 ani sau ceva mai putin procentual, ar aca ma apuc, musai sa o fac glorios 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 18, 2017 Cine sa ma enerveze si de ce ? Imi explici despre ce vorbesti - care topic ? Cine si ce fura ? Despre care scor vorbesti ? Am observat ca ai niste razboaie de purtat pe aici . Scuza-ma daca nu inteleg despre ce vorbesti . Maronette s-a isterizat acum ceva timp ca am facut o scurta referire la Pisic . Nu am nimic cu fata asta . Ea are cu mine . Pot sa ii zic multe despre ea cum POT sa sa spun multe si despre tine . La fel si tu , nu ? Dar care este sensul CA EU NU IL VAD . M-am legat eu de tine , ti-am zis eu ceva tie ? Stii bine la ce m-am referit si la care topic , topic la care nu a recurs la injurii asupra ta ,cum am observat la tine de data aceasta si nu-i frumos. Trolleaza toata ziua , dar fa-o cu cap , momentan te vad sub nivelul ei de inteligenta . Iar razboaiele mele de aici nu te privesc pe tine , nu ar face altceva decat sa te impovareze mai tare si iti spun eu : sunt prea grele ptr. tine
jos_abuzurile_xxl Reputație: 283 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2017 Cum asa ? Scopul este : sa moara nevestele Nu tocmai .. Nevasta face niste chestii pentru care barbatul ar plati muuult, muuuult prea scump la o straina. Dar nu ma baga in seama. Roz m-a facut pilaf si pe mine cand mi-a demonstrat ca Veronica Micle e o naspeta. Pareaza !
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2017 Postat Ianuarie 18, 2017 Stii bine la ce m-am referit si la care topic , topic la care nu a recurs la injurii asupra ta ,cum am observat la tine de data aceasta si nu-i frumos. Trolleaza toata ziua , dar fa-o cu cap , momentan te vad sub nivelul ei de inteligenta . Iar razboaiele mele de aici nu privesc pe tine , nu ar face altceva decat sa te impovareze mai tare si iti spun eu sunt prea grele ptr. tine nu stiu omule ! spune despre ce este vorba
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 18, 2017 nu stiu omule ! spune despre ce este vorbabine.....fa pe naiva in continuare
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 18, 2017 Stii bine la ce m-am referit si la care topic , topic la care nu a recurs la injurii asupra ta ,cum am observat la tine de data aceasta si nu-i frumos. Trolleaza toata ziua , dar fa-o cu cap , momentan te vad sub nivelul ei de inteligenta . Iar razboaiele mele de aici nu te privesc pe tine , nu ar face altceva decat sa te impovareze mai tare si iti spun eu : sunt prea grele ptr. tine Eu nu injur nicioata in prima miky orice reputatie e certareata as avea. Daca persoana este f nepoliticoasa sau se baga prea mult in treburile mele maxim insult din prima, dar mai mereu imi exprim dezaprobarea neutru. Cand injur acea p0ersoana a primit deja cartonas rosu de la mine succesiv in multe etapeRepet nu e bine sa provoci intensiv o persoana ca mine care nu rea are ce pierde in viata. este un lux rar sa iti permiti sa fii asa. Daca nu imi p0un capul cu unu sau alta nu inseamna ca vreo fraierica inseamna ca eu constientizez ca nu e bine sa faci rau inapoi in viata. Pt ca eu cand ma auc de ceva nu veninez ca 0proasta de Diana cu o replica doua, aflu analizez, iau in calcul tot ce e important pt persoana respectiv si lovesc din plin una dupa alta ori concomitent familie, munca, stima de sine, bani, posesii si p0arjolesc tot in calea mea.Dar este mai bine sa nu ajung la asa ceva, repet am facut-o cam odata la 10-15 ani,respectiv de vreo 2 ori in viata fara un strop de remuscare pe parcurs ori dupa )) Cu un sange rece de numai daca stai p0e tusa ingheti observand
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2017 Postat Ianuarie 18, 2017 bine.....fa pe naiva in continuare Daca nu vrei sa o faci aici - poate o faci prin mesagerie. Multumesc .
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2017 Postat Ianuarie 18, 2017 Fato tu pe bune e langa tarancuta prostuta ai piticei pe creieri. E ok te inteleg, de-a lungul timpului am avut si femei stalkeri atat e net cat si in afara lui...Te-am apostrofat o singura data si am uitat ca exististi. Tu tot te zbati sa te bagi in seama ba cu mine ba la adresa mea . Dup0a ce team aostrofat doar odata p0 ana araschiv anais care posta p0e topicele mele si ma pupa asa in funulet s-a suparat subit si ea si ma evita ca racu e tamaie fuge. Pe anaiss esti maritata, pe asta single si indragostita or asa zic unii oe aici nu ma intereseazaa ca esti prea materie neglijabila pt mine. Si nici asa nici in celalalt fel nu reusesti sa te faci remarcata si sa capeti atentie fara sa te asociezi cu mine cu japca?Fa-ti racu cont pe un site e matrimoniale tampo aca ai nevoie e atentie, ia-ti o potaie pet,fa ceva care sa nu aiba legatura cu mine dumb lil boyish hoe Repercursiunile sunt calculate si asumate inainte sa imi deschid gura si eventualele consecinte ca pierdere a mea sunt prea banale comparate cu nivelul de distructie pe care il pot duce la rang de arta pe partea celuilalt Daca tu crezi ca doar sunt impulsiva ranzgandeste-te Am logica mea sunt sunt un excelent strateg. Fac rau cuiva oata la 10 ani sau ceva mai putin procentual, ar aca ma apuc, musai sa o fac glorios Maronetto nu stiu cine te pupa si unde... da mi-e teama ca si animal sa fie si te evita - fuga de te spala jegojel ! As vre sa o vad si pe asta cum te pupa pe tine lumea ,mirobolanta creatura care ne onoreaza cu prezenta . Poate in povestea ta acolo unde tu esti frumoasa frumoaselor si eu o biata tarancuta prostuta . Am spus de la inceput care mi-e statul . Stai prost la capitolul logica .Am spus eu ca nu-s maritata ? Ntz . Vezi ca esti superficiala si nu ti-ai facut bine temele . Cred ca tu ai fost muza lu' baiatu ' asculta ce zice - zice despre tine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum