Sari la conținut

Conteaza aspectul fizic la barbati ? Explicat pe larg

Postări Recomandate

• Oras:X.
  • Oras:X.
Postat

Numarul era de la DIGI, asa-i ? Si de fapt nu erai in avion, erai in tren ( urziceni-slobozia). In legatura cu slapii si shortul sant convins ca ai dreptate, ai uitat doar de mirosul de la aparatul de sudura ( poate). In rest, toate bune ? Ai mancat ceva ieri ?

Boierie pe tine.

E dimineață.

Ai scăpat de femeia cu mustață.

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Idealistule! :)

Ia mergi tu la o florareasa din piata si recita-i din Minulescu. Crezi ca scapi nesorcovit?

Lasa-ma pe mine sa fiu gentleman.

• Like 1
  • Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow
Postat

Lasa-ma pe mine sa fiu gentleman.

Dar nici tu te impiedic. Spun doar ca abordarea aceasta nu functioneaza decat in anumite situatii. Si ca sunt femei carora NU le place acest gen de barbati. :)

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Dar nici tu te impiedic. Spun doar ca abordarea aceasta nu functioneaza decat in anumite situatii. Si ca sunt femei carora NU le place acest gen de barbati. :)

Sau mai bine zis conteaza cine face gestul. Daca unul frumos ii cere nr. si vine la intalnire cu ciocolata e hahaha , zice la tot cartierul. daca face unul banal asta atunci gata...e un "ciudat" si un "disperat" iar Politia ar trebui anuntata!

• Oras:Lost in the wind
Postat

Uneori, da. Alteori, indiferent de autorul gestului, rezultatul e acelasi. :)

Mai sunt si muraturi pe lume ! :)

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Aspectul fizic conteaza . Dupa cum conteaza si capacitatea intelectuala dar asta undeva dupa primele cinci secunde cand realizezi daca iti place vocea - asta in cazul in care interactionezi . Exista " teaca pentru fiecare sabie ". Norocul nostru este ca nu exista o norma de frumusete general valabila . Citeam aici de preferinte pentru paltoane sau opinia ca barbatii cu barba sunt neatragatori . Doamna vorbea acolo despre preferintele ei . Zilele astea am fost nevoita sa ma deplasez fara masina . Am privit in jur mai de voie mai de nevoie . Unicul barbat care mi- a atras atentia nu avea palton ( avea o haina sport ) era barbos si grizonat . Evident un zambet care a avut darul sa ma topeasca la - 12 grade . Va dezamagesc poate dar recunosc fara ipocrizie ca este foarte important aspectul fizic . Nimeni nu iubeste pe nimeni pentru sufletul mare si bun( si invizibil ) .

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si eu cred ca aspectul fizic conteaza, insa intr-o foarte mica masura si nu este primordial (daca ar conta atat de mult nu am mai vedea atatia barbati grasi si dizgratiosi). 

Strict din punctul meu de vedere, ce conteaza cu adevarat este simtul umorului. ;)

• Like 2
  • Minus 18
Vizitator sarlatanu
Postat

.. Nimeni nu iubeste pe nimeni pentru sufletul mare si bun( si invizibil ) .

Stai cuminte. 

Multe il iubesc pe Tiriac senior exact pentru sufletul lui mare si bun. 

Edit.  Daca ar conta, eu as fi fost burlac  :laugh2  :laugh2  Stii ce zic, da ?   :laugh2

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Aspectul fizic conteaza . Dupa cum conteaza si capacitatea intelectuala dar asta undeva dupa primele cinci secunde cand realizezi daca iti place vocea - asta in cazul in care interactionezi . Exista " teaca pentru fiecare sabie ". Norocul nostru este ca nu exista o norma de frumusete general valabila . Citeam aici de preferinte pentru paltoane sau opinia ca barbatii cu barba sunt neatragatori . Doamna vorbea acolo despre preferintele ei . Zilele astea am fost nevoita sa ma deplasez fara masina . Am privit in jur mai de voie mai de nevoie . Unicul barbat care mi- a atras atentia nu avea palton ( avea o haina sport ) era barbos si grizonat . Evident un zambet care a avut darul sa ma topeasca la - 12 grade . Va dezamagesc poate dar recunosc fara ipocrizie ca este foarte important aspectul fizic . Nimeni nu iubeste pe nimeni pentru sufletul mare si bun( si invizibil ) .

Eu eram.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 20
Vizitator ana paraschiv
Postat

Si eu cred ca aspectul fizic conteaza, insa intr-o foarte mica masura si nu este primordial (daca ar conta atat de mult nu am mai vedea atatia barbati grasi si dizgratiosi). 

Strict din punctul meu de vedere, ce conteaza cu adevarat este simtul umorului. ;)

In mediul real ? Crezi ca este important acest simt al umorului la un barbat neatragator fizic ? Te ascunzi dupa cires .
  • Like 4
  • Minus 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

Stai cuminte. 

Multe il iubesc pe Tiriac senior exact pentru sufletul lui mare si bun. 

Edit.  Daca ar conta, eu as fi fost burlac  :laugh2  :laugh2  Stii ce zic, da ?   :laugh2

da stiu :)
Vizitator ana paraschiv
Postat

Eu eram.  :laugh2

:)
Postat

In mediul real ? Crezi ca este important acest simt al umorului la un barbat neatragator fizic ? Te ascunzi dupa cires .

Bine.

• Like 1
  • Minus 18
Postat

Sincer, cu cati haiosi, gen George Constanza ai fost combinata pe bune pana acum ?

• Oras:Brasov
Postat

Stiti vorba aceea barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracu... :hihat

Postat

Stiti vorba aceea barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracu... :hihat

... langa care traieste !!!

s-a mai zis ! ;)

• Like 1
Postat

... langa care traieste !!!

s-a mai zis ! ;)

=)) ok nu am vazut!!

• Like 1
Postat

Femeile nu sunt atrase de frumusețe la un bărbat, ci de masculinitate.

Aspectul fizic (cum arată, cum se îmbracă, vocea etc) face parte din impresia de masculinitate pe care o emana un bărbat.

Un alt element: un job stabil și bine plătit de asemenea contribuie la impresia de "bărbat adevărat"

In ce am scris mai sus, ma refer la femei, nu la pipitze de club.

• Like 1
Postat

E mai complicat un pic. Femeile au doua variante spre care merg. Ori este un model similar cu cel al tatalui, ori este un model opus lui.  Conteaza aspectul fizic, este lucru evident, dar alegerea partenerului de viata nu se blocheaza in chestia asta.  Parintele de sex opus determina modelul erotic al copilului. 

Postat

E mai complicat un pic. Femeile au doua variante spre care merg. Ori este un model similar cu cel al tatalui, ori este un model opus lui. Conteaza aspectul fizic, este lucru evident, dar alegerea partenerului de viata nu se blocheaza in chestia asta. Parintele de sex opus determina modelul erotic al copilului.

Acu m-am liniștit, deci nu contează cum arat eu, contează cum arată taica-sau.

• Like 1
Postat

Acu m-am liniștit, deci nu contează cum arat eu, contează cum arată taica-sau.

Si da si nu. Dar exista asemanari de comportament sigur sau deosebiri fiind la polul opus. Sa zicem ca tatal are simtul umorului, ca s-a vorbit aici, Foarte probabil femeia isi alege un barbat similar. 

• Like 1

Postat

Prin urmare, datorita faptului ca de o groaza de ani s-a crezut ca cea mai buna metoda de educatie e bataia ( vezi proverbe gen "Bataia-i rupta din rai, Unde da mama creste , etc.) si din pacate inca mai exista masiv practica asta, femeile sunt programate sa aleaga individul care le trateaza cel mai rau !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...