Sari la conținut

Cazul Roberta - razbunarea proxenetilor sau a imbecililor?

76 membri au votat

1. 1. De ce este atacata Roberta atat de dur in mod constant?

• Deranjeaza interesele financiare ale gastii de proxeneti din care fac parte Marean no1, Trollescoviciulos si Picon
      21
    • A refuzat "colaborarea" si "protectia" gastii de proxeneti din care fac parte Marean no1, Trollescoviciulos si Picon
      30
    • Marean no1, Trollescoviciulos, Picon si tovarasii lor sunt doar niste imbecili fara ocupatie si obsedati de Roberta
      25

Postări Recomandate

• Oras:X.
Postat

Reiterez si actualizez.

Doresc informatii despre nora ciorogârlă a lui Trollescoviciulos.

Si daca stie cineva unde este inmormantata ma-sa lu' picon.

Cand trec prin Bucuresti, sa le inoportunez pe ambele.

• Oras:Lost in the wind
Postat

Nu suficient de subtila aluzia, sa stii.:) Am mai spus-o, ma saturasem sa vad zi de zi aceeasi mizerie si aceleasi atacuri golanesti pe topicul ei. Aia nu e nici "caterinca" si nici gluma, sa fim onesti. La fel cum am mai spus si ca a face-o din nou si ca nu regret decat ca "babuta" trebuie sa sufere consecintele faptelor mele.

Inteleg orgoliul pana la o limita, dar, asa ca idee zic pentru a nu folosi "babuta" ca scuza morala !

Consider ca forumul este totusi o forma de comunicare in mediul virtual si dorinta de popularitate duce la tot felul de salturi peste exemplarele cabaline, dar, cine are un dram de minte, poate trage concluziile vis-a-vis de toti conbatantii si astea ar trebui sa fie repercursiunile normale !

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Incerci sa destinzi atmosfera sau ai "procesorul" mai modest? Amenintarea si santajul sunt infractiuni indiferent ca sunt savarsite pe privat sau in public. Iar in cazul de fata au fost facut in public, pe topic.

Alte argumente, tovarasul "avocat"?

E dreptul tau sa nu ai dreptate si sa pierzi timp. Iti repet, incearca sa depui o plangere si te vei convinge. :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Pe principiul "Cine nu-i cu tine,e dușmanul tău"

Tu ai o singura bucurie aici, izvorâtă din frustrarile pe care le ai fata de curve, anume faptul ca o curva a fost pusa la respect.

Eu inteleg sa le critici si porcaiesti pe alea care dau tepe si sterg recenziile, dar aici s-a intrecut masura.

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

E dreptul tau sa nu ai dreptate si sa pierzi timp. Iti repet, incearca sa depui o plangere si te vei convinge. :)

Dar să ne arate ÅŸi nouă unde-i ameninÅ£area, unde-i ÅŸantajul...in conditiile in care niciunul dintre noi nu i-am adresat pe nicio cale de comunicare nici măcar un cuvânt...cum pledează in faÅ£a miliÅ£ienilor???

Sunt X-uleasca, practic prostituÅ£ia, sunt membră pe un forum de profil ÅŸi am auzit de la user-ul winehouse, user care m-a târât într-un mare căcat, fără voia mea, că aș fi ÅŸantajată ...

Pfuai de pula mea, de-a râsu-plânsu. 😂😂😂

• Like 2
  • Minus 14
  • Oras:In mintea ta
  • Oras:In mintea ta
Postat

Reiterez si actualizez.

Altul care zice de familie. Urat...foarte urat!

• Like 5
  • Minus 5
  • Oras:craiova
Postat

Dar să ne arate şi nouă unde-i ameninţarea, unde-i şantajul...in conditiile in care niciunul dintre noi nu i-am adresat pe nicio cale de comunicare nici măcar un cuvânt...cum pledează in faţa miliţienilor???

Sunt X-uleasca, practic prostituţia, sunt membră pe un forum de profil şi am auzit de la user-ul winehouse, user care m-a târât într-un mare căcat, fără voia mea, că aș fi şantajată ...

Pfuai de pula mea, de-a râsu-plânsu.

deci la urma urmei tu recunosti intentia santajului dar sustii ca nu poate fi dovedit

Postat

deci la urma urmei tu recunosti intentia santajului dar sustii ca nu poate fi dovedit

Punerea vorbelor in gură se pedepseşte conform legii...stai să caut articolul pă gugăl =))

Postat

Mâine îl acuzăm și noi de acuzaÅ£ii de proxenetism, in PUBLIC... fără a avea nici cea mai mică dovadă ...plm, timp avem, ne jucăm de-a procesomanii 😂😂😂

• Like 1
  • Minus 14
Postat

Na poftim, acuzaÅ£ii directe, nicidecum indirecte, cum încearcă initiatorul topicului s-o sugă pe undeva printr-un comm postat mai sus 😉

PresupuÅŸii proxeneÅ£i suna mai bine, avea oareșce circumstanÅ£e atenuante. 😂😂

post-104506-0-35498900-1483964903_thumb.jpg

Postat

una-i una alta-i alta , pozele tu cu manuta ta le-ai trimis in scopul clar santajului si umilirii  :)

Postat

una-i una alta-i alta , pozele tu cu manuta ta le-ai trimis in scopul clar santajului si umilirii :)

Ai vreo dovadă in sensul ăsta?

Umilire privată, cu circuit inchis cum ar veni, nu? 😂😂😂

Ai dă poola mea =))

Postat

una-i una alta-i alta , pozele tu cu manuta ta le-ai trimis in scopul clar santajului si umilirii  :)

Scuze, dar, eu as spune ca sunt suficiente informatii despre toti combatantii pe acest topic pentru a ne forma o parere si imi pare destul de clar ca nu o sa existe vreo schimbare de atitudine la vre-unul !

Ce rost mai are ?

• Oras:FALASTOACA
Postat

Tu ai o singura bucurie aici, izvorâtă din frustrarile pe care le ai fata de curve, anume faptul ca o curva a fost pusa la respect.

Eu inteleg sa le critici si porcaiesti pe alea care dau tepe si sterg recenziile, dar aici s-a intrecut masura.

Te doare la pula pe matale de curve.

Aici este vorba de războiul tău cu Trolle,Picon...............

E războiul tău si nu ma amestec,dar nu încerca sa ma aburești pe mine ca plângi de mila curvelor.

• Like 5
Postat

Scuze, dar, eu as spune ca sunt suficiente informatii despre toti combatantii pe acest topic pentru a ne forma o parere si imi pare destul de clar ca nu o sa existe vreo schimbare de atitudine la vre-unul !

Ce rost mai are ?

ai dreptate ..

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Reiterez si actualizez.

Ia încearcă! Poftim de...
  • Like 1
  • Minus 20
Postat

Punerea vorbelor in gură se pedepseşte conform legii...stai să caut articolul pă gugăl =))

Baga un citat din Evanghelia Dupa Pipilica,ca prea multi au luat-o pe arătură.

• Like 2
Postat

Ce rost mai are ?

Faci ce faci, da' numai spre "tabăra" noastră baţi...acuzatiile de proxenetism, pisatul pe mormintele părinţilor şi multe altele, nu te deranjează?

Pari a fi imparţial, d-aia zic...sau doar pozezi?

• Like 2
  • Minus 14
Postat

Ia încearcă! Poftim de...

Lasă-l dreaq p-ăla, bre...te-ntreb aÅŸa, ca între proxeneÅ£i, mergem să depunem plângere, da? 😂😂

• Like 1
  • Minus 14
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sa vina pe topic Ioanitoaia cu "Procesul Etapei"... ! :slap2 :slap2 :laugh2  :laugh2 

Pai dom'le e clar ca nu se poate consens. Sunt(em) 2 tabere, evident ca n-ai CUM sa schimbi opiniile si modul de a vedea lucrurile acestor doua tabere. Plus ca adevarul in cazul asta este posibil sa fie nici in cadrul uneia dintre tabere, nici in cadrul celeilalte, ci undeva pe la mijloc...

Era un banc pe timpul impuscatului:

Pe aeroportul Heathrow din Londra intalnire intre Nicolae si Elena Ceausescu si Regina Elisabeta:

Regina: Cum este vremea in Romania ?

Elena Ceausescu: Foarte buna cafeaua, dar parca mai trebuia niste zahar !

...........

Ce rost mai are ?

Postat

Faci ce faci, da' numai spre "tabăra" noastră baţi...acuzatiile de proxenetism, pisatul pe mormintele părinţilor şi multe altele, nu te deranjează?

Daca asa vezi, e o chestie de optiune personala, nu tin musai sa postez !

Am o slabiciune, poate intuita, poate nu vis-a-vis de un aspect al problemei si recunosc ca as vrea sa vad incheiat subiectul, cel putin in forma asta !

Mentionez ca dintre toti cei implicati, probabil doar pe Roberta as fute-o !! =)) asta neavand vreo legatura cu judecata celuilalt cap !!

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

si eu ma fac impartial de azi  ...promit sa nu mai postez decat poze cu Flocosenii 

si asta daca nu se supara cineva , gasind prin acestea vreo analogie  :)

• Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Roberta ia zi drept dupa showul de pe topicu asta pe cati mai primesti de pe forum?

• Like 2

Postat

Roberta ia zi drept dupa showul de pe topicu asta pe cati mai primesti de pe forum?

cred ca si-a facut lista deja 

am scapat ...ca nu stie de mine  :laugh2

• Like 16
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...