Sari la conținut

Cazul Roberta - razbunarea proxenetilor sau a imbecililor?

76 membri au votat

1. 1. De ce este atacata Roberta atat de dur in mod constant?

• Deranjeaza interesele financiare ale gastii de proxeneti din care fac parte Marean no1, Trollescoviciulos si Picon
      21
    • A refuzat "colaborarea" si "protectia" gastii de proxeneti din care fac parte Marean no1, Trollescoviciulos si Picon
      30
    • Marean no1, Trollescoviciulos, Picon si tovarasii lor sunt doar niste imbecili fara ocupatie si obsedati de Roberta
      25

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Băi cocoș, stai pe coițele tale, că ești prost de bubui! Chiar mă întreb dacă tu chiar exiști, pentru că e greu de crezut că o asemea prostie poate exista.

Pe topicul ei, am avut 2-3 intervenții în care făceam mișto de faptul că excesiv de slabă. Așa ... și? Sunt mii de postări ale multor useri, mult mai tari, pe toate topicele fetelor. Cere-le bă. tuturor să-și ceară scuze, băga-mi-aș toată poola în dumicații cui te-a ămbrăcat dimineață, de corectul și imparțialul pizdii!

Și ce legătură au miștourile astea, cu acuzașiile tale? O dai în diversiuni de 2 bani, pentru că ai văzut că te-ai căcat în ventilator și ventilatorul era îndreptat spre tine. Ai comis-o și în loc să-ți recunoști greșeala, muști ca un câine râios, încercând să abați discuția de la subiectul pe care l-ai deschis ca boul.

Deci: ce dovezi aduci, sau argumente logice aduci, în sprijinul acuzațiilor tale? Dacă nu ai, cere-te afară și suportă consecințele!

E bine că şi-a pus best answer singur...ăsta-i visul ce-a visat toată viaţa lui, să fie stăpân pe propriu-i topic =))

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

E bine că şi-a pus best answer singur...ăsta-i visul ce-a visat toată viaţa lui, să fie stăpân pe propriu-i topic =))

Dar nu a pus halatu'.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 20
  • Oras:X.
Postat

Ba..daca tot v-ati dat intalnire pe forum, ca sa va felati reciproc, faceti-va niste poze si sa mi le trimiteti.

Sunt user de incredere.

Ce boschetari, dom'le.

Postat

Ba..daca tot v-ati dat intalnire pe forum, ca sa va felati reciproc, faceti-va niste poze si sa mi le trimiteti.

Sunt user de incredere.

Ce boschetari, dom'le.

Nu mă, ne felezi tu! Muistule!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 20
  • Oras:Emerald City
Postat

Băi cocoș, stai pe coițele tale, că ești prost de bubui! Chiar mă întreb dacă tu chiar exiști, pentru că e greu de crezut că o asemea prostie poate exista.

Pe topicul ei, am avut 2-3 intervenții în care făceam mișto de faptul că excesiv de slabă. Așa ... și? Sunt mii de postări ale multor useri, mult mai tari, pe toate topicele fetelor. Cere-le bă. tuturor să-și ceară scuze, băga-mi-aș toată poola în dumicații cui te-a ămbrăcat dimineață, de corectul și imparțialul pizdii!

Și ce legătură au miștourile astea, cu acuzașiile tale? O dai în diversiuni de 2 bani, pentru că ai văzut că te-ai căcat în ventilator și ventilatorul era îndreptat spre tine. Ai comis-o și în loc să-ți recunoști greșeala, muști ca un câine râios, încercând să abați discuția de la subiectul pe care l-ai deschis ca boul. 

Deci: ce dovezi aduci, sau argumente logice aduci, în sprijinul acuzațiilor tale? Dacă nu ai, cere-te afară și suportă consecințele! 

:)

Hai, jigodie penala, te-am enervat si pe tine? Ca pe **spam editat**itarul hair-stylist l-am adus in pragul infarctului mai devreme.

Nervozitatea si agresivitatea verbala sunt semne ale disperarii si panicii.

Argumente si cifre gasesti in prima postare a topicului, daca esti chiar atat de imbecil si nu ai observat.

Altceva in afara de scuze nu vreau sa mai aude la tine sau de la amicii tai conlocuitori. Nu o sa intru in mizeria asta cu voi, pentru ca este exact ceea ce vreti si unde va simtiti in largul vostru. Iti dau dreptate in legatura cu ce spuneai mai devreme despre consecinte.

• Minus 3
Postat

:)

Hai, jigodie penala, te-am enervat si pe tine? Ca pe **spam editat**itarul hair-stylist l-am adus in pragul infarctului mai devreme.

Nervozitatea si agresivitatea verbala sunt semne ale disperarii si panicii.

Argumente si cifre gasesti in prima postare a topicului, daca esti chiar atat de imbecil si nu ai observat.

Altceva in afara de scuze nu vreau sa mai aude la tine sau de la amicii tai conlocuitori. Nu o sa intru in mizeria asta cu voi, pentru ca este exact ceea ce vreti si unde va simtiti in largul vostru. Iti dau dreptate in legatura cu ce spuneai mai devreme despre consecinte.

Da mă, îmi cer scuze anticipat, că o să-ți dau muie fără să te plătesc!

Dă-mi dreptate ...  :laugh2

• Like 2
  • Minus 20
Postat

Esti barbat sa le spui tuturor pe forum motivul privat pentru care ti-ai regasit tupeul?

• Minus 3
Postat

Nu mă, ne felezi tu! Muistule!  :laugh2

Cred ca ma-ta ar fi trebuit sa-l "feleze" pe tac-tu.Nu mai apareai.

Exemplu de replica inoportuna, stiu.

Postat

Cred ca ma-ta ar fi trebuit sa-l "feleze" pe tac-tu.Nu mai apareai.

Exemplu de replica inoportuna, stiu.

Nu, exemplu de mârlănie! 

Postat

Nu, exemplu de mârlănie!

Hai, Victore, nu mai faci diferenta dintre seriozitate si caterincă?

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Cine ma ajuta sa scot si eu de sub nameti S-Class-ul de Mioveni ? :offtopic

De eram in Bucuresti sa mor de nu veneam ! ;)

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dupa cazul "Roberta",ce caz o sa mai urmeze? :)

Elodia, trebuie si el odata si odata finalizat...

• Like 4
Postat

Hai, Victore, nu mai faci diferenta dintre seriozitate si caterincă?

Aaaa ... ba da! Dar fă și tu caterincă, nu te mai căca pe tine! E drept, pentru caterincă, trebuie să te ducă capul! Mai învață!

Postat

Esti barbat sa le spui tuturor pe forum motivul privat pentru care ti-ai regasit tupeul?

Cere-i, băăăă, scuze fetii că ai târât-o in mocirla asta, nu mai încerca să te scoÅ£i precum ultimele centuriste, zdrentoiule 😂😂😂

• Like 2
  • Minus 14
Postat

Aaaa ... ba da! Dar fă și tu caterincă, nu te mai căca pe tine! E drept, pentru caterincă, trebuie să te ducă capul! Mai învață!

Pai deja e caterinca sa te pisi epitaful ma-tii.

Nu mai valoareaza nici cât o ceapa degerata.

Chiar si tu ar trebui sa razi.

Postat

Pai deja e caterinca sa te pisi epitaful ma-tii.

Nu mai valoareaza nici cât o ceapa degerata.

Chiar si tu ar trebui sa razi.

Mda ... 

Postat

Jmecher mare, Mișikin ăsta...talentul lui, iar ne-a înfrânt =))

Bagă clonele la înaintare, nu fi prost...nu ceda =))

Buna gluma.

E bine ca pui emoticons.Sa stie toata lumea.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...