Sari la conținut

Cazul Roberta - razbunarea proxenetilor sau a imbecililor?

76 membri au votat

1. 1. De ce este atacata Roberta atat de dur in mod constant?

• Deranjeaza interesele financiare ale gastii de proxeneti din care fac parte Marean no1, Trollescoviciulos si Picon
      21
    • A refuzat "colaborarea" si "protectia" gastii de proxeneti din care fac parte Marean no1, Trollescoviciulos si Picon
      30
    • Marean no1, Trollescoviciulos, Picon si tovarasii lor sunt doar niste imbecili fara ocupatie si obsedati de Roberta
      25

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Asta este job-ul tau, uitas?:)

Sau mai bine sa spun cariera ta? In vreme ce alte doamne de varsta ta isi pregatesc copiii pentru liceu sau facultate, tu stai pe nimfomane in cautare de puli de supt.

Trebuie sa fii tare mandra de viata si realizarile tale, Gabi.

Spune-i asta şi Robertei 😉

Vis a vis de inventatul anumitor motive pentru a ne justifica anumite acÅ£iuni, stai calm, noi avem dovezi indubitabile, pe când noi, vorba lui Pulesteu, suntem acuzaÅ£i de proxenetism...pe bază de ce???

• Like 4
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Asta este job-ul tau, uitas? :)

Sau mai bine sa spun cariera ta? In vreme ce alte doamne de varsta ta isi pregatesc copiii pentru liceu sau facultate, tu stai pe nimfomane in cautare de puli de supt.

asa ....ma ......si cu ce te deranjeaza pe tine?

nu poti sa dormi noptile cumva de grija ei ?

pe mine de ex. nu ma deranjeaza ca m-ai inclus intr-un poll  de toata jena ...si chiar am putut sa dorm noptile

CLONA trista care esti

• Like 19
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ba, macar esti obedient si raspunzi rapid la comenzi. :)

Cat despre prostie, nu te intrece (aproape) nimeni, caci doar un idiot ar eticheta un om doar dupa o postare care nu-i convine. "Recenziile" tale sunt penibile, incerci sa pari cunoscator, dar esti doar un CTPopopescu de nimfomane, mult mai prost insa. Ti-am mai remarcat si alte interventii, agresivitatea si obtuzitatea ta intelectuala sunt specifice unui sociopat. No offence, ok? :)

Evident ca nu ma supar pentru orice vierme, dar aici nu e vorba de "o postare care nu-mi convine". Cand spui ca X e proxenet, ar fi bine e obligatoriu sa ai argumente sau dovezi.

Sau macar indicii.

Dar aici situatia e simpla: nu va convine ca nu suntem toti de partea voastra, adica a celor care existati pe forumul asta ca sa-i dati la gioale lui picon si prietenilor sai, va enerveaza la maxim ca nu se lasa si va baga pula-n gura pe unde va prinde, asa ca automat oricine nu e de partea voastra e proxenet, gay, retardat, satanist etc.

Eu nu l-am cunoscut niciodata pe picon si n-am nici un interes financiar pe forumul asta. Singurul meu interes este sa fut pizde bune pe pretul corect. 

Am incercat sa stau deoparte de conflictele astea inutile si interminabile, insa uneori se merge prea departe si nu ma pot abtine.

Atata vreme cat suntem niste anonimi care se mai jignesc voalat, se fac niste ironii destepte, facem misto unii de altii si e amuzant - totul e ok. Dar cand faci acuze grave, nu mai e ok.

Pe mine nu ma deranjeaza mistourile, ironiile si nici macar injuriile. Adica nu sunt atat de prost incat sa ma oftic ca un anonim ma injura pe un forum. Practic mi se rupe pula.

Dar de acuze grave nu mi se rupe. E vorba de un principiu. Nu poti manca atat de mult cacat in mod gratuit.

• Like 14
  • Minus 6
Link spre comentariu

Cand spui ca X e proxenet, ar fi bine e obligatoriu sa ai argumente sau dovezi.

Daca iti arata unul portofelul s-ar putea sa nu mai fii atat de incantat   :)

Si stiu la ce ma refer ...de aceea am citat doar ce trebuie 

• Like 15
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:fara

Asta este job-ul tau, uitas? :)

Ce ai fi vrut sa tac , cand vad ca ma pomenesti..? nu, io nu curat oua la nimeni .

O  sug cu cea mai mare placere,cui vrea si cand vreu, nu tre sa caut , ma cauta ei  ;) , stiu ei de ce . :P

• Like 7
  • Minus 18
Link spre comentariu
Vizitator all_star
Reputație: 0

asa ....ma ......si cu ce te deranjeaza pe tine?

nu poti sa dormi noptile cumva de grija ei ?

pe mine de ex. nu ma deranjeaza ca m-ai inclus intr-un poll  de toata jena ...si chiar am putut sa dorm noptile

CLONA trista care esti

Asa isi duce el veacul, troland si aruncand cu acuzatii false in stanga si-n dreapta.  Se simte mandru de opera/arta lui  :))

Link spre comentariu
  • Oras:EU
  • Oras:EU

Evident ca nu ma supar pentru orice vierme, dar aici nu e vorba de "o postare care nu-mi convine". Cand spui ca X e proxenet, ar fi bine e obligatoriu sa ai argumente sau dovezi.

Sau macar indicii.

Dar aici situatia e simpla: nu va convine ca nu suntem toti de partea voastra, adica a celor care existati pe forumul asta ca sa-i dati la gioale lui picon si prietenilor sai, va enerveaza la maxim ca nu se lasa si va baga pula-n gura pe unde va prinde, asa ca automat oricine nu e de partea voastra e proxenet, gay, retardat, satanist etc.

Eu nu l-am cunoscut niciodata pe picon si n-am nici un interes financiar pe forumul asta. Singurul meu interes este sa fut pizde bune pe pretul corect. 

Am incercat sa stau deoparte de conflictele astea inutile si interminabile, insa uneori se merge prea departe si nu ma pot abtine.

Atata vreme cat suntem niste anonimi care se mai jignesc voalat, se fac niste ironii destepte, facem misto unii de altii si e amuzant - totul e ok. Dar cand faci acuze grave, nu mai e ok.

Pe mine nu ma deranjeaza mistourile, ironiile si nici macar injuriile. Adica nu sunt atat de prost incat sa ma oftic ca un anonim ma injura pe un forum. Practic mi se rupe pula.

Dar de acuze grave nu mi se rupe. E vorba de un principiu. Nu poti manca atat de mult cacat in mod gratuit.

Aport, Pulesteu! Good boy.:)

Iti dau dreptate, nu esti chiar atat de prost. Esti mult mai prost. Esti practic retardat. Zici ca nu iti pasa, dar bagi zeci de postari kilometrice pline de ura si de invective.

Ba, nu te supara, dar semeni al naibii de bine cu thecat cand vine vorba de obiectivitatea asta selectiva.

• Minus 5
Link spre comentariu

Hai, bre, chiar nu ati observat ca winehouse_fellow a facut doar caterincă?

Ce Maria Magdalena voastra ati sarit ca niste lelițe molestate in Biserica?

si eu la fel m-am jucat cu mintea unuia  pana a cedat psihic si s-a dat in fapt 

pai ori ne jucam ....ori nu 

• Like 15
  • Minus 14
Link spre comentariu
Vizitator all_star
Reputație: 0

Sunt mai  tembel decât cel mai tembel membru al forumului

Chiar si in cea mai slaba zi a lui

!!!!!!!

:)

Bine ma, stiam deja.  Te rog nu mai semnaliza  :no2  :laugh2

Link spre comentariu

În sprijinul celor care sunt mai limitați psihic, mental și sentimental , vin și vă ajut cu un sfat: bucurați-vă de zăpadă!!!

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/15934546_1377427738963551_1732512077_n.png?oh=edb9dd1397b85f476d96ee4c6f778b8d&oe=58741BC1

un pic de ”off topic” :laugh2

• Like 7
  • Minus 18
Link spre comentariu

Tu esti mai tembel decât Miki sau Raffaello.

Chiar si in cea mai slaba zi a lor.

!!!!!!!

:)

iar incepi sa jignesti aiurea cand ramai fara explicatii ?

te-am jignit eu cumva? 

• Like 16
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras::)
  • Oras::)

PS. Laury ce e pana la urma, bai derutatule, proxenet **spam editat**, un ins „care face click si cu clanta de la usa de la baie” sau membru pe recenziile caruia te poti baza? :slap2 :laugh2

coae, fara sa vrei, ai pus punctul pe i

nu stiu cine a dat definitia aia, dar e perfecta.

restul discutiei nu ma intereseaza, e clar ca nu e nimeni curat aici, daca ati crapa toti acum, sigur nu as pierde nici o secunda de somn.

muie voua!

tuturor!

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...