Sari la conținut

Cazul Roberta - razbunarea proxenetilor sau a imbecililor?

76 membri au votat

1. 1. De ce este atacata Roberta atat de dur in mod constant?

• Deranjeaza interesele financiare ale gastii de proxeneti din care fac parte Marean no1, Trollescoviciulos si Picon
      21
    • A refuzat "colaborarea" si "protectia" gastii de proxeneti din care fac parte Marean no1, Trollescoviciulos si Picon
      30
    • Marean no1, Trollescoviciulos, Picon si tovarasii lor sunt doar niste imbecili fara ocupatie si obsedati de Roberta
      25

Postări Recomandate

• Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Esti sigur???

Parca se terminase cu acest topic si se lamurise totul!

Imi pare rau ca stai ,,geana,, pe topicul meu si chiar nu poti sa realizezi ca nu am nici cea mai mica intentie sa imi pun recenzii false pentru ca TELEFONUL MEU SUNA ...SI SUNA DESTUL DE BINE !!!

Nu am apelat , nu apelez si nici nu voi apela niciodata la un user sa lase o recenzie ( mai ales cand stiu ca unii stau cu ochii pe mine ca pe butelie)

NU AM NEVOIE DE RECENZII FALSE !!!

Cu trolle am vorbit si s-au reglat lucrurile. Cu Marean la fel...TU CEI AI DOMNULE PICON CU VIATA MEA???

Probabil sa îndrăgostit de tine :hmmm

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bre conțopistule, esti home alone?

Ce e cu postarile astea matusalemice?

Pune mâna pe un DEX și vezi ce înseamnă matusalemic!

Jegule!

• Like 2
  • Minus 21
  • Oras:X.
Postat

Imi vine in minte o scena din Bourne, parca, cand Edward Norton le spune alora din incapere, ceva de genul : Only personnel with Level 3 clearance in the room.Others, get the fuck out!

Si aici, alde colorado, miki, viezuremanz, get the fuck out!

:)

• Oras:Bucuresti
Postat

Din experienta mea, chiar daca o fata se apara pe forumul asta, chiar daca inghite totul diplomatic, chiar daca e de top sau nu,  când e sa dea .. blestemul peste ea, nu scapa. 

Nu am apelat , nu apelez si nici nu voi  apela niciodata la un user sa lase o recenzie ( mai ales cand stiu ca unii stau cu ochii pe mine ca pe butelie)

NU AM NEVOIE DE RECENZII FALSE !!!

Foarte bine ca spui asta. Eu nu te cunosc dar sunt de parerea lui Taki. Vinovat de stergerea regenziei este Motanul care a dat drumul la asta. Dar, din câte am prins eu din comunism, indiferent de  cine era vinovat, o incasa ala mai mic si mai slab ... Ai prea multe recenzii pentru a veni cu altele false. 

Cu trolle am vorbit si s-au reglat lucrurile. Cu Marean la fel..

Cel putin pe mine, m-ai facut curios ...

Totusi, in locul tau as pastra "low profile" TELEFONUL MEU SUNA 

"Cin-sa fie, cin-sa fie? Musafirii sau politia ?"

• Like 2
Postat

Gata?

Asta a fost tot?

Poate Aspacardinul nu trebuie luat cu picon.

Felul in care conțopistul imita replicile si atitudinea ciumpalacilor cu care se plimba p-aici este asa de evident incat pare de-a dreptul o parodie.

Postat

Gata?

Asta a fost tot?

Poate Aspacardinul nu trebuie luat cu picon.

Felul in care conțopistul imita replicile si atitudinea ciumpalacilor cu care se plimba p-aici este asa de evident incat pare de-a dreptul o parodie.

Nu-mi place cand vorbesti de mama altuia. Dar, daca vrei sa comunici cu noi, maimutele de pe forum, nu trebuie sa ne imiti intocmai gesturile.

• Like 1
Postat

Nu-mi place cand vorbesti de mama altuia. Dar, daca vrei sa comunici cu noi, maimutele de pe forum, nu trebuie sa ne imiti intocmai gesturile.

Știi ce e interesant? Că @ nu mai spune, care spumegă pe aici și îi face pe alții ipocriți pentru că nu reacționează la jigniri și insulte, se face că plouă când pe acest topic, pe aceeași pagină pe care postează el, Mîșkin borăște asemenea odioșenii. Comentariile sunt de prisos!

• Like 1
  • Minus 21
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Știi ce e interesant? Că @ nu mai spune, care spumegă pe aici și îi face pe alții ipocriți pentru că nu reacționează la jigniri și insulte, se face că plouă când pe acest topic, pe aceeași pagină pe care postează el, Mîșkin borăște asemenea odioșenii. Comentariile sunt de prisos!

da stii , macar , cine e personajul @ nu mai spune ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 17
  • Minus 8
Postat

Pe chestia aia cu "spun fetele despre tine ca" m-a oripilat. Daca mi-o aduc aminte cand imi va veni cheful de actiune, fac brusc economie ...

Postat

Nu te-am vazut sa iei atitudine, când Godfather sau cânele deontolog, Machucambo, procedeaza la fel.

Gogule, repet, mor oameni in razboaie, in Africa nu au apa potabila si câte nenorociri pe lumea asta.

Nimanui nu-i pasa de bocetele tale.

De când vehicularea pozelor cu un copil este un gest inoportun, e chiar de cascadorii râsului sa mai faci bai de multime pe seama parintilor tai.

Postat

da stii , macar , cine e personajul @ nu mai spune ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

NU. 

• Like 1
  • Minus 21
Postat

Nu te-am vazut sa iei atitudine, când Godfather sau cânele deontolog, Machucambo, procedeaza la fel.

Gogule, repet, mor oameni in razboaie, in Africa nu au apa potabila si câte nenorociri pe lumea asta.

De când vehicularea pozelor cu un copil este un gest inoportun, e chiar de cascadorii râsului sa mai faci bai de multime pe seama parintilor tai.

Mișule, o fi cum ai spus tu, sau nu ... nu asta e important! Nu încerca să deviezi ca un comunistoid împuțit discuția! E vorba că pe aceeași pagină unde el dădea lecții și acuza, tu postai ce postai.

Dar tu ... tu ce scuză ai pentru jegurile pe care le postezi, domnule intelectual rasat, educat, deontolog și imparțial? De fapt asta e adevărata problemă! Nesimțirea și tupeul de borfaș pe care le etalezi aici. 

Mișule, Mișule!

Postat

NU. 

pai n-o mai baga in seama ca are probleme grave  :slap2

asa se intampla cand ajungi la pensie , tot astepti "postasul" si acesta intarzie sa apara  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Postat

pai n-o mai baga in seama ca are probleme grave  :slap2

asa se intampla cand ajungi la pensie , tot astepti "postasul" si acesta intarzie sa apara  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Cine e bre? 

• Like 1
  • Minus 21
Postat

Cine e bre? 

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Căcău. În toată splendoarea.

nu ie bre asa  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

nu ie bre asa  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ba, dar tu chiar esti toata ziua aici? Esti internat la un azil cu wifi, pe bune acum, chiar nu ai viata sociala?

Postat

Ba, dar tu chiar esti toata ziua aici? Esti internat la un azil cu wifi, pe bune acum, chiar nu ai viata sociala?

te pasioneaza pulica si viata mea sau ai intrat sa-ti clatesti ochii dupa femei

spune ca sa stiu 

• Like 17
  • Minus 8
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Ceai, bă, muistule? Doar glumăm aicea.

Repet: ce gusturi de căcat (de căcău, mai degrabă) ai, finule. Roberta, bă, pizdoiule?

• Like 2
  • Minus 1
Postat

A și recunoscut, el cu mânuța proprie.

recunoaste multe , dar nu trebuie sa i le pui lui in carca  pe toate

personajul este cu mult mai dezorganizat decat Miskin si asta il da de gol uneori :)

• Like 18
  • Minus 8

Postat

Ceai, bă, muistule? Doar glumăm aicea.

Repet: ce gusturi de căcat (de căcău, mai degrabă) ai, finule. Roberta, bă, pizdoiule?

Eu glumesc.

Tu duci o lupta iluzorie, băi, câne deontologic.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...