Sari la conținut

Cazul Roberta - razbunarea proxenetilor sau a imbecililor?

76 membri au votat

1. 1. De ce este atacata Roberta atat de dur in mod constant?

• Deranjeaza interesele financiare ale gastii de proxeneti din care fac parte Marean no1, Trollescoviciulos si Picon
      21
    • A refuzat "colaborarea" si "protectia" gastii de proxeneti din care fac parte Marean no1, Trollescoviciulos si Picon
      30
    • Marean no1, Trollescoviciulos, Picon si tovarasii lor sunt doar niste imbecili fara ocupatie si obsedati de Roberta
      25

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Vrei sa-ti amintesc pe cei 6 prosti ai forumului?

zic sa-ti faci o autocaracterizare proprie doar privind in postarile pe care le-ai facut pe aici  si atunci iti vei da singur seama cum te situezi  

ca nu degeaba esti pa MINUS  :laugh2

• Like 18
  • Minus 14
Link spre comentariu

zic sa-ti faci o autocaracterizare proprie doar privind in postarile pe care le-ai facut pe aici  si atunci iti vei da singur seama cum te situezi  

ca nu degeaba esti pa MINUS  :laugh2

Nu-s pe plus, suge-ti-ai pula de cracanat intelectual, altfel flirtai cu mine, asa-i?

Tu sari in continuare cu curu-n pula dupa puncte, nu te jena... oricum esti pe butuci, mai rau de-atat nu se poate.

• Minus 2
Link spre comentariu

Am zis-o de vreo 3 saptamani.

Cere refund.

Esti batjocorit pe banii tai.

hai bre ce dracu'  sta bugetul meu in loc ptr. un cont XXL de aici  :laugh2

iti fac si tie unul sa ai deplina imunitate cand faci urat cu poza aceea   pe aici 

• Like 18
  • Minus 14
Link spre comentariu
Vizitator all_star
Reputație: 0

ai ratat vreunul fara sa-l injuri  ?  :slap2

El nu rateaza niciodata ocazia sa demonstreze cat e de idiot.  Vorba aceea "lupu-si schimba blana dar naravu ba".  Nu-l mai baga-n seama pe idiot, noi sa fim sanatosi si la punga grosi  :)

Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Hai, bre, chiar nu ati observat ca winehouse_fellow a facut doar caterincă?

Ce Maria Magdalena voastra ati sarit ca niste lelițe molestate in Biserica?

Zici că a stat, într-o seară de vineri, ca un tâmpit, câteva ore, numărând postările altora? Nu-s decât vreo 2000... "La katerink", așea...

Mi se pare logic. Doar e pretenașu' tău.

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

El nu rateaza niciodata ocazia sa demonstreze cat e de idiot.  Vorba aceea "lupu-si schimba blana dar naravu ba".  Nu-l mai baga-n seama pe idiot, noi sa fim sanatosi si la punga grosi  :)

RONALDO E UN SUPERSTAR, DAR EU SUNT UN GENTELMAN CARE FUTE DOAR BOMBE SEXXXY !!! 

Atat iti zic: Iesi-n mortii ma-tii de cocalar vatuit.

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator all_star
Reputație: 0

RONALDO E UN SUPERSTAR, DAR EU SUNT UN GENTELMAN CARE FUTE DOAR BOMBE SEXXXY !!! 

Atat iti zic: Iesi-n mortii ma-tii de cocalar vatuit.

Eu zic sa stai parcat pe undeva, sa nu te stie nimeni.  Si nu te mai baga-n seama aiurea, ca puti de la distanta a dementa cronica !!!

Link spre comentariu
  • Oras:EU
  • Oras:EU

zic sa-ti faci o autocaracterizare proprie doar privind in postarile pe care le-ai facut pe aici; si atunci iti vei da singur seama cum te situezi;

ca nu degeaba esti pa MINUS :laugh2

Auziti la IQ77 ... cica "autocaracterizare proprie". Bine ca nu a uitat sa puna emoticons.:)

PS Oare ce imbecili or fi dat like unei astfel de postari?

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

Nu-s pe plus, suge-ti-ai pula de cracanat intelectual, altfel flirtai cu mine, asa-i?

Tu sari in continuare cu curu-n pula dupa puncte, nu te jena... oricum esti pe butuci, mai rau de-atat nu se poate.

Eu ma distrez cu punctele pe aici , ca la futut nu ma stie nici vantul nici pamantul , ca nu ma recomand cu nick-ul de aici  (si nici nu platesc cu punctele)  , poate altii ...da

Iar de flirtat o fac cu oricine (inclusiv cu Miskin) atata timp cat se comporta in parametrii normali  ....dar din ce am observat  tu nu pari  unul  prea sanatos la cap  cu atatea injurii la activ.  Da unde ai trait maica ...in ghetou ?  Sau te-au inrait MINUSURILE ?

• Like 17
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:X.
  • Oras:X.

Eu zic sa stai parcat pe undeva, sa nu te stie nimeni. Si nu te mai baga-n seama aiurea, ca puti de la distanta a dementa cronica !!!

Dementa nu poate fi acuta.

Eu zic sa stai ascuns intr-o parcare si nu mai semnaliza.

Tu esti -273,15 ° Celsius la prostie.

Link spre comentariu

Eu zic sa stai parcat pe undeva, sa nu te stie nimeni.  Si nu te mai baga-n seama aiurea, ca puti de la distanta a dementa cronica !!!

Eu iti parchez direct pe muie bai putoiule. Te bag in pizda ma-tii cand vreau eu, tine minte asta.

Link spre comentariu

Ba Mikyputa, esti amorezat de Miskin? Cum adica flirtezi cu el? Asa se explica de ce te tot tii de el pe tot forumul.

Si ai putea, te rog, sa-i faci o autocaracterizare? :)

iti dai seama ... cum te tii tu de capul nostru de ne-ai facut si poll  :laugh2

Link spre comentariu

dar din ce am observat  tu nu pari  unul  prea sanatos la cap  cu atatea injurii la activ.  Da unde ai trait maica ...in ghetou ?  Sau te-au inrait MINUSURILE ?

Da' cum pula mea sa vorbesc cu tine ma, sau cu retardatul celalalt Napoleon? Cu domnule? O vrei cu fineturi? Va bag pula-n muie direct... si-n afara forumului si unde vreti voi.

Ai inteles?

• Minus 1
Link spre comentariu

Ddpof, hai să lăsăm totuși înjurăturile! Se poate face mișto și fără.

lasa-l sa se manifeste ...isi cunoaste perfect directia  :laugh2

Da' cum pula mea sa vorbesc cu tine ma, sau cu retardatul celalalt Napoleon? Cu domnule? O vrei cu fineturi? Va bag pula-n muie direct... si-n afara forumului si unde vreti voi.

Ai inteles?

mars , ma , la ghetou  :no2

• Like 18
  • Minus 13
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...