Vizitator anays69 Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 Ofer companie intima si sex total intr-o locatie discreta !!! Finalizare faciala sau corporala !!! Dornica de experiente noi si placeri ascunse ! Doar la mine ! Nu raspund la mesaje si nr. ascuns !! 150 lei /ora sex total protejat ! 80 lei consolidatesfinalizarea ! !!! 0729769345 Anays !!! !!! MALL VITAN!!! 1
freedoom Reputație: 260 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 16, 2018 Poze noi ?
dallcu Reputație: 8 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2018 Sunt doar o cunostinta de a ei ,,, nici peste nici nimic ,,, doar o ajut !!! nu stie ca fac asta , da o sa i zic , m ai tarziu Tipa numai are acces la cont ,,, mi a spus ca numai se poate loga si ca cica trebuie sa plateasca Asa ca daca sunt doritori , tipa e disponibila ,,, dupa 23 30 , aproape 00 00 Asa ca ptr doritori , garantez ca nu se supara daca o vizitati eu doar postez anuntul ,,, ptr detalii aveti nr de telefon si vorbiti cu ea ,,,, doar sa nu fiti magari ,,, ca v ati lins pe bot
dallcu Reputație: 8 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2018 Ofer companie intima si sex total intr-o locatie discreta !!! 0729769345 Finalizare faciala sau corporala !!! 0729769345 Dornica de experiente noi si placeri ascunse ! Doar la mine ! 0729769345 150 lei /ora sex total protejat ! 80 lei finalizarea ;;; ;;; ;;; 0729769345 Anays !!! !!! MALL VITAN!!! 0729769345
dallcu Reputație: 8 Postat Mai 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2018 Ofer companie intima si sex total intr-o locatie discreta !!! Finalizare faciala sau corporala !!! Dornica de experiente noi si placeri ascunse ! Doar la mine ! Nu raspund la mesaje si nr. ascuns !! 150 lei /ora sex total protejat ! 80 lei finalizarea ! !!! 0729769345 Anays !!! !!! MALL VITAN !!!
7uuupp Reputație: 4764 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 Sunt doar o cunostinta de a ei ,,, nici peste nici nimic ,,, doar o ajut !!! nu stie ca fac asta , da o sa i zic , m ai tarziu Tipa numai are acces la cont ,,, mi a spus ca numai se poate loga si ca cica trebuie sa plateasca Asa ca daca sunt doritori , tipa e disponibila ,,, dupa 23 30 , aproape 00 00 Asa ca ptr doritori , garantez ca nu se supara daca o vizitati eu doar postez anuntul ,,, ptr detalii aveti nr de telefon si vorbiti cu ea ,,,, doar sa nu fiti magari ,,, ca v ati lins pe bot Tot tu raspunzi si la telefon? 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 Tot tu raspunzi si la telefon? e de treaba baiatu, dar ca sa-l citez, cu schimbarile de rigoare Este doar o cunostinta de a ei ,,, nici peste nici nimic ,,, doar o ajuta !!! nu stie ca face asta , da o sa i zica , m ai tarziu omul are intentii bune, vrea sa ajute fata. problemele ei cu contu sunt temporare. 2
7uuupp Reputație: 4764 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 e de treaba baiatu, dar ca sa-l citez, cu schimbarile de rigoare omul are intentii bune, vrea sa ajute fata. problemele ei cu contu sunt temporare.O stii pe asta mica?
Vizitator anays69 Reputație: 0 Postat Mai 17, 2018 Postat Mai 17, 2018 Ofer companie intima si sex total intr-o locatie discreta !!! Finalizare faciala sau corporala !!!Dornica de experiente noi si placeri ascunse !Doar la mine ! Nu raspund la mesaje si nr. ascuns !! 150 lei /ora sex total protejat ! 80 lei finalizarea ! !!! 0729769345 Anays !!! !!! MALL VITAN !!! 1
Vizitator anays69 Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Postat Mai 18, 2018 Ofer companie intima si sex total intr-o locatie discreta !!! Finalizare faciala sau corporala !!!Dornica de experiente noi si placeri ascunse !Doar la mine ! Nu raspund la mesaje si nr. ascuns !! 150 lei /ora sex total protejat ! 80 lei finalizarea ! !!! 0729769345 Anays !!! !!! MALL VITAN !!! 1
Vizitator anays69 Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Postat Mai 18, 2018 Ofer companie intima si sex total intr-o locatie discreta !!! Finalizare faciala sau corporala !!!Dornica de experiente noi si placeri ascunse !Doar la mine ! Nu raspund la mesaje si nr. ascuns !! 150 lei /ora sex total protejat ! 80 lei finalizarea ! !!! 0729769345 Anays !!! !!! MALL VITAN !!! 1
Vizitator anays69 Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Postat Mai 18, 2018 Ofer companie intima si sex total intr-o locatie discreta !!! Finalizare faciala sau corporala !!!Dornica de experiente noi si placeri ascunse !Doar la mine ! Nu raspund la mesaje si nr. ascuns !! 150 lei /ora sex total protejat ! 80 lei finalizarea ! !!! 0729769345 Anays !!! !!! MALL VITAN !!!
Vizitator anays69 Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Ofer companie intima si sex total intr-o locatie discreta !!! Finalizare faciala sau corporala !!!Dornica de experiente noi si placeri ascunse !Doar la mine ! Nu raspund la mesaje si nr. ascuns !! 150 lei /ora sex total protejat ! 80 lei finalizarea ! !!! 0729769345 Anays !!! !!! MALL VITAN !!! 1
Vizitator anays69 Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Postat Mai 24, 2018 Ofer companie intima si sex total intr-o locatie discreta !!! Finalizare faciala sau corporala !!!Dornica de experiente noi si placeri ascunse !Doar la mine ! Nu raspund la mesaje si nr. ascuns !! 150 lei /ora sex total protejat ! 80 lei finalizarea ! !!! 0729769345 Anays !!! !!! MALL VITAN !!! 1
Vizitator anays69 Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Postat Mai 25, 2018 Ofer companie intima si sex total intr-o locatie discreta !!! Finalizare faciala sau corporala !!!Dornica de experiente noi si placeri ascunse !Doar la mine ! Nu raspund la mesaje si nr. ascuns !! 150 lei /ora sex total protejat ! 80 lei finalizarea ! !!! 0729769345 Anays !!! !!! MALL VITAN !!!
Vizitator anays69 Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Postat Mai 25, 2018 Ofer companie intima si sex total intr-o locatie discreta !!! Finalizare faciala sau corporala !!!Dornica de experiente noi si placeri ascunse !Doar la mine ! Nu raspund la mesaje si nr. ascuns !! 150 lei /ora sex total protejat ! 80 lei finalizarea ! !!! 0729769345 Anays !!! !!! MALL VITAN !!!
Vizitator anays69 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 Ofer companie intima si sex total intr-o locatie discreta !!! Finalizare faciala sau corporala !!!Dornica de experiente noi si placeri ascunse !Doar la mine ! Nu raspund la mesaje si nr. ascuns !! 150 lei /ora sex total protejat ! 80 lei finalizarea ! !!! 0729769345 Anays !!! !!! MALL VITAN !!!
Vizitator anays69 Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Ofer companie intima si sex total intr-o locatie discreta !!! Finalizare faciala sau corporala !!!Dornica de experiente noi si placeri ascunse !Doar la mine ! Nu raspund la mesaje si nr. ascuns !! 150 lei /ora sex total protejat ! 80 lei finalizarea ! !!! 0729769345 Anays !!! !!! MALL VITAN !!! 1
mroriginal13 Reputație: 611 Postat Iunie 1, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 1, 2018 Am fost si eu in vizita pe la titulara topicului.Programarea facuta prin telefon si indicatiile facute pe whatsupp despre cum sa ajung la locatie...problema a fost ca m-am pierdut printre stradutesi am stat vreo 20 de minute la telefon vorbind si nestiind(nici eu si nici ea) ca exista si o alee si o strada cu acelasi nume insa intr-un final amstabilit sa ne intalnim intr-un punct pe care il stiam amandoi cat timp isi plimba si ea cainele si asa ca intr-un final dupa o lunga asteptare ne-amvazut,am stat sa plimbam cainele si sa mai socializam iar dupa ce a obosit mister paco ne-am intors acasa la ea unde am mai vorbit,am mai glumit siintr-un final ne-am si pus pe facut sex in patul unde a sarit langa noi si paco,pe care l-am ignorat si am trecut printr-un recital care a inceput cu unmisionar si variatiile aferente,dupa un reverse cowgirl,urmat de un doggystyle drept omagiu pentru paco iar intr-un final am schimbat pentru finalizareintr-un bj finalizat prin cim. Dupa am fost la baie sa fac dusul aferent unde din pacate nu exista para de dus(doar momentan...cred)insa unde am beneficiatsi de compania unui iepure alb.Dupa am mai vb un pic si am plecat sa ma culc in patul meu. Per total a fost o experienta atipica,mai degraba am simtitca am fost in vizita la o amica si inainte sa plec ne-am propus sa facem si o partida de sex sa vedem ce iese.acum partea cu notelelocatie : 7 din cauza ca a mai mai greu de gasit pentru mine si din cauza lipsei parei de dus insa in rest o garsoniera ok.aspect : 8,e o tipa placuta ochiului chiar daca nu are sani mai deloc(intodeauna chestia cu aspectul e ceva subiectiv perceput de fiecare in mod diferit)igiena : 9,no funny smells cat ne-am desfasurat pe acolo.sex oral : 8,a fost fast&furios si finalizat prin cim & a fost ceea ce am simtit ca am nevoie in momentele alea.sex normal : 8,receptiva la pozitii si se misca ok.gfe : nu prea a fost gfe deci nu notez,mai degraba friend experience insa e o companie placuta care te relaxeaza prin felul ei de a fi si nu te grabesteprice : same ca in comenturile ei anterioare,nemodificat. 3
Vizitator anays69 Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Ofer companie intima si sex total intr-o locatie discreta !!! Finalizare faciala sau corporala !!!Dornica de experiente noi si placeri ascunse !Doar la mine ! Nu raspund la mesaje si nr. ascuns !! 150 lei /ora sex total protejat ! 80 lei finalizarea ! !!! 0729769345 Anays !!! !!! MALL VITAN !!!
dallcu Reputație: 8 Postat Iunie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2018 Ca fapt diversNumai da-ti din casăLa un momendat cineva se V-a prindeȘi îi V-a afecta viața personală Scrie mall v.... Nu te apuci să dai adresa Oricum fără GPS nu ajungi Nu dai numele animalelorPoți spune că are animal de companie și etc Puteți spune este o persoană sociabilă și chiar dacă m am rătăcit a avut răbdare E un sfat!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 ascultati la baiatu', ca iese cu deranj =)) bai ce zi plina a fost azi, noroc ca n-am facut insolatie. 2
7uuupp Reputație: 4764 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 "Momentan clientul apelat" are tel inchis.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum