Sari la conținut

Tigani gainari, proxeneti, limbisti, guristi, dementi dezaxati, infractori si alti recidivisti.

91 membri au votat

1. 1. Va doriti ca acesti useri sa dispara din aceasta comunitate ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sorina, m-ai omorat cu scuza ca bulajiul de sucapericulosu' nu este/sta in romania. Era sa ma cac pe picon si raffaello de ras. :D
  Tu de catre cine crezi ca-s pazite zecile alea de mii de amarate care se prostitueaza prin occident, aducand rrromanica in primele 3 locuri la prostituate furnizate, care sunt extrem de fericite daca dupa un an de produs, se aleg cu doua inele, o pereche de cercei, o poseta, un telefon mobil, si-o masina de fitza fifth hand de 10 ani lu' iuby ?

Adica tu crezi ca Mariusdanger ia curve proaste din Romania si le duce sa suga pula in STATE?!?!  :laugh2  :laugh2  Cum le ia vize, le pune sa joace la loteria vizelor?!?!
Hai frate pe bune?!?!  :slap2 

Faptul ca esti un tigan tuciuriu, pitic, rahitic si olygofren, nu este in antiteza cu a promova si a plimba cu masina bagaboante pentru a fi straponat in cur mai ieftin. Hai sa zic ca peste ar fi cam exagerat sa-l numim la talia lui, el fiind genul rama de mare(mica).

Pai si tu vrei sa futi o femeie o noapte intreaga pe 100 euro ... nu prea vad diferenta. ;) 

Voi sunteti normali la cap, cum puteti sa fit atat de inumani sa numiti pe cineva labagiu care are un neg/buton de lift in chiloti ?...pentru laba iti trebuie pula, nu-l mai umiliti ca si asa il dispera aia acasa cu tigaia.
  Jiji mexicanu' de kitila, bulajiul ala cu duba, pimpu' lu shasa si al ametitei celelalte, care se futeau pe jos ca cainii(picon) in locatie de nota 10 pe 4 batoane pe ora , este unul si acelasi muist(crede-ma ca i-am analizat atent conturile), plus ca mai are o clona de georgel, am curaj sa pariu ca-mi bag pula in ciorba lui/lor fierbinte. :D

Nu stiu daca faci caterinca sau vorbesti serios. Iti spun ca sunt 2 persoane diferite care nici macar nu se cunosc. Ii cunosc personal pe amandoi. Daca vrei, fac eu pariu cu tine, dar nu pe 100 de euro. :D

• Like 6
  • Minus 18
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Dedicatie speciala pentru Popeye din partea tuturor categoriilor ce nu le suporta

• Like 8
  • Oras:.
Postat

Sinte-te ca acasă, suntem între noi, proxeneţii

Nu am stat sa aprofundez subiectul ca mi-e lene ,cine l-a suparat pe marinar ?

Dupa ce ca sunt de aceeasi parte m-a mai asezat si langa Irina pe lista

Sa-mi bag pula , s-a intors forumul cu curu in sus  :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras::)
  • Oras::)
Postat

Cioc,cioc...

Deranjez ? :D

nu...

continua sa faci cioc

'rati ai draq de tigani gainari, proxeneti, limbisti, guristi, dementi dezaxati, infractori si recidivisti

• Like 3
  • Minus 2
Postat

un proxenet frustrat ca nu e si el pe lista.

cioc?

Ai nevoie de finete , talent ...chestii dobandite in timp .

Cioc sa fie.... :beex2

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

E un thread important, va rog sa nu mai faceti offtopic. :D

Să revenim la recenzii!

• Like 2
  • Minus 21
Postat

Pai daca nu pune preturile, serviciile si 2-3 poze cu gaozul ce recenzie sa-i fac ?

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:laugh2 :laugh2

https://i.imgflip.com/jrz1p.jpg

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

miky77 - asta e cel mai inteligent user din istoria forumului..... el e o piatra de moara pentru oricine, si nu un ajutor

In cruciadele tembeloide pe care le tot porti pe aici ai scos si tu un adevar , mai ales acela cu piatra de moara .

Cauti sprijin? Bineanteles ca nu-l vei avea si mai ales din partea mea .

Ma cam doare la poola de rahaturile pe care le tot inventati si delirati pe aici din lipsa de ocupatie

Si totusi daca as deschide gura ai fii surprins si invidios pe creierasul si talentul meu , iti spun eu.  Dar ptr. ce?  Ptr. niste curve de oameni (si ptr. niste femei de joasa speta , care de altfel nici un scuipat nu v-ar da la schimb in semn de apreciere) care se contrazic de la o zi la alta  prin propriile actiuni  in cautare de ce? De senzational , nicidecum. Doar ptr. simple conflicte pe care le tot lansati pe aici dupa o zi pe alta  crezand ca ati facut si voi o fapta buna. :slap2

Deci stai in banca ta , bai baitetas , ca nu ai experienta  mea , nici cat negru sub unghie .Si nu este musai vreo lauda , doar o observatie  din absolut tot  ceea ce  delirati  pe aici in mod frecvent  :)

• Like 20
  • Minus 15
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

In cruciadele tembeloide pe care le tot porti pe aici ai scos si tu un adevar , mai ales acela cu piatra de moara .

Ma cam doare la poola de rahaturile pe care le tot inventati si delirati pe aici din lipsa de ocupatie

Si totusi daca as deschide gura ai fii surprins si invidios pe creierasul si talentul meu , iti spun eu.  Dar ptr. ce?  Ptr. niste curve de oameni (si ptr. niste femei de joasa speta , care de altfel nici un scuipat nu v-ar da la schimb in semn de apreciere) care se contrazic de la o zi la alta  prin propriile actiuni  in cautare de ce? De senzational , nicidecum. Doar ptr. simple conflicte pe care le tot lansati pe aici dupa o zi pe alta  crezand ca ati facut si voi o fapta buna. :slap2

Deci stai in banca ta , bai baitetas , ca nu ai experienta  mea , nici cat negru sub unghie .Si nu este musai vreo lauda , doar o observatie  din absolut tot  ceea ce  delirati  pe aici in mod frecvent  :)

Confrate miky77, "nu mai spune" e de sex feminin. :)

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Poate e o femeie.....

....prizoniera

In corp de barbat.

• Like 4
Postat

de ce te straduiesti asa de mult?

Postat

o fi aia de care stiu deja :)

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Fiti, ba, oameni, nu maimute.

Fiti, ba, domni, nu chițibușari.

Am fost invins de sistem.

Hai nu te mai victimiza, ca-ti place si tie.
   Tie, lui fellow, enervantul, vanatorul de prosti, copou, nu mai spune si restului de utilizatori care au luat atitudine intr-o mica sau mai mare masura, va dau un sfat:
  Nu-i mai bagati in seama pe DG si nu va mai consumati inutil in groapa asta de gunoi, ca nici bagaboantele si nici clientii care fut cu adevarat nu au timp de DG, luati-i exemplu lui vasile poama rosie si al altora, si faceti-i de cacat pe topicele bagaboantelor mute si analfabete pe care si le promoveaza, ardeti-i acolo unde-i doare mai tare, la interese si bani.

Le: aici pe DG veti fi in dezavantaj pentru ca se vor coaliza toti muistii la gramada, pe cand pe topicele fetelor veti vedea mult mai usor grupurile de interese, care nu se vor agita sa-si salveze concurenta balacarita.

Muie...muie, tigan codos impotent.
Postat

Hai nu te mai victimiza, ca-ti place si tie.
   Tie, lui fellow, enervantul, vanatorul de prosti, copou, nu mai spune si restului de utilizatori care au luat atitudine intr-o mica sau mai mare masura, va dau un sfat:
  Nu-i mai bagati in seama pe DG si nu va mai consumati inutil in groapa asta de gunoi, ca nici bagaboantele si nici clientii care fut cu adevarat nu au timp de DG, luati-i exemplu lui vasile poama rosie si al altora, si faceti-i de cacat pe topicele bagaboantelor mute si analfabete pe care si le promoveaza, ardeti-i acolo unde-i doare mai tare, la interese si bani.

Medicamente ... medicamente!

• Like 5
  • Minus 21

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ba nene, stii ce mi-ar placea ? Sa se intalneasca toti userii de pe aici care sunt suspectati impreuna cu cu cei restul care vor. Sa vedem atunci surprize-surprize .

Ce ziceti, se paote intampla asta? intr-o sambata seara undeva intr-un loc cu suprafata mare, ca deh sunt multi :D .. 

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...