Sari la conținut

Tigani gainari, proxeneti, limbisti, guristi, dementi dezaxati, infractori si alti recidivisti.

91 membri au votat

1. 1. Va doriti ca acesti useri sa dispara din aceasta comunitate ?

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ce ratat ...o steluta la profil ?!...valoare mare da-te dracu' de betivan , care isi recunoaste si bautura pe care a ajuns sa o bea

Rujatule  cu saniuta vroiai sa ma cinstesti cand ma invitai la bautura ?

• Oras:undeva
Postat

Ce ratat ...o steluta la profil ?!...valoare mare da-te dracu' de betivan , care isi recunoaste si bautura pe care a ajuns sa o bea

Rujatule  cu saniuta vroiai sa ma cinstesti cand ma invitai la bautura ?

Bulangiule, ti-o trage toata lumea la temelie pe aici, esti un ratat jalnic si bolnav psihic, Tu vezi numai stelutele acoolului lepra umana ! :laugh2  Hai spumega ca imi place bulangiule! :laugh2

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Auzi NEBUNU' ..hai sa o luam si pe subpuncte daca esti descreierat si nu intelegi

1. Arhivele forumului sunt la indemana oricui si le poate accesa oricine cand doreste sa se informeze , ca d'aia e forum , terminatule. Le poate accesa Politia , Procuratura , Diicot-ul , ANAF-ul si care mai vrei tu din institutiile  statului ptr. strangerea de informatii si probe ce pot oferi posibilitatea oferirii/intocmirii unor dosare din activitatea infractionala ce se desfasoara aici , cat si in ceea ce priveste o pers./user anume. La modul concret eu am accesat informatii , anteriore  momentul inregistrarii mele aici , adica ale tale (sau a altor pers. cu care am intrat in disensiuni pe diverse motive) ptr. a vedea cine este terminatul care incepe sa injure din senin de familie (si in mod special de mame) si o tot tine langa zilnic (ba chiar si-a creat si aceasta clona Condition , ptr. a-mi aduce atacuri zilnice) cu jignirile/injuraturile , fara sa-i fi facut absolut nimic...caz concret fiind contul tau Advanced si ce sa vezi ...observ un apucat cu aceleasi practici desfasurandu-se in toate splendoarea , mascat in spatele unui user . Mai mult de atat observ si alte nereguli din comportamentul acestuia indreptat si spre alte persoane , cu mine ai practicat-o mult mai tarziu

2. Scriu aici oricat , oriunde sau oricand doreste plm , cum fac si altii .Nu ma conditionezi tu sau altcineva la nr. de caractere , cuvinte sau postari. Mai mult de atat , fiind un avocat profesionist , cum te laudai pe aici , ar fi trebuit sa fi obisnuit cu citirea unor  rechizitorii dintr-un dosar de zeci , chiar sute de pagini , multe dintre ele schise intr-o forma alfabetica (sau nu) , dar prea putin conteaza asta , conteaza continutul ideilor si demonstratia in sine ca acea persona (sau acele)  este un infractor. Dar nu , tu esti un ciuflingar de avocat , iar faptul ca ai o steluta chiar pe profilul Baroului Bucuresti unde esti inscris spune multe in privinta ta , acolo nu mai poti minti si pacali ca aici ca esti os .Nu ma , esti bomba , ca s-o spunem pe romaneste si nu cred ca multe pers. ar aprecia sfaturile/ajutorul tau din acel mediu. Tu nu esti decat un parlit de avocat care abia asteapta sa mai toace pe cineva si s-o dea apoi pe nebuneala , pot sa pun pariu , am intalnit si genul tau ...deci stai chill , ca esti unul super mediocru. Cum se face ca nu esti deranjat de postarile  amicului tau transpirat si basinos Picoaie , cand scrie :"impusca-te!" , "mars la somn drogato !!!"...sau ale Pisarciosului AVPOP ? Nu , ba , aici e vorba de apararea infractorilor penali , chiar si o autoaparare de a ta , folosindu-te de aceleasi jigniri cu care probabil esti setat .

3. Daca spun cine sunteti cu adevarat si demonstrez faptele voastre , nu inseamna ca fac spume , ar fi culmea sa ma enervez atat de usor ptr. orice dement , mai ales ca am avut posibilitatea sa intalnesc suficienti talentati de genul vostru , pardon gunoaie , hai sa nu ne hazardam , carora le pot raspunde practicand acelasi limbaj de lemn ...si totusi ezit .

4. Te deranjeaza constant si te macina in acelasi timp ca nu stii cu ce ma ocup exact . Ai ciugulit , ca si Pisarciosul , anumite chestii si ai imprumutat aceleasi replici , cand de fapt ar trebui sa nu te intereseze. Oricum esti intr-o  ceata totala . in aceasta privinta .

si ca sa continuam

5 Distribui permanent identitati si poze care nu sunt publice (deci tot o alta infractiune de-a ta) , ai ajuns pana si la certificate de.... legandu-te in acelasi timp , ca un imbecil fara ocupatie si de alte pers. neimplicate in cearta noastra de aici , ca un sonat disperat care  continua sa sape pe tot Goagalul crezand ca poate mai gaseste ceva cu care sa ma compromita/intimideze/santajeze  in vreun fel , nu doar aici ,  fapt contestat pe contul Advanced , ca eu as fi acela cu aceste practici . Ba , infractorule santajist  , sa-ti intre in cap ca nu ai cum sa ma santajezi cu aceste chestii , mai ales ca nu ma afecteaza cu absolut nimic in viata reala , in castiguri ...etc ....in schimb , daca eu fac click , click (fara a face SPAM pe zona aceasta - devenita ca si o practica de pe clone)  , din cateva butoane acolo unde trebuie ,si fara a apela la infractiuni si gainarii ,  te fac remarcat pe tine sau pe cateva pers. cu tot cu indeletnicirile voastre  , din cateva butoane exact acolo unde trebuie , inclusiv in bransa ta , fara a apela la vreo infractiune (tragand in acelasi timp si pe altii dupa  voi si dandu-va in primire ca ultimile lepre si curve de oameni , ca sa va salvati propriile funduri de gainari infractori si santajisti ai userilor ptr. a va proteja promovarile in activitatile mascate de proxetetism ) , si sa vezi atunci cate cunosc si cum ai sa te jelesti   , ca am mai deconspirat un martalog cu ocupatii de infractor santajist , care se preteaza in a apara si antura in acelasi timp si cu alti infractori de teapa ta , chiar **spam editat**i de nepoate , cu ocupatii nu tocmai ortodoxe.Va vad atunci pe unde scoateti pielea si cum va mai ascundeti .

6 . Si inca ceva , ca tot te macina ,  zevzecule , inca  am 41

Apropo nu mai rade ca un drogat sau afumat prin ceea ce postezi  ...ca nu glumesc .. Intinde coarda si ai sa vezi continuarea povestii.

25.09.1976

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

nici eu nu cred ca e suficient... ar trebui sa vina la pachet cu o lobotomie

am citit mai demult un articol pe tema asta unde se spunea ca nu e decat o solutie care sa diminueze efectul, nu cauza... pentru cauza e mult de umblat la mansarda

Daca tac-tu ar fi fost castrat, probabil nu mai aparea o eroare genetica si un travestit, transexual, bisexual si descreierat/degenerat ca tine.
   Intreb pentru opinia publica: de ce femeile avorteaza isi omoara copii pe banda rulanta, ii arunca ca pe niste masele stricate ori chiloti murdari inainte de a se naste, asta daca nu-i araunca la tomberoare sau sa-i vanda pentru organe ori retelelor de de prostitutie infantila, de ce femeile ajung sa se filmeze singure si sa se posteze pe internet sugand puli si futandu-se cu caini, cai, porci, magari, serpi si ce mortzii lor mai prind la indemana sa-si vare prin pizde si gaoaze, de femeile, **spam editat**e fiind, inca de la aparitia primilor floci se filmeaza in pizdele goale, de duc la plaja la fel, si se comporta in societate ca ultimile zfrentze bagaboante ???... sunt total impotriva **spam editat**ilor, cat si a proxenetilor si a tuturor infractorilor, a mizeriei morale ce afecteza societatea cotidiana, in special a celora care profita de imbecilitatea si foamea-n glanda viscerala a femeilor, in multe dintre cazuri chiar si maimutzele avand un instinct de conservare, ca sa nu o numesc respect ori demnitate, decat femeile zilei de azi, dar de ce, se cauta vina doar intr-o singura parte ?
 Ia-uite ce declara zdreantza asta penala, o fosta vedeta/jartea si somitate a forumului, mama in mana, si gura-n pula/lindic cu alte somitati ale forumului, trupa de militzieni, securisti, infractori si informatori ai securitatii prezenti pe forum: colericul, obsedatul, petrepetre, rafaello, picon, afriq si restul jegurilor penale in jurul varstei de 50-60 de ani acum, care inca profita de vechile canale si filiere ale foste securitati comuniste ?

15 ani si exact o luna, dragoste mare,cu primul iubit.In surdina se auzea "Let it be" .

De ce daca o muista de mica, de la 13-16 ani, cand deja este capabila sa procreeze se fute cu unul de 16-25 de ani este ok, iar daca o suge pe bani din proprie dorinta si initiativa unuia de de 30-40-50 de ani, imbecilul ala trebuie sa moara in puscarie ???

Unde mortzii vostri este impartialitatea, coerctitutinea si pana unde puteti merge cu ipocrizia, care este diferenta ca una se fute pe acadele=droguri si alta se fute pe bani, multi sau putini, dar intr-un final, toate din proprie initiativa ???
  Anoo, paraschive, oly, am curaj sa-mi tai un coi si sa i-l arunc in ciorba lu picon, daca tu nu traiesti si esti rupta din exact din filmul/piesa asta:

Ma lasa complet rece problema familiei traditionale, la fel, de un cacat si o ipocrizie maxima, de ce ar crede cineva, ca un copil ar putea ajunge mai nenorocit si defect, daca ar fi fost crescut de doi bulanjii curisti, doua lesbiene isterico-feministe sau de 2 infractori, mama-curva si tati peste sa zicem, heterosexuali si traditionalisti ???
   De unde mortzii vostri de femei nenorocite credeti ca se vor infia acesti copii, nu-s cumva abandonati tot de niste nenorocite de femei care nu ar trebui considerate mame, si care ar trebui bagate in puscarie pentru ca-si abandoneaza prprii copii, la fel ca si **spam editat**ii, care in majoritatea cazurilor de astfel de copii ajung sa profite ???
  De ce fel de femei sunteti voi ma muistelor, ce mame, ce modele, cand ajungeti sa stati bot in bot la glume si libidosenii de puscarie si  cel mai mare prost gust, chiar si sex  cu infractorii, dementzii, leprele, puroiul, mizeria, jegul si scursurile societatii ???

Pacat ca n-ai niciun gram din asta, demnitate-nu cred ca mai exista in dex-ul limbii romane, indiferent de sex si ce travestit bulangiu rujat mai esti si tu, dar d-aia mai periculosi, cu ceva minte care se preteaza la ceea ce faci tu aici si probabil si in realitate, sunt muuult mai nenorociti, penali, josnici si jegosi, decat amaratele astea salbaticite, analfabete, crescute in conditii inumane si fara educatie, care prostite si disperate sa scape din shatre, pesteri, papusoi, de la coada vacii, variante, centuri, bariere, borturi, boscheti au migrat in orase la apartamente/garsonerii, tu esti echivalentul de sex opus/travestit al lui picon, un altfel de rau, dar tot un cancer al acestui site, cat si al societatii reale cu siguranta, daca nici in virtual nu te poti preface macar ca ai fi OM si ai avea vreun gram-doua de caracter si demnitate:

• Like 1
Postat

E trist sa nu ai alte preocupări decât interesul pentru ce face vecina/vecinul.

Marinele, te caci pe tine iar.. de ce mama dreaq dai vina numai pe femei? Ești la fel de lepră că toți de pe aici deci încearcă să-ti mai ponderezi furia că o să mori de inima mai devreme decât ți-e sortit să crapi.

Du-te frăție, și cauta-ti femeia perfecta pe site-uri de matrimoniale și nu mai face pe lupul moralist.

• Like 4
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Daca ...

Daca nu ar fi de plans, ar putea fi de ras...

• Like 2
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat
...

N-am cautat dovezi concrete, nu stiu sigur daca din spatele username-ului forbidden desire tasteaza o femeie sau un barbat care trolleaza. Da' stiu ca acum o vreme, intuind si tu (cam ca si noi toti) ca, dupa cum scrie, totusi probabil e intr-adevar o d-ra/d-na, asa te invarteai dupa ea pe tot forumul, de floarea Soarelui invartindu-se dupa Soare era pistol cu flegme pe langa tine. Cum scria F.D. ceva undeva, hop si v-ships incercand sa-i intre incetu' cu incetu' sub fusta.

Ai vazut ca ideile tale n-au facut-o sa se ude, si ca in loc sa inceapa imediat sa scandeze (inca gafaind dupa orgasmele provocate citindu-ti posturile) "mwie picon! mwie pisicuts! mwie toata lumea in afara de V-ships conquistador-ul!", prefera sa nu se bage in scandaluri, pastrand cu toata lumea de pe forum o relatie... daca nu cordiala, macar politicoasa, lipsita de insulte.

No, din momentul ala gata, s-o schimbat foaia, nu-i mai dedici videoclipuri cu dans si muzica frumoasa, ca-i dai la gioale pe unde-o prinzi, si-o faci in toate felurile.

Verticalitatea pwlii mele (cand doarme)...

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat

E trist sa nu ai alte preocupări decât interesul pentru ce face vecina/vecinul.

Marinele, te caci pe tine iar.. de ce mama dreaq dai vina numai pe femei? Ești la fel de lepră că toți de pe aici deci încearcă să-ti mai ponderezi furia că o să mori de inima mai devreme decât ți-e sortit să crapi.

Du-te frăție, și cauta-ti femeia perfecta pe site-uri de matrimoniale și nu mai face pe lupul moralist.

Inghiti-te-ar flocii aia amazoniano-salbatici de baba botanista, plina de hemoroizi, betivanca si aurolaca hipioata, manca-te-ar paduchii lati=lateii, purecii, capusele si ce dreaq mai porti p-acolo prin tufishuri/boschetii aia din chiloztii lu/de mamaie, ti se pare ca-s misogin si nu am futut destul si barbatii/parazitii/proxenetii si infractorii de pe site-ul asta ?

Ma doare-n pula de vecina/e, la propriu, ca alea bune de pula n-au scapat, dar ce are sula cu prefectura, stau intr-o zona unde femeile se fut din placere si plictiseala, indiferent ca au barbati/amanti in mafia si toate structurile de maxima influenta si de mentinere a mafiei din oras/judet/tara, cu faptul ca aici sunteti doar nenorociti si nenenorocite odrinare ca voi, deghizati, multi si ras clonati, care promovati mizeria asta de prostitutie de ultima speta si proxenetism organizat, prin care intr-un fel sau altul sustineti tot cancerul prezent in tara asta, prostitutie care esre un floc in fata pulii, pa langa ceea ce reprezinta dezastrul cu adevarat- drama, traficul, distributia si consumul de droguri ? 
   Te-ai suparat ca ti l-am pomenit in mod special pe sifonarul ala impotent, **spam editat** si securist de obiectiv-lentila, traficand de droguri ?..dar cu john holmes militzianul sifonar-spagar, gabitzu traficantul de 'pastile', cenzurat, talibanu si restul muistilor/clonatzilor de pe sectiunea constanta, care au facut o bataie de joc din ea, nu ai nimic de zis ???, cu zelice de pesti, tigani, infractori si traficanti de droguri care se invart in zona city mall si  in restului  orasului, acum ca s-a terminat sezonul... manca-v-ar viermii-n poarta cimitirului, pe toti si pe toate care promovati prostitutia de ultima speta  si toate nenorocirile ce degurc si sunt adiacente acestei activitati infractionale !!!  :pope
    Era si este vorba de voi, femeile=zdrentele, nu depre toate, dar majoritatea dintre voi, muiste d-astea ca tine, ana, oly-sarlatanu-mai nou/activ, desire care a cui clona mai este, femei mature cu familie acasa, care ar suge in secunda doi orice pula de tigan puscarias pentru pretzu corect, daca vi-o da la ros, niste babe stirbe, grase si bortzoase, niste nenorocite de femei mai rele si paguboase decat maimutzele si sobolanii, care ar trebui sa fiti voi sterilizate inaintea barbatilor, pentru ca nu cred ca numarul **spam editat**ilor si violatorilor din intreaga lume, ar avea vreo sansa sa depaseasca numarul bagaboantelor muiste si nenorocite din romania, moldova, albania, polonia, cehia, ungaria, bulgaria, ukraina si rusia la un loc, ca procent tarile astea nereprezentand mai mult de 5% la nivel mondial, proxenetism, trafic de persoane si droguri, **spam editat** si industria ei, care se bazeaza in principal pe acceptul mamele/femeilor, daca nenorocitele alea ar putea fi numite asa.

La multi ani , printre hiv, hpv, hepatita, cruci, cimitere, tigani, jeguri, gunoaie si infractori.

'' Din asfalt nu faci gradina, nici din curva gospodina.''

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Marinare

Iar sugi pula? :)

• Like 2
Vizitator
Postat

Ai de :) mea, cum sa plangi in halul ala, ma, tu, APEX sixpack?

In alta ordine de idei, ma pis, si eu, pe babalacii 50+ de pe forum.

Si pe lacheii lor.

Visca el Barca!

PS.Nu toti, care intra pe forum, sunt niste "lepadaturi", pentru ca nu toti ameninta cu bataia, nu toti cauta razbunare pe alte curve, nu toti promoveaza curve.Sa inteleaga si catzeaua aia batrana.

Ai de :) mea.

post-274447-0-90714600-1537416823_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

De ce daca o muista de mica, de la 13-16 ani, cand deja este capabila sa procreeze se fute cu unul de 16-25 de ani este ok, iar daca o suge pe bani din proprie dorinta si initiativa unuia de de 30-40-50 de ani, imbecilul ala trebuie sa moara in puscarie ???
Unde mortzii vostri este impartialitatea, coerctitutinea si pana unde puteti merge cu ipocrizia, care este diferenta ca una se fute pe acadele=droguri si alta se fute pe bani, multi sau putini, dar intr-un final, toate din proprie initiativa ???

De unde mortzii vostri de femei nenorocite credeti ca se vor infia acesti copii, nu-s cumva abandonati tot de niste nenorocite de femei care nu ar trebui considerate mame, si care ar trebui bagate in puscarie pentru ca-si abandoneaza proprii copii, la fel ca si **spam editat**ii, care in majoritatea cazurilor de astfel de copii ajung sa profite ???

Suntem o natiune in care, dupa cum involueaza lucrurile vor creste tot mai multi copii cu boli de nervi, debili. Ei sunt dezvoltati perfect din punct de vedere fizic, creierul lor cantareste cat un creier normal dar ca si continut mental este invadat de debilitate! Ei sunt crescuti fara dragoste materna, educati doar in spirit materialist - cum sa fie eficienti, tupeisti si oportunisti in aceasta lume devenita deja nebuna. Sistemele educationale vor scoate astfel de exemplare retardate ca si pe banda rulanta si care sunt compromise inca din varsta pubertatii. Morala ta acida (si daca ar fi sublima de tot) nu-si atinge tintele. Nu ai cum sa influentezi mai nimic in sufletele acestora caci ei sunt diferiti, actioneaza diferit si considera ca sunt sanatosi mintal. Lucrurile se indreapta cu pasi repezi spre APOCALIPSA. 

• Oras:Bucuresti
Postat

N-am cautat dovezi concrete, nu stiu sigur daca din spatele username-ului forbidden desire tasteaza o femeie sau un barbat care trolleaza. Da' stiu ca acum o vreme, intuind si tu (cam ca si noi toti) ca, dupa cum scrie, totusi probabil e intr-adevar o d-ra/d-na, asa te invarteai dupa ea pe tot forumul, de floarea Soarelui invartindu-se dupa Soare era pistol cu flegme pe langa tine. Cum scria F.D. ceva undeva, hop si v-ships incercand sa-i intre incetu' cu incetu' sub fusta.

Ai vazut ca ideile tale n-au facut-o sa se ude, si ca in loc sa inceapa imediat sa scandeze (inca gafaind dupa orgasmele provocate citindu-ti posturile) "mwie picon! mwie pisicuts! mwie toata lumea in afara de V-ships conquistador-ul!", prefera sa nu se bage in scandaluri, pastrand cu toata lumea de pe forum o relatie... daca nu cordiala, macar politicoasa, lipsita de insulte.

No, din momentul ala gata, s-o schimbat foaia, nu-i mai dedici videoclipuri cu dans si muzica frumoasa, ca-i dai la gioale pe unde-o prinzi, si-o faci in toate felurile.

... a incercat si "barcagiul" sa se dea bine pe langa @forbidden_desire, sa-si arate calitatile intelectuale si sa pozeze in mare macho de Techirghiol, doar ca femeia s-a prins ca individul, dupa ce ca are capul mic si neuronul este cam stafidit, e si cu izolatia de pe casa paradita, deci i-a dat un "flit" finut si i-a pus pe "mute" dedicatiile muzicale ... de aici si marea "boala" pe care o are pe femei in perioada asta a anului.  :laugh2

• Like 5
  • Minus 3
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat
pare-se ca am mai urcat o treapta si am ajuns la rangul de intruchiparea tuturor relelor, mai ales ca am "ceva minte" si-s "cu atat mai periculoasa" ... in contextul dat ar putea fi chiar un compliment :)

dar am senzatia ca inca n-am ajuns la apogeu... poate mai mult de-atat :)

• Like 3
Postat

pare-se ca am mai urcat o treapta si am ajuns la rangul de intruchiparea tuturor relelor, mai ales ca am "ceva minte" si-s "cu atat mai periculoasa" ... in contextul dat ar putea fi chiar un compliment :)

in mintea unora femeia "e buna de batut si de futut" ... si partea proasta e ca sunt destui si se si inmultesc ... no comment

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Pasarica, pupaza, ma coitze si ce rama oi mai avea tu in chiloti, te rog posteaza aici toate pm-urile dintre noi doi, pentru proxeneti muisti gen oly, kaizer suzeta, obsegaozari, deceiveri=aristidemsc si the cat, ca sa nu-i mai futa grija si sa nu mai saliveze boshorogii astia sifonaro-securisti, **spam editat**i, impotenti si care promoveaza prostitutia de ultima speta, implicit traficul de **spam editat**e cat si traficul de droguri, 2 lumi, una de cosmar si cealacta a viselor/halucinatiilor, lumi care nu pot exista una fara cealalta, borhorogi bosketari cu care te lingi tu frenetic in gauri, inca de la aparitia aici, femeie serioasa si implinta, cu familie, prost si copii pe cap, asa ca, nu esti departe de muistii astia de prieteni ai tai care fut, vand si promoveaza mirore aici, tu si voi, ca femei si mame, care ajungeti prin asemenea locuri/site-uri penale si sa aveti asemenea comportamant si glume de puscarie cu asemenea nenorociti, ar fi trebuit si voi sa fiti sterilizate ori bagate in puscarie, pentru ca niciun copil, indiferent ca fetita sau baiat, nu ajunge si nu v-a ajunge tinta si bucata de care a unor asemenea nenorociti, daca nu ar fi existat femei nenorocite si iresponsabile ca voi.

Daca cauti pula, du-te-n rasa ma-tii la matrimoniale cu muiste penale gen ana si annona, site-uri de matrimoniale/socializare, la fel, infestate de de panarame, tigani si tiganici borate puse pe japca, talharii si spargeri de locuinte, si nu mai sta aici sa te dai la barfa si sa-ti gasesti subiecte de diversiune cu amicii tai, majoritatea dintre ei proxeneti **spam editat**i, infractori, recidivisti, colonati si rasclonati.
 Ai urcat pe dreaq sa te pieptene de degenerat paranoic, suferind de mania persecutiei, ce se crede miezul din fanta, stai linistit/linista pe hemoroizii tai, indiferent de sex, esti la fel de panarama fara caracter si onoare, ca majoritatea celor prezenti aici, cum ti-am spus-o si public si privat inca de la inceput de asta iarna, fiind in acelasi cerc select al ''iubitelor mele''-diaree tantrica, ana/oly parskiv si annona, fiinte, aratari umane care ca si tine prin comportamentul si mentalitatea afisata aici ati dovedit ca nu meritati niciun pic de respect, amaratele alea de pe centura avand mai multa demnitate/onoare umana in ele-asumandu-si tot ceea ce fac, asa ca posteaza toate pm-urile dintre noi doi, sa nu creada muistii ca as fi fost vreodata interesat de tine, acelasi sfat si pentru celelalte rapandule care s-au bagat cu japca in seama cu mine.
  Ma doare nici in pula de tine, de cine/ce esti, ce sex ai si de viata ta, dar am sa te/iti fut in special modul de gandire pervers, parsiv, penal, diversionist si de cacat, fiind o farianta feminina a muistilor gen picon, oly, the cat, deceiver, kaizer suzeta, obegaozari, rafaellabati si cate clone or mai avea proxenetii astia sifonaro-securisti si **spam editat**i. 
  Asa ca tu ca femeie serioasa la casa ei, mama, cu familie, papagal-prost si copii acasa, care o arzi la modul penal, parsiv si pervers diversionist pe site-uri penale si cu penali la propriu, care promoveaza **spam editat**e, daca nu ai fi culmea nesimtirii, ca ipocrizia la obrazul tau gros vad ca nu te deranjeaza, nu ai niciun drept sa-ti dai cu parerea ori sa ceri castrarea, lobotomizarea, omorarea sau puscaria pentru **spam editat**i, pentru ca spre norocul tau si ghinionul lui picon, rafaello, oly, kaizer, osedatul, the cat si restul trupei de gipsy semicentenari securisti, daca ai fi avut fete, la cat caracter ai demostrat aici, cu siguranta ti le gaseai pe undeva la testate inca de la 15-16 ani.  

Dedicatie: pentru the cat, cat si pentru tine, ca tot ma acuza osanza aia imbecila si muista de proxenet ca iti dadeam dedicatii. :D

....pentru picon si restul neamurilor inhumate, deshumate si mancate probabil deja de viermi, muia este din oficiu, pana o sa crape muistu de inima, o sa-l bage in balamuc sau o sa-l aresteze pentru proxenetism. :D
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Doar atât am de spus: muie marinarului și ospătarului (Miss kin)!

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Doar atât am de spus: muie marinarului și ospătarului (Miss kin)!

Stricam pula pe ei.

• Like 1
Postat

Stricam pula pe ei.

Nu bre, plătim niște aurolaci! Noi doar facem poze.

• Like 2
  • Minus 5
Postat

y

E barbat, tre sa arate asta

Postat

....

Hai, stiu ca ma adori, sugea-mi-ai flocii!

Poti sa pomenesti pe cine vrei, nici in hemoroizi nu ma doare.

Ma framanta un singur lucru... De atata "agitatie" o sa crapi de tinerel si vor jeli multi dupa tine... Calmeza-te si da o buca ...de antrenament ;)

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Hai, stiu ca ma adori, sugea-mi-ai flocii!

Auuuu, asa cevaaaaaaaa....

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...