Sari la conținut

Tigani gainari, proxeneti, limbisti, guristi, dementi dezaxati, infractori si alti recidivisti.

91 membri au votat

1. 1. Va doriti ca acesti useri sa dispara din aceasta comunitate ?

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Bună ziua.

• Minus 5
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Bună ziua.

Buna ziua, proxenetule! 

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Bună ziua.

te-ai trezit la spartul targului

ce era de impartit s-a facut de dimineata 

deja nu-si mai poate up-data lista , sa-ti preschimbe incadrarea   :laugh2

zi-i merci ca nu te-a pus cap  de lista....esti al patrulea 

• Like 15
  • Minus 14
Postat

atunci sari peste felu' unu , te tunzi singura si dupa aceea faci ce vrei...adica dai cu pumnul  :rax2 :laugh2

fraiere, de tuns singura ai de asteptat.... dar cu siguranta gasesc eu pe cineva sa-ti schimbe fizicul mirabvolant :rax2 

are proxenet ca Anonna , adica  solo  :laugh2   o recomand  pe ea ca o tenta intr-un timp  sa-l linisteasca  :laugh2

mai ai putin si plangi ca nu ai reusit sa ma combini  :rax2 

• Oras:Splaiul Unirii
Postat

fraiere, de tuns singura ai de asteptat.... dar cu siguranta gasesc eu pe cineva sa-ti schimbe fizicul mirabvolant :rax2

mai ai putin si plangi ca nu ai reusit sa ma combini :rax2

Cine ce ? =))

Stai cuminte

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Categoria proxeneti:
Picon
trollescovicious
Marean no1
Sarlatanul/oly
Batranul George/gyorgye69
Ticutza
The Godfather
Krang/Joker
p_moriss
tony soprano
mariusdanger
vizuremanz
dmx dmx
kkmitz
camarro
relaxed
Pulesteu
cinestie/liviu58
no_body
kissfm
justitiaru
daywalker78
sangre
bic.c
randunica
corinavip
gentlemenscrt
sarlota
di_ana

...si lacheii lor

Lopix
Raffaello
Machucambo
xoxo/xoxoOO
Miky77
andreea_good
ALL STAR
alexqwery1234
sfantul pipilica
killbill13
justlove
money_talks
notnott
pamfil_007
marian cristescu
petrepetre02
brett
obsedatul

pre_1483967832__neeby0ll.jpg

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

mai ai putin si plangi ca nu ai reusit sa ma combini  :rax2 

taci , bre si sparge lemne acolo ...nu vezi ce frig e afara  :laugh2

sunt tot un plans de  combinarea ta  :slap2

Postat

Am votat :) .....cu NU :)

Fără proxeneți forumul e pustiu, este ?

na ca i-ai stricat si tu jocul lu' asta  :laugh2

incepusem deja  sa-mi fac griji  

• Like 16
  • Minus 14
Postat

.....................

Jettt baaa tigane codos, aici este despre proxeneti si limbisti curisti, ala este la categoria zmardoi inchipuit de monitor, n-are ce cauta aici.         Probabil e doar frustrat si isteric ca are pula mica, ca rad si povestesc in targ fetele despre el, dar momentan nu m-a facut sa cred ca este nici peste si nici limbist curist ca voi, este doar nesimtit care injura lumea cand il apuca, jignind cu preponderenta femeile prezente aici.
  Intelegeti ba muistilor ca aici nu este vorba despre rafuielile personale pe care le-am avut cu unii dintre voi de-a lungul timpului, este vorba de o sinteza obiectiva pe textele si comentariile voastre facute aici, nimic mai mult, si imi cer scuze anticipat ca nu am reusit inca sa depistez chiar toata multimea de clone si increngaturi pe care le aveti.
  Treaba voastra unde va clasificati si va incadrati unii si altii, important este ca oamenii de buna credinta care intra si citesc aici sa stie cu cine au de-a face.
  Ca sunteti pasibili marea majoritate dintre voi, de balamuc sau de bulau, asta doar organele competente si sectiile de psihiatrie pot stabili.

Esti nebun de legat coaie, fara suparare, aproape ca-i trist, in pula mea. Si gandeste-te... asta vine de la mine. :)))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Categoria proxeneti:

Picon

trollescovicious

Marean no1

Sarlatanul/oly

Ticutza

The Godfather

Krang/Joker

p_moriss

tony soprano

mariusdanger

vizuremanz

dmx dmx

kkmitz

camarro

relaxed

Pulesteu

cinestie/liviu58

no_body

kissfm

justitiaru

daywalker78

sangre

bic.c

randunica

corinavip

gentlemenscrt

sarlota

di_ana

...si lacheii lor

Lopix

Raffaello

Machucambo

xoxo/xoxoOO

Miky77

andreea_good

ALL STAR

alexqwery1234

sfantul pipilica

killbill13

justlove

money_talks

notnott

pamfil_007

marian cristescu

petrepetre02

brett

obsedatul

Nu le iau apărare mai mult de jumătate din listă îmi sunt antipatici dar de unde ai scos lista asta şi de unde ai dovezi că ar fii proxeneți ? :hmmm

• Like 3
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Nu le iau apărare mai mult de jumătate din listă îmi sunt antipatici dar de unde ai scos lista asta ÅŸi de unde ai dovezi că ar fii proxeneți ? :hmmm

S-a consultat cu winehouse ðŸ˜

• Like 4
  • Minus 14
Postat

Ce-ati facut mai nene, ma? Ati stricat ritmul postarilor? Hai, mai vioi, mai cu viata! 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:EU
Postat

Nu le iau apărare mai mult de jumătate din listă îmi sunt antipatici dar de unde ai scos lista asta şi de unde ai dovezi că ar fii proxeneți ? :hmmm

Ba nene, nu te supara pe mine, te vad destul de inofensiv din postari, am vazut ca ai intrebat acelasi lucru si pe celalalt topic. Spune si tu, ce fel de dovezi astepti? Nu stiu ce-i in lista aia, dar tu chiar vrei sa-ti aduca cineva o decalaratie scrisa, eventual si autentificata la notar, prin care proxenetul A recunoaste ca este proxenet si ca se caieste? Suntem oameni mari, ce naiba! Nu zic sa aruncam aiurea cu acuzatii grave, dar nici sa facem pe naivii si sa punem intrebari stupide.

• Minus 2
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Ba nene, nu te supara pe mine, te vad destul de inofensiv din postari, am vazut ca ai intrebat acelasi lucru si pe celalalt topic. Spune si tu, ce fel de dovezi astepti? Nu stiu ce-i in lista aia, dar tu chiar vrei sa-ti aduca cineva o decalaratie scrisa, eventual si autentificata la notar, prin care proxenetul A recunoaste ca este proxenet si ca se caieste? Suntem oameni mari, ce naiba! Nu zic sa aruncam aiurea cu acuzatii grave, dar nici sa facem pe naivii si sa punem intrebari stupide.

Ma scuzati de deranj, eu n-am mai fost lacheu pana acum, domnu' cu vaporul sigur nu vorbeste cu mine fiind si destul de jos in lista  si vad ca dumneavoastra cunoasteti pe aici si..... si as avea doua intrebari :

1. Cam ce ar trebui sa fac eu in calitate de lacheu ?

2. Am vre-un avantaj sau sunt doar asa de prost sau din lipsa de personalitate ?

• Like 3
Postat

Ma scuzati de deranj, eu n-am mai fost lacheu pana acum, domnu' cu vaporul sigur nu vorbeste cu mine fiind si destul de jos in lista  si vad ca dumneavoastra cunoasteti pe aici si..... si as avea doua intrebari :

1. Cam ce ar trebui sa fac eu in calitate de lacheu ?

2. Am vre-un avantaj sau sunt doar asa de prost sau din lipsa de personalitate ?

Eu personal nu cred ca esti lacheu (nu ca mi-as face iluzii ca parerea mea e atat de importanta), am si spus ca nu stiu ce nume sunt pe lista.

Dar intrebarea mi se pare stupida, si am tot gasit-o de mai multe ori pe diferite topice. Atata tot.

• Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Se pare ca te doare in... basca. Arda-te-ar... domnisoara Roz', sa te arda! :D

Asta e urare, sau blestem?  :laugh2

• Like 6
  • Minus 20
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Am scăpat, nu sunt nici proxenet nici lacheu :)

Sunt user de încredere, onest hai că ma apuc să scriu recenzii ;)

Chiar am citit cu teama lista :s

Varule, scuza-ma ca-ti zic, nu cred ca este momentul sa te bucuri asa tare,  tu momentan esti/pari din pacate doar un idiot penibil si patetic dornic de afirmare, d-aia mi-a fost dificil si inca ma mai gandesc unde sa te incadrez. 
  Daca mai ai veri d-astia ca tine, adica complet imbecili care se baga in seama d-aiurea pe tot forumul ca musca-n curu' calului, pe care eu i-am scapat din radar, adu-i acilea sa le fac portretul robot.  :138x

Bah, Marinare, mai da-te-n plm: ti-am zis ca eu sunt alt user fata de Batranul George, dar vad ca nu bagi la cap. Trebuia sa ne deschizi linii separate, ce dreak! :(

Taci in plm si nu mai plange ca un bulanjiu lovit-n cur si neplatit, ca stiu ce zic. Besi d-aici, canta la alta masa. Zi-i mersi si suge-i pula in continuare pisicului ca te lasa inca sa-ti faci de cap pe aici cu cel putin doua conturi.  :@

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Logica elementară spune că atunci când aduci acuzații mai ales grave, să aduci și dovezi, sau măcar argumente cât-de-cât sustenabile. Dacă nu, atunci nu te pronunți. Sau dacă o faci, fii pregătit să supărți consecințele. Așa merge viața ,,, 

• Like 2
  • Minus 20
Postat

Totdeauna, o femeie e si una si cealalta. :)

Dirept grăit-ai!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Categoria proxeneti:
Picon
trollescovicious
Marean no1
Sarlatanul/oly
Ticutza
The Godfather
Krang/Joker
p_moriss
tony soprano
mariusdanger
vizuremanz
dmx dmx
kkmitz
camarro
relaxed
Pulesteu
cinestie/liviu58
no_body
kissfm
justitiaru
daywalker78
sangre
bic.c
randunica
corinavip
gentlemenscrt
sarlota
di_ana

...si lacheii lor

Lopix
Raffaello
Machucambo
xoxo/xoxoOO
Miky77
andreea_good
ALL STAR
alexqwery1234
sfantul pipilica
killbill13
justlove
money_talks
notnott
pamfil_007
marian cristescu
petrepetre02
brett
obsedatul

post-220782-0-57996600-1483982180_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 4

• Oras:in spania
  • Oras:in spania
Postat

eu sunt lacheu ma ? lua-ti-as fata in pula de bulangiu rujat

ai uitat la cine te inchini in fiecare dimineata ? =))

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...