Sari la conținut

Saida 0736921402

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Saida 0736921402
Vizitator
Reputație: 0

'0767891222

4 0767891222

Judet: Bucuresti Ilfov Oras: Bucuresti Locatie curenta: Bucharest Zodiac: Pesti Varsta: 25 Fumatoare: Da Tip corp: Suplu Marime sani: Mari Tip sani: Implanturi Culoare par: Blond Culoare ochi: Albastri Inaltime: 160 La Petreceri: Depinde Deplasari in alte orase: Depinde Deplasari in alte tari: Depinde

post-124552-0-22957800-1484153305_thumb.jpg

post-124552-0-72933600-1484153308_thumb.jpg

post-124552-0-37911800-1484153312_thumb.jpg

post-124552-0-69141500-1484153316_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro

am sunat eu. E pentru amatorii de bdsm. 200 euro sedinta, intr-un studio situat in zona unirii. Cand am intrebat-o de contact intim, citez " exclus doar daca vrei pot sa te fut in cur". Acuma cred ca trebuie sa fi cretinoid dala mare :slap2  sa dai 200 euro si sa fi si futut in cur de banii astia sau ma rog  :urgay . Cred totusi ca sunt destui amatori de ambele categorii.... 

Pacat, e frumoasa foc gagica.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

am sunat eu. E pentru amatorii de bdsm. 200 euro sedinta, intr-un studio situat in zona unirii. Cand am intrebat-o de contact intim, citez " exclus doar daca vrei pot sa te fut in cur". Acuma cred ca trebuie sa fi cretinoid dala mare :slap2  sa dai 200 euro si sa fi si futut in cur de banii astia sau ma rog  :urgay . Cred totusi ca sunt destui amatori de ambele categorii.... 

Pacat, e frumoasa foc gagica.

Colegu', nici nu iti dai seama cati cauta asa ceva. Nici eu nu stiam pana cand nu am auzit mai multe povesti inspirate din fapte reale. Si pentru mine e un mister, dai bani si pleci si dezgradinat de acolo.

Link spre comentariu

Numarul de telefon al lui mistress saida 0767891222 l-am gasit intai pe instagram la profilul unei tipe Daniela Dumitru, “dancer” de profesie, apoi cu search google am ajuns aici. E chiar tipa din pozele de mai sus.

Tipa merge in club inclusiv in salopeta din piele deci e pusa pe agatat.

Eu pot sa pun pariu ca faza cu bdsm 200 fara sex e doar o acoperire si ca daca ii oferi 500 iti suge pula iar cu 1000 o futi tu pe ea in cur, nu ea pe tine.

• Like 1
Link spre comentariu

studio de videochat,am nevoie de fete salariu de la 900 de euro lunar si se poate ajunge si peste 1500 E in functie de persoana.asta in timpul liber,si pentru site-uri neaccesate din Romania.Contact: 0767891222 pesroana de contact Daniela,sau la id messenger danilicios.

Link spre comentariu

Numarul de telefon al lui mistress saida 0767891222 l-am gasit intai pe instagram la profilul unei tipe Daniela Dumitru, “dancer” de profesie, apoi cu search google am ajuns aici. E chiar tipa din pozele de mai sus.

Tipa merge in club inclusiv in salopeta din piele deci e pusa pe agatat.

Eu pot sa pun pariu ca faza cu bdsm 200 fara sex e doar o acoperire si ca daca ii oferi 500 iti suge pula iar cu 1000 o futi tu pe ea in cur, nu ea pe tine.

ea e

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0721552967
  • Telefon: 0721552967

Toate s-au futut pe 200 de lei la un moment dat. Sunt putine alea care au sarit la sume mari direct si asa mai departe... Ca n-au fost aici pe forum, ca n-am stiut noi de ele sau ca nu le-am prins cand se futea pe 200 de RON, asta-i alta discutie... Si da sunt multi nebuni pe lumea asta... O stiam eu pe una care avea un salon de masaj erotic (acum 10-15 ani) si-l avea client pe unu, bani multi rau de tot omul, care o platea sa-i faca masaj, n-o futea in schimb nebunu avea fetish sa-i linga aleia cizmele... si femeia si-o ardea numai cu cizme de lac d-alea lungi, peste genunchi si mergea pe-afara pe unde era mai mult praf gen sa se murdareasca cizmele... Si evident c-o platea pentru chestia asta, nu-i lingea cizmele moca... Asa ca, pe mine personal, nu ma mai mira absolut nimic

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Èšare lui Moș Crăciun
  • Oras:Èšare lui Moș Crăciun

Fugi ma de aici! Bunaciunea aia nu cred ca s-a futut in viata ei pe 200 lei!

nici sarlota nu a inceput cu 200 de lei.

mi-a zis mie cand am fost la ea... si imi povestea ca se imbata si sa fute neprotejat cu un fraier cu ceafa lata, 8 clase si umbla in trening... (nu glumesc)

am ramas crucit ce taratura de mana a 3-a e. :(

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ilfov
  • Oras:Ilfov
On 3/17/2021 at 8:01 PM, slobozia98 said:

eu am reusit sa o futa pentru astia de nu ai bani nici nu se uita la voi , o excursie in dubai 4 zile si ma lasa sa o fut cum vroiam eu toata noaptea

cind sa intimplat?

Link spre comentariu
La 06.09.2019 la 17:20, rebel_ a spus:

Tipa a fost colega cu Kennya Oana și de ceva vreme lucrează că dansatoare in S Club 2. Cred că acolo e cel mai bine sa vb cu ea face 2 face pt a stabili o întâlnire.

https://www.facebook.com/S-Club-2nd-965931573549748/

Spor.

Nu le mai umflati atat pe toate lesinatele 🤦‍♂️
Mentioneaza volegu mai sus ca a fost volega cu Kenia....Kenia care acum 10 ani era dansatoare la Maia, sugea pula pe  cateva pahare si un mic  binus, in functie de client. O singura data am interactionat cu Kenia la masa printre alte fete, si toate spuneau ca-i "pute" pizda, colegele ei. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...