Sari la conținut

Premiul pentru CEL MAI MARE PROST AL ANULUI 2017

Premiul pentru CEL MAI MARE PROST AL ANULUI 2017  

73 membri au votat

1. 1. Premiul pentru cel mai prost si cretin utilizator al anului 2017

• Miskin
      14
    • Enervantul
      4
    • V-Ships
      6
    • Winehouse fellow
      5
    • Rinan
      2
    • Ragno
      31
    • Ddpof
      10
    • Utilizator copou
      4
    • Vanatorul de prosti
      6
    • Clonele lor
      6
    • El diablo
      0

Postări Recomandate

• Oras:in flames
Postat

Ba da. Dar, daca ma uit in jur, observ ca nu sunt internat in spital. :)

Ce sec si lipsit de galanterie. Mie nu-mi plac florile cand sunt bolnava ca imi induc sugestia ca voi crapa curand odata cu ele, avand tendinte de dramatism cand betegesc.Florile imi plac aniversar sau pur  si simplu spontan.

Eu le daruiesc cand ma simt prietenoasa sau ca sa fiu iertata.

• Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow
Postat

Ce sec si lipsit de galanterie. Mie nu-mi plac florile cand sunt bolnava ca imi induc sugestia ca voi crapa curand odata cu ele, avand tendinte de dramatism cand betegesc.Florile imi plac aniversar sau pur  si simplu spontan.

Din cate stiu eu, barbatilor li se ofera flori cand sunt in spital. :) Mie-mi plac florile... pe camp, pe munte...

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Din cate stiu eu, barbatilor li se ofera flori cand sunt in spital. :) Mie-mi plac florile... pe camp, pe munte...

Sau pe năsălie.  :laugh2

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Sau pe năsălie.  :laugh2

De ce iti da corina cu minus?ce-ai gresit?

Ai corectat-o la ceea ce a scris?  :laugh2

Postat

Din dragoste.
  • Like 3
  • Minus 21
Postat

Care este dupa parerea publicului cel mai mare prost si mancator de cacat dintre optiunile din lista

Enervantul-zoofil si detine poze cu animale pe calculatorul sau

Miskin

Winehouse fellow eventual

Utilizatorul copou

Rinan

Ragno

Vanatorul de prosti

V-ships

El diablo

Clonele lor

Alte sugestii se pot semnala

Tot timpul apar "fete noi" care doresc sa le rapeasca premiul acestor mancatori de rahat.

INSA EI SE TIN TARE

DEMONSTREAZA ZILNIC CA ISI MERITA LOCUL IN ACEASTA LISTA

CINE VA FI DECI URMATORUL SUPERSTAR?

Votati si deliberam

prostu prostilor din mileniu 3 e pelicanu

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Important... Tu esti important?

Nicidecum.....ma uit la tine si invat , doar te-ai nascut in "satul"  unde s-a inventat smecheria

La ce capitol ai ajuns , ca sa stiu daca mai am multe lectii de deprins  ?  :)

Postat

Daca i-ai fi nominalizat in lista asta si pe @worldoftanks, @humanoid_carbon_unit, @rozkendra, @killbill13 si @thecat ai fi creat topicul CEL MAI INTELIGENT USER. :)

Frumoasa alaturare de nume,ma refer excluzandu-ma evident . Si mai este si cred ca prima data cand nu simt ca dezvolt alergii cand sunt comparata. Ai useri faini care iti plac si foarte diferiti intre ei :)

Postat

Din dragoste.

Ia dat minus ca s-a dovedit insensibil cu florile :))

• Like 1
Postat

Doamnelor si domnilor !!!! O noua zi o noua runda in concursul nostru!Dar ce zi stimati spectatori ce mai zi!Sa aruncam o privire asadar spre arena.S-au activat clonele doamnelor si domnilor l-au luat pe Ragno in spinare si impreuna l-au propulsat pe acesta pe primul loc al concursului.Imediat dupa Ragno il putem vedea pe Miskin doamnelor si domnilor calarind cu spatele un magar care rage ,da el este doamnelor si domnilor este Miskin asiaticul acest Ginghis khan al concursului nostru.Sta cu spatele pe magar si rage si el doamnelor si domnilor rage si magarul rage si Miskin pentru ca imediat alaturi de ei se pozitioneaza in concurs talentatul vestitul inegalabilul Diiiiiiiiiiiiii Diiiiiiiiii Poooooooooooof da el vine doamnelor si domnilor fuge alaturi de magar mancand pamantul are o lopata in maini si il pocneste peste cap pe Miskin din cand in cand vrea sa preia conducerea cu orice pret nu se lasa invins.spectatorii se ridica in picioare fiecare isi incurajeaza favoritul Miskin scuipa spre tribune si Vai da asa este i se arunca o olita plina in cap .Imediat dupa ei se vede un nou concurent cine sa fie oare?Are tricou cu dungi de puscarias nu nu este puscarias este ma -ri-nar doamnelor si domnilor este insusi marele V-ships!!!! O figura noua in concursul nostru o fata necunoscuta pana acum flutura in maini o bancnota de 100 euro si are pantalonii rupti in cur este calare pe o gaina jumulita da el este doamnelor si domnilor cu 4 voturi V ships.Oare are sanse sa catige?cine stie?vom vedea la finalul acestui concurs.Dupa acesta se vad 2 figuri parca ar fi doua animale interesante.Par a fi o maimuta sau poate nu vad eu bine un caine?????????

Este intr adevar mi se confirma este o maimuta calare pe un caine,enervantul calare pe utilizatorul copou doamnelor si domnilor ei sunt favoritji acestui concurs il urmaresc pe unul care de la distanta pare a fi Winehouse fellow.Da el este mi se confirma in casti este winhouse fellow care a reusit cumva sa ii intreaca cu un punct intreg pe adversarii sai enervantul si utilizatorul copou.

Imediat dupa ei apare un concurent care cu siguranta nu este strain nici unui adevarat cunoscatorE mic e gras si fuge balanganindu-si burdihanul mare .Are o coroana de lauri pe cap si ii flutura halatul deschis la fiecare pas vazandui-se putulica.Fuge mancand pamantul dupa ceilalti ii zboara sandalele pe spate are un fel de ghiozdan din care zboara niste carti nu se vede bine mi se spune in casti sunt carti cu schopen hauer doamnelor si domnilor este preferatul dumneavoastra plictisitorul mega adormitul Riiiinan .In final gasim o fata slabita obosita de la atata efort doar scuipa pe jos este foarte suparat cine sa fie?Este favoritul meu se pare ca nu va castiga anul acesta nu e suficient sa fii agresiv ai nevoie si de experienta.Este diavolul de pe nimfomane raul expresivul lingaul smecher si descurcaret este nimeni altul decat Eeeeeeel Diablooooooo diavolul de Romania!!!Ii uram succes si lui desi pare ca e prea obosit pentru acest concurs.Doamnelor si domnilor asta a fost pe ziua de azi ii urmarim si maine caci cine stie ????????Ascultati-ma pe mine surprize surprize si in orice moment situatia se poate schimba.Sa votam asadar sa ne alegem din nou favoritii sa-i incurajam sa vada ca tinem la ei .Succes si pe maine va doresc de aici din tribune

• Like 7
  • Minus 12
Postat

Doamnelor si domnilor !!!! O noua zi o noua runda in concursul nostru!Dar ce zi stimati spectatori ce mai zi!Sa aruncam o privire asadar spre arena.S-au activat clonele doamnelor si domnilor l-au luat pe Ragno in spinare si impreuna l-au propulsat pe acesta pe primul loc al concursului.Imediat dupa Ragno il putem vedea pe Miskin doamnelor si domnilor calarind cu spatele un magar care rage ,da el este doamnelor si domnilor este Miskin asiaticul acest Ginghis khan al concursului nostru.Sta cu spatele pe magar si rage si el doamnelor si domnilor rage si magarul rage si Miskin pentru ca imediat alaturi de ei se pozitioneaza in concurs talentatul vestitul inegalabilul Diiiiiiiiiiiiii Diiiiiiiiii Poooooooooooof da el vine doamnelor si domnilor fuge alaturi de magar mancand pamantul are o lopata in maini si il pocneste peste cap pe Miskin din cand in cand vrea sa preia conducerea cu orice pret nu se lasa invins.spectatorii se ridica in picioare fiecare isi incurajeaza favoritul Miskin scuipa spre tribune si Vai da asa este i se arunca o olita plina in cap .Imediat dupa ei se vede un nou concurent cine sa fie oare?Are tricou cu dungi de puscarias nu nu este puscarias este ma -ri-nar doamnelor si domnilor este insusi marele V-ships!!!! O figura noua in concursul nostru o fata necunoscuta pana acum flutura in maini o bancnota de 100 euro si are pantalonii rupti in cur este calare pe o gaina jumulita da el este doamnelor si domnilor cu 4 voturi V ships.Oare are sanse sa catige?cine stie?vom vedea la finalul acestui concurs.Dupa acesta se vad 2 figuri parca ar fi doua animale interesante.Par a fi o maimuta sau poate nu vad eu bine un caine?????????

Este intr adevar mi se confirma este o maimuta calare pe un caine,enervantul calare pe utilizatorul copou doamnelor si domnilor ei sunt favoritji acestui concurs il urmaresc pe unul care de la distanta pare a fi Winehouse fellow.Da el este mi se confirma in casti este winhouse fellow care a reusit cumva sa ii intreaca cu un punct intreg pe adversarii sai enervantul si utilizatorul copou.

Imediat dupa ei apare un concurent care cu siguranta nu este strain nici unui adevarat cunoscatorE mic e gras si fuge balanganindu-si burdihanul mare .Are o coroana de lauri pe cap si ii flutura halatul deschis la fiecare pas vazandui-se putulica.Fuge mancand pamantul dupa ceilalti ii zboara sandalele pe spate are un fel de ghiozdan din care zboara niste carti nu se vede bine mi se spune in casti sunt carti cu schopen hauer doamnelor si domnilor este preferatul dumneavoastra plictisitorul mega adormitul Riiiinan .In final gasim o fata slabita obosita de la atata efort doar scuipa pe jos este foarte suparat cine sa fie?Este favoritul meu se pare ca nu va castiga anul acesta nu e suficient sa fii agresiv ai nevoie si de experienta.Este diavolul de pe nimfomane raul expresivul lingaul smecher si descurcaret este nimeni altul decat Eeeeeeel Diablooooooo diavolul de Romania!!!Ii uram succes si lui desi pare ca e prea obosit pentru acest concurs.Doamnelor si domnilor asta a fost pe ziua de azi ii urmarim si maine caci cine stie ????????Ascultati-ma pe mine surprize surprize si in orice moment situatia se poate schimba.Sa votam asadar sa ne alegem din nou favoritii sa-i incurajam sa vada ca tinem la ei .Succes si pe maine va doresc de aici din tribune

Te simt putin prea exaltat. Poate ar fi mai bine sa te ocupi de curse de cai, lupte cu cocosi sau golf.

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Care este dupa parerea publicului cel mai mare prost si mancator de cacat dintre optiunile din lista

Miskin

Utilizatorul copou

Rinan

Ragno

Vanatorul de prosti

V-ships

El diablo

Clonele lor

Tot timpul apar "fete noi" care doresc sa le rapeasca premiul acestor mancatori de rahat.

INSA EI SE TIN TARE

Votati si deliberam

Clonele lor sunt urmatoarele...

...Enervantul.............................Putzifer.

...Miskin....................................Putzifer...

...Winehouse fellow eventual....Putzifer

...Utilizatorul copou...................Putzifer

...Rinan....................................Putzifer

...Ragno...................................Putzifer

...Vanatorul de prosti................Putzifer

...V-ships..................................Putzifer

...El diablo................................Putzifer

Gata.Acum te-ai calmat?

Ai aflat ale cui sunt clonele.Acum o sa dormi mai linistit?

A aterizat o pasarica pe noul meu Alfa Romeo si mi-a soptit ca...Acum nu o sa mai fi constipat,ca ai aflat numele lor real...Este adevarat?

• Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Din dragoste.

Ca ma supara  :rax2

• Like 3
Postat

Clonele lor sunt urmatoarele...

...Enervantul.............................Putzifer.

...Miskin....................................Putzifer...

...Winehouse fellow eventual....Putzifer

...Utilizatorul copou...................Putzifer

...Rinan....................................Putzifer

...Ragno...................................Putzifer

...Vanatorul de prosti................Putzifer

...V-ships..................................Putzifer

...El diablo................................Putzifer

Gata.Acum te-ai calmat?

Ai aflat ale cui sunt clonele.Acum o sa dormi mai linistit?

A aterizat o pasarica pe noul meu Alfa Romeo si mi-a soptit ca...Acum nu o sa mai fi constipat,ca ai aflat numele lor real...Este adevarat?

Du-te ma puscaria sa te manance si pe tine si pe gasca ta de retardati cu pestii vostri trollescoviciulos si marean 1 cei mai prosti pe bune de pe siteul asta.

Freaca-te de pula lor ca poate ai si tu la reducere una din curvele lor.

Tiganu cersetor si milog si celalalt prost pe care la lasat nevasta marean numero uno.

• Oras:X.
  • Oras:X.
Postat

Ce te-ai mai straduit sa impresionezi.Si nici un like.

Mai stiu eu un papagal ca tine, dar ala e mic si sta de sase.

Iti dau like de incurajare.

Postat

Miskin

Utilizatorul copou

Rinan

Ragno

Vanatorul de prosti

V-ships

El diablo

Clonele lor

INSA EI SE TIN TARE

Votati si deliberam

Mai dmx tu esti prea prost.Nu intelegi cum sta treaba.In toata lista ta penibila sunt 2-3 useri adevarati restul sunt clone facute sa enerveze si sa atace gasca de proxeneti si fetele lor.

Cand astia sunt atacati atunci scriu 200 pagini se scuza se acuza stau pe topic zi lumina.

Cand nimeni nu are treaba cu ei,toata lumea doarme in papuci li se rupe lor pula de tine.

Mai als ca sigur e si o clona de a lor in lista aia a ta.

Scrie tu pana faci besici la degete fraiere manca-mi-ai pula de prost ce esti.

Postat

Doar in mediul natural iti plac sau le si daruiesti? :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...