Sari la conținut

Premiul pentru CEL MAI MARE PROST AL ANULUI 2017

Premiul pentru CEL MAI MARE PROST AL ANULUI 2017  

73 membri au votat

1. 1. Premiul pentru cel mai prost si cretin utilizator al anului 2017

• Miskin
      14
    • Enervantul
      4
    • V-Ships
      6
    • Winehouse fellow
      5
    • Rinan
      2
    • Ragno
      31
    • Ddpof
      10
    • Utilizator copou
      4
    • Vanatorul de prosti
      6
    • Clonele lor
      6
    • El diablo
      0

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asa catule, e aia esti tu febletea mea. Va au likeuri can am tie si lui Lupi ca sunteti cuminti

@deep ce fel e vegetarian esti? pur? vegan? (lacto) (ovo)

Lupi parca e lacto-ovo-pesco vegetarian

Da, nu sunt vegetarian pur sau vegan, mai am pana acolo... :)

Vizitator
Postat

Eu ma bag putin la orizontala, vreau sa vad ce face Simona la ora 2, ea deschide balul pe Rod Laver de la ora 2. Dar tare mi-e ca :no2 :no2

• Oras:Over the rainbow
Postat

Ei, nu! :)...si cum e, ti-ai dat seama, macar :), ca a fost futil? :)

Dar na, si daca ai realizat acest aspect nu schimba cu nimic datele 'problemei'... :)

E ca si cum ai pune in jumatate de borcan nisip negru iar in cealalta jumatate nisip alb, apoi sa scuturi borcanul, sa se amestece, si sa iasa ceva gri...iar daca incerci apoi sa separi nisipul alb de cel negru asa cum era la inceput, pula! :)

Nu, timpul petrecut "invatand" n-a fost "futil". :) Din contra, regret ca nu m-am aplecat serios asupra studiului, ca am fost o lichea. :)

I beg to differ... desi io mi-s cam departe de-a fi complet vegetarian, ciorba de urzici facuta cum trebuie (ma rog, a se citi "pe gustul meu") e, in umila mea opinie, printre cele mai gustoase feluri de zamă ce se pot face fara carne :)

De gustibus et coloribus non disputandum. :)

@deep ce fel e vegetarian esti? pur? vegan? (lacto) (ovo)

Ovo-lacto-pesco-vegetarian. :) Cu mentiunea ca, de cateva ori pe an, mai mananc si carne. Foarte rar mananc si peste. Aproape niciodata acasa insa. ;)

• Like 2
  • Oras:in flames
Postat

Nu, timpul petrecut "invatand" n-a fost "futil". :) Din contra, regret ca nu m-am aplecat serios asupra studiului, ca am fost o lichea. :)

De gustibus et coloribus non disputandum. :)

Ovo-lacto-pesco-vegetarian. :) Cu mentiunea ca, de cateva ori pe an, mai mananc si carne. Foarte rar mananc si peste. Aproape niciodata acasa insa. ;)

Pai de aia esti suPtirel cum te prezentai. :P

Sa nu imi zici ca esti din aceia plapanzi, sfrijiti, care daca ai o iesire spontana de a sari cu picioarele in  jurul sau cu scopul de a fi carata de colo, colo cade rostogolit cu tot cu initiatoarea...

M-ai mai cules ceva buruieni campenesti si salbatice si ciudate sa imi otravesti starea de spirit? :))

Postat

Pai de aia esti suPtirel cum te prezentai. :P

Sa nu imi zici ca esti din aceia plapanzi, sfrijiti, care daca ai o iesire spontana de a sari cu picioarele in  jurul sau cu scopul de a fi carata de colo, colo cade rostogolit cu tot cu initiatoarea...

M-ai mai cules ceva buruieni campenesti si salbatice si ciudate sa imi otravesti starea de spirit? :))

Subtire am fost de cand ma stiu, mai ales pe vremurile in care eram ceva mai prieten cu carnea. IMC - 22.

Buruieni? Adica florile alea erau ... buruieni? Daca aduceam vorba de pelin, ai fi indraznit sa-i contesti calitatea de planta medicinala? Urat din partea ta! :refoz :refoz :refoz

• Like 1
Postat

Subtire am fost de cand ma stiu, mai ales pe vremurile in care eram ceva mai prieten cu carnea. IMC - 22.

Buruieni? Adica florile alea erau ... buruieni? Daca aduceam vorba de pelin, ai fi indraznit sa-i contesti calitatea de planta medicinala? Urat din partea ta! :refoz :refoz :refoz

Hai ca indicele este normal, nu esti subponderal.

Ei uite ca sa iti treaca supararea scumpi te las sa imi pupi mana

Postat

Hai ca indicele este normal, nu esti subponderal.

Ei uite ca sa iti treaca supararea scumpi te las sa imi pupi mana

Cat timp rezisti sa stai cu mana intinsa? :)

• Like 1
Postat

Cat timp rezisti sa stai cu mana intinsa? :)

Mult,dar ma plictisesc repede. 

Sa spunem ca durata ar fi cam cat arati degetul mijlociu si il retragi. Atat si nicio secunda in plus :)

Postat

Mult,dar ma plictisesc repede. 

Sa spunem ca durata ar fi cam cat arati degetul mijlociu si il retragi. Atat si nicio secunda in plus :)

De pângărește mâna-mi sfânta-ți mână,

Să ierți acestor buze ale mele -

Doi pelerini ce-s rușinați - stăpână,

Cari c-un sărut păcatul vor să-l spele.

P.S.: eu nu-s Romeo. :)

• Like 1
Postat

De pângărește mâna-mi sfânta-ți mână,

Să ierți acestor buze ale mele -

Doi pelerini ce-s rușinați - stăpână,

Cari c-un sărut păcatul vor să-l spele.

P.S.: eu nu-s Romeo. :)

E bine ca nu esti Romeo ca nu prea mai am provizii de  matraguna zilele astea. Frumoase versuri, thanks

Ce ar fi tu sa te prezinti ca tot omul cu prenumele intr-un pm. Daca nu ti-e lesne sau esti reticent scrie aici numai initiala.

Postat

Ce ar fi tu sa te prezinti ca tot omul cu prenumele intr-un pm. Daca nu ti-e lesne sau esti reticent scrie aici numai initiala.

Jude, like Hardy's Jude. Meaning the obscure. I trust I make myself obscure. :)

• Oras:in spania
  • Oras:in spania
Postat

varule sa nu-i dai numele ca asta vrea sa te futa in cur si in gura ca la casa de cultura =))

Postat

Jude, like Hardy's Jude. Meaning the obscure. I trust I make myself obscure. :)

And you  expect me to believe your name is really Jude?

Nu ma face sa iti iau portofelul sa iti citesc cartea de identitate :)))

• Oras:In mintea ta
  • Oras:In mintea ta
Postat

Diablo seamana cu daywalker in stil lol,pana si cand e badaran seamna cu el.

Singuratico, eu nu seman nici cu ala si nici cu altul. Sunt unicat. Si am si bile pe pula. Daca esti cuminte te las sa te joci cu ele.

Postat

Mai dmx tu esti prea prost.Nu intelegi cum sta treaba.In toata lista ta penibila sunt 2-3 useri adevarati restul sunt clone facute sa enerveze si sa atace gasca de proxeneti si fetele lor.

Cand astia sunt atacati atunci scriu 200 pagini se scuza se acuza stau pe topic zi lumina.

Cand nimeni nu are treaba cu ei,toata lumea doarme in papuci li se rupe lor pula de tine.

Mai als ca sigur e si o clona de a lor in lista aia a ta.

Scrie tu pana faci besici la degete fraiere manca-mi-ai pula de prost ce esti.

Eu nu sunt peste.Pai daca eu sunt prost astia din lista ce sunt??:))))))ahahahahahaha
Postat

Hmm. Adica tu esti:

Nu sunt blonda.

Auzi Jude spune-mi o solutie la problema mea ca tot esti tu asa destept. De data asta am comis-o si am pierdut de-a binelea cheita de la cutia postala. Nervoasa ca a trebuit sa intorc totul cu fundu-n sus sa o caut si dupa am tabarat cu un cutitas pe cutie sa o fortez si nu am rupt-o... Sunt asa inciudata ca imi vine sa plang

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu sunt blonda.

Auzi Jude spune-mi o solutie la problema mea ca tot esti tu asa destept. De data asta am comis-o si am pierdut de-a binelea cheita de la cutia postala. Nervoasa ca a trebuit sa intorc totul cu fundu-n sus sa o caut si dupa am tabarat cu un cutitas pe cutie sa o fortez si nu am rupt-o... Sunt asa inciudata ca imi vine sa plang

Încearcă și tu cu un levier!
Vizitator
Postat

gaseste si tu un baiat care sa te ajute sa taie lacatul sa nu strici cutia si poti sa iti cumperi altul

Postat

Încearcă și tu cu un levier!

pai da..am colectie de asa ceva ca doar sunt mega infractoare

gaseste si tu un baiat care sa te ajute sa taie lacatul sa nu strici cutia si poti sa iti cumperi altul

nu are bre lacat, e o caseta metalica cu cheie

las numa ca ma refac mental si mai navalesc odata pana o zmulg cu totul :)) m-am is indracit acum , pana nu 9o dovedesc nu ma las

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...