cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2017 E penibil!! Daca o polueaza si pe fata asta!!i-ai dat 100 de mesaje si lui Elena ? Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Taci naibii! Ca tu le dai sute de mesaje si flori si mai si minti c-ai fost si le stii pe toate! 1 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Taci naibii! Ca tu le dai sute de mesaje si flori si mai si minti c-ai fost si le stii pe toate!Te-ai enervat este ? Supara adevarul ? Link spre comentariu
thortm Reputație: 393 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Timisoara Disponibila Oras:Timisoara Disponibila Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Elena hai si la Timisoara Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Te-ai enervat este ? Supara adevarul ? Ma enervez cand iti vad frazele si asa zisele recenzii...si ultima moda " mi-a supt-o prea putin ca sa-mi dau seama "...ori da, ori ba :-) :-)! Numai linguseli si aberatii... 1 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Ma enervez cand iti vad frazele si asa zisele recenzii...si ultima moda " mi-a supt-o prea putin ca sa-mi dau seama "...ori da, ori ba :-) :-)! Numai linguseli si aberatii...De ce nu mi-ai scris pe pm daca vroiai sa zici ceva Link spre comentariu
Vizitator onlyme20 Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 am vazut-o live pe la unirii in oras , nu va mai uitati pe aici ca nu are nicio treaba cu realitate e o malaca, si are si un miros nu stiu daca specific sau de la un parfum ceva Link spre comentariu
Vizitator onlyme20 Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 am vazut-o live pe la unirii in oras , nu va mai uitati pe aici ca nu are nicio treaba cu realitate e o malaca, si are si un miros nu stiu daca specific sau de la un parfum ceva mai mult de 50 lei nu dai pe ea..ma si mira ce preturi are, ( bine pt amatori de gen chubby big ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Anal nu faci,nu ?Buna. Nu , nu fac. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Salutare !Week-end-ul acesta am marcat si eu la Elena.Programare prin sms ca sa nu imi mai bat capul cu apeluri la care nu primesc raspuns.Am precizat intervalul in care imi poate raspunde si asa a si facut.Destul de prompta, politicoasa si punctuala.La momentul respectiv m-am infiintat la usa domisoarei.A coborit pina la scara blocului din cauza defectiunii interfonului.O creola frumoasa.Tinara si frumoasa. Parul cret si vilvoi.Oarecum timida...Mai plinuta (aviz amatorilor...)Apartamentul mobilat cu gust si curat.Un televizor mare pe canalul de muzica.Fata curata, epilata si parfumata.M-am cerut la dus, prosopul alb, curat si parfumat.Dormitorul cu un pat imens, perfect pentru tavaleala.Elena accepta si fk, are vorbele la ea, aveti ce povesti cu ea daca sunteti curiosi de asa ceva.Ne-am pupat, ne-am mingiiat, ne-am frecat.Apoi a trecut ea la oral, apoi am schimbat citeva pozitii si mai multe ritmuri, de la very slow la very hard.A participat in permanenta cu gemete, contre, priviri.Am incheiat cu un oral pe care il face bine, eventual fara prezervativ pt amatori.Spalat dupa, schimbat citeva glume si povesti la orizontala, imbracat si plecat.Door to door cam 40 de min.Halatul 150 lei depusi de mine pe o masa la inceputul actiunii fara a-mi fi ceruti.Notele, daca asa cere regulamentul...Fata : 9. Tinara, mulatra, buze carnoase.Corp : ne e genul meu, eu prefer tipele mai sportive, de aceea nu e corect sa o notez.Oral :9Normal :8-9Gfe : 9Igiena 10.Raportul calitate pret este corect. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Disponibila pana târziu. 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2017 am vazut-o live pe la unirii in oras , nu va mai uitati pe aici ca nu are nicio treaba cu realitate e o malaca, si are si un miros nu stiu daca specific sau de la un parfum ceva Vad ca nu are poze cu fata ,cand ai vazut-o pe la Unirii cred ca a venit ea la tine si s-a prezentat ; Eu sunt Elena_M de pe nimfomane Link spre comentariu
enzo Reputație: 286 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Vad ca nu are poze cu fata ,cand ai vazut-o pe la Unirii cred ca a venit ea la tine si s-a prezentat ; Eu sunt Elena_M de pe nimfomane Dupa care individu' s-a si infipt cu nasu' la ea in fund ca sa simta ce miros e pe acolo... 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Dupa care individu' s-a si infipt cu nasu' la ea in fund ca sa simta ce miros e pe acolo...putea sa caute ceva mai plauzibil Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Disponibila Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2017 Disponibila Locatia este pe Campineanu sau Drumul Taberii/Timisoara ? 1 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 25, 2017 Are o masina albastra :-) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Locatia este pe Campineanu sau Drumul Taberii/Timisoara ?Buna, locatia este aproape de piata romana Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Mai 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 3, 2017 Buna, locatia este aproape de piata romanaMerci... si mai bine. Kiss! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 Disponibila pana la ora 21:00 Link spre comentariu
aaandrey Reputație: 5 Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Disponibila pana la ora 21:00Saptamana viitoare pe marti-miercuri esti dispoibila? Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Disponibila pana la ora 1:00 Scuze de intrebare: esti mulatra? Culoarea ma face sa cred...nu de altceva, dar varianta aceasta inca nu am cunoscut-o. 1 2 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Mai 31, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 31, 2017 Scuze de intrebare: esti mulatra? Culoarea ma face sa cred...nu de altceva, dar varianta aceasta inca nu am cunoscut-o.da, este mulatra! 3 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 da, este mulatra!Cred ca merita verificat si modelul acesta. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate