sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Am si eu o întrebare pentru cei cărora le place sa primească limbi in cur.Daca aceștia se excita in zona anala când primesc limbi in cur,oare nu sunt oleacă homosexuali.Acolo unde intra o limba de ce nu ar intra si o pula? 2 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Am si eu o întrebare pentru cei cărora le place sa primească limbi in cur.Daca aceștia se excita in zona anala când primesc limbi in cur,oare nu sunt oleacă homosexuali.Acolo unde intra o limba de ce nu ar intra si o pula? Poate le place doar linsi. Nu si penetrati (cu limba, bineinteles) .... 8 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Poate le place doar linsi. Nu si penetrati (cu limba, bineinteles) .... Dar tot nu înțeleg cum un bărbat se excita când este stimulat in part? Link spre comentariu
celibi Reputație: 764 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Dar scato nu vrei, dragule? Daca vrei sa stai pasiv iti ofer eu. Link spre comentariu
celibi Reputație: 764 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 PS: Stau si cate o jumatate de ora pe WC, deci timpul nu ar fi o problema. Link spre comentariu
celibi Reputație: 764 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Am si eu o întrebare pentru cei cărora le place sa primească limbi in cur.Daca aceștia se excita in zona anala când primesc limbi in cur,oare nu sunt oleacă homosexuali.Acolo unde intra o limba de ce nu ar intra si o pula? Eu cunosc pe cineva care e bisexuala, si mi-a povestit ca da limbi in cur cu o pofta, de ar putea ar manca tot curul. In special femeilor, e mai mult atrasa de femei. Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Dar tot nu înțeleg cum un bărbat se excita când este stimulat in part?Fiecare cu zonele lui erogene ... Nu stiu ce alta explicatie pot sa dau! 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Fiecare cu zonele lui erogene ... Nu stiu ce alta explicatie pot sa dau! Cica treaba sta cam asa: Jocul anal este pentru multi un subiect tabu. Cu toate astea, e o practica sexuala ce ofera placere atat femeilor cat si barbatilor, indiferent de orientarea sexuala. La barbati, acest punct erogen, punctul G , este reprezentat de prostata, ce se afla in canalul anal. Functia principala a prostatei insa este de a ajuta in reproducere. In acest scop, prostata secreta un fluid in sperma inaintea ejacularii, ajutand la mobilitatea spermei si prelungind viata acesteia odata ce a parasit penisul. http://www.ele.ro/sex/viata-sexuala/exploreaza-punctul-g-al-barbatului-15009 2 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Cica treaba sta cam asa: Jocul anal este pentru multi un subiect tabu. Cu toate astea, e o practica sexuala ce ofera placere atat femeilor cat si barbatilor, indiferent de orientarea sexuala. La barbati, acest punct erogen, punctul G , este reprezentat de prostata, ce se afla in canalul anal. Functia principala a prostatei insa este de a ajuta in reproducere. In acest scop, prostata secreta un fluid in sperma inaintea ejacularii, ajutand la mobilitatea spermei si prelungind viata acesteia odata ce a parasit penisul. http://www.ele.ro/sex/viata-sexuala/exploreaza-punctul-g-al-barbatului-15009Si lingandu-i unuia anusul, ii stimuleaza astfel prostata? 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Si lingandu-i unuia anusul, ii stimuleaza astfel prostata?Stimuleaza prostata extern Cand amandoi sunteti gata, poti incepe prin a-i stimula prostata extern. Folosind degetul mijlociu si cel aratator atinge, mangaie si maseaza perineul (zona ce se afla intre testicole si anus), incercand diferite intensitati si forme de stimulare. Folosind mana cealalta poti mangaia alte parti ale corpului lui (cum ar fi penisul) pentru a creste placerea. Tine minte ca acesta este doar inceputul masajului deci incurajeaza-ti partenerul sa comunice pentru a afla daca ceea ce faci tu ii provoaca placere sau nu.Pe masura ce incepe sa fie excitat, foloseste lubrifiant pe baza de apa si, gradual, insereaza degetul (degetele) in anus. Puteti incerca diferite pozitii pentru a o gasi pe cea care permite un acces mai usor. Intre timp puteti incepe cu el intins pe spate. Exploreaza punctul G Insereaza-ti degetele aproxinamtiv trei centimetri si, cand el se simte suficient de confortabil, patrunde incet mai adanc, cu buricul degetelor orientat catre partea frontala a corpului lui. Incearca sa localizezi un tesut in foma rotunda, ca un bulb. Aceasta este prostata. Odata ce ai atins-o, atinge-o cu buricul degetelor, masand-o usor. Ai grija sa nu-ti folosesti si unghiile. Intreaba-l daca se simte bine si cum ii place sa fie atins. In timp ce ii masezi prostata intreaba-l daca vrea mai multa sau mai putina presiune, miscari mai rapide ori mai lente. Poti sa-l intrebi de asemenea daca vrea sa ii atingi penisul, testiculele sau perineul . Multi barbati prefera sexul oral concomitent cu stimularea anala. Pe drumul spre orgasm Stimulaera anala poate cauza senzatii de urinare. De cele mai multe ori insa, este doar atat, o senzatie, si poate necesita ceva timp pentru a se obisnui cu ea. Daca acest tip de stimulare ii face cu adevarat placere partenerului tau, in timpul sexului, il poti duce pe culmile extazului masandu-i prostata inaintea sau in timpul ejacularii. Este de asemenea posibil pentru barbatii sa aiba orgasm doar prin stimularea prostatei, fara a oferi atentie, concomitent, altor organe sexuale. 2 Link spre comentariu
mihai1971 Reputație: 87 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Cica treaba sta cam asa: Jocul anal este pentru multi un subiect tabu. Cu toate astea, e o practica sexuala ce ofera placere atat femeilor cat si barbatilor, indiferent de orientarea sexuala. La barbati, acest punct erogen, punctul G , este reprezentat de prostata, ce se afla in canalul anal. Functia principala a prostatei insa este de a ajuta in reproducere. In acest scop, prostata secreta un fluid in sperma inaintea ejacularii, ajutand la mobilitatea spermei si prelungind viata acesteia odata ce a parasit penisul. http://www.ele.ro/sex/viata-sexuala/exploreaza-punctul-g-al-barbatului-15009Prostata la barbati( numai la barbati) se afla in canalul anal! am trait sa o aud si p-asta 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Prostata la barbati( numai la barbati) se afla in canalul anal! am trait sa o aud si p-astaa gresit ...probabil ca a vrut sa se exprime pe unde se face examinarea acesteia ma indoiesc sa fi mers la varsta lui la vreo examinare si sa-i fi ramas intiparita ideea de acolo 15 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Prostata la barbati( numai la barbati) se afla in canalul anal! am trait sa o aud si p-asta a gresit ...probabil ca a vrut sa se exprime pe unde se face examinarea acesteia ma indoiesc sa fi mers la varsta lui la vreo examinare si sa-i fi ramas intiparita ideea de acoloCel care a scris articolul nu este un el, este o ea, deci saracuta probabil ca incerca sa faca o paralela intre punctul G la ele, cand isi baga degetelele in pasarica ca sa il caute si prostata, la noi, barbatii :laugh2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Cel care a scris articolul nu este un el, este o ea, deci saracuta probabil ca incerca sa faca o paralela intre punctul G la ele, cand isi baga degetelele in pasarica ca sa il caute si prostata, la noi, barbatii :laugh2vezi ce inseamna sa te iei dupa femei si pun pariu ca nu era vreo blonda 16 8 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Tin pariul! E blonda sigur! 1 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 vopsita 15 8 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Tot blonda. 1 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 suvitata 15 8 Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Sunt unele care fac uro parşiv adică, dupa ce dai banii se pişa pe tine 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Sunt unele care fac uro parşiv adică, dupa ce dai banii se pişa pe tine doar unele ....ai micsorat simtitor marja de referinta 16 8 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 A fost marinimos. 1 1 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 19, 2017 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 @mocasin ....n-ai nimic de spus ?????? )))))) 1 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Sunt unele care fac uro parşiv adică, dupa ce dai banii se pişa pe tine Unele zici ?Daaaa, unele adica vreo 80-90% :ewpu Cel putin prin Galati e plin cu de'al de astea.... 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 @mocasin ....n-ai nimic de spus ?????? ))))))El e cu canapelele. 1 21 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum