Sari la conținut

Copilă 18 ani, civilă

Postări Recomandate

• Oras:X.

Nu-s. Nu încă, cel puțin. :)

Deşi... într-una din discuții mi-a zia aşa, în treacăt că ea se conectează mai mult la wi-fi cu telefonul, că tare puțin internet are în abonament. Bine-nțeles, nici de telefonul pe care-l are nu e foarte încântată.:))

Gogule.. Eu zic sa nu o refuzi.

Pe viitor...Ii povestesti de Lars von Trier, apoi ii dai de inteles ca esti vreun 50 Shades of Grey.

Viitoru' suna bine.

Link spre comentariu
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica

Ok, hai sa încercam sa lămurim problema pentru ca, nu vreau sa te jignesc, dar mulți bărbați confunda fantezia cu realitatea.

A fost un alt topic unde s-a dezbătut ideea ca o femeie nu o sa îți spună niciodată in mod direct ca vrea sa și-o tragă.

Bărbații au in general tendința sa interpreteze greșit semnalele transmise de femei, de exemplu o atitudine prietenoasa sau un zâmbet sunt de multe ori interpretate drept o invitație la futai.

Concret: ce anume ai refuzat? Care a fost invitația ei concretă? Erați intr-o camera de hotel și ți-a băgat mâna la prohab? Sau erați in fata blocului, ea îți vorbea despre Facebook și tu ai tras concluzia ca te dorește la pat?

Poți sa ne spui scenariul exact te rog?

Ok. Din ce mi-a zis ea, cam de un an m-a văzut prima dată, şi de atunci mă vede des, pe stradă, aproape în fiecare zi. Prin toamnă m-a găsit pe fb şi mi-a dat add. Ştia că-s căsătorit şi că am copii. Apoi am conversat cu ea sporadic, câteodată mai mult de o oră, două. De fiecare dată la inițiativa ei. Mi-a propus de sărbători să ne vedem, dar eram plecat. Acum câteva zile mi-a zis din nou că şi-ar dori mult să ne întâlnim.

Sigur că am îndemnat-o să-şi facă prieten, iubit de vârsta ei, dar mi-a zis no way că-s prea copii colegii ei şi oricum, de mine îi place.

În mare, cam asta e. Unele detalii nu le zic că plm, lumea-i mică:)

Mira-m-aş tare să fi înțeles io greşit.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

Ia uite la el, nespalatu' moralist, cum face reclama....

Pai nu v-ar fi voua rusine.... :)

Salut miskine. Cum stai la concurs ? Lasa ca si locul doi este bun, nici nu ai visat macar sa ocupi vreodata locul doi, indiferent de competitie :)

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu

Ok. Din ce mi-a zis ea, cam de un an m-a văzut prima dată, şi de atunci mă vede des, pe stradă, aproape în fiecare zi. Prin toamnă m-a găsit pe fb şi mi-a dat add. Ştia că-s căsătorit şi că am copii. Apoi am conversat cu ea sporadic, câteodată mai mult de o oră, două. De fiecare dată la inițiativa ei. Mi-a propus de sărbători să ne vedem, dar eram plecat. Acum câteva zile mi-a zis din nou că şi-ar dori mult să ne întâlnim.

Sigur că am îndemnat-o să-şi facă prieten, iubit de vârsta ei, dar mi-a zis no way că-s prea copii colegii ei şi oricum, de mine îi place.

În mare, cam asta e. Unele detalii nu le zic că plm, lumea-i mică:)

Mira-m-aş tare să fi înțeles io greşit.

E clar.

Ori e in cardasie cu sotia ta.

Ori vrea sa-i dai meditatii pentru BAC.

Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Ia uite la el, nespalatu' moralist, cum face reclama....

Pai nu v-ar fi voua rusine....:)

Iar esti nemuit? Pardon, nevorbit.( a se intelege injurat)

M-ai nimerit cu jegul. Dinadins nu m-am spalat la cur stiin ca poftesti sa-mi mai dai niste limbi in cur.

PS

Era sa uit: Hai sictir! :)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Invidiosi ce suntem ! L-am innebunit pe traminer ! Pâna acum, la cât am inteles, scorul la recomandari este egal:

Sa profite - 10 recomandari (rasfa, another hoe, killbill13, money talks, machucambo, eugen_extreme, alexqwerty1234, le miskin,petrepetre2, liviu 16)

Sa renunte - 10 recomandari (lopix, obsedatul, naclait, bubutz38 (cu cele mai multe oscilatii), nu mai spune, putzider77, jos_abuzurile_XXL, colorado rid, aalexxiss_ (nu-s sigur), quasim)

Hai, corectati !

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla

Îs om serios de obicei, însurat, copii, alea alea. Cum dracu să se dea la mine o copilă de 18 ani?! :))

Why?! N-o înțeleg, mă bate gându' s-o refuz:))

Te-a vazut ca ai bani

Sau ca n-ai bani....aia e mai trist  :laugh2

Link spre comentariu

Doar 2 useri pot oferi lumina in acest caz.

Doar 2 useri sunt atât de siguri pe experientele lor "dă bărbați", doar ei au descifrat mint3a femeii, doar ei pun pe masa, la infinit, aceeași salata de prost gust alcatuita din filosofii gen Ask Men+FHM, câcat de autobaza si impresii de pusti tocmai dezvirginat, doar ei pot fi atât de condescendenti, insa la fel de tembeli.

Este vorba despre @nobel si alalalt, @puleleu sau @pușteleu, cum si-o mai zice.

Link spre comentariu
  • Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow

Inainte de a intra intr-un joc de genul asta, e bine sa te gandesti serios la ce se poate intampla. Si nu ma refer neaparat la faptul ca ar afla sotia, ci, mai ales, la cum te poate afecta. Sa incepi o aventura in care, inca de la inceput, niciunul dintre parteneri nu are vreo asteptare, e un gand, cred eu, simplist. Asa e, la inceput nu exista nicio asteptare (just having fun and sex), dar, in timp, lucrurile se pot complica.

Daca vorbim si de diferente mari de varsta, lucrurile pot lua o turnura chiar urata. Si, daca "prestezi" bine, ai dat de belea cu cele mici. :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...