7uuupp Reputație: 4877 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 E tare draguta. Ar merita mai multa atentie...nu sunt mare amator de masaj, dar cred ca daca se epuizeza variantele din lista ce o am facuta ...pentru a le testa, ma bag si la Denisa. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 E tare draguta. Ar merita mai multa atentie...nu sunt mare amator de masaj, dar cred ca daca se epuizeza variantele din lista ce o am facuta ...pentru a le testa, ma bag si la Denisa.Da, este aparte. Frumoasa si atragatoare.Singurul dezavantaj la masaj este ca a durat cam 35 - 40 minute. Inclusiv dusul.Dar altfel este o scumpa si o simpatica.Fara fite, naturala si senzuala. :bow 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22661 Postat Februarie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 25, 2018 Parca mai apetisante pozele din Iulie 2017 totusi. Sper sa am timp sa imi incerc norocul la un masaj săptămâna viitoare. Asa , de încălzire. Sa ne cunoastem.
scorpionul Reputație: 1954 Postat Februarie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2018 Incalzest-o frate vezi ce poate ca in poze pare draguta rau daca e de bine da-mi si mie un semn s-o stantez si eu 😉😉😉😉
Membru Premium il pupparo Reputație: 22661 Postat Februarie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 25, 2018 Fi fara grija . Daca e de bine , te anunt imediat. Pana la urma nu am nimic de pierdut. Si asa n-am mai fost la o laba uleioasa de ani de zile. Nu mergeam nici acum ( nu suport idea ) , dar in cazul Denisei fac o excepție. Sau mai multe 😊. Cine stie ?
flozen Reputație: 1 Postat Februarie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2018 Fi fara grija . Daca e de bine , te anunt imediat. Pana la urma nu am nimic de pierdut. Si asa n-am mai fost la o laba uleioasa de ani de zile. Nu mergeam nici acum ( nu suport idea ) , dar in cazul Denisei fac o excepție. Sau mai multe 😊. Cine stie ?Asteptam cu interesDesi chiar daca o sa spui ca ai reusit tot nu inseamna ca e si adevaratIar de dovezi nu vad cumBafta
Membru Premium il pupparo Reputație: 22661 Postat Martie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Martie 8, 2018 Va salut. Voi scrie recenzia aici chit ca stiu ca are topic si la Masaj , dar cum eu nu intru pe secțiunea respectiva si aici am descoperit-o , voi scrie aici. Dupa , o poate muta in secțiunea dedicata un moderator.Motto : " Laba uleioasa - tot laba uleioasa ramane " .Revenind. Recent , am reușit s-o prind la tel pe Denisa , am discutat detaliile ( deja eram la curent cu oferta care NU include fut ) si am stabilit programarea pentru ziua următoare. Confirmarea a fost efectuata a doua zi pe whats up si respectata fara probleme. Locatia - este in zona Unirii , mai precis pe str Principatele Unite ( ocazie cu care ii multunesc unui confrate pentru rabdarea si disponibilitatea imi a explica exact unde sa ajung , deoarece mi se parea oarecum intortocheat , dar m-am descurcat fara probleme pana la urma ).Ajuns la fata locului, am fost primit foarte placut de catre Denisa.Locatia - curata , spatioasa , pat mare si foarte curat , lumanarele , baie curata , geluri de dus, prosop curat - nota 8.50Am discutat diverse , dialogul venind de la sine si s-a dovedit o interlocutoare foarte placuta, parca ne stiam de mult timp.Acu , revenind la aspectul Denisei ( caci acesta a fost motivul principal pentru care am mers ) , trebuie sa recunosc ca personal, am fost dezamagit . Sa ma explix : la fata este la fel de frumoasa ca in poze , insa la corp nici vorba . Nu stiu cand au fost făcute pozele , dar din păcate nu am gasit la fata locului corpul acela superb. Denisa s-a ingrasat destul de mult si cred ca are undeva intre 5-7 kg in plus care se vad ( pentru unii poate nu e deloc deranjant , dar eu aveam in cap pozele care m-au puspe jar ) , si care nu ii vin bine deloc , ea fiind si miniona.Repet , este strict părerea mea subiectiva pe care mi-o asum.Carnea insa este tare pe ea , iar sanii sunt mari , naturali si frumosi .Overall, mi s-a parut un pic masiva . Acesta este cuvantul potrivit.Ca si actiune acum.Dupa dusul meu de improspatare, urmat de dusul Denisei , a urmat in faza initiala un masaj zic eu foarte bun efectuat de catre Denisa ( eu fiind cu fata in jos ) , masaj care a avut darul de a ma relaxa complet.Ca durata - aproximez 15-20 min.Apoi m-am intors cu fata in sus si am incercat un FK - no way a fost raspunsul.Bun , ea a inceput sa se frece cu pizda pe langa si peste pula mea ( foarte incitant ce e drept ) a inceput si o laba in timp ce eu am inceput s-o mamelesc si sa sug la tatele alea misto .Mi s-a intarit beton si am inceput un fel de 69 la modul la care eu o lingeam adânc in pizda , am strecurat si un deget inauntru , ea mi-a dat fix 1 limba pe coaie si apoi a inceput sa-mi faca o laba ok , nu violenta. A gemut foarte excitant la cunni si dupa cateva , in jur de 10 min de cunni eu - laba ea , am finalizat pe sanii ei superbi.Dusat , imbracat si un pic grabit la plecare, probabil mai avea o programare. Notele finale din punctul meu de vedere sunt : Aspect - 8 , fata superba si sanii punctele forte ; picioare , maini cam groase , bazin maricel, carne tare.Igiena -10 , curata impecabil. Masaj - 9 , bun , relaxant , daca mai dura inca 10-15 min era super.Laba - 10 , buna , fara sa traga salbatic de pula, stie cum sa te excite.Am achitat 200 RON ( atat mi s-a comunicat in prealabil cu o zi inainte ) , timp i jur de o ora.Concluzie personala : daca mai am chef vreodata de un masaj si de o laba ( 😊 ) , posibil sa revin .Nu regret vizita , mai ales ca am vazut-o live. De fut - nu poate fi vorba . Ea pare inabordabila din acest punct de vedere, insa ca fizic dupa cum arata acum , nu ma inspira ( eventual o muie 😊 ca are o fata superba ).O zi buna va doresc! 12
flozen Reputație: 1 Postat Martie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2018 Va salut. Voi scrie recenzia aici chit ca stiu ca are topic si la Masaj , dar cum eu nu intru pe secțiunea respectiva si aici am descoperit-o , voi scrie aici. Dupa , o poate muta in secțiunea dedicata un moderator.Motto : " Laba uleioasa - tot laba uleioasa ramane " .Revenind. Recent , am reușit s-o prind la tel pe Denisa , am discutat detaliile ( deja eram la curent cu oferta care NU include fut ) si am stabilit programarea pentru ziua următoare. Confirmarea a fost efectuata a doua zi pe whats up si respectata fara probleme. Locatia - este in zona Unirii , mai precis pe str Principatele Unite ( ocazie cu care ii multunesc unui confrate pentru rabdarea si disponibilitatea imi a explica exact unde sa ajung , deoarece mi se parea oarecum intortocheat , dar m-am descurcat fara probleme pana la urma ).Ajuns la fata locului, am fost primit foarte placut de catre Denisa.Locatia - curata , spatioasa , pat mare si foarte curat , lumanarele , baie curata , geluri de dus, prosop curat - nota 8.50Am discutat diverse , dialogul venind de la sine si s-a dovedit o interlocutoare foarte placuta, parca ne stiam de mult timp.Acu , revenind la aspectul Denisei ( caci acesta a fost motivul principal pentru care am mers ) , trebuie sa recunosc ca personal, am fost dezamagit . Sa ma explix : la fata este la fel de frumoasa ca in poze , insa la corp nici vorba . Nu stiu cand au fost făcute pozele , dar din păcate nu am gasit la fata locului corpul acela superb. Denisa s-a ingrasat destul de mult si cred ca are undeva intre 5-7 kg in plus care se vad ( pentru unii poate nu e deloc deranjant , dar eu aveam in cap pozele care m-au puspe jar ) , si care nu ii vin bine deloc , ea fiind si miniona.Repet , este strict părerea mea subiectiva pe care mi-o asum.Carnea insa este tare pe ea , iar sanii sunt mari , naturali si frumosi .Overall, mi s-a parut un pic masiva . Acesta este cuvantul potrivit.Ca si actiune acum.Dupa dusul meu de improspatare, urmat de dusul Denisei , a urmat in faza initiala un masaj zic eu foarte bun efectuat de catre Denisa ( eu fiind cu fata in jos ) , masaj care a avut darul de a ma relaxa complet.Ca durata - aproximez 15-20 min.Apoi m-am intors cu fata in sus si am incercat un FK - no way a fost raspunsul.Bun , ea a inceput sa se frece cu pizda pe langa si peste pula mea ( foarte incitant ce e drept ) a inceput si o laba in timp ce eu am inceput s-o mamelesc si sa sug la tatele alea misto .Mi s-a intarit beton si am inceput un fel de 69 la modul la care eu o lingeam adânc in pizda , am strecurat si un deget inauntru , ea mi-a dat fix 1 limba pe coaie si apoi a inceput sa-mi faca o laba ok , nu violenta. A gemut foarte excitant la cunni si dupa cateva , in jur de 10 min de cunni eu - laba ea , am finalizat pe sanii ei superbi.Dusat , imbracat si un pic grabit la plecare, probabil mai avea o programare. Notele finale din punctul meu de vedere sunt : Aspect - 8 , fata superba si sanii punctele forte ; picioare , maini cam groase , bazin maricel, carne tare.Igiena -10 , curata impecabil. Masaj - 9 , bun , relaxant , daca mai dura inca 10-15 min era super.Laba - 10 , buna , fara sa traga salbatic de pula, stie cum sa te excite.Am achitat 200 RON ( atat mi s-a comunicat in prealabil cu o zi inainte ) , timp i jur de o ora.Concluzie personala : daca mai am chef vreodata de un masaj si de o laba ( 😊 ) , posibil sa revin .Nu regret vizita , mai ales ca am vazut-o live. De fut - nu poate fi vorba . Ea pare inabordabila din acest punct de vedere, insa ca fizic dupa cum arata acum , nu ma inspira ( eventual o muie 😊 ca are o fata superba ).O zi buna va doresc!Nu are whatsapp pe numar am verificat👎
Membru Premium il pupparo Reputație: 22661 Postat Martie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Martie 9, 2018 Pe nr asta nu. Ia incearca pe : 0726 653473 . Are 2 numere. Pe primul am vorbit la tel , pe al doilea ( cel cu whats up ) , am confirmat.Daca ai vrut sa zici ca am fabulat , nu ti-a iesit. Poate am fost eu ambiguu si nu am specificat clar. Mea culpa in acest caz.
flozen Reputație: 1 Postat Martie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2018 Ai dreptate. Si proiectul tau de suflet l ai abandonat din prima? Sau nu te mai straduiesti ca ai vazut poze 4:3 si realitatea e 16:9?
7uuupp Reputație: 4877 Postat Martie 9, 2018 Postat Martie 9, 2018 Va salut. Voi scrie recenzia aici chit ca stiu ca are topic si la Masaj , dar cum eu nu intru pe secțiunea respectiva si aici am descoperit-o , voi scrie aici. Dupa , o poate muta in secțiunea dedicata un moderator.Motto : " Laba uleioasa - tot laba uleioasa ramane " .Revenind. Recent , am reușit s-o prind la tel pe Denisa , am discutat detaliile ( deja eram la curent cu oferta care NU include fut ) si am stabilit programarea pentru ziua următoare. Confirmarea a fost efectuata a doua zi pe whats up si respectata fara probleme. Locatia - este in zona Unirii , mai precis pe str Principatele Unite ( ocazie cu care ii multunesc unui confrate pentru rabdarea si disponibilitatea imi a explica exact unde sa ajung , deoarece mi se parea oarecum intortocheat , dar m-am descurcat fara probleme pana la urma ).Ajuns la fata locului, am fost primit foarte placut de catre Denisa.Locatia - curata , spatioasa , pat mare si foarte curat , lumanarele , baie curata , geluri de dus, prosop curat - nota 8.50Am discutat diverse , dialogul venind de la sine si s-a dovedit o interlocutoare foarte placuta, parca ne stiam de mult timp.Acu , revenind la aspectul Denisei ( caci acesta a fost motivul principal pentru care am mers ) , trebuie sa recunosc ca personal, am fost dezamagit . Sa ma explix : la fata este la fel de frumoasa ca in poze , insa la corp nici vorba . Nu stiu cand au fost făcute pozele , dar din păcate nu am gasit la fata locului corpul acela superb. Denisa s-a ingrasat destul de mult si cred ca are undeva intre 5-7 kg in plus care se vad ( pentru unii poate nu e deloc deranjant , dar eu aveam in cap pozele care m-au puspe jar ) , si care nu ii vin bine deloc , ea fiind si miniona.Repet , este strict părerea mea subiectiva pe care mi-o asum.Carnea insa este tare pe ea , iar sanii sunt mari , naturali si frumosi .Overall, mi s-a parut un pic masiva . Acesta este cuvantul potrivit.Ca si actiune acum.Dupa dusul meu de improspatare, urmat de dusul Denisei , a urmat in faza initiala un masaj zic eu foarte bun efectuat de catre Denisa ( eu fiind cu fata in jos ) , masaj care a avut darul de a ma relaxa complet.Ca durata - aproximez 15-20 min.Apoi m-am intors cu fata in sus si am incercat un FK - no way a fost raspunsul.Bun , ea a inceput sa se frece cu pizda pe langa si peste pula mea ( foarte incitant ce e drept ) a inceput si o laba in timp ce eu am inceput s-o mamelesc si sa sug la tatele alea misto .Mi s-a intarit beton si am inceput un fel de 69 la modul la care eu o lingeam adânc in pizda , am strecurat si un deget inauntru , ea mi-a dat fix 1 limba pe coaie si apoi a inceput sa-mi faca o laba ok , nu violenta. A gemut foarte excitant la cunni si dupa cateva , in jur de 10 min de cunni eu - laba ea , am finalizat pe sanii ei superbi.Dusat , imbracat si un pic grabit la plecare, probabil mai avea o programare. Notele finale din punctul meu de vedere sunt : Aspect - 8 , fata superba si sanii punctele forte ; picioare , maini cam groase , bazin maricel, carne tare.Igiena -10 , curata impecabil. Masaj - 9 , bun , relaxant , daca mai dura inca 10-15 min era super.Laba - 10 , buna , fara sa traga salbatic de pula, stie cum sa te excite.Am achitat 200 RON ( atat mi s-a comunicat in prealabil cu o zi inainte ) , timp i jur de o ora.Concluzie personala : daca mai am chef vreodata de un masaj si de o laba ( ) , posibil sa revin .Nu regret vizita , mai ales ca am vazut-o live. De fut - nu poate fi vorba . Ea pare inabordabila din acest punct de vedere, insa ca fizic dupa cum arata acum , nu ma inspira ( eventual o muie ca are o fata superba ).O zi buna va doresc!Bravo frate! Draguta povestea dar nu ma bag la masaj fara servicii.
Membru Premium il pupparo Reputație: 22661 Postat Martie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Martie 9, 2018 Corect frate 7. Stii ca nici eu nu sunt amator de asa ceva , dar am vrut sa-mi fac o asambla. Si mi-am facut-o.@ Flozen : 1 - nu era nici un fel de proiect de suflet ; 2 - cred ca am explicat si descris cu lux de amanunte ce si cum ; 3 - de ce nu încerci si tu o vizita? Daca te tentează , evident ; 4 - am specificat clar ca NU e de futut ( pentru gustul meu ) . In alte condiții, fi sigur ca mai incercam. Asa insa ... no way.
flozen Reputație: 1 Postat Martie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2018 Corect frate 7. Stii ca nici eu nu sunt amator de asa ceva , dar am vrut sa-mi fac o asambla. Si mi-am facut-o.@ Flozen : 1 - nu era nici un fel de proiect de suflet ; 2 - cred ca am explicat si descris cu lux de amanunte ce si cum ; 3 - de ce nu încerci si tu o vizita? Daca te tentează , evident ; 4 - am specificat clar ca NU e de futut ( pentru gustul meu ) . In alte condiții, fi sigur ca mai incercam. Asa insa ... no way.Poate ma duc si eu dar nu raspunde la telefon
Membru Premium il pupparo Reputație: 22661 Postat Martie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Martie 10, 2018 Vezi ca raspunde greu. Incearca prin mesaje si whats up. Denisa mi-a zis ca destul de rar i-a clienti noi. Cuca are clientela fidela si formata. Bafta !
evil12 Reputație: 169 Postat Martie 10, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 10, 2018 Corect frate 7. Stii ca nici eu nu sunt amator de asa ceva , dar am vrut sa-mi fac o asambla. Si mi-am facut-o.@ Flozen : 1 - nu era nici un fel de proiect de suflet ; 2 - cred ca am explicat si descris cu lux de amanunte ce si cum ; 3 - de ce nu încerci si tu o vizita? Daca te tentează , evident ; 4 - am specificat clar ca NU e de futut ( pentru gustul meu ) . In alte condiții, fi sigur ca mai incercam. Asa insa ... no way.Masajul il face nud ?
Membru Premium il pupparo Reputație: 22661 Postat Martie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Martie 10, 2018 Da , complet nud.
bman Reputație: 258 Postat Martie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2018 mai activeaza fata ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum