Sari la conținut

Retardații din stradă

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eram pe un site din asta de agricultura si era un articol despre unu' care zicea cum ca zmeura poate fi o cultura profitabila, ca poate produce chiar si de 3 ori pe an, ca vinzi lastari, greierii de pe frunze :), etc, adica totul ca in filme,adica Bines...si tot citind, ajung la comentarii, si citesc, si citesc, si dau de unul unde un nene, usor revoltat, a tinut sa precizeze despre enormitatile din articol, cum ca ala de zice de zmeura cam abereza...nu stiu, era scris asa, un fel de combinatie usor pacifisto ironico gen a la @thecat si o combinatie direct vanitoasa still a la @picon...omul parea serios, stia, si cu asta basta.... :)...dar ce mi-a atras atentia cel m

ai mult a fost cum si-a incheiat omul 'discursul'...dupa ce a dat vreo 2-3 bitch slap-uri, gen(se simtea trufia :) ), la final zice:

Cu STIMA si RESPECT, "DR. ING". Mereuță Merdenea(sa zicem...)...alright?  :)

Parca am mai zis cum vad eu lucrurile...cred ca atunci cand generatia ''30-'60'(usor si din '70 :) va disparea, lucrurile vor incepe sa se schimbe prin Romania...cred eu asta! :)...pe la inceputul lui 2100 cred ca romanii vor fi mai putin Cutre :).

Așteaptă să murim noi, ca să poți cultiva tu! Canabis sau maci.
  • Like 1
  • Minus 22
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca maine ar fi alegeri din nou , fix acelasi rezultat ar avea !

Exact ! Pentru ca (unii) romanii nu invata deloc din greseli... Nu vor, nici nu le place !

• Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

La votul din decembrie, au fost marea majoritatea pensionari, tineretul nu, a preferat sa stea in casa la caldurica.

Daca iesea si tineretul la vot, poate nu se mai ajungea aici.

Exact așa zic și eu.

Totuși la protest au fost și o parte din cei care au votat în decembrie dar și din cei care nu au fost.

Problema e ca iar ne trezim prea târziu din somnul cel de veci. ..sau poate nici nu ne-am trezit.

• Oras:aer
Postat

Așteaptă să murim noi, ca să poți cultiva tu! Canabis sau maci.

Ce rau ai fost aici...cata ura...

Postat

Ce rau ai fost aici...cata ura...

Nu, doar realist.

• Like 1
  • Minus 22
Postat

I-ai spus-o la derbedeu...i-ai aratat tu unde ii este locul...

Oricum nu știe! De derbedeu, zic.

• Like 3
  • Minus 22
  • Oras:Pussy Heaven
  • Oras:Pussy Heaven
Postat

Cand a luat foc clubul Colectiv au iesit zeci de mii in strada in toate orasele sa dea jos guvernul (guvern PSD) si l-au dat.

S-a calmat treaba Colectiv si au venit alegerile in Decembrie si ce credeti ? PSD au castigat.

Unde au fost zecile de mii de oameni care au jurat ca numai vor PSD? Probabil in Spania la capsuni..de bine ce e in tara.

Acum au iesit in strada iar vezi domne sa boicoteze legea gratierii ...lege facuta special pentru viitorii puscariasi din Parlament.

Pai daca nu ar fii votat (sau cei care nici nu s-au deranjat sa voteze) PSD in Decembrie..acum nu am fii avut aceast proiect de lege pt ca nici PSD nu ar fii fost la putere...

Dar deh...asa suntem noi Romanii mai creduli si ne-am uitat in gura celor de la PSD care au promis de toate si nu au facut nici 10% din ce au promis...

Din pacate cred cu tarie ca nici peste alti 50 de ani nu se va schimba ceva in tara asta.

Pacat pentru ca e o tara frumoasa,avem de toate dar suntem condusi de o adunatura de pârnăiaşi cu mici excepetii

Cam asta e situatia....

• Like 9
  • Minus 7
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Nu am fost la vot nici pe 10 decembrie nici nu am ieşit aseară în stradă la proteste :no2

Ce fel de cetățean sunt ? :hmmm

• Like 2
Postat

Exact ! Pentru ca (unii) romanii nu invata deloc din greseli... Nu vor, nici nu le place !

burebista erea decat un mare jmeker care ia batut pe toti si bea cafea la Viena, se pisa la Budapest si se caca la Sofia

• Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Nu am fost la vot nici pe 10 decembrie nici nu am ieşit aseară în stradă la proteste :no2

Model.

• Like 3
Postat

'tu-i crucea mamei lui astazi si maine......

* crușea...

• Minus 1
Postat

Român.
  • Like 3
  • Minus 22
Postat

* crușea...

Asta ar fi zis un moldovean...tu eti un domn distins,de birou, din capitala...

Tu tot sa imiti......... :)

• Oras:X.
  • Oras:X.
Postat

P.S. Aseară, am ieșit un grup de 5 prieteni la miting, direct la Piața Victoriei și ... surpriză! Toți am fost la vot în decembrie.

Ai facut bai de multime?

Te-ai plans de derbedei?

Le-ai zis ca esti Picon sau te-au recunoscut dupa chelie?

Indrumator, coleg, conțopist, picon....

• Like 1
Postat

Idioții au stat acasă pe 10 decembrie și acuma s-au trezit să iasă în stradă?

Când se va deștepta românul?

Iesi baga-ti-ai pula-n gat ca te calc pe cap. Sa nu indraznesti sa-i comentezi pe cei din Piata Victoriei!

Aseara am fost acolo si am avut placerea sa va muiesc tatucu'... plus Cocioaba 3. Prostii 'recu!

• Like 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Cand a luat foc clubul Colectiv au iesit zeci de mii in strada in toate orasele sa dea jos guvernul (guvern PSD) si l-au dat.

S-a calmat treaba Colectiv si au venit alegerile in Decembrie si ce credeti ? PSD au castigat.

Unde au fost zecile de mii de oameni care au jurat ca numai vor PSD? Probabil in Spania la capsuni..de bine ce e in tara.

Acum au iesit in strada iar vezi domne sa boicoteze legea gratierii ...lege facuta special pentru viitorii puscariasi din Parlament.

Pai daca nu ar fii votat (sau cei care nici nu s-au deranjat sa voteze) PSD in Decembrie..acum nu am fii avut aceast proiect de lege pt ca nici PSD nu ar fii fost la putere...

Dar deh...asa suntem noi Romanii mai creduli si ne-am uitat in gura celor de la PSD care au promis de toate si nu au facut nici 10% din ce au promis...

Din pacate cred cu tarie ca nici peste alti 50 de ani nu se va schimba ceva in tara asta.

Pacat pentru ca e o tara frumoasa,avem de toate dar suntem condusi de o adunatura de pârnăiaşi cu mici excepetii

Cam asta e situatia....

lumea este deja indobitocita ca sa mai inteleaga ceva

nici eu 

om destept  :)

• Like 20
  • Minus 9
Postat

Iesi baga-ti-ai pula-n gat ca te calc pe cap. Sa nu indraznesti sa-i comentezi pe cei din Piata Victoriei!

Aseara am fost acolo si am avut placerea sa va muiesc tatucu'... plus Cocioaba 3. Prostii 'recu!

te-ai dus si tu pacaliciule sau te-a ginit ca stai bine pa ovatii , pardon injuraturi

am impresia ca esti cetatean de baza la asemenea "congrese"....te au pa lista de invitati permanenti

sau te-a adus cu autocarul pa o sticla de vin si un sandvis :laugh2

• Like 20
  • Minus 9
Postat

ce pantofi, ma ? ca tu faci iarna in expadrile d'alea de adidasi , de parca nu stiu

• Like 22
  • Minus 9

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

lumea este deja indobitocita ca sa mai inteleaga ceva

Nu stiu daca se numeste asa. Cu un an, cred, inainte sa moara Adrian Paunescu spunea ca se bun bazele unui nou comunism si avea mare dreptate. Clasa de mijloc dispare si diferenta dintre saraci si cei avuti e foarte mare. Problema este ca cei care nu au considera ca sunt in situatia asta pentru ca le-au luat din ce meritau ei cei care acum au averi. Cumva in Romania se explica, ca stim cu totii ca s-a furat la greu. In conditiile astea e normal ca cei multi sa se orienteze catre PSD, ca PSD a sustinut ca o sa le dea. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...