Sari la conținut

Retardații din stradă

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Cam pe 13-20 februarie cade Referendumul pentru gratiere/amnistie.... Sa vezi comedie si balamuc, daca o fi ger/viscol/ninsoare iese pulea la vot, ca nu a fost lumea cand a fost frumos afara, d'apai acum cu iarna asta... :slap2 :slap2

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Cam pe 13-20 februarie cade Referendumul pentru gratiere/amnistie.... Sa vezi comedie si balamuc, daca o fi ger/viscol/ninsoare iese pulea la vot, ca nu a fost lumea cand a fost frumos afara, d'apai acum cu iarna asta... :slap2 :slap2

Nu se duce lumea oricum. E o realitate. Parerile expuse aici pe topic sunt foarte ok. numai ca sunt putini care sunt de acord cu ele. Cea mai mare parte a tarii se zbate in saracie. Asta este o realitate si vor vota PSD. 

Link spre comentariu
Vizitator

Nu se duce lumea oricum. E o realitate. Parerile expuse aici pe topic sunt foarte ok. numai ca sunt putini care sunt de acord cu ele. Cea mai mare parte a tarii se zbate in saracie. Asta este o realitate si vor vota PSD. 

Nu ma pronunt nici da, nici ba. Asteptam sa vedem ce iese.... Oricum, i-a bagat putin in corzi Klaus pe Dragnea & Tari, se pare ca i-a inghesuit bine...

Link spre comentariu

ce se mai teme lumea de miting. e miting, nu abator. tarile civilizate le au in permanenta. cineva iti spune ca dau drumul celor ce iti fura din buzunar si din viitorul buzunar si tu te temi ca da cineva cu o petarda  :laugh2  :laugh2 ce pm barbat mai esti si tu? cap de familie? orice....esti tatal cuiva? ca e horror pentru ala daca esti. 

intr-o lume asa deschisa, cu atatea lucruri de vazut si de auzit, e patetic cineva care se teme inca de nu stiu ce petarde. au murit oameni ca lumea ca astia ca "decimator" sa stea pe net si sa aiba libertate si el nu e in stare sa se uite in jurul lui cand i se fura dreptul sa se apere. 

au iesit altii in fata tancurilor. unii, ca decimator, stau sub papucul presedintelui de bloc.  

desteptul ala de "decimator" vrea sa construiasca pe baza coruptiei. construieste tu cu aia, mai! si pe urma cand nu iti face un functionar o hartie, urli pe aici ca e Romania de vina. tu esti de vina. macar ai citit ordonanta aia? intelegi ce face? 

Imi pare rau ca ai luat lucrurile asa personal. Singura concluzie pe care pot s-o trag e ca esti o persoana obtuza cu ochelari de cal si nu te-ai lovit in viata ta de anumite situatii. Acel scenariu pe care l-am expus , poate sa se intample , poti sa dai un search pe google si sa afli frumos cati oameni au murit in busculade create artificial la mitinguri , evenimente sau meciuri de fotbal. Am sa pun aceste lucruri pe seama incapacitatii tale de a gandi si din perspectiva altuia si ca foarte probabil nu ai avut in viata ta un job in care sa raspunzi de siguranta altora. Nu am zis nicaieri ca se poate construi ceva pe baza coruptiei , tu ai interpretat asa fiindca nu ti s-a cantat in struna. Numai ca am zis ca Iesitul in Strada ar fi ultima solutie , simplu. Tu ai auzit de petitii , tu ai auzit sa te duci in audienta la parlamentarul la care esti pus? Tu ai auzit de Presedinte , care poate sa respinga o lege , ai auzit de Curtea Constitutionala?? Imi pari o persoana foarte neinformata in domeniu , care reactioneaza cu jigniri cand altcineva isi permite sa aiba o alta parere argumentata. Daca crezi in principiul democratiei , actionezi democratic , asta e parerea mea.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Nu ma pronunt nici da, nici ba. Asteptam sa vedem ce iese.... Oricum, i-a bagat putin in corzi Klaus pe Dragnea & Tari, se pare ca i-a inghesuit bine...

Daaa...chiar i-a inghesuit. :no2 Da sa vezi ce-l inghesuie si p'asta de dosare :laugh2

• Like 18
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator

de ceva vreme ma scarbeste politica din Romania

a devenit divertisment curat pe buzunarul nostru :no2

Stai sa vezi ce va fi in US of A, in urm. 4 ani, cel putin... Sau in Germania, Franta, daca ies extremistii...

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Imi pare rau ca ai luat lucrurile asa personal. Singura concluzie pe care pot s-o trag e ca esti o persoana obtuza cu ochelari de cal si nu te-ai lovit in viata ta de anumite situatii. Acel scenariu pe care l-am expus , poate sa se intample , poti sa dai un search pe google si sa afli frumos cati oameni au murit in busculade create artificial la mitinguri , evenimente sau meciuri de fotbal. Am sa pun aceste lucruri pe seama incapacitatii tale de a gandi si din perspectiva altuia si ca foarte probabil nu ai avut in viata ta un job in care sa raspunzi de siguranta altora. Nu am zis nicaieri ca se poate construi ceva pe baza coruptiei , tu ai interpretat asa fiindca nu ti s-a cantat in struna. Numai ca am zis ca Iesitul in Strada ar fi ultima solutie , simplu. Tu ai auzit de petitii , tu ai auzit sa te duci in audienta la parlamentarul la care esti pus? Tu ai auzit de Presedinte , care poate sa respinga o lege , ai auzit de Curtea Constitutionala?? Imi pari o persoana foarte neinformata in domeniu , care reactioneaza cu jigniri cand altcineva isi permite sa aiba o alta parere argumentata. Daca crezi in principiul democratiei , actionezi democratic , asta e parerea mea.

Scuză-mă că mă bag în discuția ta cu Shatkatttack, dar trăiești in plină utopie cu petițiile și audiețele, mai ales in cazul de față, când e vorba de a impiedica o HG, pe care Guvernul că o poate da și mâine! Cât despre evenimente nedorite la mitinguri, evenimente sportive etc., este o justificare puerilă- sunt sute de mii intr-un an și doar câteva cazuri notabile. Un asemenea eveniment nu se putea întâmpla duminică, decât dacă jandarmii interveneau în forță, or așa ceva greu de presupus că s-ar fi întâmplat-ar fi fost cu adevărat sinucidere politică

Mitinguri de protest sunt mii și mii in fiecare an în țările civilizate, iar evenimente nedorite nu apar decât când se produc violențe provocate de manifestanți. În USA, și in multe țări (inclusiv Europa) au fost mitinguri la înscăunarea lui Trump. S-a întâmplat ceva? Și in State au ieșit cu sutele de mii și nu s-a întâmplat nimic.

M-aș bucura doar să fii utopic, nu PSD-ist.

• Like 2
  • Minus 22
Link spre comentariu
  • Oras:EU
  • Oras:EU

Scuză-mă că mă bag în discuția ta cu Shatkatttack, dar trăiești in plină utopie cu petițiile și audiețele, mai ales in cazul de față, când e vorba de a impiedica o HG, pe care Guvernul că o poate da și mâine! Cât despre evenimente nedorite la mitinguri, evenimente sportive etc., este o justificare puerilă- sunt sute de mii intr-un an și doar câteva cazuri notabile. Un asemenea eveniment nu se putea întâmpla duminică, decât dacă jandarmii interveneau în forță, or așa ceva greu de presupus că s-ar fi întâmplat-ar fi fost cu adevărat sinucidere politică

Mitinguri de protest sunt mii și mii in fiecare an în țările civilizate, iar evenimente nedorite nu apar decât când se produc violențe provocate de manifestanți. În USA, și in multe țări (inclusiv Europa) au fost mitinguri la înscăunarea lui Trump. S-a întâmplat ceva? Și in State au ieșit cu sutele de mii și nu s-a întâmplat nimic.

Si eu m-as bucura daca ai fi doar un mosulet caraghios virtual.

Este vorba de OUG si nu de HG. Sunt acte normative diferite, prostovane!

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Cum a zis si un coleg mai sus , era vorba de o OUG , nu HG , exact ceea ce spuneam , lumea iese in strada si nici macar nu se documenteaza cum trebuie. Daca tu compari securitatea din USA cu cea din Romania , esti visator , am fost acolo , nu exista termen de comparatie.

Daca optiunea mea politica ar fi fost de stanga , mi-as fi asumat-o, nu cred ca este o rusine sa nu gandesti cum gandesc altii. Nu este cazul , insa. Eu doar expun cum stau lucrurile , privind lucrurile din exterior. Dreapta are probleme , este divizata, amatoare , vorbesc pe mai multe limbi si nu stiu sa-si mobilizeze electoratul , drept dovada rezultatul alegerilor si prezenta la vot. Dreapta ca sa castige are nevoie sa ia din electoratul de stanga si sa convinga indecisii. Zi-mi si mie cum ai sa convingi electoratul de stanga facandu-i pe toti prosti, jignindu-i , punand categorii de genul profersori , pompieri , politisti , medici laolalta cu asistatii sociali , tiganii sau functionarii publici recalcitranti. Zi-mi si mie ca indecis cum sa ma convingi sa votez cu Dreapta cand ma faci ca nu-i respect pe mortii de la Revolutie sau ca sunt sub papucul Administratorului de la Bloc. Atitudinea asta de genul te indeparteaza , nu te atrage , scuza-ma ca-ti spun. Lucrurile asa functioneaza , vrei sa o iei ca pe o critica constructiva , bine . Nu , ia-o frate personal , imbufneaza-te , fa-ma comunist , intretinut sau una din Relele Pamantului si tine-o tot pe a ta. 

• Like 1
Link spre comentariu

Si eu m-as bucura daca ai fi doar un mosulet caraghios virtual.

Este vorba de OUG si nu de HG. Sunt acte normative diferite, prostovane!

Evident că la OUG mă refeream, idiotule, din moment ce menționam faptul că poate fi dată și mâine! 

În altă ordine de idei, mai sugi pula? 

• Like 3
  • Minus 22
Link spre comentariu

Cum a zis si un coleg mai sus , era vorba de o OUG , nu HG , exact ceea ce spuneam , lumea iese in strada si nici macar nu se documenteaza cum trebuie. Daca tu compari securitatea din USA cu cea din Romania , esti visator , am fost acolo , nu exista termen de comparatie.

Daca optiunea mea politica ar fi fost de stanga , mi-as fi asumat-o, nu cred ca este o rusine sa nu gandesti cum gandesc altii. Nu este cazul , insa. Eu doar expun cum stau lucrurile , privind lucrurile din exterior. Dreapta are probleme , este divizata, amatoare , vorbesc pe mai multe limbi si nu stiu sa-si mobilizeze electoratul , drept dovada rezultatul alegerilor si prezenta la vot. Dreapta ca sa castige are nevoie sa ia din electoratul de stanga si sa convinga indecisii. Zi-mi si mie cum ai sa convingi electoratul de stanga facandu-i pe toti prosti, jignindu-i , punand categorii de genul profersori , pompieri , politisti , medici laolalta cu asistatii sociali , tiganii sau functionarii publici recalcitranti. Zi-mi si mie ca indecis cum sa ma convingi sa votez cu Dreapta cand ma faci ca nu-i respect pe mortii de la Revolutie sau ca sunt sub papucul Administratorului de la Bloc. Atitudinea asta de genul te indeparteaza , nu te atrage , scuza-ma ca-ti spun. Lucrurile asa functioneaza , vrei sa o iei ca pe o critica constructiva , bine . Nu , ia-o frate personal , imbufneaza-te , fa-ma comunist , intretinut sau una din Relele Pamantului si tine-o tot pe a ta. 

Colega, m-am grăbit și am postat HG în loc de OUG, fapt ce rezultă tocmai pentru că am invocat faptul că se poate emite și mâine, de unde necesitatea unei acțiuni rapide și masive, nu petiții și audiențe. 

Nu știu cine e visător, dar în problema securității în USA ... să fim serioși. Uiți că acum niște ani, a avut loc într-un club ceva similar cu Colectiv? Sau cu fel de fel de demenți care provoacă crime multiple, în locuri publice? Sau atentate, cum a fost cel de acum 2=3 ani, parcă, la un concurs de maraton? Să nu mai zic de aia cu 9/11!

În altă ordine de idei, mă acuzi gratuit, nu te-am făcut nici comunist nici întreținut, nici mai știu eu ce. Postarea mea e mai sus. recitește-o!

În rest, ai dreptate, nici zona de dreapta de la noi, nu e cu mult mai brează și din păcate, nu prea ai ce vota. Tu, care văd că analizezi cu o anumită aplicație fenomenul politic de la noi, ce soluție vezi? 

• Minus 1
Link spre comentariu

Iu...parca te si vad cum stai rezemat de zid, mangaind un june pe cap, in timp ce ti-o suge..tu sa ii zici intre timp 'asculta la mine...'asculta la mine'... :)

Deci nu...iu...iu...

Îți place este? Să sugi pula, zic! Țeapă, eu ziceam la modul figurat, dar dacă vrei, încearcă și tu @cu numai spune! 

• Like 1
  • Minus 22
Link spre comentariu
  • Oras:aer

Cine pula mea e smardoiul asta de picon? Vad ca la toti le da muie, ii injura. Iesi la interval, coaie, daca te tine!

Un domn distins, se cunoaste su cu Tudor Popescu, a iesit si in strada...usor, nu vb asa, fiindca nu-i un neică nimenea...

Nu poate iesi la interval fiindca nu incape in cablu de fibra optica...

Link spre comentariu
  • Oras:Mothership
  • Oras:Mothership

Un domn distins, se cunoaste su cu Tudor Popescu, a iesit si in strada...usor, nu vb asa, fiindca nu-i un neică nimenea...

Nu poate iesi la interval fiindca nu incape in cablu de fibra optica...

Dupa cum se poarta pe aici si la cata muie da, zici ca-i cel putin un sef de clan. Sa-l fut in gat de smardoi de monitor, sa ma contacteze daca-l tine.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Dupa cum se poarta pe aici si la cata muie da, zici ca-i cel putin un sef de clan. Sa-l fut in gat de smardoi de monitor, sa ma contacteze daca-l tine.

Sa fiu sincer, a zis de putine ori de smardoiala...dar a zis...in rest, de cele mai multe ori, dar doar dupa ce se enerveaza, zice ca sa i se suga pula...adevarat...nu stiu, plm...

Link spre comentariu
  • Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow

Cei care considera ca o tara poate fi condusa cu masuri doar de dreapta sau de stanga , nu au nici o treaba cu politica! Totul depinde de context , daca este o perioada de Criza internationala , adopti masuri de dreapta , reci , realiste , strangi cureaua. Daca ai boom economic , adopti si cateva masuri de stanga , mi se pare normal ca si pensionarii sa traiasca decent dupa ce au muncit o viata intreaga , sunt foarte disciplinati la vot si au produs ceva in acesti ani pentru tara. Cu privire la faimosul proiect de Lege , majoritatea nici macar nu au citit sa vada despre ce este vorba , ca o lege sa fie adoptata , trebuie trecuta prin comisii , trebuie pusa in Dezbatere Publica , poate fi respinsa de Presedinte , atacata la Curtea Constitutionala , etc. Cei de la PSD au castigat alegerile , in loc sa incerce macar sa faca 25% din bazaconiile pe care le-au promis , sunt lesinati sa-si scape penalii si sa mai scape de frica DNA-ului. Cei din PNL si USR plus Johannis au incercat printr-o josnicie fara precedent sa minta ca sa castige Capital Politic , este normal , dar cinic , treaba asta le aduce voturi , dar ca sa conduci o tara , iti trebuie si un Program de Guvernare, o strategie , un proiect , la ei vad doar un joc de Gica Contra impotriva PSD-ului si foarte mult amatorism. Foarte multi din cei care au iesit in strada imi par niste oameni foarte usor manipulabili , care nu au nici un fel de informatii in legatura cu domeniul politicii , ies fie ca sunt manipulati , fie ca sunt simpatizanti USR sau PNL, fie ca e la moda , asa au vazut ca fac altii , dar 90% habar nu au cu exactitate despre ce este vorba. Realitatea este simpla si cruda , noi nu avem politicieni de stanga sau de dreapta , avem niste indivizi avizi de combinatii , interesati de propriile scopuri. Ca a fost stanga sau dreapta la Putere , s-a furat mereu, DNA-ul a ciugulit doar in partile unde existau vulnerabilitati si pericol , sunt foarte multi banditi care sunt protejati. Nu vreau sa jignesc pe nimeni , dar sa ies in strada pe frig pentru niste indivizi de cea mai joasa speta mi se pare o dovada de naivitate. Vrei sa faci bani , sa fii apreciat si sa ai conditii decente , du-te tata intr-o tara civilizata , Romania nu e locul in care sa te comporti ca un idealist!

In general sunt de acord cu ce spui, cu cateva amendamente.

a. Avem Guvern de nici macar o luna. Cam cate masuri puteau fi luate si nu au fost? Hai sa treaca macar vreo cateva luni si sa vedem daca se tin de ce au promis (eu cred ca au sanse mari sa faca mult din ce au promis daca anul acesta vor debloca situatia legata de fondurile europene - si sunt ataaaaat de multe care au fost tinute in stand-by, in mod nejustificat, de fostul Guvern).

b. "Justitia" a devenit, in ultimii ani, o arma politica este, cred eu, de domeniul evidentei. DNA? Am facut un denunt la DNA in urma cu vreo cativa ani. L-a luat cineva in seama? Absolut nimeni. Si nu era vorba de ceva mic, nu, nu. Un proiect de fix 10 milioane de EURO. Cu dovezi si tot ce trebuie.

c. E intotdeauna fascinant sa vezi cat de usor e sa-i manipulezi pe cei care cred ca-s inteligenti si informati. N-ar admite in ruptul capului ca au fost pacaliti, ba din contra.

d. Stanga si dreapta nu mai sunt de mult timp clare in politica. PSD pare de stanga, dar are in programul de guvernare o multime de masuri de dreapta. Apoi, apropierea de BOR, tine de dreapta, nu de stanga.

trebea sa fie si o astfel de basina. ma rog, la cate sunt aici, una in plus sau in minus nu conteaza.

inteleg logica celor care voteaza psd-ul. sunt cei mai prosti oameni ai statului, care traiesc exclusiv prin ceea ce li se da, si prin urmare nu au cum sa nu-i voteze p-aia care le promit. sunt cam aceeasi care sunt habotnici, dar ar fura daca ar putea, nu-i suporta pe ceilalti care nu-s ca ei, urasc homosexualii, lesbiencele si imigrantii, si sunt nostalgici ai regimului. asta din urma e amuzanta - desi il regreta pe ceasca, voteaza cu aia care l-au miruit :) au un iq subunitar, ei atata pot. au fost adusi din tarana, plantati in fabrici si uzine si li s-a dat impresia ca sunt cineva.

ce nu pot pricepe insa este cum poa' sa voteze astia sub 35 de ani asa ceva. astia nu au nici o scuza, lor partidul nu le-a dat nimic, nu au crescut cu ce le toarna partidul in cap, au acces la informatii....oamenii astia nu au nici o scuza. aici e problema adevarata si reala. asta e tristetea.

faptul ca in romania ies zeci de mii de oameni bonevol sa protesteze e un semn de maturitate civica, la care eu unul nu ma asteptam. asta e drumul de urmat. romanul are in continuare cacatul ala de problema cu capra vecinului: ba, daca ies eu, daca fac eu efort, are de castigat si costel, care nu iese. pai de ce sa castige ala nefacand nimic? ia mai bine sa nu ies, da-l in pula mea. uitand ca prin asta se faulteaza in primul rand pe ei.

Jignesti gratuit foarte multi oameni. Cunosc multi care au votat cu PSD si care nu-s deloc saraci si au studii post-universitare. Si nici n-au avut afaceri cu statul. Dar am intalnit surprinzator de multi care au votat PSD pentru ca guvernarea Ciolos a insemnat o multime de blocaje.

E semn de maturitate civica nu sa iesi din cand in cand (mai ales la "sugestia" unor baieti cu ochi albastri), ci sa faci altceva: sa lasi visele de marire cu rasturnat regimuri politice si guverne, aerele de urias justitiar si sa iti vezi de rezolvarea unor probleme ceva mai simple in mediul in care lucrezi/activezi/traiesti. Si e semn de maturitate civica sa ceri o aprobare pentru un protest in strada, nu sa blochezi tu circulatia ca asa ai tu chef. "Nu ne-ar fi dat aprobare!" Da' ati cerut macar? Nuuuu, ca noi suntem deasupra legii, da' iesim in strada pentru ca ni s-a spus ca vor unii sa faca niste potlogarii (daca voiau musai sa o faca, o faceau lejer cu toata presiunea strazii si nu mai exista nicio cale de intoarcere).

Zic asta fiindca Protestul in strada este foarte periculos, vine un nebun si arunca o petarda , lumea se sperie si se poate crea o busculada cu victime , ca sa nu mai vorbesc de un atentat terorist , exista niste riscuri foarte mari. Si acum la orice cacat care apare, tzup iesim in strada si ne bagam picioru. Am fost in America o perioada de timp , tu stii cine protesta acolo de fiecare data? Iti zic eu , homelesii , negrii care traiesc din ajutor social , cei care sunt de stanga in general. Vroiai sa intri in magazin si te blamau ca faci cumparaturi , fiindca vezi Domne ei au fost discriminati si tu nu. Asa se va ajunge si la noi , fiindca ne pricepem mai bine sa distrugem decat sa construim.

In urma cu vreo cativa ani, au mai iesit in strada (cam altii, nu cei de acum). Numai ca Puterea de atunci s-a gandit sa-i mangaie cu pulane pe spinare (deh, protest neautorizat). Acum, "comunistii" (ce ma distreaza cand astia de pana in 30 de ani vorbesc despre "comunism" cand ei inca se incaltau cu fesul in '89!) nu au intervenit in acelasi fel.

Stiu ce spui legat de SUA. Am fost si-am vazut destule de genul asta.

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...