Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2017 Postat Ianuarie 24, 2017 asta parca e si ceva dj pe la kiss fm
xulescu89 Reputație: 452 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2017 Suge-o Ramona vol 2
jos_abuzurile_xxl Reputație: 283 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2017 forumu e o mixtura amalgamata potpurianica mehlemoida izvodita din nevolnicia desfranatilor prilej de hlizeala pentru prolicsi si ingurgitatoare de detritusuri smegmatice subpreputiale Vad ca a disparut topicul cu anuntul tau de vânzari de case. Asta mi-aduce aminte de Arghezi lucrand la un ziar (Timpul ?) in timpul razboiului. Era o poza cu titlul "Majestatea sa si Maresalul pasind in gara Sinaia". Doar ca, in "pasind", in loc de p arghezi a gresit si a pus un b. Sa fi vazut atunci pe toti de la Siguranta Statului alergand sa confiste ziarele ! Urechile tale sunt la fel de sus, parca mi-aduc aminte de urechile cuiva ... 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2017 Postat Ianuarie 24, 2017 iti spun eu cum .....tu esti umbra mai prapadita Ia spune-ne scopul si durata vizitei tale pe aici ?Ai venit sa ne faci de mancare , sa ne postezi videoclipurile de pe Youtube sau sa te futi ? Daca imi raspunzi la intrebarea asta esti tare IQ77 tie nu ti- as face de mancare nimic , nu meriti ! Muzica aia pe care o ascult eu nu are nicio legatura cu muzica pe care o asculti tu , care e problema ta? Daca am venit sa ma fut este strict problema mea , nea Dabija ,nu am de ce sa- ti dau explicatie tie ca nu esti nici tatal meu , nici sotul meu ! Si la urma urmei care " ne " ? Era vorba de tine si de clonele tale ? Tu esti purtatorul de cuvant al curvarilor de pe forum ? Nenea taximetrist cocalar eu zic sa- ti vezi de curvele pe care le pestesti si sa ma lasi pe mine in pace . 5 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 24, 2017 O parte dintre cocalarii de pe forum s-au inghesuit sa-i dea cu "like" unui alt cocalar, care, intre o repriza de laba si curatarea toaletelor de la mall, se viseaza un Ricky Gervais da Bucuresti. Sa-i cunoastem: lopixcolorado rldtmcostinjustlovealexqwerty1234playgirl>traminer<>eugen_extreme<advancedpiconhttp://www.nimfomane.com/poze/starx.gifmiky77 Probabil sunt aceeasi cocalari care apreciau "umorul negru" al unui imbecil notoriu de pe forum in timp ce-i dedica topic lui "Miai" Eminescu. Viitor de aur tara noastra are!Măi Bulache, am dat (+) postării userului, nu comediantului ăla, că nu el a postat. Am dat punctul pentru că a adus ceva nou - nu știam că forumul a ajuns subiect de stand-up comedy. Dar cu proști ca tine, nu e de mirare. 2 21
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 24, 2017 O parte dintre cocalarii de pe forum s-au inghesuit sa-i dea cu "like" unui alt cocalar, care, intre o repriza de laba si curatarea toaletelor de la mall, se viseaza un Ricky Gervais da Bucuresti. Sa-i cunoastem: lopixcolorado rldtmcostinjustlovealexqwerty1234playgirl>traminer<>eugen_extreme<advancedpiconhttp://www.nimfomane.com/poze/starx.gifmiky77 Probabil sunt aceeasi cocalari care apreciau "umorul negru" al unui imbecil notoriu de pe forum in timp ce-i dedica topic lui "Miai" Eminescu. Viitor de aur tara noastra are!Ai vrut sa faci si tu o gluma da nu ti-a esit Tristule :wallbash 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 24, 2017 IQ77 tie nu ti- as face de mancare nimic , nu meriti ! Muzica aia pe care o ascult eu nu are nicio legatura cu muzica pe care o asculti tu , care e problema ta? Daca am venit sa ma fut este strict problema mea , nea Dabija ,nu am de ce sa- ti dau explicatie tie ca nu esti nici tatal meu , nici sotul meu ! Si la urma urmei care " ne " ? Era vorba de tine si de clonele tale ? Tu esti purtatorul de cuvant al curvarilor de pe forum ? Nenea taximetrist cocalar eu zic sa- ti vezi de curvele pe care le pestesti si sa ma lasi pe mine in pace .mamaie .....te eschivezi frumos printre "jaloane" adica esti praf ...ce mai apropo mai este una care sufera de CLONOFOBIE ...e sora-ta ? 18 9
nu mai spune Reputație: -586 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Ianuarie 24, 2017 mamaie .....te eschivezi frumos printre "jaloane" adica esti praf ...ce mai apropo mai este una care sufera de CLONOFOBIE ...e sora-ta ? Ba IQ77, mai ai curaj sa-ti arati fata de primat aici dupa ce ddpof a sters pe jos cu tine acum cateva minute?http://nimfomane.com/forum/topic/81447-retarda%C8%9Bii-din-strad%C4%83/page-8 Sau ti-ai dat seama ca singura ta sansa de a-ti "repera" onoarea de tembell este sa te zburlesti la femei? Annona, Adelinna, Vistantric, Roberta, Alexa, Vanessa31, Anais77 ... ai o lunga istorie de acte de vitejie. Sunt dovezi pe forum. Imbecilule! 2 3
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2017 Postat Ianuarie 24, 2017 mamaie .....te eschivezi frumos printre "jaloane" adica esti praf ...ce mai apropo mai este una care sufera de CLONOFOBIE ...e sora-ta ? extrapolonic ! Mamaie , ha ? Hai sa spui zau cu limba scoasa! Aia de care zici tu este cu 12 clase peste tine ! Imi pare rau ca nu pot sa iti spun cine este ! Dar o salut pe aceasta cale ! Fato , esti geniala ! Si frumoasa si desteapta ! 6 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 24, 2017 Poooze, pooooooze...
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 24, 2017 Poooze, pooooooze...Sevraj?
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 24, 2017 Sevraj? Esti din ce in ce mai rău...
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 24, 2017 Esti din ce in ce mai rău...Da.
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 24, 2017 Da. De ce?
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 24, 2017 De ce?De ...barcader.
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 24, 2017 #Ce #a #pe
Administrator pisicuts Reputație: 114453 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 24, 2017
eugen_extreme Reputație: 269 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 24, 2017 O parte dintre cocalarii de pe forum s-au inghesuit sa-i dea cu "like" unui alt cocalar, care, intre o repriza de laba si curatarea toaletelor de la mall, se viseaza un Ricky Gervais da Bucuresti. Sa-i cunoastem: lopixcolorado rldtmcostinjustlovealexqwerty1234playgirl>traminer<>eugen_extreme<advancedpiconhttp://www.nimfomane.com/poze/starx.gifmiky77 Probabil sunt aceeasi cocalari care apreciau "umorul negru" al unui imbecil notoriu de pe forum in timp ce-i dedica topic lui "Miai" Eminescu. Viitor de aur tara noastra are!Mvaaaaii 'pisoias' (a nu se intelege altceva, asa mi-a venit sa zic) , m-ai facut 'cocalar' ! Este ma ! Voiam de ceva timp o asa distinctie. Si m-ai bagat in oala cu alti useri distinsi Vezi gogule ca intre timp au mai dat si altii like, ia fa tu un update mic. Ti-au mai raspuns si altii, asa ca nu te mai iau prea mult cu mopul, bai tristule care esti frustrat... Mai iesi afara, mai ia o gura de aer, mai trage dintr-o si tigara si revino-ti (daca ai din ce si de unde bai 'Lucefere' )! 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Ianuarie 25, 2017 Astept sa recenzezi, sa ne povestesti si noua despre experientele tale.
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 25, 2017 Ba IQ77, mai ai curaj sa-ti arati fata de primat aici dupa ce ddpof a sters pe jos cu tine acum cateva minute?http://nimfomane.com/forum/topic/81447-retarda%C8%9Bii-din-strad%C4%83/page-8 Sau ti-ai dat seama ca singura ta sansa de a-ti "repera" onoarea de tembell este sa te zburlesti la femei? Annona, Adelinna, Vistantric, Roberta, Alexa, Vanessa31, Anais77 ... ai o lunga istorie de acte de vitejie. Sunt dovezi pe forum. Imbecilule!iti dai seama ...."m-a facut praf" din trei injuraturi aurolacul hai mai studiaza-mi profilul ....de Clone tot nu mi-ai spus nimic mamaie . Care sunt ale mele? Iti dai seama de ce super femei m-am luat : Annona, Adelinna, Vistantric, Roberta, Anais77 ...dar mai sunt vreo 3 pe care ai uitat sa le enumeri : doua ciori si o bidinea de femeie :laugh2 sau pe tine ? Pe Alexa, Vanessa31 de ce le incluzi ? 19 9
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 25, 2017 extrapolonic ! Mamaie , ha ? Hai sa spui zau cu limba scoasa! Aia de care zici tu este cu 12 clase peste tine ! Imi pare rau ca nu pot sa iti spun cine este ! Dar o salut pe aceasta cale ! Fato , esti geniala ! Si frumoasa si desteapta !Du-te fa la mancare (stii tu ....Topicul acela consacrat) .....ca nu ai de spus prea multe pe aici
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2017 iti dai seama ...."m-a facut praf" din trei injuraturi aurolacul hai mai studiaza-mi profilul ....de Clone tot nu mi-ai spus nimic mamaie . Care sunt ale mele? Iti dai seama de ce super femei m-am luat : Annona, Adelinna, Vistantric, Roberta, Anais77 ...dar mai sunt vreo 3 pe care ai uitat sa le enumeri : doua ciori si o bidinea de femeie :laugh2 sau pe tine ? Pe Alexa, Vanessa31 de ce le incluzi ? mey, putza, in curand te vei ruga de "super femei"sa te primeasca pentru ca pustoaicele te vor lasa cu ochii in soare chicotind in spatele tau; "si bosorogul asta! sa plateasca pentru ca nici limbi nu e in stare sa dea nu mai vorbim ca nu i se mai scoala pula "=))
obsedatul Reputație: -2024 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Ianuarie 25, 2017 extrapolonic ! Mamaie , ha ? Hai sa spui zau cu limba scoasa! Aia de care zici tu este cu 12 clase peste tine ! Imi pare rau ca nu pot sa iti spun cine este ! Dar o salut pe aceasta cale ! Fato , esti geniala ! Si frumoasa si desteapta ! Zi-mi mie.
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 25, 2017 mey, putza, in curand te vei ruga de "super femei"sa te primeasca pentru ca pustoaicele te vor lasa cu ochii in soare chicotind in spatele tau; "si bosorogul asta! sa plateasca pentru ca nici limbi nu e in stare sa dea nu mai vorbim ca nu i se mai scoala pula "=)) stai fara griji mamaie si nu-ti face griji in privinta mea ca banii mei cumpara pe orisicine inclusiv pe tine cand vine vorba de sex dar nu-ti face iluzii desarte , totusi , ca la tine tot nu as veni nici daca ma platesti daca eram tentat de fundul matale atentam de cand te vanturai prin Bucuresti
el diablo Reputație: -408 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Ianuarie 25, 2017 mey, putza, in curand te vei ruga de "super femei"sa te primeasca pentru ca pustoaicele te vor lasa cu ochii in soare chicotind in spatele tau; "si bosorogul asta! sa plateasca pentru ca nici limbi nu e in stare sa dea nu mai vorbim ca nu i se mai scoala pula "=)) Odata am vazut un moș căruia i se scula limba. Nu te mint. 3 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum