Sari la conținut

Andrei Ciobanu - Despre nimfomane

Postări Recomandate

Postat

stai fara griji mamaie si nu-ti face griji in privinta  mea ca banii mei cumpara pe orisicine inclusiv pe tine cand vine vorba de sex

dar nu-ti face iluzii desarte , totusi , ca la tine tot nu as veni nici daca ma platesti   :refoz

daca eram tentat de fundul matale atentam de cand te vanturai prin Bucuresti  :laugh2

iar o zgudui de garduri =)) 

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

iar o zgudui de garduri =)) 

ti se pare  ...ti-am mai explicat eu , dar tot nu ai inteles nimic  :no2  :rax2 

la varsta si valoarea mea inca nu am ajuns sa fac excese cu sexatul pe bani  si cu orice gen de fata/femeie , inca am pretentiile mele .....si nu este o lauda , doar o realitate  :)

• Like 19
  • Minus 9
  • Oras:In mintea ta
  • Oras:In mintea ta
Postat

perverse rau, nu-i asa? 

uite d'aia ma ocoleste michiputza, de teama sa nu-i placa sa fie dat la produs de mine =)) ca in rest... e plin de iubire fata de mine =))

Si daca e invers si te da el la produs, ce faci dupa aia? ;)

• Like 3
  • Minus 6
Postat

la varsta si valoarea mea inca nu am ajuns sa fac excese cu sexatul pe bani  si cu orice gen de fata/femeie , inca am pretentiile mele .....si nu este o lauda , doar o realitate  :)

post-64313-0-36085700-1485331784_thumb.jpg

tocmai m-a taiat pisarea si am invatat sa o fac din picioare :D

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Odata am vazut un moș căruia i se scula limba. Nu te mint.

Va să zică, m-ai spionat!

• Like 4
  • Minus 22
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Asta e din ciclul - blestemul PANDA  ! Incearca din nou , exprima-te cu cuvintele tale  ! 

Hai fugi repede pe Google sa cauti ce am vrut  sa zic ca esti prea prost sa intelegi singur ! 

Tu cand mai futi ca pana una alta stai cam toata ziua si toata noaptea pe aici sa tastesti " chestiuni spirituale " - prost ca tine , Bibicule,  mai rar ! 

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator ana paraschiv
Postat

On topic - pe forumul asta sunt cativa care "au gluma la ei " ! Vreau sa le multumesc mult pe aceasta cale - pentru ca forumul asta  este mai tare decat orice stand-up ( killbill, obse, oly , machucambo, pamfil, ul_ amelia ,mada , thecat - daca am uitat pe cineva ma iertati ca sunt pe fuga  ) 

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Asta e din ciclul - blestemul PANDA  ! Incearca din nou , exprima-te cu cuvintele tale  ! 

Hai fugi repede pe Google sa cauti ce am vrut  sa zic ca esti prea prost sa intelegi singur ! 

Tu cand mai futi ca pana una alta stai cam toata ziua si toata noaptea pe aici sa tastesti " chestiuni spirituale " - prost ca tine , Bibicule,  mai rar ! 

el nu prea fute, e prea bun pentru asta ... el face laba, e mult mai ieftin chiar gratuit daca nu ar trebui sa foloseasca servetele, apa si sapun dupa, si nu te dezamageste niciodata =))

Postat

Ba "fetito" tu du-te la categoria mancare si muzica ptr. copii , nu stiu de ce te agiti precum o Cola pe aici. Chiar asa crezi ca eu traiesc ca tine din carti , povesti sau de pe Goagal? 

Dar vezi ca noaptea nu prea stau pe aici ...iar restul sunt chiar o enigma ptr. tine  Lenuto :laugh2  ...treaba ta :no2

pentru ca forumul asta  este mai tare decat orice stand-up

Tu insuti esti o "gluma" proasta pe aici . Daca iti arat degetul pun pariu ca ai sa incepi sa razi :no2

el nu prea fute, e prea bun pentru asta ... el face laba, e mult mai ieftin chiar gratuit daca nu ar trebui sa foloseasca servetele, apa si sapun dupa, si nu te dezamageste niciodata =))

Pai zi tu babeto mai ai tu fata sa te futa cineva de aici ? Fii sincera .

Daca erai atenta in discutiile noastre trecute intelegeai ca nu fut orice gioarsa ramolita , cand pot sa fut acasa gratis o femeie adevarata care se afla cu mult peste nivelul tau de intelect , frumusete , caracter...etc...sau a altora de aici  , fiind casatorit. Ce este asa de greu de inteles? Dar pe tine te inteleg fiind o desfranata toata viata in gona sa mai suga si ea ceva ptr. a-si asigura traiul zilei de maine. :slap2

Nu vezi femeie ca vremea ta a apus demult ? Ce dracu' te comporti precum o catea in calduri pe aici si te agati chiar asa  de orice , ce ar putea sa-ti intre in gura ? Trezeste-te la realitate expirato si bate pasul in retragere ca te-ai facut suficient de ras , mai cu seama ca ti-ai postat si niste poze publice destul de explicite pe aici. :no2

• Like 20
  • Minus 9
Postat

ba "fetito" tu du-te la categoria mancare si muzica ptr. copii , nu stiu de ce te agiti precum o Cola pe aici

dar vezi ca noaptea nu prea stau pe aici ...iar restul sunt chiar o enigma ptr. tine  Lenuto :laugh2  ...treaba ta :no2

tu insuti esti o "gluma" proasta pe aici . Daca iti arat degetul pun pariu ca ai sa incepi sa razi :no2

Daca erai atenta in discutiile noastre trecute intelegeai ca nu fut orice gioarsa ramolita , cand pot sa fut acasa gratis o femeie adevarata care se afla cu mult peste nivelul tau de intelect , frumusete , caracter...etc...sau a altora de aici  , fiind casatorit. Ce este asa de greu de inteles? Dar pe tine te inteleg fiind o desfranata toata viata in gona sa mai suga si ea ceva ptr. a-si asigura traiul zilei de maine. :slap2

Nu vezi femeie ca vremea ta a apus demult ? Ce dracu' te comporti precum o catea in calduri pe aici si te agati chiar asa  de orice , ce ar putea sa-ti intre in gura ? Trezeste-te la realitate expirato si bate pasul in retragere ca te-ai facut suficient de ras , mai cu seama ca ti-ai postat si niste poze publice destul de explicite pe aici. :no2

Zise gibonul emancipat, stand cu mana pe putza 

Tinere, tu chiar vrei sa-l ajuti pe Ciobanu cu niscaiva glume, bag de seama. Ar fi bine sa stai bland ca s-ar putea sa va umpleti amandoi sacosile 

Vizitator ana paraschiv
Postat

Ba "fetito" tu du-te la categoria mancare si muzica ptr. copii , nu stiu de ce te agiti precum o Cola pe aici. Chiar asa crezi ca eu traiesc ca tine din carti , povesti sau de pe Goagal? 

Dar vezi ca noaptea nu prea stau pe aici ...iar restul sunt chiar o enigma ptr. tine  Lenuto :laugh2  ...treaba ta :no2

Tu insuti esti o "gluma" proasta pe aici . Daca iti arat degetul pun pariu ca ai sa incepi sa razi :no2

Cum ziceam  -  ca tine mai rar ! Tu enigma pentru mine ?  Ai incercat sa faci o gluma - da' iti spun sigur ca nu ti-a iesit ! Prostutule  , nu o mai aduce in discutie pe nevasta-ta - in cazul in care ai , ma cam indoiesc ca exista  o femeie care sa suporte un IQ77 langa ea. Tu cu valoare d'aia mare fiind si ducandu-te la fete de 50 de ron .     

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Tinere, tu chiar vrei sa-l ajuti pe Ciobanu cu niscaiva glume, bag de seama. Ar fi bine sa stai bland ca s-ar putea sa va umpleti amandoi sacosile 

Ti s-a parut ca eu am scris o gluma vsv de tine ?  :no2   Era doar purul adevar

• Like 20
  • Minus 9
Vizitator ana paraschiv
Postat

Ti s-a parut ca eu am scris o gluma vsv de tine ?  :no2   Era doar purul adevar

invata , ma , cum se scrie , ca esti praf , .hai cu minusurile - sa-ti arati cat esti de prost ! crezi ca ma doare la bascheti de minusurile tale ? :) 

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator ana paraschiv
Postat

dadeai impresia de mare glumet :D... adevar? =)) tu esti precum babele alea nefutute de la tara, stai in fata portii si dai cu presupusul =))

eu nu-l mai bag in seama pe idiot - il las sa fiarba in suc propriu ! 

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Cum ziceam  -  ca tine mai rar ! Tu enigma pentru mine ?  Ai incercat sa faci o gluma - da' iti spun sigur ca nu ti-a iesit ! Prostutule  , nu o mai aduce in discutie pe nevasta-ta - in cazul in care ai , ma cam indoiesc ca exista  o femeie care sa suporte un IQ77 langa ea. Tu cu valoare d'aia mare fiind si ducandu-te la fete de 50 de ron .     

Tu chiar esti retardata  ......ca prea ai aparut dupa cealalta , deci nu ma mira sa fii "sora-sa"  :laugh2

Arata fetele de 50 de lei la care am fost  :slap2   De fapt spune de Clonele acelea ale mele mai intai 

Doamne ...ti-am spus eu ca nu te duce creierasii mai mult de Topicele acelea consacrate  si de Fazan unde "te-ai reancarcat" :laugh2

Vizitator
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2

Stooooppppp

Ma doare burta de la atata ras !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...