anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2017 stai fara griji mamaie si nu-ti face griji in privinta mea ca banii mei cumpara pe orisicine inclusiv pe tine cand vine vorba de sex dar nu-ti face iluzii desarte , totusi , ca la tine tot nu as veni nici daca ma platesti daca eram tentat de fundul matale atentam de cand te vanturai prin Bucuresti iar o zgudui de garduri 3 3
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2017 Odata am vazut un moș căruia i se scula limba. Nu te mint. te-a atins pe tine ?!
el diablo Reputație: -408 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Ianuarie 25, 2017 te-a atins pe tine ?! Ce fantezii ai, sa moara mama. 2 6
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2017 Ce fantezii ai, sa moara mama. perverse rau, nu-i asa? uite d'aia ma ocoleste michiputza, de teama sa nu-i placa sa fie dat la produs de mine ca in rest... e plin de iubire fata de mine
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 25, 2017 iar o zgudui de garduri ti se pare ...ti-am mai explicat eu , dar tot nu ai inteles nimic la varsta si valoarea mea inca nu am ajuns sa fac excese cu sexatul pe bani si cu orice gen de fata/femeie , inca am pretentiile mele .....si nu este o lauda , doar o realitate 19 9
el diablo Reputație: -408 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Ianuarie 25, 2017 perverse rau, nu-i asa? uite d'aia ma ocoleste michiputza, de teama sa nu-i placa sa fie dat la produs de mine ca in rest... e plin de iubire fata de mine Si daca e invers si te da el la produs, ce faci dupa aia? 3 6
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2017 ti se pare ...ti-am mai explicat eu , dar tot nu ai inteles nimic la varsta si valoarea mea inca nu am ajuns sa fac excese cu sexatul pe bani si cu orice gen de fata/femeie , inca am pretentiile mele .....si nu este o lauda , doar o realitate tocmai m-a taiat pisarea si am invatat sa o fac din picioare
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2017 Si daca e invers si te da el la produs, ce faci dupa aia? nu tine ... sunt prea perversa pentru el
el diablo Reputație: -408 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Ianuarie 25, 2017 nu tine ... sunt prea perversa pentru el E bine ca ai incredere in tine. 2 6
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 25, 2017 Odata am vazut un moș căruia i se scula limba. Nu te mint.Va să zică, m-ai spionat! 4 22
el diablo Reputație: -408 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Ianuarie 25, 2017 Va să zică, m-ai spionat! =)) 2 6
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2017 Postat Ianuarie 25, 2017 ti se pare ...ti-am mai explicat eu , dar tot nu ai inteles nimic la varsta si valoarea mea inca nu am ajuns sa fac excese cu sexatul pe bani si cu orice gen de fata/femeie , inca am pretentiile mele .....si nu este o lauda , doar o realitate Asta e din ciclul - blestemul PANDA ! Incearca din nou , exprima-te cu cuvintele tale ! Hai fugi repede pe Google sa cauti ce am vrut sa zic ca esti prea prost sa intelegi singur ! Tu cand mai futi ca pana una alta stai cam toata ziua si toata noaptea pe aici sa tastesti " chestiuni spirituale " - prost ca tine , Bibicule, mai rar ! 5 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2017 Postat Ianuarie 25, 2017 On topic - pe forumul asta sunt cativa care "au gluma la ei " ! Vreau sa le multumesc mult pe aceasta cale - pentru ca forumul asta este mai tare decat orice stand-up ( killbill, obse, oly , machucambo, pamfil, ul_ amelia ,mada , thecat - daca am uitat pe cineva ma iertati ca sunt pe fuga ) 4 2
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2017 Asta e din ciclul - blestemul PANDA ! Incearca din nou , exprima-te cu cuvintele tale ! Hai fugi repede pe Google sa cauti ce am vrut sa zic ca esti prea prost sa intelegi singur ! Tu cand mai futi ca pana una alta stai cam toata ziua si toata noaptea pe aici sa tastesti " chestiuni spirituale " - prost ca tine , Bibicule, mai rar ! el nu prea fute, e prea bun pentru asta ... el face laba, e mult mai ieftin chiar gratuit daca nu ar trebui sa foloseasca servetele, apa si sapun dupa, si nu te dezamageste niciodata
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 25, 2017 Asta e din ciclul - blestemul PANDA ! Incearca din nou , exprima-te cu cuvintele tale ! Hai fugi repede pe Google sa cauti ce am vrut sa zic ca esti prea prost sa intelegi singur ! Tu cand mai futi ca pana una alta stai cam toata ziua si toata noaptea pe aici sa tastesti " chestiuni spirituale " - prost ca tine , Bibicule, mai rar ! Ba "fetito" tu du-te la categoria mancare si muzica ptr. copii , nu stiu de ce te agiti precum o Cola pe aici. Chiar asa crezi ca eu traiesc ca tine din carti , povesti sau de pe Goagal? Dar vezi ca noaptea nu prea stau pe aici ...iar restul sunt chiar o enigma ptr. tine Lenuto ...treaba ta pentru ca forumul asta este mai tare decat orice stand-upTu insuti esti o "gluma" proasta pe aici . Daca iti arat degetul pun pariu ca ai sa incepi sa razi el nu prea fute, e prea bun pentru asta ... el face laba, e mult mai ieftin chiar gratuit daca nu ar trebui sa foloseasca servetele, apa si sapun dupa, si nu te dezamageste niciodata Pai zi tu babeto mai ai tu fata sa te futa cineva de aici ? Fii sincera .Daca erai atenta in discutiile noastre trecute intelegeai ca nu fut orice gioarsa ramolita , cand pot sa fut acasa gratis o femeie adevarata care se afla cu mult peste nivelul tau de intelect , frumusete , caracter...etc...sau a altora de aici , fiind casatorit. Ce este asa de greu de inteles? Dar pe tine te inteleg fiind o desfranata toata viata in gona sa mai suga si ea ceva ptr. a-si asigura traiul zilei de maine. Nu vezi femeie ca vremea ta a apus demult ? Ce dracu' te comporti precum o catea in calduri pe aici si te agati chiar asa de orice , ce ar putea sa-ti intre in gura ? Trezeste-te la realitate expirato si bate pasul in retragere ca te-ai facut suficient de ras , mai cu seama ca ti-ai postat si niste poze publice destul de explicite pe aici. 20 9
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 25, 2017 On topic: cam fortat, pe alocuri. rasu' unora de pe acolo...
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2017 ba "fetito" tu du-te la categoria mancare si muzica ptr. copii , nu stiu de ce te agiti precum o Cola pe aicidar vezi ca noaptea nu prea stau pe aici ...iar restul sunt chiar o enigma ptr. tine Lenuto ...treaba ta tu insuti esti o "gluma" proasta pe aici . Daca iti arat degetul pun pariu ca ai sa incepi sa razi Pai zi tu babeto mai ai tu fata sa te futa cineva de aici ? Fii sincera .Daca erai atenta in discutiile noastre trecute intelegeai ca nu fut orice gioarsa ramolita , cand pot sa fut acasa gratis o femeie adevarata care se afla cu mult peste nivelul tau de intelect , frumusete , caracter...etc...sau a altora de aici , fiind casatorit. Ce este asa de greu de inteles? Dar pe tine te inteleg fiind o desfranata toata viata in gona sa mai suga si ea ceva ptr. a-si asigura traiul zilei de maine. Nu vezi femeie ca vremea ta a apus demult ? Ce dracu' te comporti precum o catea in calduri pe aici si te agati chiar asa de orice , ce ar putea sa-ti intre in gura ? Trezeste-te la realitate expirato si bate pasul in retragere ca te-ai facut suficient de ras , mai cu seama ca ti-ai postat si niste poze publice destul de explicite pe aici. Zise gibonul emancipat, stand cu mana pe putza Tinere, tu chiar vrei sa-l ajuti pe Ciobanu cu niscaiva glume, bag de seama. Ar fi bine sa stai bland ca s-ar putea sa va umpleti amandoi sacosile
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2017 Postat Ianuarie 25, 2017 Ba "fetito" tu du-te la categoria mancare si muzica ptr. copii , nu stiu de ce te agiti precum o Cola pe aici. Chiar asa crezi ca eu traiesc ca tine din carti , povesti sau de pe Goagal? Dar vezi ca noaptea nu prea stau pe aici ...iar restul sunt chiar o enigma ptr. tine Lenuto ...treaba ta Tu insuti esti o "gluma" proasta pe aici . Daca iti arat degetul pun pariu ca ai sa incepi sa razi Pai zi tu babeto mai ai tu fata sa te futa cineva de aici ? Fii sincera .Daca erai atenta in discutiile noastre trecute intelegeai ca nu fut orice gioarsa ramolita , cand pot sa fut acasa gratis o femeie adevarata care se afla cu mult peste nivelul tau de intelect , frumusete , caracter...etc...sau a altora de aici , fiind casatorit. Ce este asa de greu de inteles? Dar pe tine te inteleg fiind o desfranata toata viata in gona sa mai suga si ea ceva ptr. a-si asigura traiul zilei de maine. Nu vezi femeie ca vremea ta a apus demult ? Ce dracu' te comporti precum o catea in calduri pe aici si te agati chiar asa de orice , ce ar putea sa-ti intre in gura ? Trezeste-te la realitate expirato si bate pasul in retragere ca te-ai facut suficient de ras , mai cu seama ca ti-ai postat si niste poze publice destul de explicite pe aici. Cum ziceam - ca tine mai rar ! Tu enigma pentru mine ? Ai incercat sa faci o gluma - da' iti spun sigur ca nu ti-a iesit ! Prostutule , nu o mai aduce in discutie pe nevasta-ta - in cazul in care ai , ma cam indoiesc ca exista o femeie care sa suporte un IQ77 langa ea. Tu cu valoare d'aia mare fiind si ducandu-te la fete de 50 de ron . 5 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 25, 2017 Tinere, tu chiar vrei sa-l ajuti pe Ciobanu cu niscaiva glume, bag de seama. Ar fi bine sa stai bland ca s-ar putea sa va umpleti amandoi sacosile Ti s-a parut ca eu am scris o gluma vsv de tine ? Era doar purul adevar 20 9
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 25, 2017 Ti s-a parut ca eu am scris o gluma vsv de tine ? Era doar purul adevar dadeai impresia de mare glumet ... adevar? tu esti precum babele alea nefutute de la tara, stai in fata portii si dai cu presupusul
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2017 Postat Ianuarie 25, 2017 Ti s-a parut ca eu am scris o gluma vsv de tine ? Era doar purul adevar invata , ma , cum se scrie , ca esti praf , .hai cu minusurile - sa-ti arati cat esti de prost ! crezi ca ma doare la bascheti de minusurile tale ? 5 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2017 Postat Ianuarie 25, 2017 dadeai impresia de mare glumet ... adevar? tu esti precum babele alea nefutute de la tara, stai in fata portii si dai cu presupusul eu nu-l mai bag in seama pe idiot - il las sa fiarba in suc propriu ! 5 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 25, 2017 Cum ziceam - ca tine mai rar ! Tu enigma pentru mine ? Ai incercat sa faci o gluma - da' iti spun sigur ca nu ti-a iesit ! Prostutule , nu o mai aduce in discutie pe nevasta-ta - in cazul in care ai , ma cam indoiesc ca exista o femeie care sa suporte un IQ77 langa ea. Tu cu valoare d'aia mare fiind si ducandu-te la fete de 50 de ron . Tu chiar esti retardata ......ca prea ai aparut dupa cealalta , deci nu ma mira sa fii "sora-sa" Arata fetele de 50 de lei la care am fost De fapt spune de Clonele acelea ale mele mai intai Doamne ...ti-am spus eu ca nu te duce creierasii mai mult de Topicele acelea consacrate si de Fazan unde "te-ai reancarcat"
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2017 Postat Ianuarie 25, 2017 Stooooppppp Ma doare burta de la atata ras !
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 25, 2017 ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum