Sari la conținut

Îmi bag pula in Antena 3!

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cred ca asta e cel mai stupid topic din istoria acestui forum. Chiar merita sa isi piarda cineva vremea sa spuna ca acest post de televiziune este unul de rahat, care este folosit doar pentru manipularea maselor? Trezirea dragi confrati, nu merita timpul nostru!

Dacă ăsta e cel mai stupid topic din istoria forumului, alea "cu am diaree", "m-am căcat", "sunt constipat" etc. cum or fi?

• Like 2
  • Minus 22
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Hmmm, pe principiul cea mai buna aparare e atacul nu ? Poate o fi asa, dar astia de la posturile astea dezinformeaza destul de grav si incalca niste principii ale jurnalismului (nu ca altii nu ar face la fel). 

Nu au ce cauta in grila de programe din punctul meu de vedere, ar trebui interzise ca Otv. 

nu stii ce vorbesti :) ma cacam pe mine de ras cu otv-ul. ia cauta pe youtube lorin fortuna, ala stand-up comedy.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Am văzut chiar zilele trecute un documentar pe numai știu ce program (NG, History ...) ce trata chiar problema invaziei Irakului și minciunile referitoare la armele chimice - pretextul acestei invazii.

* nu mai ...în plm...

• Like 3
  • Minus 22
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

@Picon am fost aproape sa cad de pe scaun cand am citit raspunsul tau. N-aveam idee ca exista topicuri de genul ala  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu stii ce vorbesti :) ma cacam pe mine de ras cu otv-ul. ia cauta pe youtube lorin fortuna, ala stand-up comedy.

Lorin Fortuna... vai de capu' nostru, cand imi aduc aminte, cu gorilienii, tigrilienii, dinozaurienii si toate tampeniile lui.... Dar, despre morti numai de bine (s-a dus si asta pe unde ii o fi locul prin noiembrie anul trecut)...

Postat

@Picon am fost aproape sa cad de pe scaun cand am citit raspunsul tau. N-aveam idee ca exista topicuri de genul ala  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Caută pe aici, pe la DG ... niște pagini in urmă!

• Oras:86.925026 27.987850
  • Oras:86.925026 27.987850
Postat

sa luam aminte pe trinitas cel mai tare post tv de curve 

trinitas vine de la 3 gauri - sex total

• Oras:X.
  • Oras:X.
Postat

Societatea postfactuala.

In campania electorala, CNN a mers atât de departe incât verifica imediat afirmatiile lui Trump, iar apoi prezenta datele reale, pentru ca era evident faptul ca omul mintea (si inca o face) de ingheata apele.

Nu e CNN chiar somitate in domeniu, dar au facut si eu un lucru bun.

Eu, desi urmaresc foarte rar media romaneasca(ma uit doar la televiziunea de stat chineza, citesc Times of Uganda si The Guardian), am observat ca Digi24 se apropie cât de cât de o televiziune serioasa.

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Inca nu,ai puțintică rabdare. :onloo

Sfințitule, ai face niște emisiuni trăznet cu pastorul Gâdea.

Nerecomandate **spam editat**ilor. Firește...

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Sfințitule, ai face niște emisiuni trăznet cu pastorul Gâdea.

Nerecomandate **spam editat**ilor. Firește...

Crezi ca stie Gadea cum arata pizda?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...