Sari la conținut

Picon, unul dintre proxenetii descoperiti ai forumului

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Răspunsul meu, e că îmi permit. Am ajuns la acel nivel, la care nu mai trebuie să muncesc prea mult. 

Daaaar... a propos de proxeneți: cum justifici atacurile jegoase pe care le faci la adresa unor fete, culmea de la top? Din ce am văzut azi ( nu am stat să baleiez toate topicele), e vorba de Andreea Rebeka, Roxy Foxy și Alexandra Skiny. Vă legați în ce mă privește de chestia cu Roberta, care și-a permis să șteargă o recenzie care nu i-a convenit și mai nou, a avut 5 recenzii în 2 săptămâni, care și din avion se vedea că sunt cel puțin dubioase. Și a fost criticată de mulți useri, inclusiv pentru o semi-țeapă dată unuia. Or fi toți pești, inclusiv Bubutz, nu? Lăsați-o jos că măcăne, e prea vizibil ce faceți voi, pe principiul hoțul strigă "hoții". A se vedea faptul că eu doar am criticat-o pe Roberta și nu m-am dedat la jignirile pe care le-ați proferat voi, la adresa acelor fete. Mai dați-mi voi un exemplu de fată pe care s-o fi hărțuit eu, așa cum faceți voi. Poate eventual, cu excepția păpușoaicei, pe care au criticat-o cam toți. 

În concluzie: mergeți pe burtă că-i apa mică. Proxeneții sunteți voi, papagalilor. Proxeneți proști, din moment ce recurgeți la astfel de practici.

UN RASPUNS DE CACAT care dovedeste cine esti, un PROXENET ordinar. Vad ca ai dat-o in diversiuni. Nu am atacat eu nicio Rebeka (habar am cine e) sau Alexandra (doar am facut o aluzie pe topicul ei care nu se poate numi atac). Asa ca pentru mine esti ciuma forumului, proxenetul nr. 1 .

PS: nu stiu cine e prietenul ta enervantul

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta

Picon e mare proxenet. Aproape cel mai mare.

Legenda spune ca in 2006, dupa meciul Steaua-Real Madrid, spaniolii au cerut curvistine la hotel pentru tot lotul de jucatori. Organizatorii s-au dat peste cap si cu mari relatii au ajuns sa apeleze la Picon, care le-a trimis fete. Toate bune si frumoase ( chiar si fetele), dar 2 jucatori spanioli ( Iker si Ramos) s-au plans ca ei n-au primit nicio femeie.

De asta zic ca e aproape cel mai mare proxenet. Daca era cel mai mare, nu ne mai faceam de kkt in fata spaniolilor si le mai trimitea 2 femei. Ce inseamna 18 fete pentru el? Ori nu are asa multe fete cum crede lumea ori e neserios.

Picon le-a dat femei si aia ne-au dat 4 goluri......pai e frumos asa? :)

PS:M-am cam plictisit de povesti cu proxeneti.....traficanti de droguri nu sunt p'aicisha?? =)) =))

• Like 6
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

UN RASPUNS DE CACAT care dovedeste cine esti, un PROXENET ordinar. Vad ca ai dat-o in diversiuni. Nu am atacat eu nicio Rebeka (habar am cine e) sau Alexandra (doar am facut o aluzie pe topicul ei care nu se poate numi atac). Asa ca pentru mine esti ciuma forumului, proxenetul nr. 1 .

PS: nu stiu cine e prietenul ta enervantul

Peștișor de apă tulbure, mai bine taci! Ai ghiul și lanț gros? Ceafa e lată? Spune, nu te rușina!

Link spre comentariu
Vizitator stau de sase
Reputație: 0

PS:M-am cam plictisit de povesti cu proxeneti.....traficanti de droguri nu sunt p'aicisha?? =)) =))

Le-a dat femei sa ne dea DOAR 4 boabe! Mai mult, ne-au lasat sa dam golul de onoare.

• Like 4
Link spre comentariu

Nu am nici una, nici alta. Tu dovedesti ca esti un proxenet modern, de forum

Nu mai spune!  :laugh2

Al dracu pește, ce abil ești tu!

Bă, v-ați dat singuri de gol, prostălăilor! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator

Mai sunt si niste traficanti de vise pe aici ! Aveti grija cu aia, ca-s foarte periculosi ! =)) =))

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu

Tataie picon, fii atent aici.

Te scot eu la baute, adica bauturi adevarate, nu picon sau vin la carafa.

Si-ti cumpar o curva de lux, nu boarfele pe care le pupi in cur p-aici.

La bautura, cât duci.

Curva, 5-700 €.

Cu o singura conditie

Sa nu te mai loghezi pe forum, daramite sa postezi, pana cand ajung in Bucuresti.

Cred ca la sfarsitul lui februarie/inceputul lui martie. 

Salut Miskine. 

Ajungi tu in Bucuresti, cand ajung eu pe Luna. ( e... scump trenul, stai cuminte).

PS. N-ai spus in ce an va fi februarie/martie ala :))))))), aici recunosc ca ai fost si tu putin jmecheras de slobozia.

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:X.
  • Oras:X.

Mulțumesc pentru ofertă, dar sunt nevoit să refuz. Reorientează-te spre papagalii ăștia doi. 

Știu că visul tău umed e să dispar de pe forum, dar ... o să o fac când vreau eu. Deocamdată nu vreau, pentru că nu-mi pot refuza plăcerea de a-mi bate joc de tine. 

Sorry!

Nu as fi crezut ca esti asa de dependent de forum.

Salut Miskine. 

Ajungi tu in Bucuresti, cand ajung eu pe Luna. ( e... scump trenul, stai cuminte).

PS. N-ai spus in ce an va fi februarie/martie ala :))))))), aici recunosc ca ai fost si tu putin jmecheras de slobozia.

Daca vrea picon, te scot si pe tine in oras.

Si-mi fac pomana, bre, iti dau si tie bani de o femeie adevarata.

Adica una care costa mai mult de 25 de euro, maximul vietii tale amarâte.

Apoi "te poti pupa in pula".

:)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...