trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 29, 2017 Ce-ai mă, iar? Întreabă-l de clonele de pe care îţi dedică topice? 14
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Ianuarie 29, 2017 Transilvania pământ unguresc 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 29, 2017 Nu am eu iar, tu te infigi cu, curul in pula, o meriti, nu stiu cine te fute in gura pe forum, dar o meriti!Eu aș fi mai prudent cu astfel de afirmații, având în vedere că tu m-ai invitat la tine. Și eu am declinat, amabila-ți invitație.
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 29, 2017 Întreabă-l de clonele de pe care îţi dedică topice? Dute ma in pula calului de tigan borat! Care clone mai idiotule?
de de pof Reputație: -65 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 Dute ma in pula calului de tigan borat! Care clone mai idiotule?#Du-te in pizda ma-tii de agramat urat.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 29, 2017 Dute ma in pula calului de tigan borat! Care clone mai idiotule? Alea multe pe care le ai, colericule 😂😂
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 29, 2017 Alea multe pe care le ai, colericule Sa-ti moara tie la intrare?
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 29, 2017 #Du-te in pizda ma-tii de agramat urat. Labare, ai prins glas, a venit tiganul langa tine!? Mama ta, tocmai a citit ce ai scris si a spus ca esti o eroare genetica, ai scapat din laba unui idiot!
de de pof Reputație: -65 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Labare, ai prins glas, a venit tiganul langa tine!? Mama ta, tocmai a citit ce ai scris si a spus ca esti o eroare genetica, ai scapat din laba unui idiot!Nu, tu ai prins glas, probabil dupa o scurta internare. Eu aveam deja cu cine sa ma joc. ) Am avut de treaba, am fost banat, m-am intors, pula mea, ocupat. ps: Sa ii ofer ma-tii pula-n gat!
traminer Reputație: 1806 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Ianuarie 30, 2017 un citat de pe facebook: "Presupunem că, într-un utopic univers paralel, Ungaria ar obține Transilvania și Banatul. După calculele mele, minimum 30% din populația "Ungariei Mari" ar fi români. Undeva pe la 4,6-4,7 milioane de români, din cei cca 16,2-16,4 milioane de locuitori prezumtivi...Conform oricăror standarde europene, limba română ar trebui să devină limbă oficială, la un asemenea procentaj imens, al unei comunități etnice conlocuitoare.Partidul românesc va obține lejer, peste 35% din voturi, printr-o masivă prezență la urne, devenind al doilea partid din țară, fără de care nu se poate guverna stabil.Românii ar fi cei care, ar cere masiv autonomia Transilvaniei(și Banatului), dar pot să bag mâna în foc că și o parte a maghiarilor ardeleni sau bănățeni, care s-au lămurit demult, cum e cu centrele de putere din Bucale sau Buda, n-ar avea nimic împotriva acestei autonomii. Secuii, cu siguranță...Dacă s-ar obține autonomia, ar reveni și o parte a sașilor și evreilor plecați, ca să nu mai vorbim de românii sau maghiarii din diaspora...Steagul Transilvaniei, sau cel al României, ar fi arborat pe mai toate clădirile din orașele ardelenești sau bănățene, ca și pe instituțiile publice...Acuma, întrebați-i pe maghiarii din Ungaria, dacă le surâde un asemenea scenariu." 1
roz kendra Reputație: 87 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Postat Ianuarie 30, 2017 un citat de pe facebook: "Presupunem că, într-un utopic univers paralel, Ungaria ar obține Transilvania și Banatul. După calculele mele, minimum 30% din populația "Ungariei Mari" ar fi români. Undeva pe la 4,6-4,7 milioane de români, din cei cca 16,2-16,4 milioane de locuitori prezumtivi...Conform oricăror standarde europene, limba română ar trebui să devină limbă oficială, la un asemenea procentaj imens, al unei comunități etnice conlocuitoare.Partidul românesc va obține lejer, peste 35% din voturi, printr-o masivă prezență la urne, devenind al doilea partid din țară, fără de care nu se poate guverna stabil.Românii ar fi cei care, ar cere masiv autonomia Transilvaniei(și Banatului), dar pot să bag mâna în foc că și o parte a maghiarilor ardeleni sau bănățeni, care s-au lămurit demult, cum e cu centrele de putere din Bucale sau Buda, n-ar avea nimic împotriva acestei autonomii. Secuii, cu siguranță...Dacă s-ar obține autonomia, ar reveni și o parte a sașilor și evreilor plecați, ca să nu mai vorbim de românii sau maghiarii din diaspora...Steagul Transilvaniei, sau cel al României, ar fi arborat pe mai toate clădirile din orașele ardelenești sau bănățene, ca și pe instituțiile publice...Acuma, întrebați-i pe maghiarii din Ungaria, dacă le surâde un asemenea scenariu."like........ In principiu intreaba pe cineva cu un job decent intre 21-35 ani din Budapesta ce parere are si se sustrage din de lipsa de interes. Pe ungurii din Ungaria ii doare nici in pl de voi toti si bine fac.. Dar sunt draguti cu turistii romani Oarecum hahaha Cat despre Transilvania,ei bine, este conservata.... Adica nu intri in plm intre sasi, secui, hungari de la zero fara sa cunosti pe cineva si sa ai gura de vierme sau cocalar iesit din raza de soare ca ai cnp romanesc. Si toti suntem romani,dar totusi.... Latrati dracu la nemti ca sasii vvb fluent germana de ce nu o faceti? in generatia asta v-au futut prea multi unguri in cur sau cum?
roz kendra Reputație: 87 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Postat Ianuarie 30, 2017 in concluzie iti spun de cand aveam 21 ani si eram invitata de co-workeri in Budapestape unguri ii doare nici in fluturasu de salariu sau aproape de slitz de automnie de teritorii gen ro . Nici macar in vizita nu vin Voi doar sunteti idoiti si teritoriali si toti care fac asa au buletin de ghici ce? Romanica Si da , ca-s sincera, Ardealu are alt suflu decat restu tarii. Si Banatu aproape si el Adica il avea,dar l-a pierdut
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Ianuarie 30, 2017 in concluzie iti spun de cand aveam 21 ani si eram invitata de co-workeri in Budapestape unguri ii doare nici in fluturasu de salariu sau aproape de slitz de automnie de teritorii gen ro . Nici macar in vizita nu vin Voi doar sunteti idoiti si teritoriali si toti care fac asa au buletin de ghici ce? Romanica Si da , ca-s sincera, Ardealu are alt suflu decat restu tarii. Si Banatu aproape si el Adica il avea,dar l-a pierdutOare ungurii mai plâng după august 1919? Sau au trecut peste și acuma trăiesc bine mersi în ardeal..prin Oradea, Cluj.. Fac afaceri, site-uri etc..Apropo te-am summoned pe topicul militari rezidence 2 2
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 30, 2017 like........ In principiu intreaba pe cineva cu un job decent intre 21-35 ani din Budapesta ce parere are si se sustrage din de lipsa de interes. Pe ungurii din Ungaria ii doare nici in pl de voi toti si bine fac.. Dar sunt draguti cu turistii romani Oarecum hahaha Cat despre Transilvania,ei bine, este conservata.... Adica nu intri in plm intre sasi, secui, hungari de la zero fara sa cunosti pe cineva si sa ai gura de vierme sau cocalar iesit din raza de soare ca ai cnp romanesc. Si toti suntem romani,dar totusi.... Latrati dracu la nemti ca sasii vvb fluent germana de ce nu o faceti? in generatia asta v-au futut prea multi unguri in cur sau cum?Ai servit carmolu' rece, fă, belito?
roz kendra Reputație: 87 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Postat Ianuarie 30, 2017 Oare ungurii mai plâng după august 1919? Sau au trecut peste și acuma trăiesc bine mersi în ardeal..prin Oradea, Cluj.. Fac afaceri, site-uri etc..Apropo te-am summoned pe topicul militari rezidenceam vazut si ti-am raspuns, desi este sub instruirea mea ca sa zic asa:)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum