Sari la conținut

Three some

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Mada...ie rautati pura cie zisi tu ! :(

Babayu ie ka orisie om...nisi pria pria...nisi foarti foarti. Si cie daca ari pantaloni ku buzunari pientru caramizi, ka sa nul ia vintu pi sus iarna, ie slim sprie skili. Di cie daca ari bot di sobolan, ku dinti unu hais si altu cia, ari fata di gigolas. Asa ka aspiect general...ie sexos dal dreaq di prost.

Alibabay nari triaba ku Babay, ka asa o spus. Plus, Alibabay ie jmeker, nu ka prostu alilalt. Io sint sigura cal doari an pula di mistourili noastri di vechiu Babayu, ka doar nu ie iel si nari dice sa se simta.

Hai coliega Alibabay...hai sa fim uniti pi Nimfomani. Zi !!! :)))))))

• Like 2
Postat

Poi subtopingu aista di liezbiience si threesomuri nu avia balacariala...si iera pacat ! :)))))))))

• Like 3
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Poi subtopingu aista di liezbiience si threesomuri nu avia balacariala...si iera pacat ! :)))))))))

Cum pot sa te întâlnesc. Stârnești ceva în mine. Pup

Postat

Ul amelia, nu am putut citi nimic de pe acest topic din cauza scrisului tau. Daca incep sa citesc comment-ul cuva si vad ca inainte sau dupa ai scris tu, dau peste. Scrie si tu core tte rog caci vad ca esti prezent pe toate topic-urile. Cu riscul de a-mi primi worning sau altceva (block) etc...ma vad fortat sa scriu.

Multumesc! Chiar exagerezi cu scrisul de moldova

Postat

Mah Bobiţă...ai tu ideie cît imi plaşi mii cuvîntu "căci" ?! :))))))))

Ia moi forţeazăti o leacă şi moi scrii civa ! ;)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Să reținem că este UL Amelia, nu UI. Cu L, de la Luiza. Mi se pare un element extrem de important în polemica ulterioară.

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Undi ma pupi ? :))))))))))

sau cu ce ti'pupā?

• Like 2
Postat

Ul amelia, nu am putut citi nimic de pe acest topic din cauza scrisului tau. Daca incep sa citesc comment-ul cuva si vad ca inainte sau dupa ai scris tu, dau peste. Scrie si tu core tte rog caci vad ca esti prezent pe toate topic-urile. Cu riscul de a-mi primi worning sau altceva (block) etc...ma vad fortat sa scriu.

ursule....mai citeste si tu tot ce este pe Cta  si dupa aia mai sā iti dai cu pārerea.Dupa postarile tale,ca si numār pari departe de forum ca si prezentā ,sincer.Si eu sunt relativ nou dar nu "cert" pe nimenii,fiecare isi spune parerea,oful las-o pe Amilica (cum o alinca lumea) sa se exprime cum stie ea mai bine si sa zica de bine-rele.

• Like 6

Postat

ia si invata, sa o intelegi pe Amilica

post-255047-0-79914900-1519296673_thumb.jpg

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.