sprite10 Reputație: 31 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Mai activeaza? Link spre comentariu
eladio Reputație: 55 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Da activeaza doamna Ramona. Link spre comentariu
cardone Reputație: 11 Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Am fost la doamna acum câteva luni de zile, fiind curios de masajul prostatic. Ce va pot spune este:-Dacă va interesează aspectul fizic al doamnei eu zic sa spuneți pas direct pentru ca sigur veți fi dezamagiti-Legat de comportament nu am ce sa reproșez, a fost foarte amabilă-Masajul prostatic nu mi-a plăcut dar nu cred ca nu a fost executat cum trebuie ci pur și simplu nu e pentru mine... A fost doar o curiozitate-Locația la momentul respectiv era la apartamentul de la mansarda vis a vis de școala nr. 6 dacă mai țin bine minte. Nu cunosc bine zonele pentru ca nu sunt din Craiova. Baia cam urata și dușul cam vechi și înfundat. Eu nu as mai reveni pentru ca nu este genul meu, as prefera un masaj efectuat de o femeie mai atrăgătoare. Link spre comentariu
Vizitator tzuchi Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2019 Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Femeia cred ca se aproprie de 50 de ani , la ce te așteptai Link spre comentariu
cardone Reputație: 11 Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 M-am dus de curiozitate pentru masajul prostatic Link spre comentariu
dinoz Reputație: 681 Postat Octombrie 20, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Octombrie 20, 2019 Am fost la doamna acum câteva luni de zile, fiind curios de masajul prostatic. Ce va pot spune este:-Dacă va interesează aspectul fizic al doamnei eu zic sa spuneți pas direct pentru ca sigur veți fi dezamagiti-Legat de comportament nu am ce sa reproșez, a fost foarte amabilă-Masajul prostatic nu mi-a plăcut dar nu cred ca nu a fost executat cum trebuie ci pur și simplu nu e pentru mine... A fost doar o curiozitate-Locația la momentul respectiv era la apartamentul de la mansarda vis a vis de școala nr. 6 dacă mai țin bine minte. Nu cunosc bine zonele pentru ca nu sunt din Craiova. Baia cam urata și dușul cam vechi și înfundat.Eu nu as mai reveni pentru ca nu este genul meu, as prefera un masaj efectuat de o femeie mai atrăgătoare.Cand te duci pentru un masaj prostatic ar trebui sa te astepti , cel putin la un deget in cur)))) . nu pot sa cred ca nu stiai in ce te bagi , cat despre fizicul Ramonei , e ok pentru varsta ei , mie mi place... Link spre comentariu
ramona74 Reputație: 106 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2019 Cand te duci pentru un masaj prostatic ar trebui sa te astepti , cel putin la un deget in cur)))) . nu pot sa cred ca nu stiai in ce te bagi , cat despre fizicul Ramonei , e ok pentru varsta ei , mie mi place...multumesc din suflet,o zi frumoasa sa ai! 1 Link spre comentariu
loveboy22 Reputație: 40 Postat Octombrie 21, 2019 Partajează Postat Octombrie 21, 2019 Casă de piatră, Ramona! Link spre comentariu
dinoz Reputație: 681 Postat Octombrie 23, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Octombrie 23, 2019 Adica s a maritat? Link spre comentariu
belebutvlad Reputație: 31 Postat Octombrie 23, 2019 Partajează Postat Octombrie 23, 2019 Cam da... Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1674 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Ce program si locatie mai ai? La tel nu rasp defel. 1 Link spre comentariu
dinoz Reputație: 681 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 Ce program si locatie mai ai? La tel nu rasp defel.Chiar nu stie nimeni nimic de Ramona ? E secret de stat ?A gasit vreun bosorog cu bani? Link spre comentariu
belebutvlad Reputație: 31 Postat Noiembrie 8, 2019 Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 Chiar nu stie nimeni nimic de Ramona ? E secret de stat ?A gasit vreun bosorog cu bani?Mie mi-a raspuns intotdeauna la mesaje. Lucreaza de obicei luni-vineri 10-17, locatia e aceeasi de luni buni. Link spre comentariu
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 Are 2 anunturi active pe publi24https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/eroticdominareprostatic/7b016c737a60655f.htmlhttps://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/cel-mai-bun-masaj-prostatic/7b016c74786f605e.html Link spre comentariu
ramona74 Reputație: 106 Postat Noiembrie 12, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2019 Chiar nu stie nimeni nimic de Ramona ? E secret de stat ?A gasit vreun bosorog cu bani?Buna! In ceea ce priveste viata mea privata,e strict personala,deci chestia cu ..bosorogul.. nu isi avea rostul, Lucrez in fiecare zi de luni ...vineri ,8...15,16,17...in functie de programari,aceeasi locatie....ma repet,cand nu raspund am client in casa,imi lasi mesaj si iti raspund imediat ce sunt disponibila,,,o zi frumoasa! 1 Link spre comentariu
dinoz Reputație: 681 Postat Noiembrie 12, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Noiembrie 12, 2019 Buna! In ceea ce priveste viata mea privata,e strict personala,deci chestia cu ..bosorogul.. nu isi avea rostul, Lucrez in fiecare zi de luni ...vineri ,8...15,16,17...in functie de programari,aceeasi locatie....ma repet,cand nu raspund am client in casa,imi lasi mesaj si iti raspund imediat ce sunt disponibila,,,o zi frumoasa.Am glumit si eu , draga , ideea e ca n ai mai aparut , la tel n ai raspuns si s a spus aici ca te ai maritat...o seara frumoasa , Ramona ! 1 Link spre comentariu
ramona74 Reputație: 106 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Am glumit si eu , draga , ideea e ca n ai mai aparut , la tel n ai raspuns si s a spus aici ca te ai maritat...o seara frumoasa , Ramona !o zi frumoasa sa ai! AZI sunt de la 8 la 16 Link spre comentariu
sprite10 Reputație: 31 Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Tu si colega ta mai activati? Link spre comentariu
andreicst Reputație: -18 Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Tu si colega ta mai activati?Nu mai are de un an colega. Ea activeaza din cate stiu. Da-i sms si raspunde de obicei. Link spre comentariu
ramona74 Reputație: 106 Postat Ianuarie 20, 2020 Oras:craiova Oras:craiova Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Tu si colega ta mai activati?BUNA!EU DA,0766557168....colega nu! O zi frumoasa! 1 Link spre comentariu
roberto91 Reputație: 41 Postat Februarie 5, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Februarie 5, 2020 Buna! Mai e valabil anunțul? Ma interesează o programare pt sâmbătă Link spre comentariu
ramona74 Reputație: 106 Postat Februarie 6, 2020 Oras:craiova Oras:craiova Autor Partajează Postat Februarie 6, 2020 Buna! Mai e valabil anunțul? Ma interesează o programare pt sâmbătăbuna! sambata nu lucrez Link spre comentariu
roberto91 Reputație: 41 Postat Februarie 8, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Februarie 8, 2020 buna! sambata nu lucrezpoti sa ne lasi un program actualizat? si eventual serviciile si preturile :blushing2 Link spre comentariu
roberto91 Reputație: 41 Postat Februarie 11, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Februarie 11, 2020 BUNA!EU DA,0766557168....colega nu! O zi frumoasa! Pt joi, 13.02, ești disponibilă? Link spre comentariu
treabanoastra Reputație: 89 Postat Martie 22, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Martie 22, 2020 Bună! Am încercat vineri sa dau de tine, nu am primit nici un răspuns. Marți pe 24 ești disponibila? Și dacă da, de la ce ora începi programul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum