Sari la conținut

masaj tantric 0771672635

Postări Recomandate

Postat

Am fost la doamna acum câteva luni de zile, fiind curios de masajul prostatic. Ce va pot spune este:

-Dacă va interesează aspectul fizic al doamnei eu zic sa spuneți pas direct pentru ca sigur veți fi dezamagiti

-Legat de comportament nu am ce sa reproșez, a fost foarte amabilă

-Masajul prostatic nu mi-a plăcut dar nu cred ca nu a fost executat cum trebuie ci pur și simplu nu e pentru mine... A fost doar o curiozitate

-Locația la momentul respectiv era la apartamentul de la mansarda vis a vis de școala nr. 6 dacă mai țin bine minte. Nu cunosc bine zonele pentru ca nu sunt din Craiova. Baia cam urata și dușul cam vechi și înfundat.

Eu nu as mai reveni pentru ca nu este genul meu, as prefera un masaj efectuat de o femeie mai atrăgătoare.

Vizitator tzuchi
Reputație: 0
Postat

Femeia cred ca se aproprie de 50 de ani , la ce te așteptai

• Oras:craiova
Postat

Am fost la doamna acum câteva luni de zile, fiind curios de masajul prostatic. Ce va pot spune este:

-Dacă va interesează aspectul fizic al doamnei eu zic sa spuneți pas direct pentru ca sigur veți fi dezamagiti

-Legat de comportament nu am ce sa reproșez, a fost foarte amabilă

-Masajul prostatic nu mi-a plăcut dar nu cred ca nu a fost executat cum trebuie ci pur și simplu nu e pentru mine... A fost doar o curiozitate

-Locația la momentul respectiv era la apartamentul de la mansarda vis a vis de școala nr. 6 dacă mai țin bine minte. Nu cunosc bine zonele pentru ca nu sunt din Craiova. Baia cam urata și dușul cam vechi și înfundat.

Eu nu as mai reveni pentru ca nu este genul meu, as prefera un masaj efectuat de o femeie mai atrăgătoare.

Cand te duci pentru un masaj prostatic ar trebui sa te astepti , cel putin la un deget in cur)))) . nu pot sa cred ca nu stiai in ce te bagi , cat despre fizicul Ramonei , e ok pentru varsta ei , mie mi place...

Postat

Cand te duci pentru un masaj prostatic ar trebui sa te astepti , cel putin la un deget in cur)))) . nu pot sa cred ca nu stiai in ce te bagi , cat despre fizicul Ramonei , e ok pentru varsta ei , mie mi place...

multumesc din suflet,o zi frumoasa sa ai!

• Like 1
Postat

Ce program si locatie mai ai? La tel nu rasp defel.

Chiar nu stie nimeni nimic de Ramona ? E secret de stat ?

A gasit vreun bosorog  cu bani?

Postat

Mie mi-a raspuns intotdeauna la mesaje. Lucreaza de obicei luni-vineri 10-17, locatia e aceeasi de luni buni.

Postat

Buna! In ceea ce priveste viata mea privata,e strict personala,deci chestia cu ..bosorogul.. nu isi avea rostul, Lucrez in fiecare zi de luni ...vineri ,8...15,16,17...in functie de programari,aceeasi locatie....ma repet,cand nu raspund am client in casa,imi lasi mesaj si iti raspund imediat ce sunt disponibila,,,o zi frumoasa!

• Like 1
Postat

Buna! In ceea ce priveste viata mea privata,e strict personala,deci chestia cu ..bosorogul.. nu isi avea rostul, Lucrez in fiecare zi de luni ...vineri ,8...15,16,17...in functie de programari,aceeasi locatie....ma repet,cand nu raspund am client in casa,imi lasi mesaj si iti raspund imediat ce sunt disponibila,,,o zi frumoasa.

Am glumit si eu , draga , ideea e ca n ai mai aparut , la tel n ai raspuns si s a spus aici ca te ai maritat...o seara frumoasa , Ramona !

• Like 1
Postat

Am glumit si eu , draga , ideea e ca n ai mai aparut , la tel n ai raspuns si s a spus aici ca te ai maritat...o seara frumoasa , Ramona !

o zi frumoasa sa ai! AZI sunt de la 8 la 16

Postat

Tu si colega ta mai activati?

BUNA!EU DA,0766557168....colega nu! O zi frumoasa!

• Like 1
Postat

Buna! Mai e valabil anunțul? Ma interesează o programare pt sâmbătă

buna! sambata nu lucrez

• Oras:Craiova
Postat

buna! sambata nu lucrez

poti sa ne lasi un program actualizat? si eventual serviciile si preturile :blushing2

Postat

Bună! Am încercat vineri sa dau de tine, nu am primit nici un răspuns. Marți pe 24 ești disponibila? Și dacă da, de la ce ora începi programul?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...