Sari la conținut

masaj tantric 0771672635

Postări Recomandate

Am fost la doamna acum câteva luni de zile, fiind curios de masajul prostatic. Ce va pot spune este:

-Dacă va interesează aspectul fizic al doamnei eu zic sa spuneți pas direct pentru ca sigur veți fi dezamagiti

-Legat de comportament nu am ce sa reproșez, a fost foarte amabilă

-Masajul prostatic nu mi-a plăcut dar nu cred ca nu a fost executat cum trebuie ci pur și simplu nu e pentru mine... A fost doar o curiozitate

-Locația la momentul respectiv era la apartamentul de la mansarda vis a vis de școala nr. 6 dacă mai țin bine minte. Nu cunosc bine zonele pentru ca nu sunt din Craiova. Baia cam urata și dușul cam vechi și înfundat.

Eu nu as mai reveni pentru ca nu este genul meu, as prefera un masaj efectuat de o femeie mai atrăgătoare.

Link spre comentariu
  • Oras:craiova

Am fost la doamna acum câteva luni de zile, fiind curios de masajul prostatic. Ce va pot spune este:

-Dacă va interesează aspectul fizic al doamnei eu zic sa spuneți pas direct pentru ca sigur veți fi dezamagiti

-Legat de comportament nu am ce sa reproșez, a fost foarte amabilă

-Masajul prostatic nu mi-a plăcut dar nu cred ca nu a fost executat cum trebuie ci pur și simplu nu e pentru mine... A fost doar o curiozitate

-Locația la momentul respectiv era la apartamentul de la mansarda vis a vis de școala nr. 6 dacă mai țin bine minte. Nu cunosc bine zonele pentru ca nu sunt din Craiova. Baia cam urata și dușul cam vechi și înfundat.

Eu nu as mai reveni pentru ca nu este genul meu, as prefera un masaj efectuat de o femeie mai atrăgătoare.

Cand te duci pentru un masaj prostatic ar trebui sa te astepti , cel putin la un deget in cur)))) . nu pot sa cred ca nu stiai in ce te bagi , cat despre fizicul Ramonei , e ok pentru varsta ei , mie mi place...

Link spre comentariu

Cand te duci pentru un masaj prostatic ar trebui sa te astepti , cel putin la un deget in cur)))) . nu pot sa cred ca nu stiai in ce te bagi , cat despre fizicul Ramonei , e ok pentru varsta ei , mie mi place...

multumesc din suflet,o zi frumoasa sa ai!

• Like 1
Link spre comentariu

Chiar nu stie nimeni nimic de Ramona ? E secret de stat ?

A gasit vreun bosorog  cu bani?

Buna! In ceea ce priveste viata mea privata,e strict personala,deci chestia cu ..bosorogul.. nu isi avea rostul, Lucrez in fiecare zi de luni ...vineri ,8...15,16,17...in functie de programari,aceeasi locatie....ma repet,cand nu raspund am client in casa,imi lasi mesaj si iti raspund imediat ce sunt disponibila,,,o zi frumoasa!

• Like 1
Link spre comentariu

Buna! In ceea ce priveste viata mea privata,e strict personala,deci chestia cu ..bosorogul.. nu isi avea rostul, Lucrez in fiecare zi de luni ...vineri ,8...15,16,17...in functie de programari,aceeasi locatie....ma repet,cand nu raspund am client in casa,imi lasi mesaj si iti raspund imediat ce sunt disponibila,,,o zi frumoasa.

Am glumit si eu , draga , ideea e ca n ai mai aparut , la tel n ai raspuns si s a spus aici ca te ai maritat...o seara frumoasa , Ramona !

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...