Sari la conținut

Alice mall Vitan 👀👄

Postări Recomandate

Postat

:))

Bine, o sa te vizitez eu sa-ti iau mainile de pe ei atunci, e ok asa? :))

Sper zilele astea sa trec si eu pe la tine, draguto ❤

• Oras:Calea Călărașilor
Postat

Bine, o sa te vizitez eu sa-ti iau mainile de pe ei atunci, e ok asa? :))

Sper zilele astea sa trec si eu pe la tine, draguto ❤

Da,da. Te aștept!
  • Like 1
Postat

Alice, virgini accepti? Tare as vrea sa ma rezolvi si pe mine, din ce am citit pe aici, tu esti cea mai perfecta pentru mine si mi-ar facea placere sa ne cunoastem

• Membru Premium
Reputație: 17259
  • Oras:Bucale
Postat

E cea mai perfecta, d.aia e perfect alice.

Te cred si io,la 1,68 si 65 de kg!!! :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Da,da. Te aștept!

Buna!!Vezi ca ceva este gresit in lista ta de preturi!!sau poate nu mai inteleg eu!!

Zi buna!!

Postat

Buna!!Vezi ca ceva este gresit in lista ta de preturi!!sau poate nu mai inteleg eu!!

Zi buna!!

Ce anume?
  • Membru Premium
Postat

Ce anume?

La varianta de 150 ron,cate fin sunt ???
  • Like 1
Postat

La varianta de 150 ron,cate fin sunt ???

2, doar ca una dintre ele se face prin masaj. Am vrut sa dau oportunitatea celor care își doresc 2 finalizări la un preț mai mic

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

2, doar ca una dintre ele se face prin masaj. Am vrut sa dau oportunitatea celor care își doresc 2 finalizări la un preț mai mic

Ok,specifica ca altfel se intelege si altceva!!

Zi buna!!

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

va salut fratilor dupa mai multe incercari am  ajuns su eu la alice   ,o stiam  dar nu asa cu forme   si sincer ii sta mai bine asa   ca si locatie numai detaliez unde sea afla ca se stie   

programare facuta telefonic   ,ajuns in locatie   am mai stat la o mica barfa  si dupa care a urmat tavairea in pat  :laugh2  :laugh2  :laugh2   schimbat vreo 2-3 pozitii imbracat si plecat pentru ca ma grabeam la job 

ca si note  am sa dau  nota 8 pt tot   .ms alice    si sper sa nu fie seaca recenzia mea  :laugh2  :laugh2  :no2  :no2

Postat

Disponibilă pana la ora 22:00 :*

post-289710-0-98968500-1556963749_thumb.jpeg

• Like 3
Postat

va salut fratilor dupa mai multe incercari am  ajuns su eu la alice   ,o stiam  dar nu asa cu forme   si sincer ii sta mai bine asa   ca si locatie numai detaliez unde sea afla ca se stie   

programare facuta telefonic   ,ajuns in locatie   am mai stat la o mica barfa  si dupa care a urmat tavairea in pat  :laugh2  :laugh2  :laugh2   schimbat vreo 2-3 pozitii imbracat si plecat pentru ca ma grabeam la job 

ca si note  am sa dau  nota 8 pt tot   .ms alice    si sper sa nu fie seaca recenzia mea  :laugh2  :laugh2  :no2  :no2

Multumesc frumos!
Postat

Buna dragilor, de astăzi sunt intr-o alta locație, vis-a-vis de sala palatului.va pup și aștept sa ma sunați!

• Like 1
Postat

Disponibilă pana la ora 00:00 :*

Postat

Buna dimineața, dragilor! Sunt disponibilă pentru programări. Va pup și o zi cât mai frumoasa sa aveți! (Chiar dacă afara este urat) :* :x

post-289710-0-46452900-1557204425_thumb.jpeg

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Chiar daca afara,ieri era urat...o ploaie groaznica, langa si in Alice a fost cald si super bineeee. Pacat ca nu am avut timp sa stau mai mult....la caldurica...pe care chiar o emana

Este docila si pisicoasa, stie sa conduca si accepta sa fie condusa p3ntru atingerea placerii reciproce. Oral dintre cele mai "alese"...Locatie noua, cu tot ce trebuie un pqt cu saltea confortabila si mare, cu posibilitatea de a urmari "live" actiunea in oglinzile usilor dulapului...priceless, loc de pqrcare fara probleme.

Ramane singura cu raport atitudine, sex/pret foarte bun

100 lei platiti fara a fi in vreun fel grabit. Mi a placut la tine Alice, pana vine "asociata" vreau sa ma "incalzesti" si pe canapeaua din living.pup

• Like 6
  • Minus 1

Postat

Chiar daca afara,ieri era urat...o ploaie groaznica, langa si in Alice a fost cald si super bineeee. Pacat ca nu am avut timp sa stau mai mult....la caldurica...pe care chiar o emana

Este docila si pisicoasa, stie sa conduca si accepta sa fie condusa p3ntru atingerea placerii reciproce. Oral dintre cele mai "alese"...Locatie noua, cu tot ce trebuie un pqt cu saltea confortabila si mare, cu posibilitatea de a urmari "live" actiunea in oglinzile usilor dulapului...priceless, loc de pqrcare fara probleme.

Ramane singura cu raport atitudine, sex/pret foarte bun

100 lei platiti fara a fi in vreun fel grabit. Mi a placut la tine Alice, pana vine "asociata" vreau sa ma "incalzesti" si pe canapeaua din living.pup

Multumesc frumos! :x :x

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...