Sari la conținut

Diferențe între bogați si săraci?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Pai aceia numiti generic la nivel mondial „cei 1%”, isi cresc constant averile. Ei au transformat trecuta criza economica, de care sunt in mare parte responsabili, intr-o „oportunitate”. Pentru ca sunt cocolositi de catre politicieni. Vedeti cati dintre ei „se optimizeaza fiscal” prin paradisuri fiscale inainte de a-si plati taxele si impozitele catre stat. In timp ce un cetatean mediu „beneficiaza” de niste deduceri ridicole.

Cum se spune pe aici: „Asta inseamna sa fii mafiot!” :D

• Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Pai aceia numiti generic la nivel mondial „cei 1%”, isi cresc constant averile. Ei au transformat trecuta criza economica, de care sunt in mare parte responsabili, intr-o „oportunitate”. Pentru ca sunt cocolositi de catre politicieni. Vedeti cati dintre ei „se optimizeaza fiscal” prin paradisuri fiscale inainte de a-si plati taxele si impozitele catre stat. In timp ce un cetatean mediu „beneficiaza” de niste deduceri ridicole.

Cum se spune pe aici: „Asta inseamna sa fii mafiot!” :D

Nu se optimizează nici unul dintre ăia 1%. "Paradisurile" e ale lor.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva

Cel sarac, are haine mai proaste, bani putini, este amarat.... si cel bogat are haine bune pe el, bani multi si din pacate chiar si fite, poate fi si arogant.

Cel sarac, sta in banca lui linistit si cel bogat cum am spus si mai sus, incearca sa se bage peste tot, sa se creada ca el le stie pe toate. Bine sunt si oameni bogati foarte civilizati si respectati, totul depinde de tine, cum a fost crescut, in ce mediul de viata a trait.... si asa mai departe.

Cel sarac, poate fi si talentat, de exemplu in pictura sau in cantat sau mai stiu ce... (am dat exemple) iar cel bogat mai putin sau chiar deloc talentat si chiar din pacate si incult... nu toti.. asa cum spus si mai sus.

• Like 4
Link spre comentariu

Cel sarac, are haine mai proaste, bani putini, este amarat.... si cel bogat are haine bune pe el, bani multi si din pacate chiar si fite, poate fi si arogant.

Cel sarac, sta in banca lui linistit si cel bogat cum am spus si mai sus, incearca sa se bage peste tot, sa se creada ca el le stie pe toate. Bine sunt si oameni bogati foarte civilizati si respectati, totul depinde de tine, cum a fost crescut, in ce mediul de viata a trait.... si asa mai departe.

Cel sarac, poate fi si talentat, de exemplu in pictura sau in cantat sau mai stiu ce... (am dat exemple) iar cel bogat mai putin sau chiar deloc talentat si chiar din pacate si incult... nu toti.. asa cum spus si mai sus.

În bula în care viețuiesc eu, săracii au iPhone-ul cel mai nou, plin de brizbrizuri, BMW-ul de Bulgaria și haine care te orbesc în lumina soarelui. Cei mai bogați oameni pe care îi cunosc se îmbracă normal și conduc mașini obișnuite. Dacă i-ai întâlni pe stradă, nu te-ai prinde cât de mult au în cont.

Așadar, ca întotdeauna, aparențele înșală.

• Like 8
  • Minus 4
Link spre comentariu

În bula în care viețuiesc eu, săracii au iPhone-ul cel mai nou, plin de brizbrizuri, BMW-ul de Bulgaria și haine care te orbesc în lumina soarelui. Cei mai bogați oameni pe care îi cunosc se îmbracă normal și conduc mașini obișnuite. Dacă i-ai întâlni pe stradă, nu te-ai prinde cât de mult au în cont.

Ai dreptate, sunt si inversate rolurile. Ii poti chiar confunda uneori.

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Aha.....Donald Trump ;) acum cică nu mai permite unor cetățeni să intre in USA :hmmm o cam dă in extremism....dar cam are dreptate

Nup, era de prin 2014, deci de pe timpul lui Obama. E posibil sa fie un blog anti-democrat, pro-republican. Cat despre POTUS eu nu-l vad stand 4 ani la Casa Alba... :slap2 :slap2 :slap2

Link spre comentariu

Cam asa este afara, nu cred sa vazi atatea'' S ''uri  in Germania cate vezi in Romania

• Like 10
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica

Nup, era de prin 2014, deci de pe timpul lui Obama. E posibil sa fie un blog anti-democrat, pro-republican. Cat despre POTUS eu nu-l vad stand 4 ani la Casa Alba... :slap2 :slap2 :slap2

... nefăcând nimic. Vrea cu tot dinadinsul să-l țină minte posteritatea. Mă tem de asta...

Link spre comentariu

Intregul post e aberant peste orice imaginatie.

• Like 8
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Aha.....Donald Trump ;) acum cică nu mai permite unor cetățeni să intre in USA :hmmm o cam dă in extremism....dar cam are dreptate

Cam are totala dreptate , privind spre esecul Germaniei  , ca doar nu vrei sa se trezeasca invadati  de toate saraciile de emigranti  chititi doar pe rele. :)

• Like 20
  • Minus 8
Link spre comentariu

• Oras:Here and there
  • Oras:Here and there

Poate sta mai mult :))

Cat despre caricatura eu cred ca este foarte vechi conceptul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...