Sari la conținut

Cum vă mințiți nevestele?

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

rectific esti CIUDATA RAU /POSEDATA .e cartela nu am desfasurator.:1 primadata ai sunat nu am raspuns, mi.ai trimis mesaj daca pot vb, ti.am raspuns ca nu stiu cine esti, mi.ai raspuns ca esti ROZ, apoi te.am sunat io sa vad ce era asa de urgent de ai incercat sa ma suni

nu am de ce sa mint, io ori glumesc ori injur.

CE TARE ESTI VIRTUAL, OARE SI REAL ESTI ASA? :slap2 :laugh2

Dă-i numărul meu =))

• Oras:pink clouds
Postat

No gata gata.Nu mai vorbi asa urat .Gata.Ce conteaza detaliile.E femeie ca tine.Cand areti cu degetul spre cineva cu 4 degete areti spre tine.Nu-i voie asa urat.Gata.

mda, doar ca nu inteleg ce a apucat-o cand stie ca pe dovezi e zero barat..adica ea m.a sunat cand a aflat prin sms cine sunt.mi.a zis ca pisicuts a futut.o odata si alata data gen a doua l-a vazut prin o reuniune de membrii la o bauta,moment i care eu incearcam sa inchei conversatia.adica nu il cunosti,deci ce plm avem de vb?? Si oricum aveam doar nevoie de cineva din o-city sa ii zica ca il fut la diicot.mu aveam ce povesti.... Si dupa niciun semn de la mine sau de la ea...de unde aceaste minciuni si ce dracia are baba in cap? Doamne....

• Oras:X.
Postat

Am gasit niste maruntis prin buzunare.

Ii pariez pe toti, :) !

Ti-o face RozKendra pe slaninoasa/slinoasa asta de la Oradea din toate pozitiile.La pachet cu picon.

post-223743-0-89102800-1486833684_thumb.jpg

Postat

Unde-s deontologii?

Numar privat postat pe forum.

In cocon, normal.

Toti sunt egali, dar unii sunt mai egali ca altii.

Postat

rectific esti CIUDATA RAU /POSEDATA .e cartela nu am desfasurator.:1 primadata ai sunat nu am raspuns, mi.ai trimis mesaj daca pot vb, ti.am raspuns ca nu stiu cine esti, mi.ai raspuns ca esti ROZ, apoi te.am sunat io sa vad ce era asa de urgent de ai incercat sa ma suni 

nu am de ce sa mint, io ori glumesc ori injur.

CE TARE ESTI VIRTUAL, OARE SI REAL ESTI ASA? :slap2  :laugh2

femeieeeeee te.am sunat cat 3 ori.prorpioa mama stie ca sun maxim de 3 ori gen nu e beep,dar ma rog...mi.ai trimis sms. Ti.am scris doar sunt roz,cand ai timp maine sau azi suna.ma.m.ai sunat.incercam sa fiu cat mai scurta. NU te.am contactat niciodata dupa ce m.ai sunat si nici tu pe mine.care ti.e scopu sa nu afle asta cat esti de limitata si totusi incerci sa tragi de limbay

sarantoaca dracu geez.de ce pl minti ca ai alte apeluri sau te.am cauitat vreodata saracie cu osteoporoza. Doamne.....ce cretina

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am gasit niste maruntis prin buzunare.

Ii pariez pe toti, :) !

Ti-o face RozKendra pe slaninoasa/slinoasa asta de la Oradea din toate pozitiile.La pachet cu picon.

La pachet cu mata', poate.  :)

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Justlove,te rog sa-i stergi numarul daca e cel privat.

nu stiu daca e privat, de pe el ma sunat, il sterg si pun alta dovada :)

• Like 2
  • Minus 20
Postat

Justlove,te rog sa-i stergi numarul daca e cel privat.

Sau măcar ultimele 3 cifre. 

Oricum, Rozeta a solicitat dovezi și a cerut asta. 

Postat

te.am sunat de 3 ori in n tar.....a se intelege. Deci o singura data.mi.ai trim sms,ti.am rasp m.ai sunat tu.dupa zero din partea amabdurora

pana la urma da.te dracu de saracie infecta...,. Nu stiu care ti.e scopul, dar sigur NU ma inetereseaza

Postat

La pachet cu mata', poate. :)

Stai bland, babaciune, pe locul tau.

Tu ai mintea unui copil de 5 ani.Sau a unui dement.De varsta ta.

S-a inteles?

Postat

te.am sunat de 3 ori in n tar.....a se intelege. Deci o singura data.mi.ai trim sms,ti.am rasp m.ai sunat tu.dupa zero din partea amabdurora

pana la urma da.te dracu de saracie infecta...,. Nu stiu care ti.e scopul, dar sigur NU ma inetereseaza

Sinucide-te virtual...pentru a 'nșpea mia oară, 'r-ai a dreacu' sa fii dă hailanderiță =))

Postat

nu blondy ca scot eu prin procuporii desfasuratoru de la vodafone. Nu mi.e greu deloc.si o dau in judecata si pt defaimare si ii trimit si client fals sa o fil,meze cand ia banu. Cu telefoanele in incapere,cu nr ei, cu dovada fizica,cu ce e ea pe forum sper ca poate sa ajunga sa imi plateasca defamairea.eu choiar inafara d primu apel si sa ii raspla sms nu am avut ccontact cu aceasta femeie.

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Toata lumea e aici. Inseamna ca Dobre e la Mall, n-are semnal + pune pozele cu ciorba de burta mai tarziu.

post-131728-0-77574600-1486834581_thumb.png

• Like 4
Postat

Sau măcar ultimele 3 cifre.

Oricum, Rozeta a solicitat dovezi și a cerut asta.

Ceva de genul : cineva vrea sa dovedească ca altcineva este curva si trimite poze cu persoana in cauza si copilul ei.Daca acolo a fost inoportun, merge si aici.

Vai de mintea ta....

Postat

S-a inteles?

Băi distrusule, ieși futu-i dumicații cui te-a îmbrăcat dimineață! 

Postat

S-a inteles?

Adevaru', că DA, tu pari a fi foarte copt la minte...necrofilule =))

p.s

Mi-a zis nor'mea să te-ntreb câte kile ai...te cumpără așa cum ești, cu condiția să răspund pt tine :)

Am zis, da =))

• Like 2
  • Minus 14
Postat

Ceva de genul : cineva vrea sa dovedească ca altcineva este curva si trimite poze cu persoana in cauza si copilul ei.Daca acolo a fost inoportun, merge si aici.

Vai de mintea ta....

Pe zi ce trece, se duce pulii de suflet spoiala de cultură și aparența de inteligență, pe care te tot chinui de vreo 3 ani să le etalezi pe aici. Băiețică, ești prost cu crengi! Mârlănia vine la pachet, pe paleți. 

• Like 2

Postat

Băi distrusule, ieși futu-i dumicații cui te-a îmbrăcat dimineață!

Medicamente....Medicamente... Aspacardin!

Adevaru', că DA, tu pari a fi foarte copt la minte...necrofilule =))

p.s

Mi-a zis nor'mea să te-ntreb câte kile ai...te cumpără așa cum ești, cu condiția să răspund pt tine :)

Am zis, da =))

Am greutatea ideala.

67,5 kg.

Sa-i transmiti ca a intrebat Raj Kapoor de la Concierge de ea.

O face vedeta la Bollywood.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...