roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 11, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Postat Februarie 11, 2017 Sau măcar ultimele 3 cifre. Oricum, Rozeta a solicitat dovezi și a cerut asta. Deci eu chiar nu fac caterinca,. Are permisiunea mea sa posteze dovzi de orice fel. Desi e nr meu privat de ani de ile. Sa arate cum ca am avut eu vreo tangenta telefonica,in pm,mail s.au ca m.a frecat nici unde dupa ce ea m.a sunat pe mine,dupa evident un f scurt apel al meu asumat
le miskin Reputație: 154 Postat Februarie 11, 2017 Oras:X. Oras:X. Postat Februarie 11, 2017 Pe zi ce trece, se duce pulii de suflet spoiala de cultură și aparența de inteligență, pe care te tot chinui de vreo 3 ani să le etalezi pe aici. Băiețică, ești prost cu crengi! Mârlănia vine la pachet, pe paleți. Nu mai spune. Gogule, tu nu ai nici o relatie cu realitatea faptica.Esti mai aproape de anusul curvelor decat de orice argument valid.A discuta cu tine e ca si cum ai incerca sa argumentezi in fata unui copil de 5 ani.
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 11, 2017 Am greutatea ideala.67,5 kg..Cât o pizdă mai bine dospită. Ideal... 3 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 11, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 11, 2017 Medicamente....Medicamente... Aspacardin! Am greutatea ideala.67,5 kg. Sa-i transmiti ca a intrebat Raj Kapoor de la Concierge de ea.O face vedeta la Bollywood. "ai dă plm, 67,5 kg n-am avut nici când am fost privat de libertate...treci dreaq acas', hoccidentu' nu e pentru orișicine 😑😑😑
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 11, 2017 Medicamente....Medicamente... Aspacardin! Am greutatea ideala.67,5 kg. Sa-i transmiti ca a intrebat Raj Kapoor de la Concierge de ea.O face vedeta la Bollywood.67,5 kg? Mănânci o dată la 3 zile, fomistule? Nu mai spune. Gogule, tu nu ai nici o relatie cu realitatea faptica.Esti mai aproape de anusul curvelor decat de orice argument valid.A discuta cu tine e ca si cum ai incerca sa argumentezi in fata unui copil de 5 ani.Ooooo... daaaaa! Tu ai, sigur că ai! Închipuitule! 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 11, 2017 "ai dă plm, 67,5 kg n-am avut nici când am fost privat de libertate...treci dreaq acas', hoccidentu' nu e pentru orișicine Plm, la 67 dă kile, îl iau la subraț și dau 5 ture de stadion! O fi cârmaci la barca de 8+1. Dar mai degrabă, frânar ... pulică frânaru'. 3
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 11, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 11, 2017 Medicamente....Medicamente... Aspacardin! Am greutatea ideala.67,5 kg. Sa-i transmiti ca a intrebat Raj Kapoor de la Concierge de ea.O face vedeta la Bollywood.mai manca si altceva nu numa GHEARE! 4 20
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 11, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Postat Februarie 11, 2017 No stai Gabi sa vezi cum te aranjez:.... Stiii ce nici nu mai conteaza sa cer banu inainte sau dupa futai. Nu stiu ce te freaca ori motiveaza. Roaga.te in Biserica ca nu am timp sa ma ocup de tine legal. Dar desfasuratoru il pot scoate cat am numarul de tel. Nu am vewnituri de ascuns si nu sug pula. Si fac pritscreenuri si lew trim nu doar pe pc ci le bag in draft in toate mailurile.Si ghici ce tarfa saraca? Daca mintii pe net nu are ce sa se intample penal. Decat prostitutia ta pe care am nuit.o deja. Si dupa asta platesti daca pot dovedi ca ai mintit. Si pot. si pe bani mei te bag in procese oricat vreau si ma tinebuzunaru ani dupa ce tu nu vei mai suge pula asta sa inveti cum e sa minti in scris,prostovanco ))
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 11, 2017 Prostituția nu mai e incriminată penal, ci doar contravențional. 3
Administrator pisicuts Reputație: 114406 Postat Februarie 11, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 11, 2017 Nu am vewnituri de ascuns si nu sug pula. )) Da asa e, pentru moment... pula nu o sugi dar iti bagi sticla de borsec de 2 l in fund la webcam... e foarte convenabil 5
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 11, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 11, 2017 No stai Gabi sa vezi cum te aranjez:.... Stiii ce nici nu mai conteaza sa cer banu inainte sau dupa futai. Nu stiu ce te freaca ori motiveaza. Roaga.te in Biserica ca nu am timp sa ma ocup de tine legal. Dar desfasuratoru il pot scoate cat am numarul de tel. Nu am vewnituri de ascuns si nu sug pula. Si fac pritscreenuri si lew trim nu doar pe pc ci le bag in draft in toate mailurile.Si ghici ce tarfa saraca? Daca mintii pe net nu are ce sa se intample penal. Decat prostitutia ta pe care am nuit.o deja.Si dupa asta platesti daca pot dovedi ca ai mintit. Si pot. si pe bani mei te bag in procese oricat vreau si ma tinebuzunaru ani dupa ce tu nu vei mai suge pulaasta sa inveti cum e sa minti in scris,prostovanco )) mai bine as citii o recenzie despre tine, nu cum te faci de rusine 2 20
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 11, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Postat Februarie 11, 2017 Nu conteaza are acordu meu scris sa probeze ce a zis prin orice mijloc. Dar stiu ca nu are decat smsul in care i.am scris doar 'sunt roz'.dupa care ea m.a cautat o sg data. Sunt f sigura pe mine si daca poatedovedi ca am cautat.o adelantePe bani tai daca ceri daune morale poti sa stai si cene ani in trebunal daca ai avocati si bani. Si va plati. Ca nu poti minti pe net cu oricine.E totusi in scris
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 11, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 11, 2017 Da asa e, pentru moment... pula nu o sugi dar iti bagi sticla de borsec de 2 l in fund la webcam... e foarte convenabil S-a strigat bingo
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 11, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Postat Februarie 11, 2017 Da asa e, pentru moment... pula nu o sugi dar iti bagi sticla de borsec de 2 l in fund la webcam... e foarte convenabilnu vorbim din ce iti iei tu banii
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 11, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 11, 2017 Da asa e, pentru moment... pula nu o sugi dar iti bagi sticla de borsec de 2 l in fund la webcam... e foarte convenabilno zi tu daca am mintit cand ti.am zis ca mo sunat la 5 dimi? adica daca vrei..
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 11, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 11, 2017 Curvele batrane si penale Trolle si Picon sar in apararea unei alte curve batrane.O nimica toata pentru ei doi sa o atace in haita pe o fata tanara. Doar au experienta, nu sunt la prima vitejie de genul asta.Stiu ca "nu e chiar ok" sau ca "ar putea fi considerat inoportun", dar sa speram ca vor mai aparea poze cu Picon si nevasta-sa sau cu fiul diliu si supraponderal al tiganului si cu nora-sa imbracata ca o pitipoanca. 1 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 11, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 11, 2017 Nu conteaza are acordu meu scris sa probeze ce a zis prin orice mijloc. Dar stiu ca nu are decat smsul in care i.am scris doar 'sunt roz'.dupa care ea m.a cautat o sg data. Sunt f sigura pe mine si daca poatedovedi ca am cautat.o adelantePe bani tai daca ceri daune morale poti sa stai si cene ani in trebunal daca ai avocati si bani. Si va plati. Ca nu poti minti pe net cu oricine.E totusi in scris Du-te, fă, în kill să te bată...pe cale legală
money_talks Reputație: -236 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Februarie 11, 2017 Cât o pizdă mai bine dospită. Ideal...Ai ceva mai multe amanunte.....tarif,servicii??😀😀 5 9
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 11, 2017 Incredibil.Ba, cu tine chiar e grav.Sa discuti cu picon e ca si cum ai discuta cu un toddler.Cu un toddler nu poti castiga o disputa, pentru ca el va spune cele mai neverosimile lucruri.Cu cât il contrazici mai mult, cu atât mai mult acesta va persista in argumentatia lui.Ceva de genul :Picon la 5 ani : Tati al meu este cel mai puternic din lume.Adult : Nu, nu e.Picon la 5 ani : Ba da, e.Adult : Nu, nu e.Picon la 5 ani : Demonstreaza!Adultwork.com: Cum adica sa demonstrez? Nu pot.Picon la 5 ani : Vezi? Ti-am zis eu! Cam asa decurge orice discutie cu babaciunea. Laureliane(bunule), ce ti-a luat asa de mult? Normal ca nu e pentru oricine.D-aia nu ai ajuns mai departe de o celula.Nu mai semnaliza! Se vede...
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 11, 2017 Inevitabilul s-a produs! Pe cand reincarnarea?
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 11, 2017 Curvele batrane si penale Trolle si Picon sar in apararea unei alte curve batrane.O nimica toata pentru ei doi sa o atace in haita pe o fata tanara. Doar au experienta, nu sunt la prima vitejie de genul asta.Stiu ca "nu e chiar ok" sau ca "ar putea fi considerat inoportun", dar sa speram ca vor mai aparea poze cu Picon si nevasta-sa sau cu fiul diliu si supraponderal al tiganului si cu nora-sa imbracata ca o pitipoanca.Ce fă, ai menopauză cu năbădăi? 2
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 11, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 11, 2017 plm mai bine ”bagaboanta” decat PROASTA! 2 20
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 11, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 11, 2017 Curvele batrane si penale Trolle si Picon sar in apararea unei alte curve batrane.O nimica toata pentru ei doi sa o atace in haita pe o fata tanara. Doar au experienta, nu sunt la prima vitejie de genul asta.Stiu ca "nu e chiar ok" sau ca "ar putea fi considerat inoportun", dar sa speram ca vor mai aparea poze cu Picon si nevasta-sa sau cu fiul diliu si supraponderal al tiganului si cu nora-sa imbracata ca o pitipoanca. Dezinformatule, e tras prin inel, ca și fizic...dă fi'miu, zic 3 14
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 11, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 11, 2017 Auuuuuu, a bannat frustrații forumului...abia acu' începe războiul clonelor
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 11, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 11, 2017 Ce fă, ai menopauză cu năbădăi? Imi dai permisiunea sa postez poze cu tine si sotia? plm mai bine ”bagaboanta” decat PROASTA! Sezi blanda, nazisto, chiar esti ultima care poate emite sentinte. Ai 50 de ani indata, si cea mai mare realizare a vietii tale este numarul pulilor pe care le-ai supt. 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum