mariusdanger Reputație: 1470 Postat Februarie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Februarie 1, 2017 pai si atunci ce cauti pe forumuri de curvari - oameni de joasa speta? preventiv? s-o lasam p-asta cu curiozitatea - aia se poate si de la distanta.Asta le-am întrebat și eu mai demult (@realwivesofromania). Cică pt caterinca in general, și, de ce nu, o manea de bun gust din când in când de la pisicuț. 2
killbill13 Reputație: 8009 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Februarie 1, 2017 Dupa umila-mi parere combinatia cu manele exclude varianta cu doamna in societate ! P.S: Cum adica manea de bun gust ? Mai sunt si alte feluri ? 4
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 1, 2017 De bucurie sau din invidie? De emoție, plm. Cât era tarifu'? 3
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Februarie 1, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Februarie 1, 2017 Dupa umila-mi parere combinatia cu manele exclude varianta cu doamna in societate ! P.S: Cum adica manea de bun gust ? Mai sunt si alte feluri ? Manea de bun gust= maneaua filmată şi croncănită pe scena Operei Naţionale Bucureşti. 3
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 1, 2017 Ce elegant ati deviat de la subiectul discutiei... 2 1
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2017 Sunt tare curioasă cum vă justificați voi absența de acasă atunci când mergeți la fete. Sau când vă întoarceți mirosind a parfum, când vă găsesc prezervative în mașină, când trimit SMS-uri compromițătoare, de-astea. Cred c-ar ieși niște povești tare mișto. Intrebarea mea este, ce faci daca il prinzi? 1
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 2, 2017 Dar cum ne mint nevestele, v-ați intrebat, sau credeți ca ele nu își mint soții? Poate ar trebui deschis un topic și cu întrebarea asta: -Cum ne mint nevestele-? "Altă întrebare"... 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 2, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 2, 2017 Dar cum ne mint nevestele, v-ați intrebat, sau credeți ca ele nu își mint soții? Poate ar trebui deschis un topic și cu întrebarea asta:-Cum ne mint nevestele-?"Altă întrebare"... N-ai voie sa contrazici femeile, ori sa le pui la indoiala vorbele.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 2, 2017 Eu nu o mint, nu-i spun adevărul. 2 18
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 2, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 2, 2017 Eu nu o mint, nu-i spun adevărul. Eu am noroc. Nu-i nevoie sa mint, pentru ca uit repede! 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 2, 2017 Eu am noroc. Nu-i nevoie sa mint, pentru ca uit repede! Neamțu'?
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 2, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 2, 2017 Neamțu'? Care?
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 2, 2017 Care? Care, ce?
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 2, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 2, 2017 Care, ce? PLM, mai bine aveam parkinson, macar imi ramanea juma' de pahar de baut! 2 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 2, 2017 Fereasca Sfantu'! Vorbesti prostii! Pune-o pe vanessa31 sa-ti muste limba! 3 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 2, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 2, 2017 Fereasca Sfantu'! Vorbesti prostii! Pune-o pe vanessa31 sa-ti muste limba! E periculoasa! Mai bine maresc paharul! 3 1
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 2, 2017 Dar cum ne mint nevestele, v-ați intrebat, sau credeți ca ele nu își mint soții? Poate ar trebui deschis un topic și cu întrebarea asta: -Cum ne mint nevestele-? "Altă întrebare"...E turbată să-i găsească nod în papură lu' ăla al ei și nu-i iese. 1 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 2, 2017 E periculoasa! Mai bine maresc paharul! De cand nu-ti mai place pericolul? 1 1
utilizatort Reputație: 10 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 2, 2017 Noi ne iubim nevestele si nu le mintim.
vanessa31 Reputație: -447 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 6, 2017 pai si atunci ce cauti pe forumuri de curvari - oameni de joasa speta? preventiv? s-o lasam p-asta cu curiozitatea - aia se poate si de la distanta. asa zici ca-l prinzi? daca ne intrebi pe noi cum mintim? cred ca ai pierdut partida. femeile au instincte formidabile in sensul asta. eu in locul tau m-as baza pe ele. Inițial am intrat aici să găsesc un gigolo, să mă răzbun. Stupid, știu. Între timp, am cunoscut oameni mișto, cu care am avut conversații extrem de interesante, motiv pentru care mai vizitez din când în când forumul ăsta. Intrebarea mea este, ce faci daca il prinzi? Divorțez. Mi-a fost greu să trăiesc cu bănuieli și atât. N-aș putea trăi liniștită cu imaginea lui împreună cu altă femeie. De ce să sufăr ani în șir, când aș putea fi fericită cu altcineva? Anii pierduți din viață nu ți-i dă nimeni înapoi. 3 4
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2017 Divorțez. Mi-a fost greu să trăiesc cu bănuieli și atât. N-aș putea trăi liniștită cu imaginea lui împreună cu altă femeie. De ce să sufăr ani în șir, când aș putea fi fericită cu altcineva? Anii pierduți din viață nu ți-i dă nimeni înapoi. Asadar e clar. Cum el pare ingeras pe langa mine, inseamna ca voi fi ucis.
vanessa31 Reputație: -447 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 6, 2017 Asadar e clar. Cum el pare ingeras pe langa mine, inseamna ca voi fi ucis. N-aș face de-astea niciodată. În primul rând, e tatăl copiilor mei și respect treaba asta indiferent ce măgării mi-ar face mie. Mie-mi place să trăiesc dragostea la vedere, nu prin dormitoare închiriate cu ora. Când iubesc, o fac intens, trup și suflet, nu cu jumătăți de măsură. N-am nici bariere emoționale, nici sexuale. Aștept același lucru și de la partenerul meu de viață. Hai că mă opresc, că iar îi dau lacrimile de emoție lui machuchambo )) 3 4
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 6, 2017 Si nu numai.. 2 1
pulesteu Reputație: 10787 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2017 Divorțez. Mi-a fost greu să trăiesc cu bănuieli și atât. N-aș putea trăi liniștită cu imaginea lui împreună cu altă femeie. De ce să sufăr ani în șir, când aș putea fi fericită cu altcineva? Anii pierduți din viață nu ți-i dă nimeni înapoi.Pacat ca gandesti asa.Sa-ti spun un secret: toti barbatii sunt asa. Toti traim ca sa futem. Ma rog, printre altele, asta e unul dintre obiective. Suntem ca niste caini in calduri atunci cand vedem ceea ce ne place. E o greseala sa lasi un barbat ok pentru asa ceva. Atata timp cat e discret si nu te face de rusine in societate, nu cred ca ar trebui sa te intereseze.Singurii barbati care nu insala sunt aia foarte fatalai sau foarte plictisiti de viata. Aia carora oricum le-a cam murit pula sau care sunt atat de absorbiti de cariera incat sexul a ramas doar o obligatie. 9 7
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2017 Culmea , pe mine ma sunat o nevasta a unui membru sa ma întrebe dacă il primesc Pentru mine a fost un ȘOC , nu credeam ca vorbește serios Si ce crezi ? Chiar a vorbit ff serios , intr-o ora barbatisu a fost la mn ) 10
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum