Membru Premium papura voda Reputație: 1784 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Decembrie 30, 2019 La multi ani pentru o adevarata Doamna! 1
slc2000 Reputație: 494 Postat Decembrie 31, 2019 Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2019 La multi ani!
filip800 Reputație: 107 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2020 La multi ani! Un An Nou in care toate dorintele sa ti se indeplineasca!
bmv Reputație: 143 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 1, 2020 La multi ani Eva!!!
marian gheorghe Reputație: 24 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2020 Intelegem varsta, insa corect ar fi ca pozele sa fie in pielea goala.
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2020 Postat Ianuarie 1, 2020 Intelegem varsta, insa corect ar fi ca pozele sa fie in pielea goala.[/quote E prea frig afara și cred ca i ar îngheța pizda aia frumoasa..
greuceanu85 Reputație: 32 Postat Ianuarie 3, 2020 Postat Ianuarie 3, 2020 Salutare frati futaciosi!!! In cautarea inceputului de an am hotarat ca trebuie sa merg din nou la Eva.....alta locatie aceeasi doamna primitoare si foarte joviala!!! Programare prin whatsapp respectata de ambele parti fara nici o problema! Detaliile noii locatii o sa le primiti pe Whatsapp sau telefonic, undeva in apropiere de rond Alba Iulia foarte aproape si usor de ajuns! Locatia foarte curata si potrivita pentru astfel de activitati....baia este dotata cu toate cele necesare, de la o stiva de prosoape curate pana la apa calda din belsug acompaniata de apa de gura ,geluri de dus si tot ce este necesar pentru a te putea pregati pentru o partida de sex amor cu o doamna trecuta de 45 dar care nu a trecut degeaba aceasta onorabila varsta! Pentru iubitorii de doamne cu carnea tare si implinite este ce trebuie.....este foarte draguta la fata si foarte ingrijita , putin de burtica dar dupa sarbatori se explica iubitorii de BBW nu or sa bage de seama! Desfasurarea actiunii nu o sa o povestesc o sa o tin pentru mine, asa sunt eu mai egoist.....dar pot sa spun un singur lucru, doamna este tare in materie de sex amor......daca vreti ceva de calitate mergeti cu incredere nu o sa va para rau! Pentru cei ce prefera pustoaice sau un corp perfect tot ar trebui sa treceti sa vedeti ce inseamna o ora de nabadai cu o femeie adevarata!Sex oral 9.87 !!! Tot ce vrei, iti imaginezi si iti doresti!Sex normal 9.86 !!! Tot asa.....dar nu am mai rezistat eu mult!!!!Sex anal 9......!!! Nu a fost cazul dar daca se desfasura nu avea cum sa nu fie 9+Numarul este cel din topic....daca am omis ceva imi cer scuze! La Multi Ani si sa futeti bine! 7
andrei_p2005 Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2020 Postat Ianuarie 3, 2020 Salutare frati futaciosi!!! In cautarea inceputului de an am hotarat ca trebuie sa merg din nou la Eva.....alta locatie aceeasi doamna primitoare si foarte joviala!!! Programare prin whatsapp respectata de ambele parti fara nici o problema! Detaliile noii locatii o sa le primiti pe Whatsapp sau telefonic, undeva in apropiere de rond Alba Iulia foarte aproape si usor de ajuns! Locatia foarte curata si potrivita pentru astfel de activitati....baia este dotata cu toate cele necesare, de la o stiva de prosoape curate pana la apa calda din belsug acompaniata de apa de gura ,geluri de dus si tot ce este necesar pentru a te putea pregati pentru o partida de sex amor cu o doamna trecuta de 45 dar care nu a trecut degeaba aceasta onorabila varsta! Pentru iubitorii de doamne cu carnea tare si implinite este ce trebuie.....este foarte draguta la fata si foarte ingrijita , putin de burtica dar dupa sarbatori se explica iubitorii de BBW nu or sa bage de seama! Desfasurarea actiunii nu o sa o povestesc o sa o tin pentru mine, asa sunt eu mai egoist.....dar pot sa spun un singur lucru, doamna este tare in materie de sex amor......daca vreti ceva de calitate mergeti cu incredere nu o sa va para rau! Pentru cei ce prefera pustoaice sau un corp perfect tot ar trebui sa treceti sa vedeti ce inseamna o ora de nabadai cu o femeie adevarata!Sex oral 9.87 !!! Tot ce vrei, iti imaginezi si iti doresti!Sex normal 9.86 !!! Tot asa.....dar nu am mai rezistat eu mult!!!!Sex anal 9......!!! Nu a fost cazul dar daca se desfasura nu avea cum sa nu fie 9+Numarul este cel din topic....daca am omis ceva imi cer scuze! La Multi Ani si sa futeti bine!Tu sigur nu esti pestele Evei ? De unde ai scos notele alea ?
greuceanu85 Reputație: 32 Postat Ianuarie 4, 2020 Postat Ianuarie 4, 2020 Notele sunt din punctul meu de vedere realiste.... Cei care au fost la doamna pot confirma asta! Iar treaba cu pestele nici nu are rost sa o comentez, ii las pe cei care citesc topicul doamnei sa tragă singuri concluziile.... O zi buna! 2
liviu16 Reputație: 647 Postat Ianuarie 7, 2020 Postat Ianuarie 7, 2020 Am incercat si eu astazi dar nu am avut noroc. Ramane in capul listei la "de vizitat". Bafta tuturor!
mrpassion Reputație: -192 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Terra Oras:Terra Postat Ianuarie 10, 2020 Neața! Iti urmăresc de mult topicul si am in plan sa te vizitez. Duminica este posibil? 2 4
Vizitator relax9 Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2020 Postat Ianuarie 11, 2020 Vai ..vai , cati se bat pentru aceasta doamna , cred ca multi ne dorim inca de mici , sa ajungem la o asa doamna..visul meu si probabil al multora :innocent 2
evaforyou Reputație: 22137 Postat Ianuarie 12, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Ianuarie 12, 2020 Buna tuturor si La Multi Ani! Din pacate, prima mea postare din acest an se refera la chestii negative... In ultimul timp, vad ca e la moda programatul de pe alte numere de telefon (valabil strict pentru cei care ma cunosc deja). Domnilor, nu este un comportament demn de un BARBAT, ci de pusti de 15 ani... Daca nu va raspund la mesaje, in majoritatea cazurilor este din cauza ca nu precizati pana cand o pot face. Dar este posibil si sa nu doresc compania voastra intr-o zi, pur si simplu, asa cum si voi aveti chef de o anumita femeie la un moment dat. NU accept sa va programati ca si cum nu ne cunoastem, in ideea ca daca tot ajungeti la usa mea va primesc... asa ceva duce direct la incetarea colaborarii noastre!Daca va schimbati numarul de telefon, puteti preciza cine sunteti si e ok...Si inca ceva, pentru cei care nu m-au vizitat inca... va rog sa va faceti cont (e gratis), ca sa vedeti pozele, dureaza 5 minute, si cititi ce scrie in semnatura referitor la servicii (folositi full version si o vedeti).Va doresc tuturor un.an splendid pe toate planurile! 20
kingeagle13 Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2020 Postat Ianuarie 12, 2020 Bună, Eva. Foarte frumoase poze. Vreau să știu dacă sânii tăi sunt naturali/siliconate?
susak53 Reputație: -14 Postat Ianuarie 13, 2020 Postat Ianuarie 13, 2020 Mai bine fa un control oftalmologic..... :boob :boob :boob
cjc Reputație: 20 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Tenerife Oras:Tenerife Postat Ianuarie 13, 2020 The Queen of facesitting. 1
alexb5 Reputație: 1 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2020 poze cu piciorusele se poate ?
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2020 Postat Ianuarie 13, 2020 poze cu piciorusele se poate ? Uite aici și aici. 1
sclav buzau Reputație: 1 Postat Ianuarie 13, 2020 Postat Ianuarie 13, 2020 Am auzit că sunteți expertă în facesitting cred că se merita e super la ce am văzut se merită să incerc
buliondulce Reputație: 481 Postat Ianuarie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2020 Poate ne mai incanti cu niște poze, 😘
evaforyou Reputație: 22137 Postat Ianuarie 15, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Ianuarie 15, 2020 Poate ne mai incanti cu niște poze, 😘Abia am pus unele noi duminica... da si tu o pagina in urma🙂 4
btk Reputație: 404 Postat Ianuarie 15, 2020 Postat Ianuarie 15, 2020 are doamna poze destule🙈 doar trebuie sa rasfoiesti umpic brodare.Si inca ce pozeðŸ‘â¤ï¸.#gettheline 2
buliondulce Reputație: 481 Postat Ianuarie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2020 Abia am pus unele noi duminica... da si tu o pagina in urma🙂Când ești chior 😂 trebuie sa merg la control 😘 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum