Sari la conținut

Am învins.

Vizitator sarlatanu

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ce facem acum ca s a abrogat OUG 13, unde pula mea mai ieșim ? ????

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

La curve. 

• Like 6
  • Oras:B
Postat

Stai sa vedem forma finala! A spus ca abroga, proroga sau alta modalitate, cam larga ... exprimarea. Sa nu uitam ca pe 14 februarie, DRAG NE IE LA PARNAIE, are termen si daca mai incaseaza o condamnare, i se duce de pula prima suspendarea!are nevoie ca oug sa intre macar in vigoare, macar o ora. Tareee sunt curios!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

A inceput campionatul, la fete, la bere.

Mai trebuie sa dea ei cu mucii in fasole. Rabdare sa avem.

• Minus 1
Postat

Na ca Drag ne este, de ziua indragostitilor, da cu subsemnatul! Hai sa punem mana de la mana sa ii asiguram inca o pasarica si un sofer pe care sa ii faca senatori!

• Like 1
Postat

Șiiiiiiii... postarea 25.000! Mîșkine, unde ești mă?  :laugh2

• Like 4
Postat

Măi Grindene, măi vecine

Nu mai fă c..c pe tine,

Semnul intrebarii si nu mai fii bulangiu!

Ordonanța o abrogă,

Pușcăria-ți o prorogă...

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Am invins pe naiba! Atata timp cat PSD-ul, in frunte cu mustaciosul cu dintii galbeni si taratura cu papion vor avea putere de decizie in Romania, lucrurile vor ramane la fel. Sa ne amintim ca sunt la a treia tentativa, din 2012 incoace, de subminare a statului de drept, si, nu am nici un dubiu, vor incerca din nou atata timp cat sunt in pozitia de a lua decizii. ADN-ul lor de comunistoizi este mult mai puternic decat poleiala de social-democrati preocupati de binele oamenilor.

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Am invins pe naiba! Atata timp cat PSD-ul, in frunte cu mustaciosul cu dintii galbeni si taratura cu papion vor avea putere de decizie in Romania, lucrurile vor ramane la fel. Sa ne amintim ca sunt la a treia tentativa, din 2012 incoace, de subminare a statului de drept, si, nu am nici un dubiu, vor incerca din nou atata timp cat sunt in pozitia de a lua decizii. ADN-ul lor de comunistoizi este mult mai puternic decat poleiala de social-democrati preocupati de binele oamenilor.

În sfârșit, îți dau dreptate! 

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Ieri au fost 350 mii,azi cu enoriașii mei vor fii 650 mii.

Tot  guvernul o sa cada,iar Dragnea pierde șefia PSD si vine Firea.

Asta este Profeția Sfântului Părinte. :pope

Vrei sa zici - in firea lucrurilor

Vizitator
Postat

Nu s-a abrogat inca nica, sedinta de guv. incepe la ora 14.00 si nu este exclus sa se suceasca, deci nu cred ca oamenii termina de stat in piata. Cu atat mai mult cu cat sapt. viitoare s-ar putea declansa greve generale in anumite sectoare industriale. Dragnea e cam terminat politic, aseara pe TOATE tv-urile spuneau ca Grindeanu a preluat serios postura de UNIC prim-ministru.

Pas cu pas, mai intai sa se vada ca se anuleaza/retrage/abroga (prorogarea nu e buna) ordonanta si apoi sa ramana astia in cur pe scaun acolo pana curata tot cacatul pe care l-au provocat cand au borat cacatul asta de ordonanta vietii (evident, cu alt ministru, probabil Iordache va fi demis), dupa care prin primavara - vara vine si timpul pentru anticipate. Dar deocamdata pana nu vedem ordonanta anulata abrogata, mumu, tot in strada e acasa !...

• Like 1
Vizitator
Postat

Ne place,nu ne place,opărita preia șefia PSD.

Ea sau surpriza, s-ar putea si Zgonea !

Postat

Ieri au fost 350 mii,azi cu enoriașii mei vor fii 650 mii.

Tot  guvernul o sa cada,iar Dragnea pierde șefia PSD si vine Firea.

Asta este Profeția Sfântului Părinte. :pope

Si pe asta vrei sa o futi preasfintie!?
  • Like 2
Vizitator
Postat

Dupa Madamme Firea si Mirculica Badita si-a inchis pagina de FB. Pa si pusi ! And Don't come back ! =)) =))

• Like 1

Vizitator
Postat

Șiiiiiiii... postarea 25.000! Mîșkine, unde ești mă?  :laugh2

munca a ~6 ani dă vechime pă forum. meriți un spor de 30% (reputație) pentru rezistența deosebită la concentrația mare de prostie prezentă pe forum. :giggle:

• Like 1
  • Minus 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...